lilija_wodna 01.03.05, 18:42 Jak myślicie...gdzie lepiej się leczyć ??? a] w przychodni u Kotowicza b] w przychodni u Lubicza Ja osobiście wolę u Kotowicza...bo tam gitara, świece, śpiewy. A u Lubicza jakos tak drętwo :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: mjm kontra klan 01.03.05, 18:44 ale Kotowicz sprawia wrażenie "lekko" nieobecnego ... no, chyba że u karateki ;) dobrze, że nikt w rodzinie do pediatry nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
feber no ba! 01.03.05, 19:35 wyadaje mi sie, ze w przychodzi swietej maryji lekarze sa od wszystkiego, mlodzi zdolni, wielofunkcyjni Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: no ba! 01.03.05, 19:37 Ale tam nie mają tak zdolnego chirurga od poprawiania nosów Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: mjm kontra klan 01.03.05, 19:42 lilija_wodna napisała: > Jak myślicie...gdzie lepiej się leczyć ??? > a] w przychodni u Kotowicza > b] w przychodni u Lubicza > > Ja osobiście wolę u Kotowicza...bo tam gitara, świece, śpiewy. > A u Lubicza jakos tak drętwo :P kotowicz - mniej ludzi, a teraz, jak grypa panuje to chyba trudno do lekarza się dostać. poza tym oni szybcy są - wczoraj w ciągu półgodzinnej przerwy luz maryja zdążyła z brucem kawę wypić, opowiedzieć o kłopotach reni, zajechać do niej na chatę i pomocy fachowej udzielić. nie wiem jak na Was, an mnie to robi wrażenie;) Odpowiedz Link Zgłoś