Dodaj do ulubionych

SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :))

IP: *.tele2.pl 23.05.02, 14:05
Opiekun odezwi się na mojego maila chciałam ustalić szczegóły odbioru kota:)))
Pozdrawiam Martyna

viic@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 14:10
      Gość portalu: martyna9 napisał(a):

> Opiekun odezwi się na mojego maila chciałam ustalić szczegóły odbioru kota:)))
      > Pozdrawiam Martyna
      >
      > Martynka, kota pozwoliłem zabrać komuś kto go dobrze zna. To są rodzinne
      relacje.
      Napiszę , bo przecież zawsze się jakiś kot dla Ciebie znajdzie. Nie ukrywam, że
      sam potrafię pięknie mruczeć i jak trochę tej karmy podjem to mogę być czarujacy
      i inteligentny. Nie żebym zaraz był pewny siebie, ale wolny łowca? Jakoś się
      dogadamy;))
      opiekun
      • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 23.05.02, 14:19
        Mam dużo kociego jedzenia po moich kotach w spadku:))
    • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 14:11
      Oczywiście chętnie zaopiekuję sie Twoim kotkiem!
      dypl.Opiekun;))
      • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 23.05.02, 14:18
        Hmmmmmm brzmi ciekawie i zachęcająco:))
        • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 14:20
          Gość portalu: m9 napisał(a):

> Hmmmmmm brzmi ciekawie i zachęcająco:))
          Będziemy sobie szczotkowali futerko!
          Sczot w jedną , szczot w druga, chcesz?
          opiekun

• Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 23.05.02, 14:24

huuuuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaaaa wreszcie ktoś wyczesze moje potargane
            futereczko:)))
            pewnie że chcę i obgryzę Ci pazurki ,chcesz????:))))))
            • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 23.05.02, 14:44
              Miauuuuuuuuuu Kto przytuli Kotka:))
              • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 15:37
                Futrowałem się! Muszę być silny do tego szczotkowania!;;;)))
                dobryopiekun
                • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 24.05.02, 07:04
                  Opiekun Poszukiwany:)))Buzka
                  • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 24.05.02, 08:22

> Opiekun Poszukiwany:)))Buzka
                    ::)))Cieszę się , że jesteś i mam się kim opiekować!
                    opiekun
                    • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 24.05.02, 08:28
                      Witaj Witaj:))Też się cieszę ze widzę wyprodukowane przez Ciebie literki:))
                      Ale hmmm nie zastałam maila:(((((Buuuu;)

A gdzie mieszkają tacy porządni ludzie jak Ty:) ?
                      i co porabiają?
                      • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 24.05.02, 08:34

> Witaj Witaj:))Też się cieszę ze widzę wyprodukowane przez Ciebie literki:))
                        > Ale hmmm nie zastałam maila:(((((Buuuu;)
                        >
                        > A gdzie mieszkają tacy porządni ludzie jak Ty:) ?
                        > i co porabiają?
                        Jacy tam porządni? Widzisz ,że nie jestem opiekunem solidnym. Nie napisałem nic.
                        Tacy , to mogą wszędzie mieszkać i wszystko robić.

Odpowiedziałem wyżej w pierwszych słowach , gdzie mieszkają.
                        A co robią? Pakują się i wkrótce wyjeżdżają. A serio? To nie mogę tak oficjalnie
                        odpowiedzieć, ale to nic złego i zajęcie nie haniebne;;;)))
                        opiekun zwany inaczej pikantnym zielarzem z Cayenn
                        • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 24.05.02, 08:36
                          A postać to wielce tajemnicza:)))mówi duzo nie mówiąc prawie nic:))
                          No ja myślę że nie handlujesz "skórami" np...:)
    • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 24.05.02, 08:38
      A jak zaproponuję żebyśmy się gdzies przeniesli to będzie bardzo zle??? :)))
      • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 24.05.02, 08:42

> A jak zaproponuję żebyśmy się gdzies przeniesli to będzie bardzo zle??? :)))
        ::))Dokąd?
        opiekun

• Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 24.05.02, 08:54
          a na jakiś malutki czacik:))
          • Gość: opiekun Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.sp / 192.168.5.* 24.05.02, 08:56
            Skrzyneczka się zacina? Kluczyk się zgubił?
            ;;))opiekun
            • Gość: m9 Re: SZUKAM OPIEKUNA KOCIEGO!!! :)) IP: *.tele2.pl 24.05.02, 09:03
              ani to ,ani to szybciej będzie:))na aktivist.pl na chacie czekam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka