tack 22.02.05, 23:08 Witam postanowilam zrobic w tym roku prawo jazdy na motocykl. Mozecie mi polecic dobrego=cierpliwego instruktora z warszawy? Jeszcze jedno pytanko: czy ktoras z Was interesuje sie enduro? pozdrawiam tack Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donlesio Re: szukam dobrego instruktora 23.02.05, 08:39 A może szkoła pana Kulika? Odpowiedz Link Zgłoś
lisena Re: szukam dobrego instruktora 23.02.05, 13:08 Niestety nie potrafię Ci polecić nikogo z prostego powodu - sama dopiero będę zdawać. Co się tyczy natomiast enduro - zainteresowana jestem, ale nic ponadto. Przecież swojego sprzętu nie posiadam.. Pozdr. Marta (Lisena) Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: szukam dobrego instruktora 23.02.05, 15:20 Nie jestem z Wa-wy, więc ci nikogo nie polecę. W sumie mogę powiedzieć, że interesuję się enduro, nawet bardzo, ale sama nawet nigdy nie jechałam w terenie. Pozdrawiam. I po raz kolejny się cieszę, że u dzewczyn zainteresowanie enduro. Odpowiedz Link Zgłoś
hun660 Re: szukam dobrego instruktora 23.02.05, 16:57 motoszkoła w W-wie robi kursy na prawo jazdy i potem doszkalające min enduro . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tack Re: szukam dobrego instruktora 28.02.05, 21:31 dziekuje za informacje kubek - mozesz mi podac jakies namiary na tego instruktora pozdrawiam tack Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Re: szukam dobrego instruktora 01.03.05, 14:31 Nie mam pewności czy telefon jest aktualny, ale tylko taki mam w komórce 609-518-659, wrazie czego można szukać w świecie motocykili lub na stronie internetowej świata motocykli Odpowiedz Link Zgłoś
frezja2 Re: szukam dobrego instruktora 08.03.05, 10:19 Witam, mam chyba bardziej aktualny nr tel. Tomka-692-026-505. Uważaj bo daje niezły wycisk...;)ale niewątpliwie jest najlepszy jeśli chodzi o enduro...;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś