Dodaj do ulubionych

Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li !

01.03.05, 22:22
Niech ma coś z tego życia poza Gazelą.
Tylko czy Ilonka też się tu przeniosła?
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:23
      jest lebska wiec chyba znajdzie forum;-))))))))))))))))

a romansidlo mogloby byc, w koncu Gazela swiety kiedys nie byl
      • wieslawa-siemiankowska Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:26
        ee tam Luckowa mogłaby mieć romans, albo ciotka samo Zło np z Peterem ;))
        • romana_polka Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:29

Nie no proszę cię Wiesławo, po czymś takim to bym już w ogóle zasnąc nie mogła. Brrr...
          • wieslawa-siemiankowska Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:31
            Dlaczego sceny łóżkowe z Peterem a ciotką Samo Zło to miodzio, dopiero
            mielibysmy o czym pisać. Chyba Agorze padłby serwer ;))
        • mallina Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:29
          ciotka to za Luckiem sie zakreci - ostatnio mowila ze Luckowie to takie idealne
          malzenstwo
          Lucek znajdzie w niej zrozumienie co do piwka, bedzie sie mogl jej wyzalac ze
          Kamizela go tak pilnuje
          • romana_polka Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:32
            Ciotka z Luckiem może byc!
            • aura.ranna Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:34
              A swoja drogą te kamizele to jakis hit! wczoraj obydwie panie były w to
              wytwornie odziane ;)
              • romana_polka Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:37
                a ostatnio w Grabinie taka zgoda,że może trójkącik powstanie?
                • wieslawa-siemiankowska Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:42
                  I wszyscy bara bara na wielkim łożu zaczesa i hanusi:))
                  • xemxija Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 01.03.05, 22:48
                    a ja, qrde chce, zeby Kinga przestala Chocholowi kanapki do roboty robic (no bo
                    chyba robi, jak on sie juz z kolezanka nie prowadza???)
                    • feber Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 09:06
                      ona robi kanapki wszystkim, gdybys mieszkala na lowickiej, tez bys sie zalapala
                      • xemxija Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 14:39
                        to sie chyba przeniose, bom leniwa z natury:)
                        • tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:04
                          To ja mojego chłopa zgłaszam osobistego. Bo on na Narbutta pracuje, to sobie
                          będzie odbierał codziennie, a ja (tyż leniwa z natury) dłużej se pośpie....
                          • fiodorop Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:36
                            oj fajnie by było gdyby BB przyjęła to całe nasze forum do swojej paczki,prawda?
                            • kasikk2 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:44
                              No, fajnie by było :-) Moglibysmy sobie na obóz wędrowny na Mazury pojechać z
                              plecakami pełnym konserw i kanapek. Poczęstowalibyśmy Pawełka, bo chłopaczyna
                              pewnie już korzonki z głodu obgryza. Piotruś by na gitarze przy ognisku
                              pograł. Fajnie by było i wesoło :D
                              Ah, jakie życie jest piękne :)
                              • tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:49
                                ...i w podchody byśmy mogli...
                              • fiodorop Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:49
                                gdybym się pożarła z moim starym to mogłabym liczyć na pomoc kingusi...fajnie
                                by było
                                • tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 15:56
                                  i Kamil mógłby wrogom naszym w morde dać...
                                  • fiodorop Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 16:04
                                    i pavulon by nas przewiózł swoim rumakiem...jak ja o tym marzę
                                    • tw_muza Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 16:12
                                      ...a jakby tak po mnie do pracy przyjechał... Wszystkie by z zazdrości pękły!!!
                            • feber Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 16:57
                              i legitymacje czlonkowska kazdy by mial :)
                              • kasikk2 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 18:41
                                A jak nazbieramy grzybów albo jagód i sprzedamy je przy autostradzie, to
                                zarobimy trochę pienążków, a wtedy to i na puszkę ananasów starczy i na ser
                                może... Wtedy, zrobimy sobie pyyyyyszne tosty hawajskie . One są takie
                                smaczne ,że będziemy pałaszować aż uszy się trzęsa . Ale będzie fajnie :-)
                                Nie ma jak to z naszą paczką na wycieczce !
                                • gonia225 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 18:51
                                  umarłam ze śmiechu :)))
                                  • kasikk2 Re: Chcę romansu Santa Maryi z Brusem Li ! 02.03.05, 18:53
                                    Hej! Przygoda wzywa nas !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka