31.01.05, 13:41
Jeśli jesteś nieśmiałą szczupłą dziewczyną, masz 18-25 lat i mieszkasz lub
uczysz sie w Szczecinie bądź okolicach - zaproś do rozmowy szczerego,
dyskretnego, niepalącego i też nieśmiałego 40-latka.
Obserwuj wątek
    • heihe Re: Poznam 31.01.05, 14:24
      a ty przedszkole zakładasz? czy córki szukasz?
      • piotrek102a Re: Poznam 31.01.05, 15:13
        czy napisałem coś niestosownego ? Przecież to legalna propozycja :)
      • majeczka84 Ja też poznam... 22.02.05, 19:22
        no to jak wy sie ogłaszacie to ja tez i tez poznam zapraszam na:
        www.randki.o2.pl/profil.php?id_r=541532
        WARTO :))))) bo fajna jestem...
    • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:27
      Ty sobie chyba jaja robisz, jesteś w wieku mojego starego
      • piotrek102a Re: Poznam 31.01.05, 15:11
        a co mam szukać w Domu Seniora:). Wcale sie tak staro nie czuje i wciąż
        podobają mi się dziewczyny w tym wieku
        • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:32
          no dzięki za informacje, nie wiedziałam, że 30 latki, i 40 - latki to dom
          seniora. Poszukaj sobie 40, która wcale sie tak staro nie czuje ;)
          To chyba cos jak TY

Powodzenia
          • piotrek102a Re: Poznam 31.01.05, 17:53
            ok może to źle sformułowałem, chodzi o osoby, które mają w miare dużo czasu,
            świerze spojrzenie na te sprawy, nie są tak zmanierowane. Jak już wspomniałem
            jestem troche nieśmiały w kontaktach a wydaje mi się że młodsze osoby są
            bardziej bespośrednie i łatwiej nawiązać z nimi kontakt
            • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:02
              "świerze spojrzenie na te sprawy, nie są tak zmanierowane."

jakie te sprawy, poza tym świeże, pisze się przez "ż" a nie "rz", ale cóż
              starość nie radość, chociaż niektórzy (starzy) dodają, młodośc nie wieczność

acha i jeszcze nie są zmanierowane, rozumiem, że nie są zmanierowane tak jak
              Ty, dlatego potrzebujesz czegoś innego, nowego. Tak?
          • piotrek102a Re: Poznam 31.01.05, 17:58
            a może zatrzymałem sie na etapie 20 paro latka sam nie wiem. Znam paru
            gości,którzy mają młode przyjaciółki i wszystko jest ok. Nie wiem o co tyle
            hałasu, jeśli uraziłem czyjeś uczucia to sorry.
            • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:04
              jeśli Ty się zatrzymałeś na etapie 20 latka, a ja mam 26, to odpada. Nie znoszę
              młodszych ;)
              • piotrek102a Re: Poznam 31.01.05, 18:28
                Jeśli masz jakis żal do mnie osobiście to napisz wprost o co Ci chodzi i nie
                czepiaj sie głupich literówek. Jeśli masz 26 lat to super - pogratulować. Też
                sie miało ale sie przegapiło. I nie tylko to :(
                • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:32
                  e tam jaki żal, tak się Ciebie czepiam i Cię drażnie bo na Ciebie trafiło,
                  nudzę się w pracy, teraz kończę, ale może jeszcze wrócę do rozmowy, a jeśli nie
                  to życzę wszystkiego dobrego, znajdź swoją dziewczynkę :)
                  • piotrek102a Re: Poznam 31.01.05, 18:34
                    Jakbyś chciała sobie jeszcze pogadac to przesyłam nr GG 4093201 Pozdrawiam Piotr
                    • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:06
                      w pracy nie wolno nam instalować gg a w domu odpada.
                      Dobrej nocki :)
    • andrzejno Re: Poznam 31.01.05, 18:56
      poznam panią z W-wy miłą, sympatyczną, może być rencistka wiek 35-45 lat
      • Gość: jedna_kobieta Re: Poznam IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 31.01.05, 21:51
        Jeszcze się mieszczę w tym przedziale wiekowym, ale znowu ta wa-wa, nie
        pasuje!?!
        • piotrek102a Re: Poznam 22.02.05, 01:05
          a Szczecin lub okolice Łodzi :)
          • Gość: magda Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:41
            widzę, że dalej walczysz! Powodzenia :)
            • Gość: gosciu45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.05, 17:36
              Masz racje szukaj mlodszej kobitki.Zdaza sie ze mlode dziewczyny sa bardzo
              madre i dojrzale.A z tymi malolatami z numerami GG daj sobie spoko.To
              gupolki.Daj ogloszenie gdzies w gazecie np.Kontakt matrymonialno
              towarzyski.Poznaj dziewczyne 20-tke.Tylko na poczatek nie pieprz jej ze marzysz
              o tym zeby zrobila Ci laske.A jak chcesz tylko laske to idz do agencji.Te stare
              ciotki po 30 beda Ci zazdroscic.
    • Gość: dziewczyna9918 Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:49
      a ty z nia chcesz lalki barbie przebierac przeciez ona moze byc twoja corka ja
      was facetow chyba nigdy nie zrozumie:(
      • Gość: gosciu45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.05, 19:09
        Miedzy innymi do dziewczyna9918. Nie. Nie lalki tylko zabawy dla doroslych.Mam
        zone ktora ma 21 lat i jest doskonala. Ale nie mysl ze tylko sex. Jest
        doskonala partnerka na dobre i zle , i nie tylko, jest rowniez doskonala jako
        gospodyni i Pani domu przez duze P.Nie mowiac juz o innych rzeczach.Dlatego
        teraz do Piotra !!. Dobrze robisz ze szukasz mlodej laski. Nie pekaj tak
        trzymaj!!. Lepiej do konca zycia sie palowac niz zwiazac - chocby tylko
        przejsciowo - ze stara ciota.
        • majeczka84 Re: Poznam 22.02.05, 19:24
          "starą ciotą" ... jeju nie chce być stara... na szczęście mam dopiero 21 lat...
          • Gość: gosciu45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.05, 19:49
            Miedzy innymi do majeczki84.To dobrze ze masz 21.Nie zmarnuj tych lat.Ja mam 45
            moja zona tyle co Ty.I wiesz ze stanowimy idealny zwiazek oparty na Milosci
            Szacunku Zaufaniu Sexie i Wszystkim innym co potrzebne do szczescia.Wszystkie
            te slowa napisalem z duzej litery aby nadac im znaczenia.To sie zdarza - rzadko
            bo rzadko ale sie zdaza.Nie wiem czy moglbym robic jeszcze sex z jakas 40-
            dziestka, a z moja zona moge bo mnie tak kreci jak cholera.Poza tym.Nie chodzi
            tylko o sex.Umow sie kiedys z jakims 40-to latkiem, nie bedzie chcial Cie
            napewno od razu wyruchac.Spedzisz milo czas.Umow sie chocby po to zeby zdobyc
            nowe doswiadczenie zyciowe.
            • majeczka84 Re: Poznam 22.02.05, 19:59
              byłam juz z facetem o 20 lat starszym i ostatnio takze poznalam kogos starszego
              tym razem o 23 lata i wiesz co?? Zawsze jest tak samo oni tylko chca
              sexu...przyjamniej na poczatek... moze byla by szansa pozniej na jakies uczucie
              ale mnie odrzuca takie pozadanie na samym wstepie u starszego faceta. Mimo
              mojego młodego wieku mialam juz 10 partnerow w łozku w roznym wieku i
              stwierdzam ze (bez urazy dla ciebie- moze ty jestes wyjatkiem) starsi to
              napalency i tyle...
              • Gość: gosciu45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.05, 20:38
                do majeczka84: nie sadze ze starsi to napalency.Wiesz zreszta jezeli szukasz
                jakiegos dzolo z solarium i z kasa, i dobrym samochodem to wiadomo.Poza tym.
                Malolaty to napalency - tak przynajmniej twierdzi zona.Oni by tylko bzykali.
                do literatki: masz racje za 20 lat moze mnie kopnac w dupe i bralem to od
                poczatku pod uwage od poczatku.W kazdym badz razie: jezeli nawet tak bedzie to
                bedzie zrozumiale chocby z tego powodu -sex.Teraz jednak moga mnie tylko
                wszyscy pozazdroscic szczesliwego i zgodnego pozycia.Niech sie martwia ci co
                maja teraz do tego powod choc na pierwszy rzut oka stanowia idealne pary.Nasz
                zwiazek najbardziej wku..a 40 letnie cioty panny lub mezatki - obojetne:
                mezatki maja przed oczyma widmo ze ich facet pujdzie w huj wlasnie do takiej
                mlodej dupy, a panny ? - boli ich to i tamto , uroda przemija itd.Ja jestem
                szczesliwy. Zona tez. A jesli mnie kiedys zostawi, z tych czy innych wzgledow
                to i tak bede sobie mogl powiedziec ze przezylem cudowne lata.
            • Gość: Literka Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:12
              Gościu 45,
              pogratulować pełni szczęścia :-)
              Tak sobie tylko wyobrażam Ciebie za lat 20,
              Twoja luba będzie miała wtedy 41,
              super wiek dla babki (szczególnie pod względem możliwości seksualnych).
              I co ona będzie robić z 65-latkiem?
              Wcale bym się nie zdziwiła, gdy wymieni Cię na młodszy model.
              :-)
    • Gość: gosc45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.05, 20:40
      do majeczka84:
      nie sadze ze starsi to napalency.Wiesz zreszta jezeli szukasz
      jakiegos dzolo z solarium i z kasa, i dobrym samochodem to wiadomo.Poza tym.
      Malolaty to napalency - tak przynajmniej twierdzi zona.Oni by tylko bzykali.

do literatki:
      masz racje za 20 lat moze mnie kopnac w dupe i bralem to od
      poczatku pod uwage od poczatku.W kazdym badz razie: jezeli nawet tak bedzie to
      bedzie zrozumiale chocby z tego powodu -sex.Teraz jednak moga mnie tylko
      wszyscy pozazdroscic szczesliwego i zgodnego pozycia.Niech sie martwia ci co
      maja teraz do tego powod choc na pierwszy rzut oka stanowia idealne pary.Nasz
      zwiazek najbardziej wku..a 40 letnie cioty panny lub mezatki - obojetne:
      mezatki maja przed oczyma widmo ze ich facet pujdzie w huj wlasnie do takiej
      mlodej dupy, a panny ? - boli ich to i tamto , uroda przemija itd.Ja jestem
      szczesliwy. Zona tez. A jesli mnie kiedys zostawi, z tych czy innych wzgledow
      to i tak bede sobie mogl powiedziec ze przezylem cudowne lata.
      • Gość: Literka Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:15
        gościu45,
        w zasadzie masz rację... trzeba żyć i cieszyć się tym, co TU I TERAZ.
        A co będzie za 20 lat? Może nas już nie będzie :-)
        Trochę mnie tylko drażni określenie "cioty" na 40-letnie kobiety,
        bo przyznam (bez bicia) że w tej kategorii wiekowej się mieszczę.:-)
        Zauważyłam pewną prawidłowość - Panowie w moim wieku biegają za zdycydowanie
        młodszymi, co mnie oczywiście nie dziwi, ale czego konsekwencją jest to,
        że sama jestem "skazana" albo na starszych minimum 10 lat, albo na młodszych 10
        i więcej lat. Ani znacznie starsi, ani znacznie młodsi nie interesują mnie w
        kontekście ewentualnego partnerstwa...
        No i tu się koło zamyka...
        ale to już mój problem,
        podobno każda reguła ma swoje wyjątki. :-)
        Życzę Ci szczęścia
        i pozdrawiam:-)
        Literka

Ps.za "literatkę" dziękuję, ale nie aspiruję do tego miana :-)))
    • Gość: gosc45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.05, 21:47
      Nie chialem nikogo urazic okresleniem "ciotki" jezeli mimowolnie tak sie stalo
      prosze o zrozumienie. Czasami uzywam roznych glupich albo nie przyzwoitych
      slow.Bede dajej jak poprzednio szczerze naswietlal sytulacje.Bedzie Ci trudno
      znalesc partnera w tym wieku co Ty. Wiem po sobie. Po rozwodzie siedem lat temu
      bronilem sie rekami i nogami aby nie zwiazac sie z kobieta w moim wieku.Nie
      jestem erotomanem i nie dlatego szukalem mlodej dziewczyny.Tak zrzadzil los
      przypadek za co mu jestem wdzieczny. Szukalem potem zmeczony tym szukaniem
      dawalem sobie spokuj znowu szukalem i tak w kolko 7lat. Nie bardzo tylko
      rozumie dlaczego 10 lat mlodsi lub starsi Ci nie pasuja. Ci pierwsi beda Cie
      dobrze bzykac Ci drudzy nie beda chodzic na boki szlajac sie i zdradzac.Chyba
      jedno i drugie ma zalety.
      • Gość: tamara39 Re: Poznam IP: *.b.pppool.de 22.02.05, 21:57
        Brawo gosc45 podziwiam cie naprawde wiem po sobie jestem ciota 39 letnia i
        interesuja mnie mlodzi bo ze staruchami takimi jak ty nie potrafie rozmawiac
        czyli cos w tym jest i nie chodzi tu o sex tylko o rozmowe i zrozumienie.Starcy
        tylko marudza i maja duze bidony juz po 40 i sa smutni,zwiazki z roznica wieku
        jestem zaaaaaa!!!
      • literka1 Re: Poznam 22.02.05, 22:23
        >Ci pierwsi beda Cie dobrze bzykac
        Ci drudzy nie beda chodzic na boki szlajac sie i zdradzac.

Jest jeszcze takie oklepane słowo jak MIŁOŚĆ
        No cóż, nie jestem minimalistką.
        :-)))
    • Gość: gosciu45 Re: Poznam IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 23.02.05, 06:54
      do tamara39:
      masz racje szukaj mlodego bzykacza.jezeli masz mu cos do zaoferowania w zamian
      za sex i nie tylko sex to jest wporzadku.Jestes chyba swiadoma ze faceci snia o
      mlodych dupach, zostawiaja zony, traca majatki,pozucaja rodziny. Masz wiec
      cholerna konkurecje biorac pod uwage Twoje 4-dychy na karku.

do piotrka102a:
      szukaj dajej mlodej dupy.Zapewni Ci to nie tylko przyjemnosci w lozku dotykania
      jedrnych piersi czy posladkow ale i cholerny komfort psychiczny i uczucie ze
      sam jestes jeszcze mlody co nie zmienia faktu ze juz tak niejest ale ten
      komfort jest zdaje sie najwaznieszy bo wszysy faceci go chca.Zajebiste nie?
      Naturalnie sa i wady takiego zwiazku bo czesto bedziesz sie spotykal z krytyka
      rodziny ludzi obcych lub znajomych albo bedziesz musial jesc niedopieczone lub
      przypalone mieso czy ziemniaki.Kazda decyzja w zyciu ciagnie za soba
      konsekwencje plusy i minusy. Wazne zeby powzieta dacyzja przyniosla wiecej tych
      pierwszych niz drugich.Dlatego nie daj sie zlowic zadnej "ciotce". Niewiadomo
      zreszta czy z "ciotka" doszloby wogole do konsumpcji jak bys zobaczyl ja
      nago.Od "ciotki" lepsza baba to wlasna graba.Chyba ze zamienisz ja na 20-tke
      ktora nawet jeszcze nie umie gotowac.Powodzenia !!!
      • ironka6 Re: Poznam 23.02.05, 15:07
        to przerazajace !!!!!!!!!!!!
        • Gość: tamara39 Re: Poznam IP: *.b.pppool.de 23.02.05, 21:46
          do goscia powiem ci ze na wzajem zaprzeczasz sam sobie myslisz ze tylko
          facet oglada sie za mloda?Mylisz sie powiem ci ale zycze ci wszystko naj bo
          widze ze jeszcze ci sie uklada !Mloda i tak cie kiedys zostawi i spedzimy
          starosc razem a moj mlody i twoja zonka moze beda sie bawic razem;POMYSL O TYM
          CZASEM STARUSZKU!PODZIWIAM CIE I TAK JESTES MOIM IDOLEM CO KOCHA MLODE CIALA A
          CO JAK SIE ROLE ODWROCA PO 10 latach bedziesz sam jak palec!
          • majeczka84 Re: Poznam 23.02.05, 22:01
            Tamara39...
            BRAWO... Tego tu po3eba było...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka