bmwariat 31.01.05, 07:28 W maju stuknie 27 lat:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 07:37 mnie w czerwcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 07:51 wracasz do Polski? studia? czy coś innego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenka Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.shl.pl / *.shl.pl 31.01.05, 13:35 szkoda ze z wawy:( Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 13:39 A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:13 Ja jestem z Warszawy i mam 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1997 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 14:35 hmmm ja 30 więc Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 02.02.05, 07:12 20... za młoda? Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 02.02.05, 17:42 A uwazasz,ze 20 to za mloda dla takiego 27-latka,albo starszego? :> Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 03.02.05, 07:10 Dla mnie raczej tak..nie wiem jak dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 03.02.05, 08:40 Dlaczego tu chcesz poznac?Tu sa najmniejsze szanse i kupuje sie kota w worku. Moze na randki gazeta obejrzyj anonse ze zdjeciami. Masz wymagania co do przyszlej partenrki czy sam jestes taki? Zawsze wydawalo mi sie ze czlowiek 27 letni to podrywa na zywo a nie przez ogloszenia(z autopsji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betusia Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 08:43 Mam 23 lata i jestem z Warszawy.Tylko niestety jestem puszysta.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 07:17 no i co z tymi 20-stkami? Czemu sie nie pisza? :> Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 08:45 A Ty masz 20 co się tak upierasz?:) Ja mam 27(tzn jeszcze nie), a 7 lat to jest troszke różnicy. No ale w sumie o czym mówimy...ja chcę narazie poznać, a nie coś więcej. Nie odrazu... Ok...no to może być 20:) Oby tylko była taka jak w opisie:) Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 08:50 Szkoda,ze niektorzy faceci podchodza z dystansem do mlodszych :( odnosze wrazenie,ze wiek od razu mnie skresla :( Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 10:06 Żle zrozumiałaś...nie skreślam Cie..nie napisałem tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 11:08 wejdz na pocztę i sprawdz skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 15:31 Juz przeczytalam.Czasem tak bywa,ale zapewniam,ze istnieja tez takie 20- latki,ktore sa baaardzo dojrzale Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 06.02.05, 22:13 brak odpowiedzi? ... ooo,kolega chyba mocno jednak zrazony do 20-stek Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 07.02.05, 08:45 Brak odpowiedzi, bo mnie nie było w Warszawie na weekend..nie miałem dostępu do neta. Teraz jestem więc mogę odpisywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 :))) 07.02.05, 15:27 yhy.Przeczytalam :) ale odpisze pozniej ... ale Warszawa to duze miasto,duzo ludzi,duzo kobiet ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Re: :))) 09.02.05, 08:21 duzo obowiazkow ... dlatego :( zreszta - przeciez i tak za mloda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: :))) 09.02.05, 08:36 Wytłumaczyłem Ci w @...ale widocznie nie zrozumiałaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
amina5 Re: :))) 09.02.05, 15:19 widocznie nie zauwazasz taki znaczkow jak --> ;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: :))) 10.02.05, 07:07 Więc przepraszam, mam dużo pracy i jestem troche zmęczony i troche też wzięła mnie grypka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nibysmarkata Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:31 a 22-latka ze Szczecina??? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 07:43 A chciałabyś iśc ze mną do kina, teatru, na spacer, po sklepach itp?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal re;bmwwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:59 dziecko,idz stad wstydu oszczedz,juz twoj nick mowi z jakim pala...tem mamy do czynienia,proponuje zebys znowu wrocil do swojego zycia(czyli jazdy na recznym) to jest straszne ze w dzisiejszych czasach jest az tylu zniewiescialych facetow ktorzy musza "dowartosciowywac" sie nickami.jednym slowem pala...t Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: re;bmwwariat 10.02.05, 10:19 Lubisz ostrą jazde? ja na szczęscie gejem nie jestem, żeby cie zaspokajac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 10:28 Zeby za duzo nie pisac bo nie ma o czym. Warszawianki sa w przewazajacej czesci mitomankami. Dosc wysoko zadzieraja noski z czym im moze i do twarzy ,ale jest to przeszkoda w zyciu(wspolnym). Warszawianki sa skore do flirtu,maja jakis spaczony obraz zycia towarzyskiego. To sa materialistki ,ktore znajda 10 powodow zeby uzasadnic swoj materializm-dosc chlodno kalkuluja(zapomnij o milosci). Im wiekszy iloraz inteligencji tym lepszy sex,wybieraj te z rozowym paskiem ukonczenia studiow! Ostrzezenie :nei wyznawaj im milosci pierwszy-NIGDY ! Jak zostaniesz zdradzony zmien model.Zawsze bierz model ladniejszy i zgrabniejszy,z nilym glosem i obliczem. Pomysl ze przebudzenie jest piekniejsze gdy kbieta ma slodki glos i piekna twarz:))) Reszta zalezy od jej rodzicow,czy im sie spodobasz czy nie. Nie probuj walczyc z tatusiem w rozmowie o blachych sprawach ,lub ograc go w szachy.To moze byc Twoja najwieksza przegrana zyciowa! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 10:36 Nie każda taka jest:) Ale przecież w Warszawie nie mieszkają same warszawianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 12:00 Rozumiem tam mieszkaja gdanszczanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitomanka... Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:42 a kura znosi kwadratowe jaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos bmwariat=palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:08 tylko utwierdzasz mnie i innych ze jestes zalosnym palantem.milego dnia.ps.ale mi pojechales!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: bmwariat=palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:28 tak?naprawde?a kto jest ciocia to juz kazdy wie.narka. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmwariat=palant 10.02.05, 15:34 Nie uda Ci sie mnie sprowokować:) Mam szacunek dla zwierząt i dla nich jestem tolerancyjny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 16:44 witam cie serdecznie.... bardzo chętnie się z tobą spotkam... lubię poznawać nowych ludzi... 27 lat???? to nie jest dużo ale też nie mało.... w tym wieku trzeba łapać życie... pomagać szczęściu... wybacz ale nie mam dziś weny do pisania... w każdym razie jeśli masz ochotę z kimś się spotkać i pogadać... to pisz... buziaki z pozdrowieniami daisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:48 oki to zostaw mi swoj adres meilowy to sobie pogadamy na privie.a co do spotaknia oki cos sie wymysli.do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 16:54 daisy8@NOSPAM.gazeta.pl buziaki... Odpowiedz Link Zgłoś