walnientynka 28.01.05, 18:43 i beda tak szukala przez tydzien:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stara_klempa Re: SZUKAM SWEGO WALNIENTEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:36 toś Ty taka hybryda? a dlaczego przez tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka Re: SZUKAM SWEGO WALNIENTEGO 28.01.05, 20:01 bo wyobraz sobie przyglupiasta, ze za tydzien, bedzie sw. walnientego, i tobie podobne laski, beda sikac z tego powodu, i z korzyscia dla sprzedawcow, beda kupowac rozne gadgety z tego powodu, tez:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: SZUKAM SWEGO WALNIENTEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:06 za tydzień? oooooooooooo zresztą nieważne :)))) powiedz mi co to znaczy "przyglupiasta"? to tak w celach informacyjnych pytam - no z ciekawości, o inne rzeczy nie zapytam, bo mi trochę wstyd za odpowiedzi Twoje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: SZUKAM SWEGO WALNIENTEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:08 albo nie odpowiadaj - nie chcę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walniety Kitek a jarzebiak moze byc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:26 znowu pusciła cie w trąbe Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka dzisiaj sie katuje, krupnikiem... 28.01.05, 20:31 zawsze sie puszczam, w trabe pod koniec tygodnia, zeby sie wyspac, Odpowiedz Link Zgłoś