28.05.02, 13:25
zrobcie cos! :)
Obserwuj wątek
    • laelia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:31
      mogłabym Cię zastrzelić, ale kto by mi wtedy prawił komplementy? :)
      • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 13:32
        zaraz to sie sam zastrzele:)

laelia napisał(a):

> mogłabym Cię zastrzelić, ale kto by mi wtedy prawił komplementy? :)

• laelia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:35
          a przynajmniej wiesz jak? :)
          • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 13:37
            no jasne, lufa do ust, jak Kurt Cobain:(((
            a pozniej "smeels like teen spirit" :(
            • laelia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:43
              i jak Ci tu można wierzyć zamiast dać mi odwodzić się od brutalnej śmierci ty
              namawiasz panienki na rozbieranki :(
              • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 13:47
                szukam sensu zycia:(
                • laelia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:49
                  jak zawsze :)))
                  • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 14:02
                    zawsze jesli ty chcesz i zgodzisz sie byc mym sensem:)
    • randia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:31
      Zawsze można się rozebrać i ubrania pilnować.....
      • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 13:33
        to sie rozbierz, bede pilnowal z toba:)))

randia napisał(a):

> Zawsze można się rozebrać i ubrania pilnować.....

• randia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:37
          Dobra, co tak tu będę sama siedzieć......
          • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 13:39
            to wyskakuj malenka z opakowania:))))

gdyby ci bylo zimno to powiedz:)
            • randia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:43
              Nudziło Mi się już wcześniej, więc juz od pewnego czasu go pilnuję, a chlodno
              się zrobiło nie powiem.
              • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 13:45
                sytuacja i miejsce wyjatkowe, wiec moge zaproponowac wyjatkowej kobiecie
                whisky lub szampana na rozgrzanie:)
                • randia Re: nudno:((( 28.05.02, 13:49
                  Whiski tylko na lodzie,szampan z truskawkami i bitą smietaną.........
                  • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 14:01
                    moze zaczniemy od szampana, delikatnie musujacy, w kielichu na wysokiej nozce,
                    pij spokonie, za twe zdrowie oczywiscie:)))
                    prosze skosztoj rowniez truskawki i uwazaj bo ich slodki soczek lubi cieknac po
                    ustach:)))
                    • randia Re: nudno:((( 28.05.02, 14:24
                      Szampan pyszny, bąbelki delikatnie łaskocza w podniebienie,uroniona kropla
                      spływa po kieliszku,szkoda jest go tak mało....o jaka słodycz, truskawki zawsze
                      nastrajały mnie wyjątkowo,sok tak dalikatnie rozpływa sie po ustach.........
                      • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 14:31
                        slodki soczek zawsze sie rozplywa po jeszcze bardziej slodszych ustach:)
                        mezczyzna ktory kiedykolwiek skosztuje tej slodyczy, bedzie najszczesliwszym
                        czlowiekiem ktory zaznal nieziemskiej rozkoszy i chwili raju na ziemi:))))
                        • randia Re: nudno:((( 28.05.02, 14:41
                          A gdzie się podziała whiski i lód????
                          • emperor Re: nudno:((( 28.05.02, 15:35
                            lod i whisky zabije rajski smak, wiec zaproponuje po slodyczy, dla
                            orzezwienia;)))
                            • emperor i znow sie nudze:( 29.05.02, 13:47
                              • laelia Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 13:57
                                to zadzwoń do mnie :)
                              • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 14:02
                                A ja mam tak cholernie podły dzień, że nic mi się nie podoba.........
                                • emperor Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 14:08
                                  nie chwal dnia przed zachodem:)))
                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 14:09
                                    Sugerujesz, że może być gorzej:(((((((
                                    • emperor Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 14:11
                                      nie, ale piekniej niz kiedykolwiek:) glowa do gory!
                                      • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 14:47
                                        Dziękuję za próbę pocieszenia, choć nie wiem jak to się ma do mojego stanu
                                        ducha........
                                        • emperor Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 14:54
                                          a co z wiskaczem? chlodzi sie od wczoraj:))))
                                          • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 15:07
                                            Po wczorajszej słodyczy i dzisiejszych smutkach, tak na pocieszenie i
                                            rozluźnienie napewno by się przydał.
                                            • emperor Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 15:22
                                              no jasne, zawsze mozesz smutki utopic i wpasc w wir szalenstwa! :)
                                              raz sie zyje i naprawde nie warto sie przejmowac jakimis blachostkami!
                                              co mam byc to bedzie, a ty przyjmij to z honorem i duma,
                                              potraktuj to jako kolejna probe dana przez zycie, a ty ja pokonasz oczywiscie
                                              i utwierdzisz sie w przekonaniu ze jestes niedopokonania :))))
                                              • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 15:40
                                                Prosze mów tak do mnie,mów mi jeszcze......
                                                Zaczynam rosnąć, a nawet delikatnie się uśmiechać.......:)
                                                • emperor Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 15:50
                                                  jestes boska:)))
                                                  i nie mow ze ja ci to mam uswiadamiac:))))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 15:58
                                                    Jak narazie dobrze ci idzie, jestem cholernie wdzięczna.......
                                                    Coraz mocniej mi się buzia cieszy:)))

Uciekam właśnie z pracy i kto mnie będzie później pocieszał? :(
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 29.05.02, 16:02
                                                    pomysl o mnie, a wtedy na pewno bede przy tobie, a razem kazdy szczyt bedzie do
                                                    zdobycia:))))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 29.05.02, 16:06
                                                    Myślę, myślę i już mi lepiej........

I szybciutko wracam w piątek:)))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 11:13
                                                    Cześć witam !!!!!!!
                                                    Jak obiecałam wróciłam dziś, może nie szybciutko, ale wróciiłam. I nawet w
                                                    lepszym humorze:)))))))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 11:45
                                                    Ahoy Kolezanko:)
                                                    no prosze, dobry humor:)))
                                                    bardzo czesto trzeba bylo o mnie myslec? juz wszystkie szczyty zdobyte? :)))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 11:53
                                                    Pytasz czy często? Bezustannie!!!!Było naprawdę ciężko,ale chyba juz mi
                                                    lepiej.Co do szczytów narazie kiepsko:)
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 11:57
                                                    tak, czy tak, bardzo milo cie znow widziec:))))
                                                    jak to kiepsko? musisz sie malenka zmobilizowac i to natychmiast bo ktos
                                                    zdobedzie je pierwszy! a wkoncu ty jestes number 1 i tobie sie to nalezy! :)))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 12:03
                                                    Chwilę poczekaj..........(kurna, ale niewygodnie)......wpakowalam się jeden
                                                    zaliczony!!!!!:)))))))))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 12:22
                                                    tylko zostaw troche dla mnie:)))
                                                    chyba ze chcesz razem? :)))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 12:34
                                                    Razem byloby raźniej ale czy jak będziemy razem to przypadkiem ktos mnie nie
                                                    będziechciał zrzucić???:)
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 12:39
                                                    nie mysl ze pozwole ci spasc:)
                                                    jesli ty spadniesz, ja skacze za toba:)
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 12:43
                                                    Więc ktos będzie chciał mnie zrzucić...........trudno jak obiecasz, że skoczysz
                                                    za mną, idziemy!!!!!
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 12:47
                                                    na koniec swiata? :)))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 12:55
                                                    Nie jestem, aż tak wymagająca, ale jak byś chciał......to czemu nie!!!!
                                                    Oczekujesz wzajemności?????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 13:45
                                                    to zalezy tylko i wylacznie od ciebie:)
                                                    oczekuje tylko usmiechu na twej twarzy codzien i conoc:)))))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 31.05.02, 13:57
                                                    Jeżeli będziesz tak słodki jak dotychczas mój uśmiech należy do ciebie.Dzień i
                                                    noc:)))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 31.05.02, 14:04
                                                    a dla mnie szczesciem jest go widziec:)))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 11:27
                                                    dzisiaj szczesliwy nie bede? :(
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 03.06.02, 11:43
                                                    Witam, zniknęłam tak ostatnio bez pożegnania, za co przepraszam. A jak tam dzis
                                                    dzionek się zaczął????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 12:00
                                                    Czesc Sloneczko,
                                                    jeszcze niedzieli nie skonczylem:)))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 03.06.02, 12:13
                                                    A opowiesz Mi jak to się robi, z miłą chęcia też bym tak spróbowała.....:)))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 12:19
                                                    teoretycznie, kazdy dzien powinno sie zakonczyc snem,
                                                    ale jesli myslisz w niedziele o tak wyjatkowej osobie jak Ty,
                                                    nie mozesz spac i noc masz z glowy:)
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 03.06.02, 12:24
                                                    Wystąpiły rumieńce na moich policzkach...............:)))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 12:39
                                                    przepraszam:)
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 03.06.02, 14:04
                                                    Nie ma za co, bardzo lubię się czerwienić..........:)))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 14:08
                                                    tak? :)))
                                                    to masz wirtualne buzi :)*

:))))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 03.06.02, 14:24
                                                    I znowu ten rumieniec.........ale mi sprawiasz przyjemności!:))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 14:29
                                                    mozesz sie zaczac przyzwyczajac:)***
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:02
                                                    Jest mi bardzo miło, ale czy jesteś pewien tego zobowiązania???Bo jak ja sie
                                                    przyzwyczaję to potrafię się mocno przykleić!!!:))))))))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:06
                                                    bede zaszczycony:)))

a teraz rozyczka, just for you ... @-->---
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:22
                                                    Jest śliczna!!!!!Auuuuu ukóła się dzidzia w
                                                    paluszek.....boli......pocałujesz????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:29
                                                    ale ona jest bez kolcow, wszystkie wyrwalem, mam cale rece we krwi;)
                                                    a to wszystko dla ciebie:)
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:47
                                                    Jeden został.....buuuuuu......boli.......:((((
                                                    Proszę następnym razem o kwiaty rwane prosto z pola, pełna
                                                    naręcz.....cudownie!:))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:54
                                                    dla cibie jestem w stanie zdobyc legendarny "kwiat paproci", poruszyc niebo i
                                                    ziemie abys miala to na co zaslugujesz:))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 15:59
                                                    Jestem wyspą bezludną
                                                    nie podobną do innych........
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 16:08
                                                    moge tam zamieszkac? ;)
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 16:30
                                                    Jak tylko sobie życzysz.....zapraszam i czekam z otwartymi ramionami :)))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 16:56
                                                    no prosze, moj bilet do nieba? :))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 17:06
                                                    Mhhhhh.....
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 03.06.02, 17:20
                                                    emperor napisał(a):

> no prosze, moj bilet do nieba? :))))

Jak myślisz w jedną czy w dwie strony????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 08:56
                                                    to zalezy tylko i wylacznie od ciebie;)
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 04.06.02, 10:51
                                                    Słońce jak bym miala ci powiedzieć co bym chciala to tego forum by nie
                                                    starczyło a i realu musielibyśmy spędzić ze sobą trzy najbliższe noce i
                                                    dnie......
                                                    A tak ogólnie o znowu mam jeden ze złych dni i chciałabym żebyś na zawsze był
                                                    przy mnie.
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 11:06
                                                    jestes bardzo mila:)
                                                    ja mialem zle dni dopoki cie nie poznalem, jak widac los czasem sie usmiecha,

caly czas jestem przy tobie:)
                                                    jestem powietrzem gdy nie mozesz oddychac,
                                                    swiatlem gdy nie widzisz,
                                                    zyciem gdy nie mozesz zyc:)

nikt cie nie rozumie tak jak ja, nie moze ci dac tego co ja,
                                                    a ja dam ci wszystko co bede w stanie, tylko po to abys byla zadowolona:)*
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 11:10
                                                    Nie mów tak, bo zacznę w to wierzyć.A jak i ty mnie zawiedziesz to co
                                                    ja "biedna" zrobię???????
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:02
                                                    A gdzie mi gwiazdka zniknęła????????????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:05
                                                    spojrz w niebo, chmury przyslonily:(

a nad jakim miastem mam swiecic? :)))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:14
                                                    A wjakim mieście świecisz???Powiem czy blisko!:)))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:20
                                                    kr-kow:) a ty?
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:25
                                                    Wa-wa. To doleko czy blisko?????
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:26
                                                    A tak dla przekory........byłam w ten weekend w Krakowie!!!!Smiesznie nie
                                                    uważasz???!!!
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:30
                                                    Dlatego tez od weekendu, slonce z nieba nie schodzi,
                                                    kiedy jeszcze bedziesz? :)

randia napisał(a):

> A tak dla przekory........byłam w ten weekend w Krakowie!!!!Smiesznie nie
                                                    > uważasz???!!!

• randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 12:44
                                                    No to pora żebyś stolicę odwiedził!!!Mogę robić za przewodnika i.............
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 13:06
                                                    Zdradzisz mi tą tajemnicę gdzie ty tak ciąglę znikasz???Czuję się strasznie
                                                    osamotniona:((((
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 14:35
                                                    przepraszam malenka, pracuje ciezko aby kiedys w przyszlosci moc wyruszyc w
                                                    strone mojego Sloneczka:))))))

randia napisał(a):

> Zdradzisz mi tą tajemnicę gdzie ty tak ciąglę znikasz???Czuję się strasznie
                                                    > osamotniona:((((

• Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 04.06.02, 14:44
                                                    W jakiej przyszłości? Mam nadziję, że w nie długiej!!!!:)))))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 14:49
                                                    to zalezy od ciebie:)))
                                                    jak obiecalas bedziemy tecze z lotu ptaka ogladac:))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 15:04
                                                    Jeżeli tylko sobie życzysz............
                                                    Będzimy oglądać tęczę w dzień, gwiazdu nocą i jeszcze pare innych
                                                    rzeczy.........
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 15:08
                                                    ciebie na tle nieba? :)))
                                                    juz sobie wyobrazam ten anielski widok:))) tylko ze czasmai noc jest bardzo
                                                    ciemna:(
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 15:23
                                                    Miejmy nadzieję, że ten dzień a predewszystkim noc będzie rozgwierzdzona jak
                                                    nigdy dotąd.
                                                    A co do mego obrazu na tle nieba........hm..........cóż...........,mówiąc
                                                    nieskromnie, mnie się podoba, a czy tobie się spodoba, poprostu
                                                    niewiem........
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 15:29
                                                    szampan z babelkami, a whisky juz od dawna sie clodzi na ta okazje,
                                                    mam nadzieje sloneczko, ze nie bedziesz sie nudzic i pilnowac jak wyzej
                                                    ubranka:)))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 15:58
                                                    Od kiedy jesteś nie nudzę się, a ubranka miło czasami poplinować........
                                                    Unikasz odpowiedzi kiedy to będzie??????!!!!!
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:03
                                                    uhhhhhh:)))) i don't know baby:)))

bede gdy bede:) nie wiem czy juz jestem gotow na najpiekniejszy dzien w mym
                                                    zyciu:)))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:06
                                                    Paskuda jak możesz mi to robić??:(
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:09
                                                    :((( nie wiem co malenka, :(((
                                                    wiesz ze nic nie moglbym ci zrobic:(
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:14
                                                    tylko nie mow sloneczko ze gasniesz:(((((
                                                    przepraszam jesli cie zranilem:(((
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:20
                                                    Nie gasnę, udawałam obrażoną, ale już mi przeszło.A "to" to fakt niechęci
                                                    twojej, co by mnie się poprzyglądać:(
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:26
                                                    Sloneczko, ja bardzo chce cie ogladac i nie tylko...... ;))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:28
                                                    Mogę bardziej szczgółowo co jeszcze??????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:33
                                                    wszystko co sobie zyczysz, nie wiem co lubisz:)))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:37
                                                    Wolałabym żebyś mnie czymś zadziwił..........mam dość utartych przez siebie
                                                    dróżek...............:)*
                                                    Apropo pytasz ogólnie?
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:43
                                                    ok, jesli tego pragniesz, odkryje w tobie wszystko co ukryte:)*

