Gość: dagny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: szukam przyjaciela! IP: 212.33.74.* 02.06.02, 12:11 szukajcie a znajdziecie:))) moze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: szukam przyjaciela! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 12:13 Szukam przyjaciela, bo chyba tylko w ten sposób mozna poznać NORMALNEGO fajnego faceta, który nie będzie myślał TYLKO o seksie..? Mam 21, prawie 22 lata, jestem studentką z Poznania, i już zupełnie straciłam nadzieję na to, że poznam fajnego kumpla z którym mogłabym przegadać wiele godzin - musi więc być inteligentny, mieć poczucie humoru, ciekawą osobowość i nie-być-zarozumiałym... hm. ja też wcale nie jestem taka fatalna: nieźle wyglądam (przynajmniej się staram), no i mam powyższe cechy, których zażądałam (jako absolutne minimum) u faceta.... co zrobić? czy to jest dobre miejsce na szukanie takiej FAJNEJ, NORMALNEJ OSOBY? opowiedzcie ktoś :-) bo czasem tracę zupełnie nadzieję i wiarę w WAS. Pozdrówka! :-* dagny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: szukam przyjaciela! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:17 Tu jest całkiem sporo fajnych chłopaków, i to tak akurat dla Ciebie. Ale sama sobie musisz upolować :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: szukam przyjaciela! IP: 212.33.74.* 02.06.02, 12:17 w Was tzn. w kogo? w Panow czy ogolnie? a necie normalnego faceta nie znajdziesz, tu sa sami szurnieci!:)))))))))) ps. przepraszam Facetow normalnych, ktorych tu mozna znalezc!:)))))))))))) chi chi chi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to jest bardzo fajne miejsce.................. 02.06.02, 12:17 tu prawie wszyscy, bardzo inteligentni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:18 Otóż i pierwszy z nich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:19 Podsumujmy: Tu sa bardzo fajni,bardzo inteligentni,bardzo mili i bardzo popierdzieleni.Ani jednego normalnego,recze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: 212.33.74.* 02.06.02, 12:23 to ja podzyruje posta Samanty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:25 Ale jak to kiedyś Yesska bardzo trafnie określiła- chodzi o to, by trafić na swojego czubka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:26 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ale jak to kiedyś Yesska bardzo trafnie określiła- chodzi o to, by trafić na > swojego czubka :))) Dokladnie! I to jest wlasnie ten wygrany los na loterii !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 12:38 Samanciu, a ja?Mówiłaś że jestem normalny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:40 Normalny czubek! No to przecież istny komplement.Wierz mi, lepiej być nie może. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 12:43 Tak właśnie myślałem.Przez chcwilę bałem się że dostanę kopa z forum.Ulżyło mi Maryjko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. 02.06.02, 12:41 zawsze sie tak mowi nienormalnym, zeby sie bardziej nie napinali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:43 Kitek, ty tu nie praktykujesz, tylko się towarzysko udzielasz! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 12:44 Nie wierz nigdy kobiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:44 och,nie pozbawiaj Kitek Crimena zludzen.zawsze mowilam mu ,ze jest normalny "inaczej" albo normalnie nienormalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:46 Kitek, a co z tym napinaniem? Jak to sie objawia? Napinam się, napinam i nic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 tak zesmy sie zagadali........ 02.06.02, 12:47 ze nam przybyszewska zginela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:51 Może przybyszewska sie za mocno napięla i pękła? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: tak zesmy sie zagadali........ 02.06.02, 12:53 albo za malo, absyntu sie napila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 12:54 Bez absyntu nie ma wizji, to polować nie ma sensu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papak Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 13:01 Z tego co dziewczyny o nas mówią wynika że wszyscy mamy urodę internetową inteligencję zaoczną a całe forum jest wielkim domem wariatów tylko czy wszystkie jestescie siostrzyczkami a może jedziemy na jednym wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:04 Wszyscy na jednym wózku, i dlatego właśnie jest wesoło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papak Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 13:11 moZe to jest wózek inwalidzki dla psycholi taki z trójkatnymi kółkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:13 A niech sobie będzie i dla psycholi, fajnie się takim jeździ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papak Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 13:16 Przynajmniej każdy może kierowac zupełnie jak w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:19 Różnica taka, że nawet, jakby troszkę źle pokierował, to dużej szkody nie wyrządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papak Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 13:27 Mielismy szukać przyjaciela dla Dagny a tylko jej obrzydzamy facetów może nie wszyscy jesteśmy takimi czubami ,naszczęście czubek pasuje na każdą głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:32 Nie, ona musi sama poszukać. To wcale nie jest takie trudne, o ile sie ma dosyć szeroko otwarte oczy i głowę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papak Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 13:39 W necie znacznie łatwiej kogoś poznać Nie ma tego pierwszego spojrzenia wszystko zależy od charakteru i inteligencji a nie wszyscy jesteśmy piękni i przystojni Wracam z romantiki i tamte dyskusje jak kobiety patrzą na facetów i odwrotnie trochę mnie dobiły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 14:07 No nie dobijaj się tak kompletnie:). Całe nieporozumienie z tym patrzeniem polega na tym, że gadając z kimś niepotrzebnie wyobrażamy sobie, jak on wygląda. Tak jakby powierzchowność była najważniejsza. Potem widzimy kogoś, kto zupełnie nie przystaje do naszych o nim wyobrażeń i rozczarowanie gotowe. Szkoda tylko, że zapominamy wtedy, że to jest właśnie ta osoba, z którą z taką przyjemnością rozmawialiśmy i którą polubiliśmy bynajmniej nie za jej wygląd. Na szczęście nie wszyscy bywają tak powierzchowni w ocenach. No i nie wszyscy poszukują w celach wyłącznie, hmmm, nazwijmy to, damsko-męskich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papak Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 14:55 Dobiła mnie nie treść ale ilość takich opini a poza tym życie jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali.....papaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 14:58 Niestety, sporo tego. Poza tym cieszmy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 13:07 Uroda forum Towarzyskiego została potwierdzona podczas licznych spotkan w realu, a inteligencję forumowiczów nieustannie testuje niejaki XP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:56 Kiek, zlituj się! Młodzież dziś już absyntu nie zażywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: tak zesmy sie zagadali........ 02.06.02, 13:04 myslisz, ze peyotl wola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:06 A co to takiego? Podobne w działaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: tak zesmy sie zagadali........ 02.06.02, 13:07 narkotyk meskalinowy, rowniez przez mlodopolskich artystow uzywany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:09 Ci to mieli dopiero wizje :)) To wszystko w porządku chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: tak zesmy sie zagadali........ 02.06.02, 13:11 prawie jak nasza dagny, ktora tutaj przyjaciela szuka, podanego na tacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tak zesmy sie zagadali........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 13:15 Prawdę mówiąc, trafnie szuka :) Pytanie, czy znajdzie :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 12:47 Ty Samcia nie mów zawsze, bo za każdym razem mówisz coś innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 12:51 No przeciez wszyscy wiedza,ze kobieta zmienna jezd!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: to jest bardzo fajne miejsce.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.06.02, 12:52 Ale niektórzy naiwnie wierzą że trafili na wyjątek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Do Dagny 02.06.02, 13:45 tutaj na pewno kogoś znajdziesz, nikt tu nie myśli o seksie :)) p.s ja też jestem z Poznania i jestem studentką tylko o rok starszą:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Do Leny 02.06.02, 14:05 mysle, ze nie masz racji, myslac, ze tutaj nikt o seksie nie mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Kituś 02.06.02, 14:18 jestem bardzo ciekawa gdzie jest ta Dogna bo mogłaby się ze spokojem udawać mnie. Z Poznania, studentka, mniej więcej taki sam wiek, poszukuje faceta do rozmowy a nie tylko do seksu:)) p.s mam nadzieję, ze Tobie nie przyszła do łepetynki myśl ze to ja jestem tą Dogną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituś 02.06.02, 14:21 nie przyszla, bo ja szukam panienki do sexu, z ktora mozna tez, porozmawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kituś 02.06.02, 14:32 a ja chcę meżczyzny, na którego widok będę miała ta BOSKIE WIBRACJE W PODBRZUSZU, TE CUDOWNE UDERZENIA GORĄCA DO GŁÓWKI, MIĘKKIE KOLANA, czyli chcę faceta którego będę kochała a seks to jest tylko dodatek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituś 02.06.02, 14:35 lena8 napisał(a): > a ja chcę meżczyzny, na którego widok będę miała ta BOSKIE WIBRACJE W > PODBRZUSZU/da ci to, wibrator/, TE CUDOWNE UDERZENIA GORĄCA DO GŁÓWKI/bedziesz miala w klimakterium/, MIĘKKIE KOLANA/po spozyciu odpowiedniej ilosci/, czyli chcę > faceta którego będę kochała a seks/JEST NIEZASTAPIONY/ to jest tylko dodatek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kituś 02.06.02, 14:46 jak będę miała klimakterium używać będę wibratora i chlała ile wlezie a na razie bez klimakterium, wibratora i napojów wyskokowych mam te same efekty specjalne a seks jest niezastąpiony ale nie najważniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Kituś IP: 62.246.100.* 02.06.02, 15:06 Ależ oczywiście,że nikt tu na forum nie myśli o seksie.Ależ nieeeeee.Cnotliwi faceci i jeszcze bardziej cnotkliwe panienki,które z rozprawiczeniem chcą czekać do klimakterium,czyli prawie do dobrowolnego oddania ziemi cnoty. Peeewnie.Ale jakby was kurwa zgonić w jedno miejsce,gdzie moglibyście się czuć bezpiecznie i swobodnie,a fotki byłyby zakazane...I potem dano by wam do oporu gorzały,żarcia,pescalu,mescalu,marychy,grzybów-halunków marynowanych i czego tam jeszcze byście chcieli,to odjebalibyście taką balangę,że sprowadzony z przeszłości rzymski i zboczony Neron,zwany Cesarzem pobladł by z zachwytu i zazdrości,że on na takie pomysły nigdy nie wpadł. A tak na marginesie,ja tam mogę się dla naszej sympatycznej koleżanki dać wypożyczyć za parę flaszek browara dziennie.I tu ważna wskazówka-im więcej wypitego browara,tym mniej seksu,no co,jest to jakaś propozycja,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kituś 02.06.02, 15:20 ha ha ha ha Leziox ja już konam ze śmiechu, a po ilu browcach nie jesteś w stanie się seksić?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kituś IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 15:35 a Kitus preferuje ostry sex z kastetem na szczece;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Kituś IP: *.arcor-ip.net 02.06.02, 15:36 Kituś,Kituś,ja nie jestem małolitrażowy,żeby po 6 piwku zasypiać.Natomiast,żeby zaspokoić Lenoczki ciekawość:PAMIETAJ dziewczyno!Jeśli już się przypadkiem spotkamy,to trwająca jakieś 5 godzin impotencja zaczyna się u mnie po piwie 9- ym.Więc robić wszystko,mając ochotę na wszystko,żeby nie wszystko zostało powiedziane i 9-te piwo nie zostało wypite.Wtedy jest szansa na sukces.No. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Leziox 02.06.02, 18:53 9 piwek to dobry jesteś, mój rekord to 3 i pół i chyba już go nie pobije:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Leziox 02.06.02, 19:11 po 3 i pół to ja już mam gdzies co się ze mną dzieje dlatego nie przekraczam tej granicy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Leziox 02.06.02, 19:13 cennych wskazowek, ewentualnym lobuzom udzielasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Kituś 02.06.02, 19:17 przecież jestem wśród swoich i nic złego nie może mi się stać, prawda?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Do Leny 02.06.02, 19:20 my to sami swoi, ale czasami rozne inne dziwaki, tu zagladaja, zaprosza Cie gdzies na piwko, i niby tylko 3 beda, ale kazde z wkladka, i lenka mimo kontroli, zalatwiona:( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Do Leny 02.06.02, 19:25 ale w towarzystwie mało znanych facetów to ja dużo nie piję:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Do Leny 02.06.02, 19:38 chyba 3 i pół bym mogła z Tobą wypić tylko bym już do domu nie mogła wrócić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Do Leny 02.06.02, 19:40 na szczescie sleepingi, chodza na tej trasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta po pifffku....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 19:20 tylko sie do klopka lata. Wychlalam w gorach 2,5 kufla piwera (ile miesci sie w kuflu?) i ani przed ani po wypiciu mi nic nie stawalo;)) Za to nerki zapierdzielaly jak motorki:) bleeee....niedobre pifffko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 my marynarze............... 02.06.02, 19:21 rum ze slomka wolimy, no nie, samantko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: my marynarze............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 19:26 rum to ja z cola uwielbiam Kitus:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: my marynarze............... 02.06.02, 19:27 o bialowieszanskim rumie, mowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś