Gość: hannelore IP: *.acn.pl 19.09.03, 17:18 Gdzie w Warszawie lub w Łodzi można kupić sari? bardzo mi na tym zależy a w żadnym z indyjskich sklepów sprzedawcy nie umieli odpowiedzieć na to pytanie. bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Domi Re: Gdzie sari? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 19:17 Jak mnie pamiec nie myli po sari musisz udać sie do :Inia marketu"Na krakowskim przedmieściu31 w warszawie.Albo w podobnym India shopie na Nowym świecie (niestety adresu nie pamiętam):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Namaste Re: Gdzie sari? IP: *.proxy.aol.com 15.10.03, 03:48 Sari to nie suknia, tego gotowego sie nie kupuje. Sari to poprostu kilka metrow materialu obszytego by sie nie strzepil, ale na tym koniec. Taka wyolbrzymiona chuste po prostu drapuje sie wokol ciala. Jak? A moze by pojsc do ambasady hinduskiej, podejrzewam, ze hinduski tam mpracujace beda zachwycone mozliwoscia objasnienia sposobu ubioru tej kreacji, naucza jak to robic i jakich dodatkow potrzeba. Jesli nie, Hare Krishna moga pomoc. A material powinien byc dostepny w kazdym sklepie z... materialami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Gdzie sari? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:25 No własnie te kilka metrów materiału można kupić w "india merkecie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta_mumtaz Re: Gdzie sari? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:14 Jedź do Anglii tam jest taka indyjska dzielnica Southall :))) Ja mam stamtąd salwar kameez i komplet indyjskich bransoletek:) Odpowiedz Link Zgłoś