Dodaj do ulubionych

Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.06.02, 12:07
Witam,

Jestem znudzony monotonią swojego sześcioletniego małżeństwa i chętnie poznam
Panią z podobnym problemem.

Mam 38 lat jestem szatynem 178 cm wzrostu ważę 79 kg. Co z tego , że mam wyższe
wykształcenie, dobry samochód i trochę wolnego czasu skoro jedyne atrakcje
oferowane przez wolny rynek to agencje. Sorry to nie dla mnie, takie zupełne
odhumanizowanie polegające na płać i szybko działaj jest czymś czego nienawidzę.

Po lekturze zawartych na forum postów z żalem stwierdzam, że w większości to
kawały i wygłupy 14 letnich onanistów dlatego z góry dziękuję za odpowiedzi
tego pokroju oraz propozycje spotkań sponsorowanych. Niemniej gdyby jakąś
sympatyczną Panią z warszawy zainteresował temat to proszę o jakieś szczegóły,
które umożliwią kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:15
      Sprawdz parę wątków niżej.Tam jest klientka dla ciebie.
      • apf Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 12:46
        za stary dla niej (o 3 lata) i niewiadomo, czy bryka Audi, lol.
        • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:47
          Ale pasują do siebie.Gdy się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:)))
    • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 12:42
      A co dokładnie masz na mysli pisząc "niezobowiązujące spotkanie"? :-)
      • apf Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 12:48
        zapewne chodzi o seks przynajmniej raz w tygodniu i żeby za to nie trzeba było
        płacić:)
    • Gość: Pom Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 12:47
      jedyne atrakcje
      > oferowane przez wolny rynek to agencje. Sorry to nie dla mnie, takie zupełne
      > odhumanizowanie polegające na płać i szybko działaj jest czymś czego nienawidzę
      > .
      Taaaaa.... najlepiej full service i za darmoche za plecami żonki. To nie jest
      odhumanizowane absolutnie!!!!!!
      • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:49
        Pom, nie wkurwiaj się ten pan już wyszedł;)
        • Gość: Pom Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 12:55
          Bo mam postępującą alergię na takich humanistów!!!!!!
          • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:59
            Wiem Pom.Znamy się;)Ten pan pomylił drzwi:)))
            • Gość: Pom Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 13:03
              Pan najwyraźniej pomylił Towarzyskie z agencja towarzyską. :)
              • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:15
                Sieci zarzucił szeroko.W paru miejscach:)))
                • Gość: Pom Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 13:18
                  A na zdrowie chłopu! Trafi na wartą siebie.
                  • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:32
                    Ma szczęście że to nie real.Mógłby się pozbyć problemów na zawsze;)
                    • Gość: Pom Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 13:38
                      Pomogłabym mu bardzo chętnie, mając w pamięci jak zginął Dżingis Chan.
                      To było piękne.:)))))
                      • Gość: Crimen Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:54
                        Z przyjemnością bym na to popatrzył, bo to tuman rzadkiej urody:)))
      • apf Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 12:49
        można też w trójkącie z żoną, zawsze to jakieś uatrakcyjnienie związku:)
        • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 12:56
          apf napisał(a):

> można też w trójkącie z żoną, zawsze to jakieś uatrakcyjnienie związku:)
          :-))))
          No tak... to może być metoda na nudę 6-letniego małżeństwa.
          Ja jestem po ślubie 11 lat, to chyba piwinna zaprosić ze 3 osoby:-)))))

• czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 13:06
            a wiesz ze to niezly pomysl:) hihihihi
            • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 13:09
              czarna_pantera2 napisał(a):

> a wiesz ze to niezly pomysl:) hihihihi
              A chcesz przyjechać do mnie na imprezę:-))))

• czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 13:10
                jasssssssssssssssne:)
                • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 13:14

> jasssssssssssssssne:)

To już mi się w małżeństwie przestanie nudzić:-) Będę szczęśliwa, wierna i nie
                  opuszczę go aż do śmierci:-)))
                  Święta czarna pantera - matka od zcalania małżeństw:-))))))))

• czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 13:15
                    emka dla ciebie wszytko:) a meza moge wziac ze soba:) hihihi
                    • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 14:18

> emka dla ciebie wszytko:) a meza moge wziac ze soba:) hihihi
                      Może wykonamy jakiś barter:-)))

• czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 14:20
                        w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac:)))))
                        • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 14:23

> w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac:)))))

Lepiej żałowac za grzechy niż żałować, ze się nie grzeszyło:-)
                          To jak z tym barterem, co dajesz wzamian za mojego znajomego ze ślubu?:-)))
                          • czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 14:40
                            moge dac mojego, ale nie wiem czy twoj tak przystojny jak moj:) hihihi
                            • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:05

> moge dac mojego, ale nie wiem czy twoj tak przystojny jak moj:) hihihi
                              Mój ma najlepszy tyłek świata i najzgrabniejsze męskie nogi jakie możesz sobie
                              wymarzyć:-)) + poczucie humoru (skoro go zniosłam przez 14 lat) :-)))))))))) to
                              może i Ty bys się nie wystraszyła.

• czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 15:08
                                hahaha przestan bo na serio sie zainteresuje:)
                                • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:09

> hahaha przestan bo na serio sie zainteresuje:)

No tak! A co z Twoim? :-))))))))

• czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 15:13
                                    hmmm wart grzechu:) coz wiecej mowic:)
                                    • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:14
                                      No to w takim razie masz skarba:-))) To z barteru nici?:-))))
                                      • czarna_pantera2 Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 15:17
                                        ja tam zaborcza nie jestem:)
                                        • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:19
                                          Życie pokazuje, że nikt nikogo nie upilnuje. i masz rację, po co Ci stresy.
                                          • czarna_pantera2 nio:) 10.06.02, 15:24
                                            zazdrosc niszczy
                                            • Gość: Emka Re: nio:) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:40

> zazdrosc niszczy

nio
                                              ale do tego dochodzi sie po wielu wielu latach
                                              a poza tym jeszcze nie spotkałam pary idealnej, która jak te gołąbki szczebiocze
                                              sobie przez całe zycie

• czarna_pantera2 Re: nio:) 10.06.02, 15:42
                                                od tego mozna sie zerzygac:)
                                                • Gość: Emka Re: nio:) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:45
                                                  Ważne, zeby było interesująco
                                                  Też się kiedyś chciałam rozwodzić. Ale mi przeszło:-)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: nio:) 10.06.02, 15:47
                                                    chyba kazdy kiedys mial taki moment:)
                                                  • Gość: Emka Re: nio:) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 15:52
                                                    Pewnie to własnie to jest norma. Będę spadać. Pozdrawiam:-)
                                                  • czarna_pantera2 Re: nio:) 10.06.02, 15:58
                                                    ja tez:)
    • dziewica_onlyanska Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań 10.06.02, 13:14
      jako dziewica to niezobowiazujace spotkanie bardzo mnie interesujom...
      interesujem siem sztokom i filosofijom, oraz stodjojem polonistykem...
      jezdem barco zajenterezowana pana propozicjom
      a cy pan tyz niezly jebaka jezd???
      • Gość: xp Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 13:26
        14letnich?
        14letnich?
        o, w mordę!

aha, chodzi, że od ilu lat

ciekawe, w jakim czasie te niezobowiązujące spotkania się
        znudzą, jego rekord to sześć lat chociaż nie wiadomo czy zaczął się nudzić
        dzisiaj... mi się w życiu żaden człowiek nie znudził, no oprócz nudnych od
        początku, ale nawet z nimi jakoś potrafię urozmaicić koegz., men zaświadczy!

dla mnie niewierność jest bezsensu ( po np. półrocznej fazie crashtestów,
        obowiązuje decyzja i lojalność, humanistów też)
        • samanta1 DO ADAMA 10.06.02, 13:31
          Masz racje drogi Adamie.Ja tez przygladam sie czasami ludziom na tym forum i dochodze do wniosku
          ,ze maja chyba 14 lat .Zupelnie zapomnieli po co to forum stworzono. Mam 36 lat i jestem
          zainteresowana poznaniem Ciebie .Mnie rowniez znudzilo juz loze malzenskie i chetnie
          wprowadzilabym troche pieprzu w swoje slodkie jakby nie patrzec zycie. S
          • Gość: Adam Re: DO ADAMA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.06.02, 16:54
            samanta1 napisał(a):

> Masz racje drogi Adamie.Ja tez przygladam sie czasami ludziom na tym forum i do
            > chodze do wniosku
            > ,ze maja chyba 14 lat .Zupelnie zapomnieli po co to forum stworzono. Mam 36 la
            > t i jestem
            > zainteresowana poznaniem Ciebie .Mnie rowniez znudzilo juz loze malzenskie i ch
            > etnie
            > wprowadzilabym troche pieprzu w swoje slodkie jakby nie patrzec zycie. S

Bardzo chętnie tylko proszę o jakiś namiar typu numer Gadu Gadu, czy mam napisać
            na Twojego prywatnego maila. W moim przypadku to niemożliwe bo korzystamy z żoną
            ze wspólnej skrzynki. Czekam
            • Gość: samanta Re: DO ADAMA DROGIEGO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 18:17
              Moj drogi Adasiu.Podpuscilam ci okrutnie. kurwica mnie lapie jak widze takich cwaniaczkow ,co to
              maja zone a z sieci wyrywaja laski. Jaja wam pourywac za nieuczciwosc i niewiernosc.Predzej
              paluchy bym sobie poobcinala zanim zadalabym sie z zonatym facetem! A teraz poszedl do zonki a
              nie szukac podrywki na towarzyskim!
              • Gość: Adam Re: DO ADAMA DROGIEGO IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.06.02, 18:46
                Potwierdzasz poprostu moją tezę, że to forum wykorzystywane jest niezgodnie z
                przeznaczeniem. Oszczędze Ci argumentów w stylu.."jesteś żywym argumentem za
                przerywaniem ciąży",ale po Twoich "propozycjach" dotyczących mojej osoby raczej
                się nie polubimy.

Pozdrawiam,
                Adam
                • kitek1 oj, nie przejmuj sie samantkowym pitoleniem....... 10.06.02, 18:50
                  ale norma wyrywania lasek na towarzyskim,
                  to jedna na rok,
                  wiec jak masz czas,
                  to probuj:)))
                  • Gość: samanta Re: oj, nie przejmuj sie samantkowym pitoleniem....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:14
                    Kitus nie przeszkadzaj mi kochany w glanowaniu Adasia.takich jak on powinni kastrowac a nie tylko
                    opier...;))))
                    • kitek1 a kto ci, dal prawo czepiac sie wszystkich tutaj.. 10.06.02, 19:31
                      ma taka potrzebe,
                      to niech sobie pisze:)
                      • Gość: samanta Re: a kto ci, dal prawo czepiac sie wszystkich tutaj.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:42
                        a ja czulam potrzebe strzelenia go w nos:)
                  • men_ Re: Kitek, a dlaczego tylko 10.06.02, 19:42
                    jedna na rok ?:)

kitek1 napisał(a):

> ale norma wyrywania lasek na towarzyskim,
                    > to jedna na rok,
                    > wiec jak masz czas,
                    > to probuj:)))

• Gość: Crimen Re: Kitek, a dlaczego tylko IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:46
                      Menik, to nie jest średnia Twoja i Kitka, tylko forumowa.Moja na przykład:)))
                    • kitek1 Re: Kitek, a dlaczego tylko 10.06.02, 19:46
                      no bo ty,
                      w tym roku juz caly limit wykorzystales,
                      a reszta jak sie zobaczyla, to sobie odpuscila:)
                      • men_ Re: Kitek, a dlaczego tylko 10.06.02, 19:48
                        w ubiegłym Kituś, w ubiegłym :))
                        • kitek1 Re: Kitek, a dlaczego tylko 10.06.02, 19:50
                          ciekawe, ktora w tym roku zostanie wyrwana:)
                          • men_ Re: Kitek, a dlaczego tylko 10.06.02, 20:08
                            E tam, wszystkie (prawie) Ty wyrwałeś !:)
                            • kitek1 Re: Kitek, a dlaczego tylko 10.06.02, 20:28
                              lenoczka tak sie wyrwala,
                              ze sie z forum wyniosla:(((
                • Gość: samanta Re: DO ADAMA DROGIEGO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:13
                  Blahahahahaha...Myslales ze chce zebys mnie polubil? hahahahahaha!!!!!!!!!! Robaczku na jakim
                  swiecie ty zyjesz? Obudz sie!To jest forum towarzyskie a nie agencja towarzyska.Wszystko ci sie
                  popi... Oczywiscie ze jestem za przerywaniem ciazy! A ty nie?
                • Gość: Crimen Re: DO ADAMA DROGIEGO IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:28
                  Drogi Adasiu.Palant taki jak ty nie bedzie określał celów tego forum.Nie ma tu
                  dla ciebie miejsca.Spadaj.
                  • kitek1 a ty crimenku, o wolnosci slowa............ 10.06.02, 19:32
                    tez nie slyszales:)
                    • Gość: Crimen Re: a ty crimenku, o wolnosci slowa............ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:35
                      Pewnie że słyszałem, ale Samci nie wolno ruszać:)))
                      • kitek1 Re: a ty crimenku, o wolnosci slowa............ 10.06.02, 19:37
                        a czemu:)
                        • Gość: Crimen Re: a ty crimenku, o wolnosci slowa............ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:44
                          Bo byle ch..... na to nie pozwolę:)))
                          • Gość: samanta Re: a ty crimenku, o wolnosci slowa............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:45
                            Cuksik,ale to ja sie czepilam do tego frajera!chcialam mu zrobic male kesim za to zoneczke
                            zdradza.podpuscilam dupka.Mimo to dzienks moj rycerzu;)))
                            • men_ A cóście tak naskoczyli na Adasia ???? 10.06.02, 19:50
                              Może facet ma jakąś megierę z wyglądu lub charakteru w domu, hę ?:)
                              • kitek1 no wlasnie, niech se ulzy............... 10.06.02, 19:51
                                a co pijakiem, ma zostac:)
                                • Gość: Crimen Re: no wlasnie, niech se ulzy............... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:56
                                  Lepsze to, niż obcięcie jaj przez Samcię:)))
                                  • Gość: samanta samcia nie kazdemu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:59
                                    ma ochote ucinac jaja. jego jaj nawet widlami bym nie ruszyla.Bleeeeee....A jak ma dosyc dupek zony
                                    to niech sie rozwiedzie a nie oszukuje .O 18 bedzie dupczyl sieciowa laske a w nocy zonke. Zeby tak
                                    impotentem zostal.
                                    • Gość: Crimen Re: samcia nie kazdemu IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 20:03
                                      Samcia mocno wkurwiona, ale jaka urocza:)))
                                      • Gość: samanta Re: samcia nie kazdemu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:05
                                        Nooo,gdzies sie trzeba wyladowac.Forum do tego najlepsze;)))
                                        • Gość: Crimen Re: samcia nie kazdemu IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 20:24
                                          Fakt.I palant się czasem trafi.Wczoraj była tu jedna idiotka jego
                                          pokroju.Byliby doskonałą parą:)))
                              • Gość: oona Re: A cóście tak naskoczyli na Adasia ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:57
                                men_ napisał(a):

> Może facet ma jakąś megierę z wyglądu lub charakteru w domu, hę ?:)

a nie widziały gały co brały,hę?:)
                                • men_ Re: A cóście tak naskoczyli na Adasia ???? 10.06.02, 20:00
                                  może na kasę poleciał ?:)
                                  • kitek1 oj uneczko, nie wiesz jakie teraz ciulstwa........ 10.06.02, 20:01
                                    w ladnych opakowaniach sprzedaja:)
                                  • Gość: oona Re: A cóście tak naskoczyli na Adasia ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:02
                                    może:)
                            • Gość: Crimen Re: a ty crimenku, o wolnosci slowa............ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:51
                              Wiem co zrobiłaś i dlaczego, ale popatrz na górę.To ja zacząłem rozmowę z tym
                              dupkiem i jeszcze Pomcię wspierałem:)))
    • Gość: Emka Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: 217.153.27.* 10.06.02, 14:37
      Pomijając moje wczesniejsze wygłupy, brzmisz interesująco:-)))
    • Gość: Adam Re: Poznam panią w celu niezobowiązujących spotkań IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 22:15
      No nie chce się wierzyć, że wszystkie Panie w prawie dwumilionowym mieście są
      szczęśliwe w swoich związkach. Gdyby jednak nie to proszę o maila na
      zdecydowany4@NOSPAM.poczta.gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka