Dodaj do ulubionych

nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:35
wieksza szansa wygranej !!!
przybita_yeeska
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:36
      a znasz, jakies fajne numerki:)
      • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:37
        znam ale nie powiem !!!
        • kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:39
          numerkami trzeba sie dzielic:)
          • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:44
            nie mam juz numerkow !!! zostalam ich pozbawiona
            • kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:49
              ale mozliwosci pozostaly:)
              • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:59
                mozliwosci sa zawsze tylko nie kreca !!!
                • kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:04
                  mnie sie twoje mozliwosci,
                  bardzo podobaja,
                  szkoda, ze Ciebie nie krece:)
                  • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:09
                    mnie kreci niestety ze wstydem sie musze przyznac jakis swir !!!
                    • kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:13
                      z bączkiem, kręcisz:)
    • adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:39
      A oto "kobieta na skraju załamania nerwowego"
      dlaczego uważam, że jest to koszmarny sen mizogynisty?

Przyjrzyjcie się uważnie drodzy zwiedzający:
      z jej niepokojąco nonsensownego postu wynika, że
      zamiast faceta trzeba znaleźć inny sposób zarabiania pieniędzy

W prawdziwym świecie każda kobieta wie,
      że narzekania na facetów i na brak pieniędzy nie należy łączyć
      w jednym zdaniu, bo to narzuca intencje.

Ale tfur jakiegoś przybitego programisty nie może tego wiedzieć...
      • jasmina_tdi ja tam wole 28.05.02, 18:42
        inwestowac w stopiecdziesiata pare butow :)))))) Totek mnie frustruje...
      • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:43
        jak akzdy facet odrazu musisz intreprtowac wszystko na kase. masz jakies
        komplesky czy co? zupelnie nie o to mi chodzilo i z tego wynika ze nic a nic
        nie rozumiesz kobiet durny samcu !!!
        • adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:45
          O jak mnie wyzywa!
          A kto powiedział, że ja mam Cię rozumieć bocie??
          Nie mam takiej potrzeby, żeby zgłębiać bełkot
          jakiejś peudosamicy.
          • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:47
            jak cie zaraz kopne w twoj rozum ktory nosisz w spodniach to zobaczysz ogrom
            drogi mlecznej. czy ktos karze ci sie meczyc czytajac moj belkot? jestes
            ubezwlasnowolniony ?
            • adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:53
              Nie, nie jestem ubezwłasnowolniony,
              dlatego właśnie "nie mam potrzeby zgłębiać Twojego bełkotu"

Dam Ci radę choć nie wiadomo, jak miałabyś z niej skorzystać właściwie...
              jak chcesz mieć szczęście w miłości, to nie narzekaj tak na facetów -
              oni tego nie lubią...
              (chyba mnie powaliło z tymi radami, ale jak się bawić to się bawić, może to są
              boty samouczące się?)
              • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:56
                to durna rada. jesli tylko tyle masz do powiedzenia to idz posprzataj lazienke.
                jak nie mozna na nich narzekac skoro wiecznie sa nie grzeczni i psuja zabawki a
                potem udaja ze to nie ich robota.
                • adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:00
                  Rada jest rzeczywiście durna, bo mogłaby się do niej zastosować jedynie
                  prawdziwa kobieta.
                  Oj biedactwo, tyle pracy, a nic się nie uczysz...
                  • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:03
                    zebys tylko sie nie przemeczyl...
                    • adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:06
                      głupia jak boot...
                      no, cóż bądźmy wyrozumiali: Twojej pracy cipeczko, Twojej!!
                      Pracujesz, pracujesz i nic...
                      • Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:07
                        a kto mowi ze pracuje. chyba masz za wybujała wyobraznie. was mozna tylko
                        tolerowac
                        • mathildae Re: matrix has you 28.05.02, 19:19
                          tak, tak Adasiu. kiedy nie sprostasz wymaganiom mistrza, odrzucisz go i
                          bedziesz mu przeklinac

a kobiety nie spotkasz juz nigdy. widziales ja a nie rozpoznales jej - oto jest
                          Twoja wina

teraz zabierz swoje smutne cialo i odejdz. nawet Veriton czuje lekki niesmak
        • jasmina_tdi yesska!!! 28.05.02, 18:47
          wprawdzie Cie nie poznaje ale dobrze gadasz :)))))))

Gość portalu: yess napisał(a):

> jak akzdy facet odrazu musisz intreprtowac wszystko na kase. masz jakies
          > komplesky czy co? zupelnie nie o to mi chodzilo i z tego wynika ze nic a nic
          > nie rozumiesz kobiet durny samcu !!!

• Gość: yess Re: yesska!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:50
            a co se bedzie myslal...ze jak ma fiuta to juz mu eszystko wolno?
            • jasmina_tdi Re: yesska!!! 28.05.02, 18:51
              Najgorsze jest to, ze oni tak wlasnie mysla... sprobuj zlozyc reklamacje to dopiero dowiesz sie "kim jestes" co zreszta szanowny
              pan usiluje Ci udowodnic....

> a co se bedzie myslal...ze jak ma fiuta to juz mu eszystko wolno?

• kitek1 logika facetow, mnie zastanawia.......... 28.05.02, 18:53
                jak mu daje, to jest ok,
                a jak nie chce, to qwa:)???
                • adam.kadmon Re: logika facetow, mnie zastanawia.......... 28.05.02, 18:54
                  Nie, plastusiu, prawdziwy facet nie ma takich problemów
                  dostaje to, co chce,
                  to są problemy pryszczatych informatyków
                  • Gość: yess Re: logika facetow, mnie zastanawia.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:58
                    jak mi znajdziesz prawdziwego faceta to bedziem go pokazywac odplatnie jako
                    gatunek na wymarciu !!! sie nareszcie do czegos przyda
              • adam.kadmon Re: yesska!!! 28.05.02, 18:55
                Tak Cię ładnie nazwali, a na przekór uczynili jędzą...
                • Gość: yess Re: yesska!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:58
                  wole byc pierwsza w piekle niz ostatnia w niebie
                  • wsiok Re: yesska!!! 28.05.02, 19:03
                    witajcie w piekle/tzn. na polskiej wsi/ wsiok z rybnicy:)
      • Gość: bleble Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.05.02, 20:33
        sarkazm, zart, poczucie humoru znasz to?
    • men_ Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:03
      Złtowłosa, nie poznaję Ciebie !!! - Ale zmiany chiba pozytywne, hę ?:)

pozdrawiam :)
      • Gość: yess Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:04
        zmiany poszly sie jebac !!!
        • men_ Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:06
          Kurde, to spadam, bo Ktoś nie w humorze:)

Żegnalski jestem :)
          • Gość: yess Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:06
            nie przesadzaj :)
            • kitek1 Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:07
              • kitek1 a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:08
                wulkan:)))
                • men_ Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:10
                  kitek1 napisał(a):

JAK > wulkan:))) GORĄCA :))

• kitek1 Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:12
                    jak KUBANKA:)))
                    • men_ Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:14
                      kitek1 napisał(a):

> jak KUBANKA:)))

No nie wiem, ja tam mam chwilowe embargo na Kubę :((
                      :))
                      • kitek1 Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:21
                        uneczka tez, rezimu fidelka, nie lubi:)
                        • men_ Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:23
                          E tam, chiba nie - bo powiedziała, że mogę lecieć, ale razem z Nią:(
                          :))
            • men_ Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:08

> nie przesadzaj :)

Uff, juz lepiej ...

Witalski jestem :)
              • Gość: yess Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:10
                nie mozna czasem przeklac czy co?
                • men_ Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:12
                  No można, nawet więcej niż czasem :)jak trzeba albo ktos sie prosi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka