Gość: leszek30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek30 jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:38 pewno myslice sobie ze musze miec jakis feler np zly wyglad gruby lysy glupi? pudlo!przez ostatnie lata zbyt bardzo oddalem sie pracy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol 02.02.05, 09:45 No ale co w związku z tym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedna Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:46 A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek30 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:59 warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 10:07 A czego dotyczy ta oferta? Chcesz sie czegoś pozbyć, czy dokupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek do emili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:09 zakladam ze masz przynajmiej srednia ilosc szarych komorek i sama sie domyslisz.pozdrawiam zycze milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: do emili IP: 57.66.193.* 02.02.05, 10:24 Ile musi sie miec tych szarych komorek zeby mozna bylo uznac, ze ma sie ich srednia ilosc? Moze zycie ci uplynelo na liczeniu tych komorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedna Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:09 Za daleko... powodzenia w poszukiwaniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:32 chwalisz się tak tylko czy o coś Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: 81.15.254.* 02.02.05, 22:34 Sądze,że to nie jest dobre miejsce na szukanie partnerki...dlaczego? przekonałam sie o tym szukając partnera...i bez skutku.. To,że napisałeś iż posiadasz 3 mieszkania i passata sprawi,że znajdziesz TU partnerke która pokocha twoje bogactwo a nie Ciebie.Taka jest rzeczywistość.Sama znam kilka osób, które są z kimś dla pieniędzy.Spróbuj innych dróg pozyskiwania parterki:) Pozdrawiam olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goesha Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.alan.krakow.pl 02.02.05, 10:05 i przede wszystkim jesteś skromny;) na pewno "ciekawą" kobietę sobie znajdziesz na tego pasata i 3 chaty....powodzenia życze.....jak usłyszy o tym co masz to od razu sie zakocha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek30 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:06 hehe..no napewno, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 10:18 A później faceci narzekają że kobiety lecą na kasę, ale najwyraźniej tego szukasz ;) Jakiś argument przetargowy trzeba mięć :)))) Ja pozostanę przy swoich poglądach, ale życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 10:28 a poza tym że się chwalisz to co z tego wynika??? i co oznacza młody?? bo to czasem róznie bywa...szczególnie jak się juz ma 3 chtay i samochód.... Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 10:29 ups...sorki zdaje się w nicku zawarłeś wiek..:-))))ale pytanie pozostaje: po prostu się chwalisz?? narzekasz?? szukasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:35 :DDD faktycznie "zbyt bardzo oddales sie" :))) ilosc szarych komorek zapewne pozwoli ci posluzyc sie tymi "dobrami" zeby miec uzytek z panienek przy autostradzie , albo w agencjach . moze ci braknac na to , zeby sobie wymyslic KOGO jeszcze mozesz "wyrwac" takim anonsem :))) a poza tym to jest forum TOWARZYSKIE (nie myl z agencjami:) , na usenecie znajdziesz forum p/n SEX OGLOSZENIA ;) tutaj w KULTURALNYM TOWARZYSTWIE mozesz porozmawiac n/t TWOICH szarych komorek :))) np. ;) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 10:46 Drogi Leszku, passata proponuję przeznaczyć dla jakiegoś szpitala, zeby przerobili na karetkę, a do mieszkań zaprosić sieroty po tsunami czy innym Biesłanie. Po pierwsze przestaniesz się nudzić - zaczniesz zarabiac na kolejnego passata i remont mieszkań, a przy okazji staniesz sie bardziej popularny. Być może wtedy oprócz anonimowego internetu doceni cie również Owsiak Jurek i swoja ofertę skierujesz do narodu za pomoca bardziej nośnego medium jakim jest telewizor. Powodzenia! Jasmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek30 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:23 hmmm co za bolszewizm,lata komuny dzieci wypaczyly wam zdrowy rozsadek,zanim zaczniesz krytykowac jeden z drugim przeczytaj jeszcze raz co napisales bo niezbyt dobrze to o was swiadczy,z kolei z strony kobiet fala krytyki mojej osoby jako zaradnej siegnela zenitu,tak ja wiem ze wy nie jestescie materialistkami macie swoje idealy szczegolnie tutaj na forum,z tym ze kierujecie sie idiotycznym schematem myslowym czyli ten ktory cos ma to zazwyczaj prosty nowobogacki bez wyksztalcenia i egoista odrazajacy fizycznie natomiast czlowiek ktory ma idealy jest materialnie zerem,hmm wiec musze was drogie kobiety wyprowadzic z bledu,nie mieszcze sie w waszych schematach widac jestem z innej bajki.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo 02.02.05, 11:25 To ja jestem z innej bajki ;) Ale muszę przyznać, że się wybroniłeś, braaaaaaaaaaaaaaaaawo. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 11:42 a moim zdaniem to on się wcale nie wybronił, tylko potwierdził to, co babeczki myślały - płytki sposób myślenia. jesli facet na takie zagadnienia (skoro on taki kulturalny, na poziomie i z dorobkiem życiowym) odpowiada w tak "agresywny" sposób i nie potrafi spokojnie i z dystansem odbić zarzuty, to rzeczywiście, słuszność naszych (czyt. babskich) toków myślenia są takowym przykładem tylko potwierdzane. a może on szuka po prostu gosposi do sprzątania i gotowania?? :)) ehhehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek re madziapoznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:45 tak madzia nie potrafie"z dystansem odbic zarzuty"i jestem plytki,ja nie rozumiec twoje babskie gadanie,bo ty byc za mondra na mnie.pozdrawiam.plytki. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: re madziapoznan 02.02.05, 12:04 Leszek, trochę śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. a twoja samoocena... cóż, pozostawiam to bez komentarza :) ale dzięki za rozrywkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi re Leszek 02.02.05, 12:09 Drogi Leszku! Całe forum doskonale wie, ze jestem skończoną materialistką i wcale sie tego nie wstydzę. To po pierwsze. Po drugie w moim tekscie trudno byłoby sie doszukac KRYTYKI, nawet gdyby szukac bardzo uważnie. Ja po prostu, ze szczerego serca - chciałam Ci pomoc, natchnąć jakąś ideą, która niczym światełko w tunelu skieruje twoją znudzoną uwagę na zajmujący temat. A ze przy okazji pożyteczny, to coz w tym złego? Ale nie - to nie - wypchaj się swoim schematem. I miej tu człowieku dobre chęci, to z błotem cię zmieszają.... Gość portalu: leszek30 napisał(a): > hmmm co za bolszewizm,lata komuny dzieci wypaczyly wam zdrowy rozsadek,zanim > zaczniesz krytykowac jeden z drugim przeczytaj jeszcze raz co napisales bo > niezbyt dobrze to o was swiadczy,z kolei z strony kobiet fala krytyki mojej > osoby jako zaradnej siegnela zenitu,tak ja wiem ze wy nie jestescie > materialistkami macie swoje idealy szczegolnie tutaj na forum,z tym ze > kierujecie sie idiotycznym schematem myslowym czyli ten ktory cos ma to > zazwyczaj prosty nowobogacki bez wyksztalcenia i egoista odrazajacy fizycznie > natomiast czlowiek ktory ma idealy jest materialnie zerem,hmm wiec musze was > drogie kobiety wyprowadzic z bledu,nie mieszcze sie w waszych schematach widac > jestem z innej bajki.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 12:23 Hmm.. no tak bronisz się...stereotypy istnieją rożne J...nie twierdze że skoro masz pieniądze musisz być od razu...blablabla sam napisałeś ;) Porostu formułując w ten sposób swoje "ogłoszonko" sam wywołałeś burze w szklance... Co można pomyśleć czytając taki tekst-to że dla tej osoby liczy się najbardziej to co osiągnęła jeśli chodzi o materialne dobra ( ty jeszcze wyszczególniłeś) :), i świadczy to o jej podejściu do życia. Owszem może to świadczyć również o tym że jest zaradna, inteligentna skoro to osiągnęła...ale liczy się pierwsze wrażenie i nastawienie :) No bo, o stanie konta na początku rozmowy to można gadać na spotkaniu biznesowym, a liczba mieszkań to się raczej nadaje do agencji nieruchomości ;) Ale każdy ma prawo do własnego zdania i wolności wypowiedzi…. to tyle... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 12:48 bardzo mądrze :)) popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:53 :DDD 1. chyba pozajaczkowaly ci sie pojecia :))) poszukaj co oznacza slowo KOMUNIZM <nim zaczniesz NADuzywac:) > 2. bierzesz sie za okreslanie re;autorow wg wieku deprecjonujac ich rozsadek, choc kilka linijek nizej zarzucasz ocene swojej osoby . masz problem z konsekwencja ??? :) 3. nikt nie ocenial twojej zaradnosci <przerost formy?>, a raczej brak wyobrazni n/t celowosci , styl i forme twojego anonsu. no coz ale o "klasie " autora swiadczy to co pisze :))) 4. to ty jeszcze nie znasz ZENITU :))) zaledwie zostales "pstrykniety" :))) 5. co do schematow myslowych , wykazales sie takim szablonem , ktory powala twoich interlokutorow :) co miales okazje czytac , wobec tego niech ci starczy wyobrazni bys mial obraz ewentualnych zainteresowanych watkiem glownym ....kobiet ??? <bo tego tez nie sprecyzowales :))) > 6. wykazales sie tak "nowobogackim" podejsciem do ...... szukania :) , ze juz widze biale skarpetki , pozlacany zegarek i kilo brylantyny na twojej glowie :DDD 7. ....z reszta nie chce mi sie polemizowac , zreszta na takowa (polemike) zal mi czasu :) 8. nie pochlebiaj sobie , nie z innej bajki jestes <bo juz sie "bajka" obrusza ;)>, a z innego poziomu .... ale tego mozesz nie rozumiec :)) 9. bardzom ciekaw osoby , ktora zainteresuje <materialnie> twoje ogloszenie :) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w 02.02.05, 13:04 ma_goy - zostaniesz moim idolem??? ;) hehehehehheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 11:22 Bujda na resorach :))))))))))) 3 mieszkania w Wawce i ludowóz, coś mi tu nie pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: o kurcze.... 02.02.05, 11:45 poczujesz się naprawdę wolnym, jak oddasz wszystko na szczytny cel!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: o kurcze.... 02.02.05, 12:11 Juz mu proponowałam, to na mnie nakrzyczał. hrabia_potocki napisał: > poczujesz się naprawdę wolnym, jak oddasz wszystko na szczytny cel!;-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa czy pieniadze to wszystko?? IP: 212.87.240.* 02.02.05, 11:55 cos mi się wydaje, że pieniązki to jeszcze nie wszystko... Najważniejszego i tak nie da sie kupić... Poza tym to rzecz nabyta, zawsze można je zarobić. nie chwal się, bo naprawdę nie ma czym.... Oddaj troche Owsiakowi Ciekawe...... Być może nawet jesteś sympatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
chrupka23 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 11:59 tak sobie przeczytalam wszystkie wypowiedzi i sie zastanawiam, co musialby napisac facet zeby go w zaden sposob nie skrytykowano. bo z tego co widze na tym forum to co by sie nie napisalo to jest zawsze jakies ALE. Kasa - zle, skormnosc - tez zle, wiec moze ma ktos jakis pomysl. pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 12:13 jak mawiala moja babcia - jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodził. Facet, o ktorym piszesz - nie istnieje. chrupka23 napisała: > tak sobie przeczytalam wszystkie wypowiedzi i sie zastanawiam, co musialby > napisac facet zeby go w zaden sposob nie skrytykowano. bo z tego co widze na > tym forum to co by sie nie napisalo to jest zawsze jakies ALE. Kasa - zle, > skormnosc - tez zle, wiec moze ma ktos jakis pomysl. > pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: daj baranie adres meilowy na forum, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:15 to nie nadążysz czytac meili od tych wszystkich "krytykujących" oficjalnie, a łażących się na priva :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka27 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 12:16 czesc nie przejmuj sie gadaniem na pewno kazdy zazdrosci ze odniosles sukces:) prawda jest taka ze sa kobiety ktore leca na kase sa takie ktore sa idealistkami takie jest zycie w internecie raczej nie znajdziesz tej jedynej tutaj wszyscy sa anonimowi a miedzy tym co pisza a tym jacy sa naprawde istnieje zazwyczaj gleboka przepasc rozejrzyj sie lepiej w swoim otoczeniu zycze powodzenia w poszukiwaniach pozdrowienia z pyrlandii Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 14:14 Nie chcę się czepiać bo to forum jest faktycznie min. na takie ogłoszenia, chociaż lepiej chyba dać ogłoszenie w serwisach randkowych. Pytam z ciekawości. Dlaczego jeździsz passatem? To średniej klasy samochód produkowany głównie z myślą o statecznych ojcach rodzin, urzędnikach itp. przestarzały technicznie, kompletnie bez polotu, z własnego wypieku Volkswagena. Czy to w Twoim wypadku konieczność czy pasuje on do Ciebie? Bez obrazy, nigdy nie przyszłoby mi do głowy żeby pochwalić się, że jeżdżę passatem. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 14:28 No dokładnie, o tym samym pisałam. Prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol 02.02.05, 14:34 E może poprostu urzędnik albo komornik:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo 02.02.05, 14:49 Czy to ważne. Nie ma Cię ? Cały czas jestem chora i sie nudze jak mops, nawet dziś był program o mopsach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 mysle ze chcialbys byc bogaty,jestes zamozny 02.02.05, 14:22 Zreszta bogactwo to dla Ciebie 3 mieszkania i jakis samochod. Dla innego to bedzie 1 milion dolarow,wiec masz jeszcze za malo:) Dla mnie bogactwo to jak czlowiek jest normalny i madry,jak posiada tyle zeby godnie zyc i w zgodzie z wlasnymi zainteresowaniami,i jest wlascicielem swojego czasu bedac przy tym zdrowy fizycznie.Stac go na robienie tego co chce ,bez szkody dla jego poziomu zycia.Czyli jest panem siebie zawsze i wszedzie. To jest bogactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Pewnie masz duzo kasy a mało w... IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 02.02.05, 14:46 To dlatego w wieku 30 lat największy twój atut to kasa :D Której i tak nie masz aż tak obrzydliwie dużo.. Powodzenia w poszukiwaniu kobiety = dz***ki która doceni Twoje walory :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re:wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:10 apeluje o rozwage!pazdrawlaju was. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re:wszystkim 02.02.05, 15:22 ach wybacz... tak jakos samo sie :D yhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:24 kochani moi,gdyby nie to ze jestem niezwykle int romantyczna przemila osoba dzisiejszy dzien po tych wszystkich komentarzach bylby dla mnie dolujacy,ale poniewaz wiem ze wiekszosc panow,pan mondralinskich na tych forach to ludzie skrzywdzeni przez los,wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 15:30 Nie prawda... niektorzy sa z natury ŹLI :D zlosliwi itd. itp. :D ale przyznaje sie, ze zastanawia mnie dlaczego jako 30 letni mezczyzna jestes sam.. (nie czytalam wyzej napisanych wypowiedzi-brak czasu) no chyba, ze jedyne rzeczy jakie masz do zaoferowania to te mieszkania i passat :D yhyhyhhyhyy Odpowiedz Link Zgłoś
k_madame Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny 02.02.05, 15:28 i co z tego??ja też jestem bogata młoda i niezależna,do tego młoda;)ale nie chwalę się tym na forum;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:51 rozdaj biednym babki z tego forum nie leca na kase ! pozatym po co sie chwalisz dup...u ! znajdz sobie babke w domu starcow bedziesz bogadszy jak ja wykonczysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Leonilla Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: 80.53.160.* 02.02.05, 16:00 I po co to ogłoszenie jeszcze zadna na ciebie nie poleciała cos nie chce mi sie wierzyc coś chyba kręcisz chłopie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA28wawa Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:07 nie rozumiem czemu sie go czepiacie, ok,napisal,ze ma pieniadze,,ok, moze tu i teraz, w jakims celu chcial sie tym podzielic, moze ... nie wiem, ale po cholere go krytykujecie nie wiedzac nic wiecej... czy bogaty to cos zlego? czy taki, co mowi prosto z mostu to cos zlego? czasem ma sie dosc kluczenia.. ja tez mam dosc generalnie Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 02.02.05, 21:14 Stanowczo uważam, ze temu Panu, co ta ma niby wszystko, jednak czegoś brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol 02.02.05, 21:16 Stanowoczo brakuje mu tego czegos,iinaczej nie byłby sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wo 02.02.05, 21:17 Stanowczo się z Tobą zgadzam, tylko co to COŚ jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA28wawa Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:22 brakuje mu i dlatego tu cos napisal i dobrze , ze napisal, i zycze mu, zeby znalazl to, czego szuka... nie atakujcie go Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody 02.02.05, 22:00 A może on szuka babki z czwartym mieszkaniem, hmm..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jean Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:27 Jak dla mnie o 2 mieszkania za dużo. A co do Passata, to wolę Toyotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: i co z tego 02.02.05, 22:38 No własnie co? W pełni popieram wypowiedź poprzednią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:39 a ja się z toba leszku z przyjemnoscią zapoznam,mam 23lata jestem ładna zgrabną brunetką,i nie widze przeszkód by zaryzykowac.zostaw mi jakiś kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 03.02.05, 13:39 spoznilas sie ,kasia ma dom :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:15 Towarzystwo troszkę przesadza i nie ma się co przejmować jakimiś opiniami. Przekonałam się nie raz że pełno tu komplesiów którzy czekają żeby pojawił się jakiś wątek, gdzie ktoś pokaże jakiąś swoją słabość a już jest powód żeby obrażać, wyśmiewać, "doradzać". Rozumiem Twój ból bo borykam się sama z podobnym problemem. Jest mi czasami tak smutno że miałabym ochotę o tym komuś powiedzieć ale czy koniecznie na forum? raczej nie bo po przeczytaniu różnych komentarzy chyba targnęłabym się na linę. Jak masz czasem wolną chwilkę żeby napisać, porozmawiać to zapraszam do korespondencji(woda73@poczta.on et.pl) Dla tych co chcieliby dodać że zrobiłam to dla kasy wyjaśniam, kasę mam swoją, dom (co prawda jeden). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alina82 Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody woln 03.02.05, 10:50 Podzielam zdanie mojej poprzedniczki. Gdyby tylko znalezienie odpowiedniego patnera uczuciowego bylo tak proste jak kariera.. Szczesliwie u mnie obie sfery ida w parze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaja Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:55 trzy mieszkania??? Hmmm... to passe :))) wymien to na dom na wsi(i najlepiej miej jakas kontrole nad budowaniem) i mala garsoniere w miescie - bedzie bardziej trendy, co do samochodu... passat??? - toz to auto dla niemieckich emerytow :))) kup sobie volvo lub saaba, jesli musisz miec auto, ktore koniecznie podkresla Twoja pozycje. A tak na marginesie... masz specyficzny sposob podrywania pozdrawiam Gaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja IDIOTA IP: *.co.ae.katowice.pl 03.02.05, 13:34 ktoś tu cierpi na debilizm, hehe.. :)) Leszku i naiwny jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirio Re: jestem bogaty(3mieszkania,passat)mlody wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:07 a ja mam nowe audi a6 3.3tdi zapie.. az milo.witaj w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś