Dodaj do ulubionych

Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:10
... umyłem nogi, wszedłem do kuchni, zrobiłem kawy, pokroiłem chleb, zjadłem
(ale dobre, chyba zajmę sie tym zawodowo), potem kupię jabłka (wara od moich
jabłek), jak pójdę do szkoły to sobie kupię gazetę, a potem wam napiszę co w
niej napisali .... buziaczki, kiski, pozdrowionka cieplutkie, życie jest
piękniutkie ....

........ ZAŁÓŻ SOBIE BLOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 jestes przesłodzony:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.02.05, 12:23
    • Gość: profesor8 Re: aha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:42
      i podmyłem się też.
      • inna-bajka Re: aha ! 02.02.05, 12:44
        Chyba Hipek, ale nie Ty ;)))
    • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 13:05
      tabletki, zapomniales o tabletkach....dopiero po nich swiat jest
      piekniusienki....
    • profesor8 Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 14:10
      Ty co sie zawsze tak podszywasz pode mnie,z neoplus adsl pl zapomniales wziac
      tabletek na glowke:)))
      • k_madame Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 15:27
        boże...jesteś moim ideałem mężczyzny-uwilbienie me dozgonne masz za poczucie
        humoru:)buuuuuuuziak
        • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 15:41
          buziak to za malo....
          madame, dwa razy machniecie lewa piersia i dwa razy machniecie prawa
          piersia...sorkowi sie pewnie bardziej spodoba.....
          • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 15:48
            Only ! Ta cała dama to jest klakier na usługach profesorka, sam sobie pisze te
            pochlebstwa.
            Hipek miał jaja, Profesor - Madame.
            • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 16:06
              hipek mial swira i dlatego zmienil sie w sorka...umyl zeby i sobie postanowil
              ze od dzis nie sle bluzgow, a prowokant madame pewnie tylko sprawdza na jak
              dlugo starczy sorkowi jego sily wytrwania w postanowieniu....:)
              • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 16:21
                Ja chcę HIPKA, on był super. A to gadanie o funkcjach życiowych profesorma
                zaczyna mnie irytować.
                • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 17:04
                  heheh, bajka, bajka, nie wymyslaj....masz na mysli hipka piszacego o funkcjach
                  zyciowych czy tego od pisania o ciotach i ze cie namierzy????
                  :)
                  • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 17:05
                    Obojętne, którego. Byle tylko nie pisał, ze jakś słowik kwili za
                    oknem ............. bleeeeeeeee
                    • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 17:45
                      oj, bajka, przeciez niektorzy wrecz podziwiaja za tego "slowika"
                      profesorka....no wiesz, jedni slysza glosy, inni slowika.....
                      • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 17:56
                        To może niech sie zapisz do leśnych, oni tez słysza głosy.
                        Uprowadzeni przez UFO )
                        • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 18:01
                          moze trzeba gadac z jego glosami zeby go skierowaly do tych lesnych, choc
                          profesor cos ostatnio o pomaranczach gadal, wiec moze dla niego blizej mapi
                          gaj.....
                          • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:05
                            Mówię Ci to jest jakaś sekta.
                            Włącz TVN, teraz jest o nich program.
                            • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 18:20
                              najblizsze TVN mozliwe do obejrzenia to dla mnie 15 km...:((
                              ogladam Rode Lopera, a tam Miss Belgian Look....to pewnie tez jakas sekta, tyle
                              ze w bikini chodzi...myslisz ze profesor w bikini wygladalby rownie okazale????
                              zwlaszcza slyszac slowika???
                              • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:25
                                Wydaje mi się, że zaczyna się łamać. Ten profesorek to taka mała fanaberia,
                                wybijemy mu z głowy głupie pomysły, bo jeszcze troche i chłop zacznie karmić
                                ptaki w parku ;)
                                • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 18:30
                                  o ile tych ptakow nie bedzie wyzywal od cw..ow i grozil ich namierzeniem, to
                                  moze pozwolic mu na te karmienie ptakow....ponoc kontakt z natura oraz
                                  niewielki wysilek fizyczny jest wskazany dla osob pokroju profesora.....
                                  • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:36
                                    A może zmienić mu piguły, bo te, co bierze teraz totalnie zmiękczyły głowę i
                                    główkę ;)
                                    • profesor8 Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:39
                                      dosc tego mow o sobie, o swoich pigulach -wszystkie klamstwa osmnieszajce
                                      zostaw swoim bliskim!
                                      • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 18:45
                                        ty sorek jako obiekt podlegajacy ocenie masz sie nie ruszac ani odzywac....ani
                                        niczym nie machac tym bardziej.......
                                      • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:49
                                        Ta dyskusja wynika z troski o Twoją osobę, przecież wiesz, że Cię lubię.
                                        Ale chciała bym abyć wrócił :(
                                        • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 18:51
                                          moze zastrzelic i wierzyc ze w innym wcieleniu wroci...jako ciele np.....:)
                                          • inna-bajka Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:53
                                            Skłaniam sie ku egzorcyzmom.
                                            Mniej radykalne, a może przynieść efekt.
                                          • profesor8 Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... 02.02.05, 18:55
                                            Ciekawi mnie twoj socjalny przypadek,czy jestes blegijski blue czy kow,na razie
                                            prosze Cie odczep sie!
                                            • jahipek assasini wrocil teraz wam sie przytsnia rzeczy! 02.02.05, 19:02
                                              Dzis wezme was pod lupe,ale only juz lezysz zle,radze blagac o lirtosc juz teraz:)
                                              • Gość: only Re: assasini wrocil teraz wam sie przytsnia rzecz IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:07
                                                ooo, jahipcio, tylko tygodniowke dostles???

• Gość: only jahipciu, nie strasz nie strasz.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:09
                                                bo mozesz dostac zaburzen przewodu pokarmowego......
                                              • inna-bajka Re: assasini wrocil teraz wam sie przytsnia rzecz 02.02.05, 19:11
                                                Buuuuuuuuuuuuuuuuuzia :))))))))))))))))))))))))
                                                • Gość: only Re: assasini wrocil teraz wam sie przytsnia rzecz IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:14
                                                  mam nadzieje bajko, ze posiadasz cos takiego jak rozum, pod jakakolwiek
                                                  przyczyna rozumiany, i wykorzystasz go wlasciwie,....
                                                  • inna-bajka Re: assasini wrocil teraz wam sie przytsnia rzecz 02.02.05, 19:24
                                                    Nie łapię. Walczyłam o Hipka i jest.
                                                  • profesor8 ide dziewczynki nakarmic golebie w parku:) 02.02.05, 19:27
                                                    swoja droga to niezla wymowka z tymi golebiami,bo i tak nie poskarza ze ich nie
                                                    nakarmilem:P
                                                  • inna-bajka Re: ide dziewczynki nakarmic golebie w parku:) 02.02.05, 19:33
                                                    Hipek, nie zaczynaj :)))))))))))
                                                  • Gość: only Re: ide dziewczynki nakarmic golebie w parku:) IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:35
                                                    karmic, karmic golebie mowi....biedne golebie.....:(
                                                  • Gość: only Re: assasini wrocil teraz wam sie przytsnia rzecz IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:34
                                                    dziura w przekazniku zoski.
                                                    jahipek dostal tygodnowke, nie mniej jednak mial dostep pod innym
                                                    nickiem.....czyli krotko zoska bladzi, a wraz z zoska my tez skazani jestesmy
                                                    na bladzenie....:(((
    • Gość: marko Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.170-78-194.adsl-fix.skynet.be 02.02.05, 16:47
      zapomniales dodac ze jestes idiota
      • Gość: only Re: Wstałem rano, umyłem zęby, umyłem buzię.... IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 17:46
        aaaaaaaaa,
        a to nie bylam ja!!!!!!!
    • profesor8 Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! 02.02.05, 18:37
      Piracka strona,nawet tu komar nie usiadzie a mucha nie przykucnie-rozejdzcie sie!
      • Gość: only Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 18:47
        sorku, a gdzie stronka o cw..ach i ich namierzeniu??? zoska wyciela???
        ja mam kilka, moge przypomniec.....:)
        • profesor8 Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! 02.02.05, 18:52
          Hm dzieckiem nie jestem to czegos sie przyczepil belgisjski pedo...u!
          • jahipek Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! 02.02.05, 19:04
            profesor te glupie cipy sie ciebie czepiaja ,nie zapominaj ze to cw..e udajace
            kobiety i stare panny zdziwaczale-wal z grubej rury bo cie
            zjedza:)))))))))))))))))))
            • profesor8 Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! 02.02.05, 19:08
              Bede pamietal:)
              • Gość: only Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:11
                trudno zyc bedac pedofilem, stara pannna oraz homseksualista w jednej
                osobie.......
                • profesor8 Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! 02.02.05, 19:16
                  to Ty powiedzialas ze ci trudno z tym zyc,ale od czego masz nas starych
                  wyprobowanych przyjaciol:)
                  • Gość: only Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:27
                    no na przyjaciela to nie odwaze sie cie mianowac.....znawce tematu moze
                    pasuje???
                    • profesor8 Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! 02.02.05, 19:34
                      Mi mozesz dac swity spokoj po tym jak widzialem jak w imie wyzszychg racji
                      ublizasz innej _bajce piszac ze chyba ma rozum,to jak to spedzasz z nia kilka
                      godzin na pisaniu a potem pytasz czy ma rozum?
                      To prawda ze jak sie bie nie szanujesz to jak mozesz ja szanowac,smutne ale jak
                      odarte ze zludzen sa Twoje objasnienia do zycia.
                      Tylk nie wiem czy takie manipulacje wyjda ci na zdrowie.Nie odpisze be mi sie
                      nie chce:))))))))!!!!
                      • Gość: only Re: Uwaga strona nieuatoryzowana przeze mnie ! IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 19:51
                        hipciu, poslugiwanie sie inna-bajka jako element gry jest zenujace......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka