romana_polka 01.03.05, 22:22 Niech ma coś z tego życia poza Gazelą. Tylko czy Ilonka też się tu przeniosła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:23 jest lebska wiec chyba znajdzie forum;-)))))))))))))))) a romansidlo mogloby byc, w koncu Gazela swiety kiedys nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:26 ee tam Luckowa mogłaby mieć romans, albo ciotka samo Zło np z Peterem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:29 Nie no proszę cię Wiesławo, po czymś takim to bym już w ogóle zasnąc nie mogła. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:31 Dlaczego sceny łóżkowe z Peterem a ciotką Samo Zło to miodzio, dopiero mielibysmy o czym pisać. Chyba Agorze padłby serwer ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:29 ciotka to za Luckiem sie zakreci - ostatnio mowila ze Luckowie to takie idealne malzenstwo Lucek znajdzie w niej zrozumienie co do piwka, bedzie sie mogl jej wyzalac ze Kamizela go tak pilnuje Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:32 Ciotka z Luckiem może byc! Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:34 A swoja drogą te kamizele to jakis hit! wczoraj obydwie panie były w to wytwornie odziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:37 a ostatnio w Grabinie taka zgoda,że może trójkącik powstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:42 I wszyscy bara bara na wielkim łożu zaczesa i hanusi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:48 a ja, qrde chce, zeby Kinga przestala Chocholowi kanapki do roboty robic (no bo chyba robi, jak on sie juz z kolezanka nie prowadza???) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 09:06 ona robi kanapki wszystkim, gdybys mieszkala na lowickiej, tez bys sie zalapala Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 14:39 to sie chyba przeniose, bom leniwa z natury:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:04 To ja mojego chłopa zgłaszam osobistego. Bo on na Narbutta pracuje, to sobie będzie odbierał codziennie, a ja (tyż leniwa z natury) dłużej se pośpie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:36 oj fajnie by było gdyby BB przyjęła to całe nasze forum do swojej paczki,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:44 No, fajnie by było :-) Moglibysmy sobie na obóz wędrowny na Mazury pojechać z plecakami pełnym konserw i kanapek. Poczęstowalibyśmy Pawełka, bo chłopaczyna pewnie już korzonki z głodu obgryza. Piotruś by na gitarze przy ognisku pograł. Fajnie by było i wesoło :D Ah, jakie życie jest piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:49 ...i w podchody byśmy mogli... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:49 gdybym się pożarła z moim starym to mogłabym liczyć na pomoc kingusi...fajnie by było Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:56 i Kamil mógłby wrogom naszym w morde dać... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 16:04 i pavulon by nas przewiózł swoim rumakiem...jak ja o tym marzę Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 16:12 ...a jakby tak po mnie do pracy przyjechał... Wszystkie by z zazdrości pękły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 16:57 i legitymacje czlonkowska kazdy by mial :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 18:41 A jak nazbieramy grzybów albo jagód i sprzedamy je przy autostradzie, to zarobimy trochę pienążków, a wtedy to i na puszkę ananasów starczy i na ser może... Wtedy, zrobimy sobie pyyyyyszne tosty hawajskie . One są takie smaczne ,że będziemy pałaszować aż uszy się trzęsa . Ale będzie fajnie :-) Nie ma jak to z naszą paczką na wycieczce ! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia225 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 18:51 umarłam ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 18:53 Hej! Przygoda wzywa nas ! Odpowiedz Link Zgłoś