Dodaj do ulubionych

Szpakowski znowu blysnal

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 09:54
... Krzynowek z prawej strony szybko wypuscil Bąka... :o)
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal 26.05.02, 10:33
      kazdemu się zdarza puscić bąka:)))
      • Gość: mario2 Re: Szpakowski znowu blysnal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 10:41
        tylko dlaczego Szpakowskiemu wychodza takie baki intelektualne?
        • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal 26.05.02, 11:38
          bo siedzi w oparach prawdziwych bąków i umysł ma lekko zaćmiony:)
          • Gość: mario2 Re: Szpakowski znowu blysnal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 13:04
            Myslisz, ze Lubanski w kabinie komentatora pierdzi mu w nos?
            • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal 26.05.02, 13:29
              oni oboje sobie sobie bączki puszczają:)

• Gość: xp Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:06
                te takie na igiełce, co stoją na podłodze i buczą?
                • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi 26.05.02, 14:11
                  i ładnie się kręcą:)
                  • Gość: xp Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:14
                    te następnej generacji z przeszklonym podglądem trójkolorowych zębatych kół
                    mieniących się tęczowo gdy wirują?
                    • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi 26.05.02, 14:21
                      a w ciemnosci świecących na zielono i udających tańczące ufoludki:)
                      • Gość: xp Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:24
                        znnowu kręcisz!
                        • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi 26.05.02, 14:27
                          to moja specjalność:)
                          • Gość: maryjo2 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:34
                            Zbączona?
                            • Gość: xp Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:37
                              jak to lodziara
                              • Gość: maryjo2 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:40
                                Z miasta lodzi?
                              • lena8 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi 26.05.02, 14:42
                                może Ciebie rozczaruje ale lodów nie sprzedaje, więc puść sobie bąka!
                                • Gość: maryjo2 Re: Szpakowski znowu blysnal i grzmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:44
                                  Nie umiem na zawołanie :)
                                • kitek1 oj lenoczko, nie napinaj sie........... 26.05.02, 14:46
                                  iksik reprezentuje bardzo specyficzny dla siebie typ intelektu:)
                                  • Gość: xp Re: oj lenoczko, nie napinaj sie........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:50
                                    kitek nie słyszałeś o kręconych lodach włoskich?
                                    bo lizus z ciebie straszny nie pierwszy raz!
                                    • Gość: maryjo2 Re: A kto nie lubi lodów? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:01
                                      Ja uwielbiam, zwłaszcza czekoladowe i cytrynowe :))
                                      • lena8 Re: A kto nie lubi lodów? 26.05.02, 15:04
                                        ja lubię lody waniliowe tylko lodziarą nie jestem.
                                  • lena8 a to była 26.05.02, 14:53
                                    moja odpowiedź na jego specyficzny typ intelektu i zrobiłam to bez napinania
                                    sie.
                                    • Gość: xp Re: a to była IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:03
                                      typ intelektu? przynajmniej nie pomiesznie pojęć
                                      a trzymając się swego typu to może byś się lenapieła?
                                      • lena8 Re: a to była 26.05.02, 15:08
                                        musze chyba się napić bo na trzeźwo nie mogę Ciebie facet zrozumieć!
                                        • Gość: xp Re: a to była IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:11
                                          po pijanemu jesteś prostsza czy skomplikowaniejsza?
                                          a zresztą, nie odpowiadaj, zanim nie wypijesz
                                          • lena8 Re: a to była 26.05.02, 15:14
                                            a Ciebie po pijaku łatwiej zrozumieć?
                                            • Gość: xp Re: a to była IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:20
                                              no ale niby czego nie rozumiesz?
                                              jestem wszechstronnie prosty
                                        • kitek1 iksik, sam siebie............. 26.05.02, 15:14
                                          pojac nie moze:)
                                          • Gość: xp Re: iksik, sam siebie............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:19
                                            bo źródło wciąż staje się rzeką
                                            lecz nigdy nią się nie staje

kto rozumie-ręka w górę
                                            • Gość: maryjo2 Re: iksik, sam siebie............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:25
                                              Nie chcę paradoksów Zenona !
                                              • Gość: xp Re: iksik, sam siebie............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:38
                                                no i mi łapka opadła,
                                                bo nie wiem kto to zenon
                                                • Gość: mario2 Re: iksik, sam siebie............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:49
                                                  To ten gosciu, ktory stwierdzil, ze strzala wypuszczona z luku nigdy nie doleci
                                                  do celu, bo zawsze ma jeszcze polowe drogi do przelecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka