Dodaj do ulubionych

jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:36
Obserwuj wątek
    • Gość: leszek30 jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:38
      pewno myslice sobie ze musze miec jakis feler np zly wyglad gruby lysy glupi?
      pudlo!przez ostatnie lata zbyt bardzo oddalem sie pracy i tyle.
      • ice_ice Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol 02.02.05, 09:45
        No ale co w związku z tym? :)
      • Gość: Biedna Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:46
        A skąd jesteś?
        • Gość: leszek30 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:59
          warszawa
          • emilka222 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 10:07
            A czego dotyczy ta oferta? Chcesz sie czegoś pozbyć, czy dokupić?
            • Gość: leszek do emili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:09
              zakladam ze masz przynajmiej srednia ilosc szarych komorek i sama sie
              domyslisz.pozdrawiam zycze milego dnia.
              • Gość: pak Re: do emili IP: 57.66.193.* 02.02.05, 10:24
                Ile musi sie miec tych szarych komorek zeby mozna bylo uznac, ze ma sie ich
                srednia ilosc?
                Moze zycie ci uplynelo na liczeniu tych komorek?
          • Gość: Biedna Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:09
            Za daleko... powodzenia w poszukiwaniach;)
        • Gość: ona Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:32
          chwalisz się tak tylko czy o coś Ci chodzi?
      • Gość: olga Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: 81.15.254.* 02.02.05, 22:34
        Sądze,że to nie jest dobre miejsce na szukanie partnerki...dlaczego?
        przekonałam sie o tym szukając partnera...i bez skutku..
        To,że napisałeś iż posiadasz 3 mieszkania i passata sprawi,że znajdziesz TU
        partnerke która pokocha twoje bogactwo a nie Ciebie.Taka jest
        rzeczywistość.Sama znam kilka osób, które są z kimś dla pieniędzy.Spróbuj
        innych dróg pozyskiwania parterki:)
        Pozdrawiam
        olga
    • Gość: Goesha Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.alan.krakow.pl 02.02.05, 10:05
      i przede wszystkim jesteś skromny;)
      na pewno "ciekawą" kobietę sobie znajdziesz na tego pasata i 3
      chaty....powodzenia życze.....jak usłyszy o tym co masz to od razu sie
      zakocha.....
      • Gość: leszek30 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:06
        hehe..no napewno,
    • Gość: agge Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 10:18
      A później faceci narzekają że kobiety lecą na kasę, ale najwyraźniej tego
      szukasz ;)
      Jakiś argument przetargowy trzeba mięć :))))
      Ja pozostanę przy swoich poglądach, ale życzę powodzenia ;)
    • nickita13 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 10:28
      a poza tym że się chwalisz to co z tego wynika??? i co oznacza młody?? bo to
      czasem róznie bywa...szczególnie jak się juz ma 3 chtay i samochód....
    • nickita13 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 10:29
      ups...sorki zdaje się w nicku zawarłeś wiek..:-))))ale pytanie pozostaje: po
      prostu się chwalisz?? narzekasz?? szukasz??
    • Gość: ma_goy Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:35
      :DDD
      faktycznie "zbyt bardzo oddales sie" :)))
      ilosc szarych komorek zapewne pozwoli ci posluzyc sie tymi "dobrami" zeby miec
      uzytek z panienek przy autostradzie , albo w agencjach . moze ci braknac na
      to , zeby sobie wymyslic KOGO jeszcze mozesz "wyrwac" takim anonsem :))) a poza
      tym to jest forum TOWARZYSKIE (nie myl z agencjami:) , na usenecie znajdziesz
      forum p/n SEX OGLOSZENIA ;) tutaj w KULTURALNYM TOWARZYSTWIE mozesz
      porozmawiac n/t TWOICH szarych komorek :))) np. ;)
      m_g
      • jasmina_tdi Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 10:46
        Drogi Leszku, passata proponuję przeznaczyć dla jakiegoś szpitala, zeby
        przerobili na karetkę, a do mieszkań zaprosić sieroty po tsunami czy innym
        Biesłanie. Po pierwsze przestaniesz się nudzić - zaczniesz zarabiac na
        kolejnego passata i remont mieszkań, a przy okazji staniesz sie bardziej
        popularny. Być może wtedy oprócz anonimowego internetu doceni cie również
        Owsiak Jurek i swoja ofertę skierujesz do narodu za pomoca bardziej nośnego
        medium jakim jest telewizor.
        Powodzenia!
        Jasmina
        • Gość: leszek30 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:23
          hmmm co za bolszewizm,lata komuny dzieci wypaczyly wam zdrowy rozsadek,zanim
          zaczniesz krytykowac jeden z drugim przeczytaj jeszcze raz co napisales bo
          niezbyt dobrze to o was swiadczy,z kolei z strony kobiet fala krytyki mojej
          osoby jako zaradnej siegnela zenitu,tak ja wiem ze wy nie jestescie
          materialistkami macie swoje idealy szczegolnie tutaj na forum,z tym ze
          kierujecie sie idiotycznym schematem myslowym czyli ten ktory cos ma to
          zazwyczaj prosty nowobogacki bez wyksztalcenia i egoista odrazajacy fizycznie
          natomiast czlowiek ktory ma idealy jest materialnie zerem,hmm wiec musze was
          drogie kobiety wyprowadzic z bledu,nie mieszcze sie w waszych schematach widac
          jestem z innej bajki.pozdr.
          • inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo 02.02.05, 11:25
            To ja jestem z innej bajki ;)
            Ale muszę przyznać, że się wybroniłeś, braaaaaaaaaaaaaaaaawo.
            Tak trzymać.
            • madziapoznan Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 11:42
              a moim zdaniem to on się wcale nie wybronił, tylko potwierdził to, co babeczki
              myślały - płytki sposób myślenia. jesli facet na takie zagadnienia (skoro on
              taki kulturalny, na poziomie i z dorobkiem życiowym) odpowiada w
              tak "agresywny" sposób i nie potrafi spokojnie i z dystansem odbić zarzuty, to
              rzeczywiście, słuszność naszych (czyt. babskich) toków myślenia są takowym
              przykładem tylko potwierdzane.

a może on szuka po prostu gosposi do sprzątania i gotowania?? :)) ehhehehe

pozdrawiam
              • Gość: leszek re madziapoznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:45
                tak madzia nie potrafie"z dystansem odbic zarzuty"i jestem plytki,ja nie
                rozumiec twoje babskie gadanie,bo ty byc za mondra na mnie.pozdrawiam.plytki.
                • madziapoznan Re: re madziapoznan 02.02.05, 12:04
                  Leszek, trochę śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. a twoja samoocena...
                  cóż, pozostawiam to bez komentarza :) ale dzięki za rozrywkę :)
          • jasmina_tdi re Leszek 02.02.05, 12:09
            Drogi Leszku! Całe forum doskonale wie, ze jestem skończoną materialistką i
            wcale sie tego nie wstydzę. To po pierwsze. Po drugie w moim tekscie trudno
            byłoby sie doszukac KRYTYKI, nawet gdyby szukac bardzo uważnie. Ja po prostu,
            ze szczerego serca - chciałam Ci pomoc, natchnąć jakąś ideą, która niczym
            światełko w tunelu skieruje twoją znudzoną uwagę na zajmujący temat. A ze przy
            okazji pożyteczny, to coz w tym złego? Ale nie - to nie - wypchaj się swoim
            schematem.

I miej tu człowieku dobre chęci, to z błotem cię zmieszają....

Gość portalu: leszek30 napisał(a):

> hmmm co za bolszewizm,lata komuny dzieci wypaczyly wam zdrowy rozsadek,zanim
            > zaczniesz krytykowac jeden z drugim przeczytaj jeszcze raz co napisales bo
            > niezbyt dobrze to o was swiadczy,z kolei z strony kobiet fala krytyki mojej
            > osoby jako zaradnej siegnela zenitu,tak ja wiem ze wy nie jestescie
            > materialistkami macie swoje idealy szczegolnie tutaj na forum,z tym ze
            > kierujecie sie idiotycznym schematem myslowym czyli ten ktory cos ma to
            > zazwyczaj prosty nowobogacki bez wyksztalcenia i egoista odrazajacy fizycznie
            > natomiast czlowiek ktory ma idealy jest materialnie zerem,hmm wiec musze was
            > drogie kobiety wyprowadzic z bledu,nie mieszcze sie w waszych schematach
            widac
            > jestem z innej bajki.pozdr.
          • Gość: agge Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 12:23
            Hmm.. no tak bronisz się...stereotypy istnieją rożne J...nie twierdze że skoro
            masz pieniądze musisz być od razu...blablabla sam napisałeś ;)
            Porostu formułując w ten sposób swoje "ogłoszonko" sam wywołałeś burze w
            szklance...
            Co można pomyśleć czytając taki tekst-to że dla tej osoby liczy się najbardziej
            to co osiągnęła jeśli chodzi o materialne dobra ( ty jeszcze
            wyszczególniłeś) :), i świadczy to o jej podejściu do życia.
            Owszem może to świadczyć również o tym że jest zaradna, inteligentna skoro to
            osiągnęła...ale liczy się pierwsze wrażenie i nastawienie :)

No bo, o stanie konta na początku rozmowy to można gadać na spotkaniu
            biznesowym, a liczba mieszkań to się raczej nadaje do agencji nieruchomości ;)
            Ale każdy ma prawo do własnego zdania i wolności wypowiedzi….
            to tyle...
            Powodzenia
            • madziapoznan Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 12:48
              bardzo mądrze :)) popieram :)
          • Gość: ma_goy Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:53
            :DDD
            1. chyba pozajaczkowaly ci sie pojecia :))) poszukaj co oznacza slowo KOMUNIZM
            <nim zaczniesz NADuzywac:) >
            2. bierzesz sie za okreslanie re;autorow wg wieku deprecjonujac ich rozsadek,
            choc kilka linijek nizej zarzucasz ocene swojej osoby . masz problem z
            konsekwencja ??? :)
            3. nikt nie ocenial twojej zaradnosci <przerost formy?>, a raczej brak
            wyobrazni n/t celowosci , styl i forme twojego anonsu. no coz ale o "klasie "
            autora swiadczy to co pisze :)))
            4. to ty jeszcze nie znasz ZENITU :))) zaledwie zostales "pstrykniety" :)))
            5. co do schematow myslowych , wykazales sie takim szablonem , ktory powala
            twoich interlokutorow :) co miales okazje czytac , wobec tego niech ci starczy
            wyobrazni bys mial obraz ewentualnych zainteresowanych watkiem
            glownym ....kobiet ??? <bo tego tez nie sprecyzowales :))) >
            6. wykazales sie tak "nowobogackim" podejsciem do ...... szukania :) , ze juz
            widze biale skarpetki , pozlacany zegarek i kilo brylantyny na twojej
            glowie :DDD
            7. ....z reszta nie chce mi sie polemizowac , zreszta na takowa (polemike) zal
            mi czasu :)
            8. nie pochlebiaj sobie , nie z innej bajki jestes <bo juz sie "bajka"
            obrusza ;)>, a z innego poziomu .... ale tego mozesz nie rozumiec :))
            9. bardzom ciekaw osoby , ktora zainteresuje <materialnie> twoje ogloszenie :)
            m_g
            • madziapoznan Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 13:04
              ma_goy - zostaniesz moim idolem??? ;) hehehehehheheheheheheheheh
    • inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 11:22
      Bujda na resorach :)))))))))))
      3 mieszkania w Wawce i ludowóz, coś mi tu nie pasi.
    • saqqara o kurcze.... 02.02.05, 11:30
      to tacy jeszcze istnieja?:)
      • hrabia_potocki Re: o kurcze.... 02.02.05, 11:45
        poczujesz się naprawdę wolnym, jak oddasz wszystko na szczytny cel!;-)))

• jasmina_tdi Re: o kurcze.... 02.02.05, 12:11
          Juz mu proponowałam, to na mnie nakrzyczał.

hrabia_potocki napisał:

> poczujesz się naprawdę wolnym, jak oddasz wszystko na szczytny cel!;-)))
          >
      • Gość: Aaa czy pieniadze to wszystko?? IP: 212.87.240.* 02.02.05, 11:55
        cos mi się wydaje, że pieniązki to jeszcze nie wszystko... Najważniejszego i
        tak nie da sie kupić... Poza tym to rzecz nabyta, zawsze można je zarobić. nie
        chwal się, bo naprawdę nie ma czym.... Oddaj troche Owsiakowi Ciekawe...... Być
        może nawet jesteś sympatyczny...
    • chrupka23 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 11:59
      tak sobie przeczytalam wszystkie wypowiedzi i sie zastanawiam, co musialby
      napisac facet zeby go w zaden sposob nie skrytykowano. bo z tego co widze na
      tym forum to co by sie nie napisalo to jest zawsze jakies ALE. Kasa - zle,
      skormnosc - tez zle, wiec moze ma ktos jakis pomysl.
      pozdrawiam cieplutko!
      • jasmina_tdi Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 12:13
        jak mawiala moja babcia - jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim
        dogodził. Facet, o ktorym piszesz - nie istnieje.

chrupka23 napisała:

> tak sobie przeczytalam wszystkie wypowiedzi i sie zastanawiam, co musialby
        > napisac facet zeby go w zaden sposob nie skrytykowano. bo z tego co widze na
        > tym forum to co by sie nie napisalo to jest zawsze jakies ALE. Kasa - zle,
        > skormnosc - tez zle, wiec moze ma ktos jakis pomysl.
        > pozdrawiam cieplutko!
    • Gość: okularnik Re: daj baranie adres meilowy na forum, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:15
      to nie nadążysz czytac meili od tych wszystkich "krytykujących" oficjalnie, a
      łażących się na priva :))
    • myszeczka27 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 12:16
      czesc
      nie przejmuj sie gadaniem
      na pewno kazdy zazdrosci ze odniosles sukces:)
      prawda jest taka ze sa kobiety ktore leca na kase sa takie ktore sa idealistkami
      takie jest zycie
      w internecie raczej nie znajdziesz tej jedynej
      tutaj wszyscy sa anonimowi a miedzy tym co pisza a tym jacy sa naprawde
      istnieje zazwyczaj gleboka przepasc
      rozejrzyj sie lepiej w swoim otoczeniu
      zycze powodzenia w poszukiwaniach
      pozdrowienia z pyrlandii
    • robert78 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 14:14

Nie chcę się czepiać bo to forum jest faktycznie min. na takie ogłoszenia, chociaż lepiej chyba dać ogłoszenie w serwisach randkowych. Pytam z ciekawości. Dlaczego jeździsz passatem? To średniej klasy samochód produkowany głównie z myślą o statecznych ojcach rodzin, urzędnikach itp. przestarzały technicznie, kompletnie bez polotu, z własnego wypieku Volkswagena. Czy to w Twoim wypadku konieczność czy pasuje on do Ciebie? Bez obrazy, nigdy nie przyszłoby mi do głowy żeby pochwalić się, że jeżdżę passatem.
      • inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 14:28
        No dokładnie, o tym samym pisałam.
        Prowokacja.
        • robert78 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol 02.02.05, 14:34

E może poprostu urzędnik albo komornik:)
          • inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo 02.02.05, 14:49
            Czy to ważne.
            Nie ma Cię ? Cały czas jestem chora i sie nudze jak mops, nawet dziś był
            program o mopsach ;)
    • profesor8 mysle ze chcialbys byc bogaty,jestes zamozny 02.02.05, 14:22
      Zreszta bogactwo to dla Ciebie 3 mieszkania i jakis samochod.
      Dla innego to bedzie 1 milion dolarow,wiec masz jeszcze za malo:)
      Dla mnie bogactwo to jak czlowiek jest normalny i madry,jak posiada tyle zeby
      godnie zyc i w zgodzie z wlasnymi zainteresowaniami,i jest wlascicielem swojego
      czasu bedac przy tym zdrowy fizycznie.Stac go na robienie tego co chce ,bez
      szkody dla jego poziomu zycia.Czyli jest panem siebie zawsze i wszedzie.
      To jest bogactwo.
      • Gość: Nikita Pewnie masz duzo kasy a mało w... IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 02.02.05, 14:46
        To dlatego w wieku 30 lat największy twój atut to kasa :D Której i tak nie masz
        aż tak obrzydliwie dużo.. Powodzenia w poszukiwaniu kobiety = dz***ki która
        doceni Twoje walory :))
    • didi83 AAAAhahahahahaha 02.02.05, 15:04
      :]
      • Gość: leszek Re:wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:10
        apeluje o rozwage!pazdrawlaju was.
        • didi83 Re:wszystkim 02.02.05, 15:22
          ach wybacz... tak jakos samo sie :D
          yhyhyhyhy
    • Gość: leszek Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:24
      kochani moi,gdyby nie to ze jestem niezwykle int romantyczna przemila osoba
      dzisiejszy dzien po tych wszystkich komentarzach bylby dla mnie dolujacy,ale
      poniewaz wiem ze wiekszosc panow,pan mondralinskich na tych forach to ludzie
      skrzywdzeni przez los,wybaczam.
      • didi83 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 15:30
        Nie prawda... niektorzy sa z natury ŹLI :D zlosliwi itd. itp. :D
        ale przyznaje sie, ze zastanawia mnie dlaczego jako 30 letni mezczyzna jestes
        sam.. (nie czytalam wyzej napisanych wypowiedzi-brak czasu) no chyba, ze jedyne
        rzeczy jakie masz do zaoferowania to te mieszkania i passat :D
        yhyhyhhyhyy
    • k_madame Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 15:28
      i co z tego??ja też jestem bogata młoda i niezależna,do tego młoda;)ale nie
      chwalę się tym na forum;)pozdrawiam
    • Gość: normal Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:51
      rozdaj biednym babki z tego forum nie leca na kase ! pozatym po co sie chwalisz
      dup...u ! znajdz sobie babke w domu starcow bedziesz bogadszy jak ja
      wykonczysz !
    • Gość: siostra Leonilla Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: 80.53.160.* 02.02.05, 16:00
      I po co to ogłoszenie jeszcze zadna na ciebie nie poleciała cos nie chce mi sie
      wierzyc coś chyba kręcisz chłopie???
    • Gość: JULIA28wawa Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:07
      nie rozumiem czemu sie go czepiacie, ok,napisal,ze ma pieniadze,,ok, moze tu i
      teraz, w jakims celu chcial sie tym podzielic, moze ... nie wiem, ale po
      cholere go krytykujecie nie wiedzac nic wiecej... czy bogaty to cos zlego? czy
      taki, co mowi prosto z mostu to cos zlego? czasem ma sie dosc kluczenia.. ja
      tez mam dosc generalnie
      • miszelka1 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 21:14
        Stanowczo uważam, ze temu Panu, co ta ma niby wszystko, jednak czegoś brakuje...
        • dorjana Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol 02.02.05, 21:16
          Stanowoczo brakuje mu tego czegos,iinaczej nie byłby sam:)
          • miszelka1 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo 02.02.05, 21:17
            Stanowczo się z Tobą zgadzam, tylko co to COŚ jest ;)))
            • Gość: JULIA28wawa Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:22
              brakuje mu i dlatego tu cos napisal
              i dobrze , ze napisal, i zycze mu, zeby znalazl to, czego szuka...
              nie atakujcie go
              • miszelka1 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody 02.02.05, 22:00
                A może on szuka babki z czwartym mieszkaniem, hmm..? ;)
    • Gość: jean Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:27
      Jak dla mnie o 2 mieszkania za dużo. A co do Passata, to wolę Toyotę....
    • Gość: xy2 i co z tego IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 22:31
      • miszelka1 Re: i co z tego 02.02.05, 22:38
        No własnie co?
        W pełni popieram wypowiedź poprzednią..
    • Gość: monika Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:39
      a ja się z toba leszku z przyjemnoscią zapoznam,mam 23lata jestem ładna zgrabną
      brunetką,i nie widze przeszkód by zaryzykowac.zostaw mi jakiś kontakt.
      • profesor8 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 03.02.05, 13:39
        spoznilas sie ,kasia ma dom
        :)))))))))))))))
    • Gość: kasia Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:15
      Towarzystwo troszkę przesadza i nie ma się co przejmować jakimiś opiniami.
      Przekonałam się nie raz że pełno tu komplesiów którzy czekają żeby pojawił się
      jakiś wątek, gdzie ktoś pokaże jakiąś swoją słabość a już jest powód żeby
      obrażać, wyśmiewać, "doradzać".
      Rozumiem Twój ból bo borykam się sama z podobnym problemem. Jest mi czasami tak
      smutno że miałabym ochotę o tym komuś powiedzieć ale czy koniecznie na forum?
      raczej nie bo po przeczytaniu różnych komentarzy chyba targnęłabym się na linę.
      Jak masz czasem wolną chwilkę żeby napisać, porozmawiać to zapraszam do
      korespondencji(woda73@poczta.on et.pl) Dla tych co chcieliby dodać że zrobiłam
      to dla kasy wyjaśniam, kasę mam swoją, dom (co prawda jeden).
      pozdrawiam
      • alina82 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 03.02.05, 10:50
        Podzielam zdanie mojej poprzedniczki.
        Gdyby tylko znalezienie odpowiedniego patnera uczuciowego bylo tak proste jak
        kariera..
        Szczesliwie u mnie obie sfery ida w parze.
        Pozdrawiam
        • Gość: Gaja Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:55
          trzy mieszkania??? Hmmm... to passe :))) wymien to na dom na wsi(i najlepiej
          miej jakas kontrole nad budowaniem) i mala garsoniere w miescie - bedzie
          bardziej trendy, co do samochodu... passat??? - toz to auto dla niemieckich
          emerytow :))) kup sobie volvo lub saaba, jesli musisz miec auto, ktore
          koniecznie podkresla Twoja pozycje.
          A tak na marginesie... masz specyficzny sposob podrywania
          pozdrawiam
          Gaja
          • Gość: ja IDIOTA IP: *.co.ae.katowice.pl 03.02.05, 13:34
            ktoś tu cierpi na debilizm, hehe.. :)) Leszku i naiwny jesteś :)))
    • Gość: mirio Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:07
      a ja mam nowe audi a6 3.3tdi zapie.. az milo.witaj w klubie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka