Dodaj do ulubionych

WROCILAM !!!!!!

IP: *.man.polbox.pl 08.02.05, 13:55
wrocilam z urlopu i kubelek zimnej wody na glowe zrobil swoje.... szybka
nagonka, zakonczona sukcesem niesamowicie poprwila nastroj, ktory nie m ogl
wrocic do pionu od 3 tygodni...
ah, zycie lubi platac figle, ale ja najbardziej lubie takie dni jak
dzisiaj....a za tydzien znou na urlop:)))) moze tym razem uda sie na dluzej
zlapac rownowage.... ( bo ostatnio nawet urlop nie pomog, dopiero wrocilam z
nart)
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: WROCILAM !!!!!! 08.02.05, 13:56
      Cześć, fajnie że jesteś. Ale się działo !!!!!!!!
      • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 08.02.05, 14:09
        u mnie starsznie duzo sie dzialo, ale gdzie jeszcze? u Ciebie?
    • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 08.02.05, 13:59
      cześć kochanie :)) a właśnie dziś zastanawiałam się kiedy ty w końcu wracasz z
      tych swoich wakacji??? :)))
      i jak było?? :))))
      • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 08.02.05, 14:13
        milo mi ze kots za mna teskni:))) heheh, nawet jezeli to sa tylko kobitki:)))
        wyjazd polna pol, po czesci udany , po czesci zrabany
        poniewaz pojechalam na malysza, bylo tam mase ludzi , miedzy innymi siostra
        mojego szefa, z ktora razem pracujemy. No i przezciez przy tym co sie dzieje i
        stosunku do siebie na wzajem, jak to sie moglo skonczyc???? oczywiscie spieciem
        po zbyt duzej dawce pradu:)))) no i po tym mialam przez tydzien dola, co by nie
        bylo to w koncu siorka szefa, a ja jej troche powiedzialam za duzo, ale
        trudno!!! juz jestem w pracy i zobaczymy co dalej...
        poza tym incydentem bylo super, malysz skoczyl niesamowicie piknie:))) pogoda
        fantastyczna , no i nauczylam sie jezdzic na nartach prawie jak zawodowiec,
        tylko kilka przewrotek zaliczylam:))))
        wiec tak to wyglada, a co ciekawego tutaj sie dzialo?
        • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 08.02.05, 14:27
          :)))))))))))) kochanie prawdę mówiąc, przez ostatnie 2 tygodnie miała
          TYLEEEEEEEEEEEEEEE roboty, że zaglądałam tu sporadycznie a jak już zaglądałam,
          to nic ciekawego nie widziałam. czyżby ludzie plotli głupoty? a może to mi się
          zmieniło??
          jakoś od pewnego czasu nie mogę tu znaleźć miejsca a nie mam ochoty pisać i
          komentować jakiś głupot. sama rozumiesz....
          tak czy siak:
          1. zamknęłam w końcu szkolenia i teraz jedyne co mi pozostało to rozmowa z
          prezesem o percypitacji, denaturacji i adhezji i takich tam ;) hehehehehehehhe
          2. siostrą szefa się nie przejmuj. sory, ale byłaś na wakacjach, ona pewnie
          zresztą też. zatem uważam, że w takiej sytuacji nie ma ... prawa (?) łączyć ze
          sobą tych dwóch płaszczyzn....
          uważam, że wykazałaby się niesamowitą głupotą wykorzystując to "spięcie" teraz
          w pracy. poza tym... jaki dorosły i odpowiedzialny za siebie człowiek żyje na
          garnuszku???? to śmieszne )

całuję :)
          • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 08.02.05, 14:38
            Co racja to racja. Juz troche to zrozumialam i tez tak mysle. Duzym nietaktem
            byloby gdyby chcieli mnie jakos za to ukarac. Wakacje to wakacje, a praca to
            praca.... no , a ze ja szczera jestem, to juz sie przekonali:)))) wiesz co?
            najlepsze jest to ze nastepnego dnia po klotni dowiedzialam, sie ze po powrocie
            do pracy czek mnie powazna prezentacja do przygotowania i zaprezentowania
            gosciom z zagranicy....no i to mnie troche przerazilo, nigdy tego nie robilam i
            pomyslalam , ze to pierwszy ciag wydarzen...ale przeciez nie moge sie
            sprzeciwic poleceniom szefa...no i dobra. Dzisiaj wlasnie byl sadny dzien i
            spisalam sie na medal, wszyscy zadowoleni i pod wrazeniem. ja tez. Koniecznie
            trzeba to opic abo opalic wieczorkiem:))))))
            • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 08.02.05, 14:48
              to moje gratulacje słonko :)))))))))))))))))))
              moje szkolenia pochwaliła tylko babka, która ongiś była moją przełożona. znając
              mojego prezesa nie będzie wybitnie zadowolony. a przyznać mi trzeba, że też
              kawał roboty odwaliłam... ehhhh jadę w następny weekend do warszawy, na
              szkolenia. już się cieszę :|
              ale, nie ważne :)
              widzę, że plany na wieczór sprecyzowane :)) moje
              również :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              )))))))))))))))))) rogal z gęby zejść mi nie może :)) i jeszcze to
              słonko :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 09:38
                no to fantastycznie...:))))))))))))) no i slonce zawitalo rowniez do naszych
                okien:))))))))))
                malo tego, wczoraj po powrocie do domu wynikala kolejna, bardzo korzystna dla
                mnie sytuacja. Poniewaz ja w wawie wynjamuje mieszkanie wiec mieszkam ze
                wspollokatorem do ktorego od jakiegos czasu wprowadzila sie
                dziewczyna....atmosfera zrobila sie lekko duszaca.... no....i wczoraj przez
                przypadek rozmawiajac ze znajomym doszlismy do wniosku ze moglibysmy zamieszkac
                razem + jeszcze do tego jeden znjaomy z ktorym juz tez kiedys mieszkalam i znam
                go bardzo dobrze....wiec uklad , jak dla mnie pasuje...:))))))) kolejne
                pozytywne wydarzenie wczorajszego dnia
                teraz tylko jeszcze musimy znalezc mieszkanie :)))) a Ty w ktory weekand
                bedziesz w wawie, moze piwko wypijemy????:))))))
                • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 09.02.05, 10:19
                  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no zobacz jak fajnie :))))
                  ja wczoraj spotkałam się z kimś ważnym. jezus maria, dlaczego ja mam tak, że
                  kiedy wiele dzieje się w moim życiu to nabieram takiego dystansu, że aż sama
                  się wkurzam..... dostałam bukiecik tulipanków żółtych :))))))))
                  słodkie :)))))))))
                  eh dobra, muszę zejść na ziemie :)))))))
                  w wawie będę 18-19 tylko nie wiem czy przyjeżdżam 17 wieczorem czy 18 z rana i
                  nie wiem czy wracam 19 czy 20. w zasadzie to ja nic nie wiem :) heheheh ale
                  cóż, OGROMNIE ucieszyłabym się na nasze spotkanie :)))) można by było kogoś
                  jeszcze dokoptować, może np. moich chłopców radarowców (czyt.
                  handlowców) :))))) wesołe z nich chłopoki :))))))

wiesz? na sama myśl bardzo się cieszę :)))))))))))))))))))))
                  • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 13:44
                    oj oj oj....iel to sie dzieje pozytywnych rzeczy w naszym zyciu:))))))) oby tak
                    dalej.... a swoja droga tulipani o tej porze...no no ,mile, ktos sie
                    postaral.....:))))))))
                    a co do Twojego przyjazdu, kurka, zapytalam bo akurat w weekand za tydzien mnie
                    nie ma i myslalam ze moze to ten najblizszy....szkoda:((((((((((
                    • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 09.02.05, 14:09
                      no... stara się. tylko nie wiem czy się z tego cieszyć czy płakać nad swoim
                      losem...

szkoda, bardzo szkoda, BARDZO szkoda, że nie będzie cię w następny weekend...
                      • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 14:15
                        no tak jakos sie sklada....ale mysle ze to nie ostatnia okazja:)))) jeszcze
                        keidys to sie powtorzy:)))))
                        a co do doreczyciela milych chwil i kwiatow:)))) nie nie zastanawiaj sei za
                        duzo, myslenie czasami nie pomaga, jak jest milo to pielegnuja aby bylo tak
                        dalej...:))))
                        • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 09.02.05, 14:21
                          tak.... kiedy tchórz ze mnie.
                          kiedy już teraz wiem, że życia z nim nie spędzę... decydowanie się na to, to
                          tak jakbym szykowała sobie poczekalnie. nie twierdzę, że moje życie teraz nie
                          przypomina takowej, ale ja nie chcę krzywdzić ludzi, którzy sobie na to nie
                          zasłużyli. rozumiesz??
                          • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 15:16
                            ajjjjj....ale to normalne, nikt nie chce krzywdzic ludzi, a Ci ktorzy tego
                            pragna sa chorzy....
                            wydaje mi sie ze wszytsko zalezy od Ciebie, w zasadzie w zyciu wiekszosc rzeczy
                            zalezy od nas:)))) tylko sami musimy wiedziec czego chcemy.... Jezeli to nie
                            ten, nie szalejesz na jego punckie, serce Ci nie wariuje na jego widok, to moze
                            faktycznie nie warto...zalezy jeszcze jaki jest jego stosunek, jezeli jemu
                            Twoja obecnosc wystarcza, to fajnie miec kogos takiego do kogo zawsze mozesz
                            sie zwrocic, jezeli liczy ze to wielka milosc, to moze z nim porozmawiaj....
                            ja poki co zadnemu facetowi chyba nie chce nic obiecywac, no chyba ze sie nagle
                            zakocham:))))) co w moim przypadku moze sie zdarzyc:))))))
                            • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 09.02.05, 15:41
                              to też fakt. do tej pory myślałam, że wiem czego chce
                              ehehehehehehehehehehhe :))))))
                              nie mam serca z nim tak rozmawiać...
                              • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 16:24
                                kochana, cos mi sie wydaje ze chyab musisz....bo jak nie to Ty bedziesz
                                cierpiala, myslac ciagle czy robisz dobrze czy zle....
                                ale najlepiej jest nie myslec i isc z pradem...:)))) wtedy wszystko jakos sie
                                prostuje i wyjasnia....
                                powodzenia
                                ja chyab na dzisiaj koncze bo zaraz wychodze do domu, a jeszcze chce skonczyc
                                jedna sprawe
                                do uslyszenia i badz dzielna, jak zawsze :))))))))
                                milego wieczoru
                                • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 10.02.05, 10:09
                                  dzień dobry :)))))))))))))))))))
                                  dzięki za słowa wsparcia :) dziś już mi trochę lepiej, jaśniej :) zobaczymy jak
                                  to będzie :) masz rację, dam się ponieść, postaram się nie myśleć, to
                                  rzeczywiście najlepszy sposób na życie (znam z autopsji) :)))'
                                  ja zaczął się dzień? u mnie pięknie, słonecznie i zimno :))))))))
                                  fajnie mi dziś
                                  troche sennie :)
                                  a wczorajsza salsa rozbudziła we mnie tylko kocice ;) hehehehhehehehehheheh
    • profesor8 Re: WROCILAM !!!!!! 09.02.05, 09:41
      Nie chce Ci robic przykrosci ,ale brzmisz jak osoba tak mocno wyemancypowana ze
      az zagubilas sens zycia.
      • madziapoznan Re: WROCILAM !!!!!! 09.02.05, 10:20
        profesorku, skup się na sobie. lepiej zrobisz.
      • Gość: labtec Re: WROCILAM !!!!!! IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 13:46
        uuuu....stanowczo bledna diagnoza, sensu zycia nei zgubilam, a wrecz nabralam
        ponownie rozpedu, wiec poki co nie ma mowy o zagubieniu. To owszem czasami sie
        zdarza,ale oby jak najrzadziej i jak juz sie zdarzy to niech to szybko
        mija:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka