Dodaj do ulubionych

Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy

31.01.05, 07:28
W maju stuknie 27 lat:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martuha Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 07:37
      mnie w czerwcu :)
      • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 07:51
        wracasz do Polski? studia? czy coś innego?:)
    • Gość: atenka Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.shl.pl / *.shl.pl 31.01.05, 13:35
      szkoda ze z wawy:(
      • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 13:39
        A skąd jesteś?
        • Gość: gosik Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:13
          Ja jestem z Warszawy i mam 20 lat.
          • waldek1997 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 31.01.05, 14:35
            hmmm ja 30 więc
    • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 02.02.05, 07:12
      20... za młoda?
      • amina5 Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 02.02.05, 17:42
        A uwazasz,ze 20 to za mloda dla takiego 27-latka,albo starszego? :>
        • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 03.02.05, 07:10
          Dla mnie raczej tak..nie wiem jak dla innych
          • amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 03.02.05, 08:36
            czemu?
    • profesor8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 03.02.05, 08:40
      Dlaczego tu chcesz poznac?Tu sa najmniejsze szanse i kupuje sie kota w worku.
      Moze na randki gazeta obejrzyj anonse ze zdjeciami.
      Masz wymagania co do przyszlej partenrki czy sam jestes taki?
      Zawsze wydawalo mi sie ze czlowiek 27 letni to podrywa na zywo a nie przez
      ogloszenia(z autopsji).
      • Gość: Betusia Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 08:43
        Mam 23 lata i jestem z Warszawy.Tylko niestety jestem puszysta.Pozdrawiam.
        • amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 07:17
          no i co z tymi 20-stkami? Czemu sie nie pisza? :>
          • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 08:45
            A Ty masz 20 co się tak upierasz?:) Ja mam 27(tzn jeszcze nie), a 7 lat to
            jest troszke różnicy. No ale w sumie o czym mówimy...ja chcę narazie poznać, a
            nie coś więcej. Nie odrazu...
            Ok...no to może być 20:) Oby tylko była taka jak w opisie:)
            • amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 08:50
              Szkoda,ze niektorzy faceci podchodza z dystansem do mlodszych :( odnosze
              wrazenie,ze wiek od razu mnie skresla :(
              • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 10:06
                Żle zrozumiałaś...nie skreślam Cie..nie napisałem tak..
                • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 11:08
                  wejdz na pocztę i sprawdz skrzynke
                  • amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 04.02.05, 15:31
                    Juz przeczytalam.Czasem tak bywa,ale zapewniam,ze istnieja tez takie 20-
                    latki,ktore sa baaardzo dojrzale
                    • amina5 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 06.02.05, 22:13
                      brak odpowiedzi? ... ooo,kolega chyba mocno jednak zrazony do 20-stek
                      • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 07.02.05, 08:45
                        Brak odpowiedzi, bo mnie nie było w Warszawie na weekend..nie miałem dostępu do
                        neta. Teraz jestem więc mogę odpisywać..
                        • amina5 :) 07.02.05, 08:49
                          to czekam :)
                          • bmwariat Re: :) 07.02.05, 10:38
                            patrz skrzynka:)
                            • amina5 :))) 07.02.05, 15:27
                              yhy.Przeczytalam :) ale odpisze pozniej ...
                              ale Warszawa to duze miasto,duzo ludzi,duzo kobiet ... :)
                              • bmwariat Re: :))) 09.02.05, 07:01
                                i nastała cisza...
                                • amina5 Re: :))) 09.02.05, 08:21
                                  duzo obowiazkow ... dlatego :( zreszta - przeciez i tak za mloda ;)
                                  • bmwariat Re: :))) 09.02.05, 08:36
                                    Wytłumaczyłem Ci w @...ale widocznie nie zrozumiałaś..
                                    • amina5 Re: :))) 09.02.05, 15:19
                                      widocznie nie zauwazasz taki znaczkow jak --> ;) ...
                                      • bmwariat Re: :))) 10.02.05, 07:07
                                        Więc przepraszam, mam dużo pracy i jestem troche zmęczony i troche też wzięła
                                        mnie grypka
    • Gość: nibysmarkata Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:31
      a 22-latka ze Szczecina???
      • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 07:43
        A chciałabyś iśc ze mną do kina, teatru, na spacer, po sklepach itp?:)
        • Gość: michal re;bmwwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:59
          dziecko,idz stad wstydu oszczedz,juz twoj nick mowi z jakim pala...tem mamy do
          czynienia,proponuje zebys znowu wrocil do swojego zycia(czyli jazdy na recznym)
          to jest straszne ze w dzisiejszych czasach jest az tylu zniewiescialych facetow
          ktorzy musza "dowartosciowywac" sie nickami.jednym slowem pala...t
          • bmwariat Re: re;bmwwariat 10.02.05, 10:19
            Lubisz ostrą jazde? ja na szczęscie gejem nie jestem, żeby cie zaspokajac:)))
    • profesor8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 10:28
      Zeby za duzo nie pisac bo nie ma o czym.
      Warszawianki sa w przewazajacej czesci mitomankami.
      Dosc wysoko zadzieraja noski z czym im moze i do twarzy ,ale jest to przeszkoda
      w zyciu(wspolnym).
      Warszawianki sa skore do flirtu,maja jakis spaczony obraz zycia towarzyskiego.
      To sa materialistki ,ktore znajda 10 powodow zeby uzasadnic swoj
      materializm-dosc chlodno kalkuluja(zapomnij o milosci).
      Im wiekszy iloraz inteligencji tym lepszy sex,wybieraj te z rozowym paskiem
      ukonczenia studiow!
      Ostrzezenie :nei wyznawaj im milosci pierwszy-NIGDY !
      Jak zostaniesz zdradzony zmien model.Zawsze bierz model ladniejszy i
      zgrabniejszy,z nilym glosem i obliczem.
      Pomysl ze przebudzenie jest piekniejsze gdy kbieta ma slodki glos i piekna twarz:)))
      Reszta zalezy od jej rodzicow,czy im sie spodobasz czy nie.
      Nie probuj walczyc z tatusiem w rozmowie o blachych sprawach ,lub ograc go w
      szachy.To moze byc Twoja najwieksza przegrana zyciowa!
      • bmwariat Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 10:36
        Nie każda taka jest:) Ale przecież w Warszawie nie mieszkają same warszawianki:)
        • profesor8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 12:00
          Rozumiem tam mieszkaja gdanszczanki
      • Gość: mitomanka... Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:42
        a kura znosi kwadratowe jaja:)
    • Gość: ktos bmwariat=palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:08
      tylko utwierdzasz mnie i innych ze jestes zalosnym palantem.milego dnia.ps.ale
      mi pojechales!!!
      • bmwariat Re: bmwariat=palant 10.02.05, 15:24
        ferie Ci sie kończa:))))ciociu:)))
        • Gość: KTOS Re: bmwariat=palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:28
          tak?naprawde?a kto jest ciocia to juz kazdy wie.narka.
          • bmwariat Re: bmwariat=palant 10.02.05, 15:31
            ale nie przejmuj sie...
          • bmwariat Re: bmwariat=palant 10.02.05, 15:34
            Nie uda Ci sie mnie sprowokować:) Mam szacunek dla zwierząt i dla nich jestem
            tolerancyjny:))
    • daisy8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 16:44
      witam cie serdecznie.... bardzo chętnie się z tobą spotkam... lubię poznawać
      nowych ludzi... 27 lat???? to nie jest dużo ale też nie mało.... w tym wieku
      trzeba łapać życie... pomagać szczęściu... wybacz ale nie mam dziś weny do
      pisania... w każdym razie jeśli masz ochotę z kimś się spotkać i pogadać... to
      pisz... buziaki z pozdrowieniami daisy
      • Gość: ktos Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:48
        oki to zostaw mi swoj adres meilowy to sobie pogadamy na privie.a co do
        spotaknia oki cos sie wymysli.do zobaczenia.
        • daisy8 Re: Poznam miłą, sympatyczną, wesołą z Warszawy 10.02.05, 16:54
          daisy8@NOSPAM.gazeta.pl buziaki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka