bm_ka 28.02.05, 19:06 Zdrajcy! Cichociemni! Knuciciele! Żeby nie ten Dżejms z Błędem co to zapodal linka do Was na Serialach, to dalej błądziłabym po telewizji z ottkiem! Co za chytrusy, sami chcieli ... beze mnie ... buuuuuuuu :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiodorop Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:11 zgredek to ogłaszał ale go szybciutko wykasowali ja jeszcze zdążyłam przeczytać,a za chwilkę już pa i po ptokach Odpowiedz Link Zgłoś
rogi_gazeli Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:12 a już myślałam, że u obcych zaparkowałaś. to ja sikorka. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:14 Otworzyłam komputer dopiero po południu więc nie miałam szansy zobaczyc nawet przez moment! A propos!, kawał dupka z tego ottka, jeestem pewna ze wali wątek po wątku na Serialach bo tam same "nowe" nicki i bzdurne tematy ale wszystkie ściśle związane ze serialami. O jesooooo, jak mi tu doooooooobrze! :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa cza było seriale śledzić ;) 28.02.05, 19:12 Zgredek bachusowi podpadł i tam link też był swoją drogą - dość szybko bachus zaczął zamiatać ... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: cza było seriale śledzić ;) 28.02.05, 19:18 a jakiz on tam bachus???! to na pewno ottek bo skąd by mieli już chętnego na szambiarza ktory wszedłby w takie gowno jak ta wojna między nim a nami! Witaj sikorka! :-)))) Dlaczegoś nie ptaszek???! Taki śliczny nickzek był! wszyyyyyyyyyyyyscy witajcie! :-))))))) ale się cieszę!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rogi_gazeli Re: cza było seriale śledzić ;) 28.02.05, 19:21 tak mnie ten ottek wkur..ł że na rogi gnoja chciałam wziąć. SIkorek stada latają i nikt je nie dokarmia. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:15 bm_ka napisała: > Zdrajcy! Cichociemni! Knuciciele! > Żeby nie ten Dżejms z Błędem co to zapodal linka do Was na Serialach, to > dalej błądziłabym po telewizji z ottkiem! > Co za chytrusy, sami chcieli ... beze mnie ... buuuuuuuu :-((((( a Ty bm_ko tak miło ottka przywitałaś-widzisz co nawyrabiał???ja od razu wiedziałam,że nic dobrego z tego nie wyniknie.rozwalił nam forum w zawrotnym tempie.tu tez na pewno będzie fajnie,a jednak szkoda,że przez jednego oszołoma narobił się taki galimatias. Odpowiedz Link Zgłoś
bystra1 Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:22 dzisiaj zareklamowalm was na serialach i op chwli reklama" zniknęła=wycieli:+) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:23 lezka_z_posen napisała: > a Ty bm_ko tak miło ottka przywitałaś-widzisz co nawyrabiał???ja od razu > wiedziałam,że nic dobrego z tego nie wyniknie.rozwalił nam forum w zawrotnym > tempie.tu tez na pewno będzie fajnie,a jednak szkoda,że przez jednego oszołoma > narobił się taki galimatias. Wiedziałam że ktos mi wypomni! I to Ty, Brutusie? No ..., kajam się ..., no kajam sie i płaszczę ..... Taka juz jestem .., zakladam ze każdy ma dobre intencje. myślałam sobie ze kazali chłopu tam siedziec to se przyszedł, zna forum i atmosfere i tych którzy 'z jajem' piszą i nie będzie nic robił. Będzie figurował jako aes i to wszystko. Zreszta deklarował takie zachowanie. A ja mu głupia uwierzyłam i powitałam jak swojaka zza Buga! Głupia cipa jestem! O! ;-( > Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:27 ja fałszywiznę wyczuwam na milę;) ten jego niby przyjazny początkowo ton zalatywał jadem od początku. no ale nie każdy musi się tak znać na ludziach,jak ja;)-więc bm_ko,jest Ci odpuszczone:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:32 Matko, mnie też od razu się szmottek nie spodobał - chociaż dałam mu szansę co by się wykazał. Pff, no i się chłopaczek napracował jak dzielny drwal. A czy na fora prywatne zaglądają administracyjni moderzy czy tylko zgredek rządzi i dzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:35 dzika_rzeka napisała: > Matko, mnie też od razu się szmottek nie spodobał - chociaż dałam mu szansę co > by się wykazał. Pff, no i się chłopaczek napracował jak dzielny drwal. > A czy na fora prywatne zaglądają administracyjni moderzy czy tylko zgredek > rządzi i dzieli? na to forum zaglądać i pisać na nim może każdy,kto sie zaloguje. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:39 lezka_z_posen napisała: > ja fałszywiznę wyczuwam na milę;) > ten jego niby przyjazny początkowo ton zalatywał jadem od początku. > no ale nie każdy musi się tak znać na ludziach,jak ja;)-więc bm_ko,jest Ci > odpuszczone:) No, to postawię jaką flaszeczkę na tym wątku na ktorym tak chlacie ze chyba MjMiłościa juz przytomnie nie obejrzycie! ;-))))) A ottek fałszywy jest jak ....! Pisal do mnie na priva (prezepraszam ze cytuję prywatną korespondencję ale nie uważam jej za prywatną a raczej za narzędzie fałszu służące do zgnębienia mnie): "..prosze, uszanuj moja prosbe, zeby na forum tv nie zakladac nowych watkow o forum seriale .." jednoczesnie wycinając mnie w pień,przenosząc na Oślą Ławę cokolwiek napisałam i gdziekolwiek to umieściłam nawet jesli w niczym nie szkodziłam jego poczynaniom - świństwo, świństwo, tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:56 bm_ka napisała: > A ottek fałszywy jest jak ....! Pisal do mnie na priva (prezepraszam ze cytuję > prywatną korespondencję ale nie uważam jej za prywatną a raczej za narzędzie > fałszu służące do zgnębienia mnie): > "..prosze, uszanuj moja prosbe, zeby na forum tv nie zakladac nowych > watkow o forum seriale .." młottek gotowca sobie zrobił :) ja też dostałam cuś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 20:05 Cześć aanka! :-))))) fajnie ze tu jesteś! ps. Jesooo! Moja ukochana reklama akurat leci: O dziadziu ktory je dżem z biedronki! Boshieeeeeeeee, jaki kochany dziadziunio! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rogi_gazeli Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:24 szkoda,że przez jednego oszołoma > narobił się taki galimatias. nic straconego to ich szkoda,dostają ślinotoku żeby sobie poczytać zakazane stronice. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 19:35 ale w efekcie dobrze sie stalo tu tak milo jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 21:00 no prosze i ja tutaj w koncu trafilam! choc pewnie link ktos wykasuje za chwile,dobrze ze zauwazylam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
john.doe Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 21:15 juz wyciety :/ Nozycoreki ma tempo... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 21:18 przed chwila na Telewizji był wątek,że teraz ottek będzie sam ze sobą gadał i siebie wycinał-tez już go komsomolec ciachnął! Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Wiecie co??? :-(((( 28.02.05, 21:25 Udało się! Wreszcie tu dotarłam! Odpowiedz Link Zgłoś