IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:06
Mam 19 lat i spotykam sie ze starszym od siebie facetem o 18 lat. Jest nam
razem cudownie pod kazdym wzgledem. Jest tylko jeden problem bo on niestety
ma zone i dwoch synow. Wiem ze to zle ale bardzo go kocham i nie chce
stracic. Co robic?
Obserwuj wątek
    • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:10
      Zostawic i to jak najszybciej!
      • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:14
        Zle sie bedziesz czula jako sprawczyni dramatu tamtej kobiety i jej dzieci.Ten
        facet Cie oszukal ,wiec zastanow sie czy mozesz kochac kogos o kim wiesz ze
        swiadomie wprowadzil Ciew blad.Za 10 lat Ty bedziesz chiala miec rodzine ,jako
        29 letnia kobieta chcesz pana mlodego ktory ma 47 lat?
        Taki zwiazek moglby sie udac gdyby on nie mial juz rodziny!
        Jestes dla niego tylko przygoda lozkowa ,zdaj sobie z tego sprawe.
    • kotek_mru Re: Co robic? 19.01.05, 21:12
      nie cie zaadoptuje,wszystko w rodzinie zostanie:)
      • Gość: jedna_kobieta Re: Co robic? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.01.05, 21:16
        dobrze, że tu zajrzałam, muszę przeprowadzić poważną rozmowę z moją córką, żeby
        przez przypadek jakiś jahipek nie chciał jej zaadoptować.
        A Ty dziewczyno POMYŚL czy napewno taki facet jest wart Twojego przyszłego
        życia. Jeśli to nie prowokacja ze strony nieprzyjaciół jahipka
        • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:21
          Hm,prowokacja w majtkach mlodej kobiety to brzmi ekscytujaco,ale czuje sie
          niewinny,nigdy tez nie mialem mysli o adopcji wyzej wymienionej panienki,choc
          przyznam ze mysl o myciu jej po dobranoce jest obezwladniajaca,moge tylko
          zazdroscic tatmtemu dziadkowi ze mnie ubiegl,ale tego mlodego narybku co szuka
          sexu i sponsoringu kina i lodow,oraz koncertow jest tyle,ze i dla mnie nie
          zabraknie,no a w lato to juz wogole... .
          • alicja-ciekawska Re: Co robic? 19.01.05, 21:25
            jahipek napisał:

> Hm,prowokacja w majtkach mlodej kobiety to brzmi ekscytujaco,ale czuje sie
            > niewinny,nigdy tez nie mialem mysli o adopcji wyzej wymienionej panienki,choc
            > przyznam ze mysl o myciu jej po dobranoce jest obezwladniajaca,moge tylko
            > zazdroscic tatmtemu dziadkowi ze mnie ubiegl,ale tego mlodego narybku co szuka

> sexu i sponsoringu kina i lodow,oraz koncertow jest tyle,ze i dla mnie nie
            > zabraknie,no a w lato to juz wogole... .

Ale ty to jestes dosadny!!!
            one milosci szukaja!!!
            • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:29
              ma sie rozumiec ze szukaja i dostaja zludzenia,cos za cos,ja przytulam i
              pieszcze a ona potem jest glodna,ja sie z nia kocham a ona potem ma ochote na
              szampana,ja chce isc z nia na plaze a ona sie oglada za mlodszymi facetami,i
              wszystkim w kolo mowi ze jestem jej wujkiem,bratem ,dziadkiem ojcem
              ,kuzynem,przyrodnia kuzynka ze stanow,wszystkim ,tylko nie kochankiem,jakie to
              ponizajace dla niej... .
              • alicja-ciekawska Re: Co robic? 19.01.05, 21:37
                jahipek napisał:

> ma sie rozumiec ze szukaja i dostaja zludzenia,cos za cos,ja przytulam i
                > pieszcze a ona potem jest glodna,ja sie z nia kocham a ona potem ma ochote na
                > szampana,ja chce isc z nia na plaze a ona sie oglada za mlodszymi facetami,i
                > wszystkim w kolo mowi ze jestem jej wujkiem,bratem ,dziadkiem ojcem
                > ,kuzynem,przyrodnia kuzynka ze stanow,wszystkim ,tylko nie kochankiem,jakie to

tak zwlaszcza dla niej,
                ale chociaz sie dziewcze napapusia przy Tobie.
                > ponizajace dla niej... .
                • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:39
                  no az moze jej brzuszek wydac:)
                  • alicja-ciekawska Re: Co robic? 19.01.05, 21:40
                    jahipek napisał:

> no az moze jej brzuszek wydac:)

im tak szybko nie wydyma!!!
                    • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:41
                      tak teraz te malolaty to cwane
                      • alicja-ciekawska Re: Co robic? 19.01.05, 21:43
                        jahipek napisał:

> tak teraz te malolaty to cwane

oj ,bo to ta cywilizacja,
                        ale Ty mysl tylko o przyjemnosciach.
                        • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 21:50
                          ja mysle ze taki starszy facet jest dla mlodej atrakcyjny,bo nie klnie,dobrze
                          jej zrobi w lozku,po za tym nie jest nudny jak jej kolega w tym samym
                          wieku,potrafi wiele wyjasnic i wytlumaczyc cierpliwie ,starszy facet kreuje i
                          wydobywa z ,lodej dziewczyny kobiete,to nic nowego ,oczywiscie to przewaznie sie
                          konczy szczegolnie jak facet nie ma olbrzymiej forsy i jeszcze ma rodzine,ale sa
                          przypadki ze takie zwiazki sa udane ,przynajmniej dopoki trwaja:)))))
                          • alicja-ciekawska Re: Co robic? 19.01.05, 21:53
                            jahipek napisał:

> ja mysle ze taki starszy facet jest dla mlodej atrakcyjny,bo nie klnie,dobrze
                            > jej zrobi w lozku,po za tym nie jest nudny jak jej kolega w tym samym
                            > wieku,potrafi wiele wyjasnic i wytlumaczyc cierpliwie ,starszy facet kreuje i
                            > wydobywa z ,lodej dziewczyny kobiete,to nic nowego ,oczywiscie to przewaznie si
                            > e

> konczy szczegolnie jak facet nie ma olbrzymiej forsy i jeszcze ma rodzine,ale s
                            > a
                            > przypadki ze takie zwiazki sa udane ,przynajmniej dopoki trwaja:)))))

jest tak w istocie ,,,tak przypuszczam ,
                            • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 22:03
                              zastanawiam sie co chciala uslyszec 19 latka,gotowa recepte,czy ma tak zly
                              kontakt z wlasna matka ze nie moze z nia otwarcie porozmawiac,ojcem ,bratem
                              ,siostra ,wujkowie czesto wykorzystuja swoje siostrzenice w Polsce wiecj wuja
                              pominimy... .
                              • alicja-ciekawska Re: Co robic? 19.01.05, 22:06
                                jahipek napisał:

> zastanawiam sie co chciala uslyszec 19 latka,gotowa recepte,czy ma tak zly
                                > kontakt z wlasna matka ze nie moze z nia otwarcie porozmawiac,ojcem ,bratem
                                > ,siostra ,wujkowie czesto wykorzystuja swoje siostrzenice w Polsce wiecj wuja
                                > pominimy... .

A skad wiesz ?
                                ze to byla 19-latka ?
                                moze jaki wujek.
                              • Gość: jedna_kobieta Re: Co robic? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.01.05, 22:06
                                Ta zagubiona wogóle sie nie odzywa, mówiłam że prowokacja i godzina odpowiednia
                                • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 22:12
                                  ja chce 20% za autoryzacje moich textow,wiem ze sa warte wiecej ale na poczatek
                                  dobre i to... .
                                  • Gość: jedna_kobieta Re: Co robic? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.01.05, 22:13
                                    A to nie Ty zostałeś sprowokowany?
                                    • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 22:15
                                      nie ,zreszta w jakim celu... .
                                      • Gość: jedna_kobieta Re: Co robic? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.01.05, 22:16
                                        Bo może ktoś dawno się z Tobą nie pokłócił?
                                        • jahipek [...] 19.01.05, 22:49
                                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: as Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:38
      hipek ! znowu walisz bzdety o swoich mozliwosciach! a jest tak ze ta 19ka jest
      akurat moja !!! i wcale jej nie oszukalem bo od poczatku wie co i jak ! ja tez
      ja kocham !wiele nas laczy ! wiele tez dzieli! ale niestety tak bywa ! mimo to
      zrobie wszystko by bylo ok! kochamy sie i tyle !
      • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 22:45
        ile razy okularnik zmienisz jeszcze nicka,ja wiem ze jestes cory umyslowo wiec
        sie lecz ,bo szkoda zebys sie w koncu sam zabil ,a do tego dojdzie wiem to!
        Juz niedlugo postradasz zmysly i juz wiecej nie podniesiesz na mnie glosu:)
        Jestes zalosny chory dziadek,lecz sie i nie mecz porzadnych ludzi!
      • Gość: Zagubina Re: Do as! Co robic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:19
        Napewno nie jetes moim facetem bo on nie ma internetu w domu ani w naszym
        miasteczku nie ma kafejki wiec niby skad mialy pisac! Ale dzieki bo milo bylo
        uslyszec cos pozytywnego na tym forum! tez masz dziewczyne w moim wieku? jak
        wam sie uklada?
    • Gość: lolo Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:40
      nie badz zagubiona !!!GGGGGGGGGGGGGGGGGGGG kocham cie!!!!!!!!!!!!1
      • jahipek widze ze to rpowokacja debila 19.01.05, 22:47
    • Gość: as- lolo Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:41
      to ja ta sama osoba!!!!!!!!!!!!!!!1
      • jahipek Re: Co robic? 19.01.05, 22:47
        tak ten sam przyglup;))))
    • Gość: as lolo Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:52
      martwisz sie hipcio? niestety okularnik to nie ja
      • Gość: jedna_kobieta Re: Co robic? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.01.05, 23:00
        Na chwilkę tylko wyszłam i mi się dostaje, no wiesz jahipku,mnie już w to nie
        wrabiaj.Ale to się odbywa cyklicznie,że ci dokładają, nie zauważyłeś tego.To
        jest z zazdrości, może ktoś o alicję jest po prostu zazdrosny?
        • Gość: jedna_kobieta Re: Co robic? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.01.05, 23:12
          Jak rozpętałam II wojnę światową.Idę spać.Dobranoc wszystkim i kogutom starszym
          i młodszym też
    • Gość: zona Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:48
      Tak się składa, że to akurat mój mąz. Daj se luzik, bo takich "miłości" możesz
      miec w życiu wiele. A on nie jest wcale taki cudowny jak myślisz, znam go
      znacznie dłużej!!!!!!!!
      • jahipek Re: Co robic? isc do lekarza psychiatry i to szybk 20.01.05, 08:55
        4 w jednym :okularnik,kochanka,zona i przyjaciel... .
        Schizofrenia tez dla ludzi:)))))
      • Gość: Zagubiona Re: Co robic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:02
        to chyba jakas pomylka! Byc moze pani maz tez ma mlodsza dziewczyne ale to
        napewno nie jestem ja! Zona Krzyska nie ma internetu w domu a kafejki w naszym
        miescie nie ma!
    • Gość: zona Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:01
      ....a dla mnie jesteś zwykłą dziw....ą, którą nie stac na zwykłego , nie
      zajętego faceta. Jak cie dorwę, to wiesz co...piiiiiiii......i radzę bój się
      mnie!!!!!!!!!!!!!
      • jahipek Re: Co robic? 20.01.05, 09:27
        Te psychol wez moze tabletki na uspokojenie.
        • Gość: Zagubiona Re: Co robic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:12
          Dla mnie jahipek jestes zwyklym debilem! nie znasz mnie a wypisujesz jakies
          farmazony na moj temat! Lecz sie na nogi bo na glowe juz zapozno!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Zagubiona Re: Co robic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:08
        Mozesz mnie nazywc dziwka ale skoro nie ufasz swojemu mezowi to nie dziwie sie
        ze ma kogos na boku! Co ci wogole przyszlo na mysl ze to moge byc ja! Facet
        ktory sie zwiazal z taka kobieta musi byc kretynem!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:09
      Zagubiona-pomysl jak bedzisz miec 40 lat tyle ile ma dojrzala kobieta i wie
      czego naprawde chce- to twoj 'gach'bedzie lazil o lasce a ty bedziesz sie go
      unikala ze wstydu!wyluzuj sie i daj sobie z nim spoko ,tylu fajnych mlodych
      chopakow jest na tym swiecie, napewno cos ci sie trafi tylko musisz szczesciu
      pomoc-wyjdz szcsesci na przeciw nie czekaj -pamietaj zyje sie tylko raz nikt ci
      drugiego zycia nie podaruje......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka