Gość: yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:35 wieksza szansa wygranej !!! przybita_yeeska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:36 a znasz, jakies fajne numerki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:37 znam ale nie powiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:39 numerkami trzeba sie dzielic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:44 nie mam juz numerkow !!! zostalam ich pozbawiona Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:49 ale mozliwosci pozostaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:59 mozliwosci sa zawsze tylko nie kreca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:04 mnie sie twoje mozliwosci, bardzo podobaja, szkoda, ze Ciebie nie krece:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:09 mnie kreci niestety ze wstydem sie musze przyznac jakis swir !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:13 z bączkiem, kręcisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:39 A oto "kobieta na skraju załamania nerwowego" dlaczego uważam, że jest to koszmarny sen mizogynisty? Przyjrzyjcie się uważnie drodzy zwiedzający: z jej niepokojąco nonsensownego postu wynika, że zamiast faceta trzeba znaleźć inny sposób zarabiania pieniędzy W prawdziwym świecie każda kobieta wie, że narzekania na facetów i na brak pieniędzy nie należy łączyć w jednym zdaniu, bo to narzuca intencje. Ale tfur jakiegoś przybitego programisty nie może tego wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ja tam wole 28.05.02, 18:42 inwestowac w stopiecdziesiata pare butow :)))))) Totek mnie frustruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:43 jak akzdy facet odrazu musisz intreprtowac wszystko na kase. masz jakies komplesky czy co? zupelnie nie o to mi chodzilo i z tego wynika ze nic a nic nie rozumiesz kobiet durny samcu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:45 O jak mnie wyzywa! A kto powiedział, że ja mam Cię rozumieć bocie?? Nie mam takiej potrzeby, żeby zgłębiać bełkot jakiejś peudosamicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:47 jak cie zaraz kopne w twoj rozum ktory nosisz w spodniach to zobaczysz ogrom drogi mlecznej. czy ktos karze ci sie meczyc czytajac moj belkot? jestes ubezwlasnowolniony ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 18:53 Nie, nie jestem ubezwłasnowolniony, dlatego właśnie "nie mam potrzeby zgłębiać Twojego bełkotu" Dam Ci radę choć nie wiadomo, jak miałabyś z niej skorzystać właściwie... jak chcesz mieć szczęście w miłości, to nie narzekaj tak na facetów - oni tego nie lubią... (chyba mnie powaliło z tymi radami, ale jak się bawić to się bawić, może to są boty samouczące się?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:56 to durna rada. jesli tylko tyle masz do powiedzenia to idz posprzataj lazienke. jak nie mozna na nich narzekac skoro wiecznie sa nie grzeczni i psuja zabawki a potem udaja ze to nie ich robota. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:00 Rada jest rzeczywiście durna, bo mogłaby się do niej zastosować jedynie prawdziwa kobieta. Oj biedactwo, tyle pracy, a nic się nie uczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:03 zebys tylko sie nie przemeczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka 28.05.02, 19:06 głupia jak boot... no, cóż bądźmy wyrozumiali: Twojej pracy cipeczko, Twojej!! Pracujesz, pracujesz i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:07 a kto mowi ze pracuje. chyba masz za wybujała wyobraznie. was mozna tylko tolerowac Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: matrix has you 28.05.02, 19:19 tak, tak Adasiu. kiedy nie sprostasz wymaganiom mistrza, odrzucisz go i bedziesz mu przeklinac a kobiety nie spotkasz juz nigdy. widziales ja a nie rozpoznales jej - oto jest Twoja wina teraz zabierz swoje smutne cialo i odejdz. nawet Veriton czuje lekki niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi yesska!!! 28.05.02, 18:47 wprawdzie Cie nie poznaje ale dobrze gadasz :))))))) Gość portalu: yess napisał(a): > jak akzdy facet odrazu musisz intreprtowac wszystko na kase. masz jakies > komplesky czy co? zupelnie nie o to mi chodzilo i z tego wynika ze nic a nic > nie rozumiesz kobiet durny samcu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: yesska!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:50 a co se bedzie myslal...ze jak ma fiuta to juz mu eszystko wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: yesska!!! 28.05.02, 18:51 Najgorsze jest to, ze oni tak wlasnie mysla... sprobuj zlozyc reklamacje to dopiero dowiesz sie "kim jestes" co zreszta szanowny pan usiluje Ci udowodnic.... Gość portalu: yess napisał(a): > a co se bedzie myslal...ze jak ma fiuta to juz mu eszystko wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 logika facetow, mnie zastanawia.......... 28.05.02, 18:53 jak mu daje, to jest ok, a jak nie chce, to qwa:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: logika facetow, mnie zastanawia.......... 28.05.02, 18:54 Nie, plastusiu, prawdziwy facet nie ma takich problemów dostaje to, co chce, to są problemy pryszczatych informatyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: logika facetow, mnie zastanawia.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:58 jak mi znajdziesz prawdziwego faceta to bedziem go pokazywac odplatnie jako gatunek na wymarciu !!! sie nareszcie do czegos przyda Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: yesska!!! 28.05.02, 18:55 Tak Cię ładnie nazwali, a na przekór uczynili jędzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: yesska!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:58 wole byc pierwsza w piekle niz ostatnia w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: yesska!!! 28.05.02, 19:03 witajcie w piekle/tzn. na polskiej wsi/ wsiok z rybnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: nie rozumiesz facetów to zainwestuj w totolotka IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.05.02, 20:33 sarkazm, zart, poczucie humoru znasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:03 Złtowłosa, nie poznaję Ciebie !!! - Ale zmiany chiba pozytywne, hę ?:) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:04 zmiany poszly sie jebac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:06 Kurde, to spadam, bo Ktoś nie w humorze:) Żegnalski jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:06 nie przesadzaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:08 wulkan:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:10 kitek1 napisał(a): JAK > wulkan:))) GORĄCA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:12 jak KUBANKA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:14 kitek1 napisał(a): > jak KUBANKA:))) No nie wiem, ja tam mam chwilowe embargo na Kubę :(( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:21 uneczka tez, rezimu fidelka, nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a misie taka yesssinka, tez bardzo podoba........ 28.05.02, 19:23 E tam, chiba nie - bo powiedziała, że mogę lecieć, ale razem z Nią:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:08 Gość portalu: yess napisał(a): > nie przesadzaj :) Uff, juz lepiej ... Witalski jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:10 nie mozna czasem przeklac czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:)) 28.05.02, 19:12 No można, nawet więcej niż czasem :)jak trzeba albo ktos sie prosi :) Odpowiedz Link Zgłoś