Dodaj do ulubionych

..................ach :]

02.02.05, 13:26
Nikt nie bedzie mial lepszych walentynek niz ja!!! :]
Ja planuje isc z kolezanka do kina na tkliwy, romantyczny, modny walentynkowy
film gdzie bedziemy rzucac w zakochane pary popkornem i m&m'sami -bo dalej
leca i sa ciezsze yhyhyhy ;]
ktos chce isc z Nami?? ;]
yhyhyh ;]
Obserwuj wątek
    • madziapoznan Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:30
      my z moimi dziewczynami planujemy zalać się kulturalnie w trupa :)
      hehehehehheheheehe będzie nas 7 i każda ma lepsze wspomnienia :) myślę, że
      będzie śmiesznie jak już wejdziemy na temat fiutków ;)
      • mati_77 Jakies kolko... 02.02.05, 13:35
        ...pozostajacych samotnie panien? Swieto to jest np 8 marca, a nie ten
        komercyjny badziew.
        • madziapoznan Re: Jakies kolko... 02.02.05, 13:40
          tak, ale każda okazja jest dobra do spotkań w większym gronie :)
          • mati_77 Re: Jakies kolko... 02.02.05, 13:52
            To prawda. Jak chce sie udezryc psa, to kij zawsze sie znajdzie. To taki zart.
            • madziapoznan Re: Jakies kolko... 02.02.05, 14:03
              z resztą wy - płeć przeciwna też się spotykacie często, nie potrzebne są takie
              daty jak 14 luty, ale my akurat sobie tak wymyśliłyśmy. cóż, masz rację, kij
              zawsze się znajdzie :) a my sentymentalne jesteśmy :)
              • mati_77 I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:13
                ...czasem bez sensu zaczynacie sie dasac. Jakies skoki nastrojow?
                • madziapoznan Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:14
                  skoki to przecież typowa cecha kobieca :)))
                  • mati_77 Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:16
                    Niby tak, najgorsze sa te comiesieczne "skoki". Wtedy najlepiej z domu uciekac.
                    • madziapoznan Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:17
                      :)))))))))))))))))))))))))))))) wierz mi, że gydbyśmy mogły sobie je podarować,
                      to już dawno by ich nie było :)))
                      • mati_77 Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:21
                        Wierze. Ja tylko mowie o sytuacji faceta w calym tym zamieszaniu.
                        • madziapoznan Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:23
                          hehehhehehehehehhehehehehehhehe :)))))) mówisz tak, jakbyś był w gorszej
                          sytuacji od kobiety która właśnie przechodzi te "comiesięczne"
                          wachnięcie :))))))
                          • mati_77 Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:26
                            Szczerze? To nie wiem kto jest w gorszej sytuacji. Wy oczywiscie macie bol,
                            opuchniecia tec. Ale my? Musimy znosic fochy, klotnie i brak tego co jest takie
                            wazne ;-)
                            Takze respekcik.
                            • madziapoznan Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:31
                              wzajemnie :)
                              ale ale
                              kto powiedział że podczas "tych" dni nie można się seksić?? :)))
                              • mati_77 Re: I za to was lubie. Tylko... 02.02.05, 14:34
                                Teoretycznie masz racje, ale nie kazda dziewczyna-kobieta ma na to ochote.Roznie
                                z tym jest. To tak jak z seksem oralnym (ale nie wiem jak mozna tego nie
                                robic?), seksem analnym (chociaz tu jestem wyrozumialy), czy tez seksem w
                                jakiejs grupie (tu jestem tez w stanie zaakceptowac woel partnerki). Wiec tyle
                                pogladow ile osob zabierajacych zdanie.
        • szefu13 Re: Jakies kolko... 02.02.05, 14:07
          Skoro już krytykujemy, to 8 marca jest świętem komunistycznym - wymyślonym pod
          publikę i uwłaczającym ogólnie inteligencji społeczeństwa (a w każdym razie
          jego światłej części). Ale skoro ono jest i taka jest presja społeczna, to się
          tego dnia dokłada jeden kwiatek więcej do tych dawanych codziennie, żeby nie
          było :))))).
          • madziapoznan Re: Jakies kolko... 02.02.05, 14:15
            i tak być powinno ;)
          • mati_77 Re: Jakies kolko... 02.02.05, 14:15
            Komunistyczne? Ale 1 maja to podoba ci sie co? Bo do roboty nie trzeba isc, prawda?
            • szefu13 Re: Jakies kolko... 02.02.05, 14:22
              1 maja, to święto pochodzące z USA ku czci protestujących robotników przeciwko
              fatalnym warunkom pracy w XIX wiecznym kapitaliźmie :))))))))))))))))))))))). Z
              komunizmem ma tylko tyle wspólnego, że próbowano je wykorzystać
              propagandowo :))))))))). Próbuj dalej :))))))))))))))))
              • mati_77 Re: Jakies kolko... 02.02.05, 14:29
                Masz racje, a 8 marca nie w prostej linii pochodzi z dawnego Zwiazku
                Radzieckiego. Wiec tez nie masz racji.
                Ja tez moge zerknac do wiedzy i oto co znalazlem:

GENEZA 8 MARCA

Międzynarodowy Dzień Kobiet 8 marca - w Polsce Ludowej obchodzony był aktywnie,
                a obecnie w III Rzeczpospolitej z dużą rezerwą. Warto zapoznać się z genezą
                święta kobiet oraz inicjatywami kobiecymi w Polsce.

W starożytnym Rzymie w pierwszym tygodniu marca obchodzono Matronalia, świeto
                związane z początkiem nowego roku, macierzyństwem i płodnością.

W Stanach Zjednoczonych po raz pierwszy Dzień Kobiet obchodzono w dniu 20 lutego
                1909 roku. Początek tego święta sięga 1857 roku, kiedy w Nowym Yorku kobiety w
                fabryce bawełny zorganizowały strajk i domagały się krótszego dnia pracy oraz
                takiego samego wynagrodzenia za pracę jakie otrzymywali mężczyźni.

Międzynarodowy Dzień Kobiet zainicjowała niemiecka socjalistka Klara Zetkin, a
                dzień ten zatwierdzono uchwałą Miedzynarodowego Kongresu Kobiet Socjalistek w
                Kopenhadze w dniach 26-28 sierpnia 1910 r.

W Europie - Austrii, Danii, Niemiec i Szwajcarii po raz pierwszy święto kobiet
                obchodzono 19 marca 1911 roku, organizując w tym dniu demonstracje i zebrania.

8 marca 1913 roku zastrajkowały kobiety w Rosji wbrew zakazowi policji, później
                w dniu 8 marca 1917 roku w S. Petersburgu rozpoczęły sie masowe strajki kobiet.
                Dzień 8 marca świętowany jest w imię uczczenia ofiar krwawo stłumionego strajku
                robotnic.

Kolejna interpretacja powstania 8 marca - dzień ten łączy się z walką
                angielskich sufrażystek o prawa polityczne. Jednym z istotnych punktów kampanii
                sufrażystek był dzień, w którym jeden z posłów uległ namowom działaczek
                kobiecych i zdecydowal się przedstawić w parlamencie angielskim wniosek o
                przyznanie kobietom praw wyborczych.
                • szefu13 Re: Jakies kolko... 02.02.05, 17:50
                  Brawo! Kawał dobrej roboty i rzetelnej (mam nadzieję :))) ) wiedzy. No, ale
                  jakby na to nie patrzeć, to 8 marca lansowano głownie w PRL-u dla celów
                  propagandowych (data 8-my wybrana z oczywistych względów :) ). Jednak 8 marca
                  to też inna rocznica, bardziej polityczna ...
      • didi83 Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:36
        a to tez ciekawie :D
    • piecyk.akumulacyjny Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:32
      no to ja się piszę a rzucam celnie :)
      • didi83 Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:35
        ale jest jeden warunek ... musisz byc sam na walentynki, miec milosc gleboko
        gdzies i nie mozesz byc pasztetem :D zeby sie z Nami publicznie pokazac :D
        yhhyhyhyhyy
        • piecyk.akumulacyjny Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:41
          sam ja nigdy nie jestem sam zawsze jestem ja i mojego EGO ;P
          a co do artykułów spożywczych, podrobów itp. to w kinie jest ciemno i ni
          widać :)
          • didi83 Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:50
            czulabym dyskomfort psychiczny, ze na koniec seansu zaswieca swiatlo a tu BA...
            paszczur jakis ... :D jestem zbyt wrazliwa na takie szoki!!
            cv lm i 5 zdjec :D
            • piecyk.akumulacyjny Re: ..................ach :] 02.02.05, 13:55
              zdjęcia jakie zdjęcia :)
              sylwetki?
              legitymacyjne?
              portert?
              na trzeźwo czy po spozyciu?
              preczyzjnie proszę - tak żeby nie było zadnego dyskomfortu !
              • didi83 Re: ..................ach :] 02.02.05, 14:46
                SLIJ najlepiej WSZYSTKO :]
    • Gość: only Re: ..................ach :] IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 14:11
      hehe,
      kiedys z kolezanka tez cos takiego wymyslilysmy...
      nie mniej jednak skonczylo sie na ogonie, bo pewien osobnik pci menskiej
      zainteresowny nie wiem dokladnie do dzis ktora z nas, sledzil nas przez caly
      dzien, lacznie z kinem, a potem byla proba ucieczki i zgubienia ogona, tfu,
      mialo byc zgubienia niechcianej milosci......
    • szefu13 Re: ..................ach :] 02.02.05, 14:13
      Świnki dziewczynki, to jeszcze nie poderwałyście nikogo w Wawce, z kim
      mogłybyście pójść gdzieś się zabawić w Walentynki? Oj, coś Wam kiepściuteńko
      idzie .... lipa jakaś .... No, bo że zasadniczo nic Wam nie brakuje, to wiem
      (poza wyczuciem i doświadczeniem życiowym, ale na to, to jeszcze przyjdzie
      czas :))) ), ale może nie umiecie "ugryźć" tematu? :)))))))))))))))))))))))))
      • robert78 Re: ..................ach :] 02.02.05, 14:31
        Z radami trzeba uważać:)
        Temat należy delikatnie przygryźć w odpowiednim momencie;PPP nigdy nie ugryzać:)))
      • didi83 Re: ..................ach :] 02.02.05, 14:44
        Mamy czy nie mamy.. pokasakysmy czy pougryzalysmy... co za roznica :D
        Chcemy wlasnie TAK spedzic to kiczowate swieto i koniec :D taka mamy wizje :D
        Ja walentykni juz od tygodnia obchodze.. :D wczoraj tuzin pieknych bialych
        tulipanow dostalam :D

ale na walentyny ide z Aga :D
        • szefu13 Re: ..................ach :] 02.02.05, 17:57
          Jednak z koleżanką, no cóż - to święto podobno każdy spędza z obiektem swoich
          westchnień - tak to już się automatycznie dzieje - więc powodzenia dziewczynki.
          Tylko nie zdominuj za bardzo Agi :)))))))))))))))))))))))))).
          • didi83 Re: ..................ach :] 02.02.05, 20:24
            w Naszym zwiazku Aga dominuje :D
            • szefu13 Re: ..................ach :] 04.02.05, 11:21
              Znaczy się jest totalnie wykorzystywana w niecnych celach? :))))))))))))))))
    • profesor8 ? to ma byc dobre?szczeniactwo... 02.02.05, 14:25
      Zasmiecanie miejsca publicznego i awanturnictwo.Wkraczanie po chamsku w cudze
      zycie emocjonalne to nie zabawa.Ktos posle Ci pogardliwe spojrzenie inny
      wyzwiska,jeszcze inny moze posunac sie do rekoczynow.
      Skad taki pomysl zeby poprawiac sobie nastroj kosztem innych ludzi???
      • didi83 Re: ? to ma byc dobre?szczeniactwo... 02.02.05, 14:45
        Mamy zapedy sado-maso :D z przewaga sado :D
        niech Nas bija, wyzywaja i gryza:D
        MRAUUU
        • szefu13 Re: ? to ma byc dobre?szczeniactwo... 02.02.05, 17:54
          To może ja Ci mogę wlać profilaktycznie? :)))))))))))))))))))))))))))))) )
          • didi83 Re: ? to ma byc dobre?szczeniactwo... 02.02.05, 20:24
            nie :]
            • szefu13 Re: ? to ma byc dobre?szczeniactwo... 04.02.05, 11:22
              No nie bądź żyła :)))))))))))))))))))))))))
    • Gość: mycha Re: ..................ach :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:33
      ja mam zamiar zalac sie porzadnie w te walentynki!!!!! nigdy ich nie lubilam a
      tym razem to juz naprawde przegiecie!!!!!
      • nickita13 a ja nie..:-)))) 03.02.05, 10:06
        ...bo to będa najfajniesze walentynki na świecie!!!! i pójdę do kina z moim
        kochanym i będziemy się całować a didi a agą będą w nas rzucać
        popcornem...hihi...:-)))))))))) )))))))))))))
        • didi83 Re: a ja nie..:-)))) 03.02.05, 23:43
          powiedz gdzie i o ktorej mamy sie zjawic :D i ile kilo m&m'sow wziasc :D
          • nickita13 Re: a ja nie..:-)))) 04.02.05, 09:43
            ej..no miał być popcorn...m&m sami można oko wybić..;-))))
            • szefu13 Re: a ja nie..:-)))) 04.02.05, 11:25
              A może Didi pójdzie na całość i będzie rzucać tortami? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka