GoĹÄ: Baby IP: 212.244.106.* 31.08.01, 15:26 Janku , aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Janek Do Baby IP: *.ipartners.pl 31.08.01, 16:33 Pewno, że aktualne..... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baby Re: do Janka IP: 212.244.106.* 31.08.01, 17:01 Domyslam sie zemiałes problem z pocztą? O 11? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 16:45 A kto tu niby zmienia nick?! Baby to Baby zajrzyj na wątek "szukam kobiety z dużym biustem" Na dokładkę jestem tak milutka, że posłałam Jankowi cynk, że Baby go szuka :-))))))))) Ale to miło, że jesteś zazdrosny :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 16:50 Faktycznie - dlaczego miałbyś nie być :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 16:59 Przynajmniej nic nie wiem na ten temat :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 31.08.01, 17:07 To sie ciesze, bo nie lubie konkurencji. Mam takie zboczenie zawodowe- lubie konkurencje zwalczac. A ze Tobie o tym nic nie wiadomo- to nie dowod- sama mowilas , ze masz slaba glowe, i szalejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:08 Tak - ale moje szaleństwa są zawsze kontrolowane. Nawet gdy niektórym wydaje się inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 31.08.01, 17:14 Kontrolujesz sama, czy towarzyszy Ci kontroler? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:17 To zależy od kontrolera! Jak taki się postara to pozwalam mu trochę pokontrolować! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:23 Drogi Mario! Niestety.... Z bólem serca muszę Cię opuścić! Zabieram swój ukochany samochód na warsztat! Sam rozumiesz, nie mogę go pozostawić w tak ciężkiej i smutnej dla nas obojga chwili! Ale wrócę tu w poniedziałek.... Myśl o mnie w wannie i przy kolacji i zmywaniu i śpiewaniu, świecach, goleniu, gotowaniu, a najbardziej oczywiście na forum! Będę tęsknić..... zaraz się rozpłaczę.....:-( A tak serio, to naprawdę troszeczkę mi smutno! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( 31.08.01, 17:25 Mnie tez- ale to samo zycie!!!! Czekam i bede tesknil!!! Milego Weekendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:32 buziak....xxxxx Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( 31.08.01, 17:33 dzieki- taki sam x 3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:34 Mario daj spokój - mam miękkie kolana.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( 31.08.01, 17:35 a ja miekkie serce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:36 Mam nadzieję, że tylko serce hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DROGI MARIO POŻEGNANIA NADSZEDŁ CZAS :-((((( 31.08.01, 17:39 od czasu do czasu!!! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Do Baby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:59 Nie miałem problemów z pocztą, tylko trochę pracy. Ale odpisałem i potwierdziłem. Podobnie na forum. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Do Mario IP: *.ipartners.pl 01.09.01, 13:26 Mario, Tobie też nic nie brakuje. Jasmina i Samanta mało się o Ciebie nie pobiły (hihihi). Dlatego (ale nie tylko) wolę mieć w Tobie sojusznika niż wroga, czy konkurenta. Jesteś w porządku. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 13:31 Gość portalu: Janek napisał(a): > Mario, Tobie też nic nie brakuje. Jasmina i Samanta mało się o Ciebie nie > pobiły (hihihi). Dlatego (ale nie tylko) wolę mieć w Tobie sojusznika niż > wroga, czy konkurenta. > Jesteś w porządku. > > Pozdrowienia *** "I Ty Brutusie????"Nigdy nie bilam sie i nie zamierzam bic o faceta a juz szczegolnie wirtualnego .:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 13:48 a juz mialem taka cicha nadzieje.... Wirtualany wymiana ciosow, bylaby pasjunujacym widowiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Do Mario 01.09.01, 14:10 mario2 napisał(a): > a juz mialem taka cicha nadzieje.... Wirtualany wymiana ciosow, bylaby > pasjunujacym widowiskiem ***Samoobrona -tak,ale damski boks...??? Nieee,raczej nie.:)A poza tym dlaczego mialabym sie bic z Jasmina ? Jest sympatyczna wiec nie widze powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 15:06 Jasne, ze jest bardzo sympatyczna. Tez ja bardzo lubie!!! Mialem jednak cicha nadzieje, ze tym powodem bede ja! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:21 mario2 napisał(a): > Jasne, ze jest bardzo sympatyczna. Tez ja bardzo lubie!!! > Mialem jednak cicha nadzieje, ze tym powodem bede ja! ;o))) *** Chcialoby sie co? Nic z tego ! Nawet nie uwzgledniles mojej osoby w swoim grafiku wiec nie wymagaj bym poswiecala zycie dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 15:44 to ja mam jakis grafik? Musze pogadac z sekretarka!!! Jesli Cie rzeczywiscie nie uwzglednila- w poniedzialek dostaje wymowienie, za dzialanie na szkode szefa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:47 mario2 napisał(a): > to ja mam jakis grafik? Musze pogadac z sekretarka!!! Jesli Cie rzeczywiscie > nie uwzglednila- w poniedzialek dostaje wymowienie, za dzialanie na szkode > szefa! *** Hau!Hau! Odszczekuje! Nie chce zeby sekretarka wyleciala.Daruj jej skarbie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 16:03 Nie daruje suce- moze i ona podchody podemnie robi i najgrozniejsze rywalki w nieczysty sposob eliminuje- ? Ot giermanska mentalnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:02 mario2 napisał(a): > Nie daruje suce- moze i ona podchody podemnie robi i najgrozniejsze rywalki w > nieczysty sposob eliminuje- ? Ot giermanska mentalnosc! *Tym bardziej prosze,nie zwalniaj jej.Odwali za mnie czarna robote wykanczajac rywalki a z nia to ja sobie pozniej dam rade. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 17:24 Zwolnienie juz podpisane- moze wezme sobie ladniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:26 mario2 napisał(a): > Zwolnienie juz podpisane- moze wezme sobie ladniejsza? * :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 17:29 Nie martw sie- przemyslalem sprawe- w styczniu i tak wracam do Polski- wiec po co mi na 4 miesiace ladna sekretarka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:35 mario2 napisał(a): > Nie martw sie- przemyslalem sprawe- w styczniu i tak wracam do Polski- wiec po > co mi na 4 miesiace ladna sekretarka? * Kamien spadl mi z serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 17:37 prosto na duzy palec u lewej nogi- teraz bedziesz kulawa. Ot znow wina sekretary! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:39 mario2 napisał(a): > prosto na duzy palec u lewej nogi- teraz bedziesz kulawa. Ot znow wina > sekretary! **Chyba nie zostawisz mnie w potrzebie i bedziesz na rekach nosil? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 17:44 nie- poloze Cie do lozka i sam do Ciebie przyleze. Chyba palec u nogi nie bedzie Ci przeszkadzal? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:56 mario2 napisał(a): > nie- poloze Cie do lozka i sam do Ciebie przyleze. Chyba palec u nogi nie > bedzie Ci przeszkadzal? * Jesli zamierzasz PRZYLEZC to nawet braku nog pewnie bys nie zauwazyl! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 18:02 Jasne- bo nogi sa niewazne- i tak ida na bok! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:06 mario2 napisał(a): > Jasne- bo nogi sa niewazne- i tak ida na bok! *** Niekoniecznie !( Oj,Mario!):) Chyba ze masz protezy Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 18:15 potrafisz tak zeby zostaly razem? Hihi- musisz mnie tego nauczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:18 mario2 napisał(a): > potrafisz tak zeby zostaly razem? Hihi- musisz mnie tego nauczyc! ** :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 18:24 Byl to usmiech politowania, czy wysmiewasz moje niedoswiadczenie w tym wzgledzie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:25 *** To taki maly lubiezny usmieszek bedacy zgoda na wymiane doswiadczen. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 18:29 Chcialas powiedziec na nauke- bo ja potrafie tylko jako-tako) na Glepa.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:16 mario2 napisał(a): > Chcialas powiedziec na nauke- bo ja potrafie tylko jako-tako) na Glepa.... *** Bzdury opowiadasz skarbie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 19:41 Jakie bzdury kochanie? Przeciez znam siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:12 mario2 napisał(a): > Jakie bzdury kochanie? Przeciez znam siebie! *** Jestes pewien......? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 01.09.01, 21:14 No chyba, ze przy Tobie przejde metamorfoze... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:39 mario2 napisał(a): > No chyba, ze przy Tobie przejde metamorfoze... ;o))) *** Wystarczy ze bedziesz soba! Na odleglosc wyczuwam drzemiace w Tobie poklady sil witalnych , ognia ...itd.:) *** Jedziesz rano na ryby. Wyobraz sobie ,siedzisz godzine,dwie ..i nic .W koncu splawik tanczy na wodzie,szybko zwijasz zylke a na koncu haczyka...dynda mala ,zlota rybka i prosi Cie lekko sepleniac( to przez tenhaczyk!) : Pusc mnie Malio ,plose Cie , a ja za to spelnie Twoje cy zycenia! Mario....o co bys ja poprosil? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 11:34 o biala chusteczke, bo mnie sie wszysto z biala chusteczka kojarzy! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:22 mario2 napisał(a): > o biala chusteczke, bo mnie sie wszysto z biala chusteczka kojarzy! :o))) *To tylko jedno zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 12:44 No mam jeszcze kilka , ale to moja slodka tajemnica! Chciaz jedno Ci zdradze- chcialbym jeszcze raz moc pojechac do Kaszmiru Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:47 mario2 napisał(a): > No mam jeszcze kilka , ale to moja slodka tajemnica! Chciaz jedno Ci zdradze- > chcialbym jeszcze raz moc pojechac do Kaszmiru * A co? Juz kiedys chciales?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 13:08 chce tam jeszze raz wrocic. I to chce stale... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:15 mario2 napisał(a): > chce tam jeszze raz wrocic. I to chce stale... *** Co tak Cie zafascynowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 13:29 Wszystko- przyroda, kultura, ldzie. Wspaniale gory. Moze czastka mojej mlodosci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:36 No tak,sa miejsca do ktorych sie teskni... Zauwazylam ze czesto piszesz o sobie jak o osobie w podeszlym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 13:48 A moze juz tak jest? Skad wiesz? Moze juz sie cos wypalilo, cos przeminelo. Cos do czego sie wraca stale pamiecia.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:59 Wspomnienia..owszem ,ale zyc nimi w tym wieku? Za wczesnie Mario,za wczesnie. Jestes jeszcze za mlody na takie mysli ,na rezygnacje! Ps. Mam pore karmienia ,znikam na razie .:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 14:08 Samanto - patrzac realnie na zycie, wiem , ze tamto najpiekniejsze juz nie powroci. Wszysto inne to tylko namiastka! Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:29 Zapytaj o to mame mojej kolezanki.W wieku 62 lat wyszla powtornie za maz i twierdzize w zyciu nie byla tak szczesliwa.:) A ja tam jeszcze licze na szczescie...( znowu optymizm?) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 17:45 Owszem optymizm, ktorego Ci bardzo zazdroszcze. Moze mnie nim zarazisz! Probuj! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 18:02 mario2 napisał(a): > Owszem optymizm, ktorego Ci bardzo zazdroszcze. Moze mnie nim zarazisz! Probuj! *** Gdybym myslal kategoriami ze wszystko co najlepze mam za soba, ze jeszcze tylko wychowac dziecko a potem szykowac sie do dolka... bylabym zgorzkniala ,smutasna baba. Kiedys wreszcie musi mi sie poukladac zycie jak to bachuu mowi w "brazylijski serial":) A co? Chyba zasluzylam sobie,jestem dobrym czlowiekiem ,pracownikiem,matka ..teraz chce nagrode a nie po smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 20:03 Samanto, kazdy z nas oczekuje , marzy, ma nadzieje!. Ilu z nas te nadzieje i marzenia sie spelniaja? Ja po prostu biore to , co zycie mi daje, bez wielkich nadziei, zeby oszczedzic sobie rozczarowan! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:17 mario2 napisał(a): > Samanto, kazdy z nas oczekuje , marzy, ma nadzieje!. Ilu z nas te nadzieje i > marzenia sie spelniaja? Ja po prostu biore to , co zycie mi daje, bez wielkich > nadziei, zeby oszczedzic sobie rozczarowan! *** zamiast ja zarazic Ciebie optymizmem - Ty nastrajasz mnie pesymistycznie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 02.09.01, 22:41 Probuj dalej. Moze Ci sie powiedzie! Ja jestem podatny na sugestie- wiec szanse istnieja! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 13:46 Moge probowac ale czy faktycznie zalezy Ci na przemianie? nie chcialabym uszczesliwiac Cie na sile:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 03.09.01, 14:48 No a jak bys chciala? To ciekawe co mowisz. Mam nadzieje, ze mnie w tym wzgledzie objasnisz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 16:33 Jesli jestes zadowolony ze swojego zycia (a wydaje mi sie ze w gruncie rzeczy jestes) to po co w nim cos zmieniac ? Kazda zmiana niesie w sobie ryzyku ze wpadnie sie z deszczu pod rynne.-to jest wersja pesymistyczna . Jesli moje zycie nie zmieni sie ...nie ono musi sie zmienic ,bedzie wspaniale.-to taka skrocona wersja optymistyczna. Ja miotam sie miedzy jedna a druga i tak na prawde...chyba nie wiem czego chce.A moze wiem tylko sie boje wszelkich zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 03.09.01, 17:55 Samanto, zawsze wszystkie zmiany zwiazane sa z ryzykiem. Czy ja sie go boje- nie wiem. Po prostu moze jestem juz zbyt wygodny. Mimo wszystko postanowilem cos ze swoim zyciem zrobic. To decyzja o powrocie do kraju po 12 latach. Pomimo wspanialej pozycji zawodowej, nie potrafie juz dluzej zyc na obczyznie, i pominmy tu powody dlaczego tak jest. Oeszem jestem ze swego zycia zadowolony. Przynajmniej z tych jego aspektow, w ktorych odnosilem sukcesy. Nie wiem tylko czy stac mnie na zmiany w zyciu osobistym. W tym wlasnie upatruje wielka niewiadoma! Mario Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 17:58 I wlasnie o tych zmianach mowilam.decyzje dotyczace zycia osobistego sa najtrudniejsze.No,chyba ze trafia jak grom z jasnego nieba:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 03.09.01, 18:24 i zasranawialas sie czy to sie oplaca?- hmmmm moze masz racje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:47 mario2 napisał(a): > i zasranawialas sie czy to sie oplaca?- hmmmm moze masz racje? *** Nie zasranawialam sie ,hi,hi!!! ( co znaczy to slowo?hi,hi!!!) Im lat mi przybywa tym mniej jestem pewna wszystkiego . zawsze dzialalam pod wplywem uczuc ale na zdrowie mi to nie wyszlo . Sama juz nie wiem ...moze faktycznie nie powinnam na nic juz liczyc w zyciu ? Moze wreszcie czas byloby spowazniec i stac sie normalna,stateczna mamuska? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 03.09.01, 19:02 Na to zawsze przyjdzie czas Samanto. Np. przy drugim dziecku!!! A teraz hulaj dzsza piekla nie ma!!! Trzeba wykorzystac to co nam jeszcze zostalo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:04 mario2 napisał(a): > Na to zawsze przyjdzie czas Samanto. Np. przy drugim dziecku!!! A teraz hulaj > dzsza piekla nie ma!!! Trzeba wykorzystac to co nam jeszcze zostalo! *** Alez hulam..po necie chyba!!! To nie takie proste ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 03.09.01, 19:14 Dlaczego nie jest to proste- rozejrzyj sie dookola! Wszadzie kwitnie zycie- pomimo jesieni! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:28 mario2 napisał(a): > Dlaczego nie jest to proste- rozejrzyj sie dookola! Wszadzie kwitnie zycie- > pomimo jesieni! * Z wielu prozaicznych przyczyn.... W miare mozliwosci lykam to co sie da,moze apetyt mam za duzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mario 03.09.01, 19:38 To tak jak kazdy chyba. Niestety proza zycia nas niekiedy przerasta. A tyle by sie jeszcze chcialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:44 mario2 napisał(a): > To tak jak kazdy chyba. Niestety proza zycia nas niekiedy przerasta. A tyle by > sie jeszcze chcialo!!! *** Glupio tak publicznie,ale.... nie potrafie zrezygnowac z mlodosci ,wkurza mnie to ze jestem starsza kazdego roku...cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:38 Moja droga: człowiek ma tyle lat, na ile się czuje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do Samanty IP: 213.76.59.* 03.09.01, 22:10 Gość portalu: Janek napisał(a): > Moja droga: człowiek ma tyle lat, na ile się czuje. > > Pozdrowienia Jasiek!!! Jak milo!!!:) Prawde mowisz ale nie wroca nigdy lata beztroski i slodkiego szalenstwa. Co z tego ze bede sie czula jak 20-latka skoro nie moge zyc tak jak ona? A w ogole to juz teraz troche inne sprawy ma sie na glowie ,obowiazki,odpowiedzialnosc za druga istote ....Dlatego tez bede musiala zakonczyc swoja przygode z netem bo rachunki telefoniczne wybitnie mnie rujnuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Re: Do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:38 Naprawdę nie ma już w Tobie odrobiny szaleństwa i chęci na coś zwariowanego jak wtedy gdy byłaś dwudziestką? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Samanty 04.09.01, 00:19 Samanto, masz racje, niestety minely juz te lata, w ktorych beztrosko moglas zyc z dnia na dzien. Mnie tez wkurza uplyw czasu. Wkurza mnie, ze pomimo jego uplywu, nic sie w zyciu nie zmienia, a przynajmniej nie realizuja sie nasze marzenia. Wiesz, ale kazdy wiek ma swoje plusy. Trzeba je potrafic docenic i wykorzystac! Janku: Sentencje - tyle sie ma lat na ile sie czuje, najlatwiej wypowiadac majac 26 lat. Pozniej jest to tylko populistyczne haslo. I jasne , ze sie ma ochote na chwile szalenstwa, tylko nie zawsze mozna te ochote wprowadzic w czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Do Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 00:29 "Janku: Sentencje - tyle sie ma lat na ile sie czuje, najlatwiej wypowiadac majac 26 lat. Pozniej jest to tylko populistyczne haslo." Nie masz racji Mario. Jeśli tak zwracasz uwagę na wiek, coraz trudniej Ci wykrzesać z siebie radość życia. Znam kogoś starszego od Ciebie, kto wyznaje takie populistyczne hasło i jest naprawdę szczęśliwy. To otoczenie ciągle daje nam odczuć ile mamy lat na karku. Przestań myśleć o wieku, na to nic nie poradzisz. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Do Jaska 04.09.01, 09:14 Wiesz Jasku to ja sobie zaszaleje i pojade z Mariem w gory.zaznaczam ze to bedzie listopad. Moze zaopiekujesz sie w tym czasie moim synem ? Nie moge podrzucic go tatusiowi bo wlasnie w tym czasie jego tatus bedzie szalal poza granicami kraju.A moze sasiadom zrobic podrzutka? A moze jakis przytulek? Mamusia zaszaleje sobie a jak ja wyrzuca z pracy do da bachorka do Domu Dziecka. Jasiek -wierz mi to nie tylko kwestia na ile sie kto czuje. Dlatego jest mi ciezko ,dusza rwie sie w przestrzen a proza zycia sciaga na glebe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Jaska 04.09.01, 11:56 Janku, wbrew pozorom o tym nie masle, ale wiem, ze bagaz doswiadczen jest ciazacym brzemieniem utrudniajacym nawiazywanie nowych kontaktow. A w ogole- pokarz mi 20-latka, ktory byl w tym roku juz na 4 4-tysiecznikach? W tym sie wyzywam i tutaj czuje sie jak u siebie w domu :o))) Samanto, jedziemy w gory zabierajac dziecko:o))) A tatusiowi podaj adres mojej Ex- sadze ze pasowaliby do siebie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:58 > > Samanto, jedziemy w gory zabierajac dziecko:o))) A tatusiowi podaj adres mojej > Ex- sadze ze pasowaliby do siebie :o))) *** Masz dobre serduszko Mario.:) Pozyjemy, zobaczymy co da sie zrobic. Nawet jesli Twoja Ex ma nienajlepszy charakter to chyba nie zasluzyla sobie na zimnokrwistego sukinsyna jakim jest moj Ex. Sorki za okreslenie ale i tak delikatnie go tu nazwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 04.09.01, 18:22 Zasluzyla- mozesz byc pewna. A jesli on jest zimnokrwisty, juz moi tesciowie zagotuja w nim krew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Do mario 04.09.01, 18:43 No nie wiem,nie wiem! Mojej tesciowce z pewnoscia nie dorownuja! Wojne atomowa przezyja tylko szczury i ..ona! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 04.09.01, 19:31 Karaluchy ponoc tez:o)))- nie zgadniesz kogo do nich przyrownam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:44 mario2 napisał(a): > Karaluchy ponoc tez:o)))- nie zgadniesz kogo do nich przyrownam! *** Cha,cha ,cha!!! jak to fajnie pojezdzic na tesciach!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 05.09.01, 00:15 Nie moge jezdzic na tesciach, bo uzdy nie uznaja, ale za to maja klapki na oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 14:44 mario2 napisał(a): > Nie moge jezdzic na tesciach, bo uzdy nie uznaja, ale za to maja klapki na > oczach! *** Maja o 7-ej rano w kosciele krzyzem lezy a o 9-tej koty kamieniuje !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 05.09.01, 17:31 Moja krzyzem nie lezy, ale i tak Krzyz Panski z nia. Ja mialem przy niej Droge Krzyzowa. Trzeba ja bedzie ukrzyzowac! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasmina Re: Do mario IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:32 Skarbie...moja niedoszła teściowa mieszka na Sobieskiego... To jest dopiero mexyk! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:33 mario2 napisał(a): > Moja krzyzem nie lezy, ale i tak Krzyz Panski z nia. Ja mialem przy niej Droge > Krzyzowa. Trzeba ja bedzie ukrzyzowac! ***Moja ma tak obciazone sumienie ze zaden krzyz jej nie utrzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 05.09.01, 18:03 Moja sie nawet na muchomory uodpornila- scierwo. Chyba siegne po arszenik! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:05 A ja swoja mam w d...! Z dziesiec lat padliny nie widzialam!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 05.09.01, 18:33 ja mojej tam nie zmieszcze- jest jak sikorka- zezre tyle ile wazy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:37 mario2 napisał(a): > ja mojej tam nie zmieszcze- jest jak sikorka- zezre tyle ile wazy! *** Moja trafi we wlasciwe miejsce- takie male gowienko! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 20:05 ***zal ,dlatego spuscilam ja z falami sciekow! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 06.09.01, 01:23 Tesciowa to tak jak bak- ciagle sie snuje po gaciach- dlugo a wytrwale, a i tak wszystko na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 08:35 Albo jak nietoperz,nie widzi,nie slyszy a sie czepia! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 06.09.01, 15:29 moja cholera na 2 konczynach nauczyla sie chodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 15:58 mario2 napisał(a): > moja cholera na 2 konczynach nauczyla sie chodzic! Ta moja jest tak obciazona genetycznie ze tylko sie snuje jak smrod za wojskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 06.09.01, 19:02 Gdyby mojej odjac 1 szara komorke- to bylaby roslina Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Do mario 06.09.01, 20:31 gdyby moja zyla troche wczesniej spaliliby ja na stosie! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 06.09.01, 21:51 Mojej by nie spalili, bo by na miotle uciekla Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:37 Moja niestety tez uniknela zasluzonego losu wiec nadal miedli przeklenstwa pod nochem! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 06.09.01, 23:28 a ja patrzac na moja wierze, cza czlowiek pochodzi od malpy.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:31 mario2 napisał(a): > a ja patrzac na moja wierze, cza czlowiek pochodzi od malpy.. Moja jest wlasnie tym brakujacym ogniwem w teorii Darwina.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 07.09.01, 00:21 Moja jest jak drzwi od syrenki- nie trzasniesz- to sie nie zamknie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 17:30 mario2 napisał(a): > ???????????? *** Sorki,najmilejszy!Po prostu na wspomnienie tesciowej stracilam przytomnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 07.09.01, 17:57 Jasne- a mnie sie dopiero poniewczasie w glowie oswiecilo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 18:35 Moze juz odpuscimy tym jednokomorkowcom???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 08.09.01, 10:56 nigdy!!!!! zzarly mi oplowe doroslego zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:03 Mnie bardziej dokuczyl ex.Jak tesciowa.Nadal swoja postawa doprowadza mnie do morderczych mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 08.09.01, 12:28 Ja swojej juz wybaczylem- glupoty nie da sie skorygowac- zal mi tylko cory! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 13:38 mario2 napisał(a): > Ja swojej juz wybaczylem- glupoty nie da sie skorygowac- zal mi tylko cory! Dokladnie! Jesli chodzi o mnie to pies z nim tancowal ,tylko tego jak "mlodego" olewa nigdy nie wybacze! Zeby cholere szlag trafil! Wlasnie juz sobie wyjechal ,gdzies w Twoje okolice! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:12 mario2 napisał(a): > daj adres to mu ryja skopie! 1.Szkoda sobie dloni tym padalcem kalac! 2.Nie ma zwyczaju zostawiac adresu jak wyjezdza! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do mario 09.09.01, 14:54 i tacy osobnicy jeszcze po swiecie chodza?. przykre to- niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samanta1 Re: Do mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 14:56 mario2 napisał(a): > i tacy osobnicy jeszcze po swiecie chodza?. przykre to- niestety! *bez komentarza:) Odpowiedz Link Zgłoś