pytam konkretnie, co oprocz podziwiania cie na tle nieba:))))
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:54
                                                    To zacznij odkrywać.......proszę..........
                                                    Konkretnie to lubię.........delikatne muskanie ustami ciała
                                                    mego...........kostki lodu........
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 16:59
                                                    bedzie to wszystko Sugar,
                                                    lecz niestety juz musze uciekac:((( ale tylko z forum,
                                                    a myslami jestem z toba:)*********
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 04.06.02, 17:04
                                                    Ja mam chyba dzisiaj jakiś dyżur, albo inną cholerę, że tu tak siedzę.
                                                    Ale do zobaczenia,do jutra.........:)******
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 09:15
                                                    Jestem!!!!!!!!I witam cię serdecznie!!!!!!!
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 09:28
                                                    ahoy, jak sie czujesz? :)
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 10:00
                                                    Jak ciebie widzę, świetnie!!!!!!
                                                    A ogólnie?????? Cóż nie wszystko musi być piękne.........brakuję mi ramienia na
                                                    którym mogę się, od czasu do czasu, wypłakać i paru innych rzeczy........
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 10:07
                                                    kochanie, niestety jestes zbyt daleko abym ci mogl udzielic mojego:(
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 10:27
                                                    .....ramion do płakania............dłoni które pobłądziłyby po ciele
                                                    moim........ust smakujących ust moich..........głosu szeczącego słodkie
                                                    słowa......
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 10:29
                                                    Jestem dziś w nastoju.......tak cudownym.......romantyczno-
                                                    erotycznym........cały ranek rozmarzona........
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 10:52
                                                    jestes cudowna:)
                                                    masz buziaczka z jezyczkiem odemnie:)*****
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 11:11
                                                    Gwiazdko, dziś mam tak kudłate myśli, że ten języczek widzę zupełnie
                                                    gdzieindziej.............:)***
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 11:19
                                                    tylko mi rogow nie przypraw, bo jezeli masz kudlate mysli to nie wiadomo co sie
                                                    zdarzyc moze:)))

a na jezyczek jeszcze musisz troszke poczekac, nie wiem gdzie go widzisz ale
                                                    zobaczymy co sie da zrobic:)* :))))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 12:36
                                                    Skarbie jakbym śmiała??? Przeciesz wiesz, że należę tylko do Ciebie!!!!!

A co do języczka..........widzę go i tu i tam i jeszcze gdzieś........
                                                    Mam nadzieję, że nie karzesz mi długo czekać??????
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 13:32
                                                    no tak Baby, wszystko w swoim czasie, tylko wiesz ze to na jezyczku sie nie
                                                    skonczy? :))))
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 13:45
                                                    A na czym????????
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 14:56
                                                    A czemu tak milczymy?Zaczynam tęsknić:)))
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 15:06
                                                    musze sie z toba pozegnac, na zawsze:(((
                                                    to juz jest koniec sloneczko:(
                                                    bede zawsze przy tobie gdy tylko spojrzysz wysoko w gore:)
                                                  • Gość: randia Re: i znow sie nudze:( IP: 195.205.73.* 05.06.02, 15:12
                                                    Moje serce krwawi, łzy potokami się leją a ja znów pytam dlaczego????:((((((
                                                  • emperor Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 15:15
                                                    jesli chcesz mozesz przeslac swoj numerek tel. na skrzynke,
                                                    takie sa realia, musze umrzec:(

i ostatni raz :)*****
                                                  • randia Re: i znow sie nudze:( 05.06.02, 16:08
                                                    Nie mogę pozwolić Ci odejść, bo poprosu nie chcę żebyś to zrobił.Zostaw
                                                    wszystko za sobą i bądź przy mnie tak jak obiecywałeś...........:)*
    • mathildae Re: nudno:((( 29.05.02, 16:09
      juz ktorys raz przypominam;
      nudza sie tylko nieinteligentni;)
      • emperor Re: nudno:((( 29.05.02, 16:12
        rozmawiajac z osobami tak inteligetnymi jak ty;)

mathildae napisał(a):

> juz ktorys raz przypominam;
        > nudza sie tylko nieinteligentni;)

• emperor Re: nudno:((( 29.05.02, 16:54
          no teraz sie juz nie nudze, jestes Martadelko tak rozmowna ze mnie do slowa nie
          dopuszczasz:)))
          • mathildae Re: nudno:((( 29.05.02, 17:00
            ...............

(milcze wymownie)
            ;)
            • emperor Re: nudno:((( 29.05.02, 17:02
              od razu cie rozumiem:)))
              • mathildae Re: nudno:((( 29.05.02, 17:06
                niemozliwe!!!
                przeciez Ty jestes z tych nie...:) no, dobra, z Wenus jestes;)
                • mathildae Re: nudno:((( 29.05.02, 17:23
                  pa, Cycus!
                  i nie nudz za dlugo;)
    • Gość: spioch zieeeew... IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 01.06.02, 12:43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka