bozena62 30.01.05, 21:20 co dostaliście albo byscie chcieli dostać od rodziców na 18? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja666 Re: prezent na 18 26.02.05, 23:24 Cos co byloby pamiatka na cale zycie! Moze to byc cos z bizuterii, co zawsze bedzie mi onich przypominalo. Jesli nie masz sprecyzowanych checi, moga Ci dac kase, kiedy bedziesz juz wiedziala co chcesz, kupisz to sobie. I bedziesz zadowolona, rowniez ta rzecz bedzie Ci mogla o nich przypominac. Nie rpos o cos na chybcika, a kasa zawsze sie przyda. Jesli masz prawko, to np. zbieraj na autko. Odpowiedz Link Zgłoś
inkunia Re: prezent na 18 06.07.05, 19:30 Wiesz to wszystko zalezy od finansów Twoich rodziców. Ja chcialabym dostac kamerke cyfrowa lub aparat:) Ale co dostane to sie jeszcze okaze. W zasadzie to popieram ta bizuterie najlepiej jakas oryginalną. Ale kasa, to według mnie nie jest najlepszy prezent od rodzicow, bo kiedys nawet nie bedziesz pamietala ze dostalas kase. A jak cos dostaniesz to bedziesz miala pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
lovely_eyes Re: prezent na 18 01.04.06, 12:12 Ja w tym roku mam 18-tke i juz sobie wybralam prezent :) Taki sliczny zloty naszyjnik ze zlotym krzyzykiem, ktory w srodku ma brylanciki :) No troche kosztuje.. ale w koncu 18-tke sie ma raz w zyciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś