Dodaj do ulubionych

Śmiertelnie poważny wątek o MjM

04.03.05, 15:50
Uwaga! Szydercom, zazdrośnikom o małych nienawistnych oczkach, wymyślaczom wstrętnych ksywek i innym fałszywcom wstęp wzbroniony.

Ja jako prawdziwa fanka kultowego serialu mam dośc tych śmichów chichów.Chcę porozmawiac o moim serialu z ludźmi, którzy tak jak ja w PN, WT, ŚR o 20.05 tkwią z nosami w tv.Jestem ciekawa jak widzicie dalsze losy naszych ukochanych herosów z Grabiny, Gródka i okolic.Bo ja bym chciała żeby było tak:

Marta Mostowiak
Rodzi śliczne czarne dzieciątko. Przez 156 koleinych odcinków straszne poruszenie, emocje, płacz.Na końcu okazuje się,że Rafała w punkcie ksero zastąpił przystojny student z Nigerii (może go zagrac Robert Gonera wysmarowany pastą do butów).

Zapraszam do dyskusji ludzi, którzy są poważni, kulturalni i na poziomie. Tak jak ja.
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Śmiertelnie poważny wątek o MjM 04.03.05, 16:06
      Gosza
      pojechala na egzaminy do stolicy i zniknela..
      u przypadkowego pasera policja odnajduje kolie, ktora dostala Gosza od
      Sztefka..(trop ow pojawia sie po 20odcinkach)
      tymczasem Gosza..
      • tw_muza Re: Śmiertelnie poważny wątek o MjM 04.03.05, 16:34
        OWAD
        Szuka nowej drogi w życiu. Pewnego dnia zgłasza sie na casting do kolejnej
        edycji pewnego polsatowskiego programu, i w wyniku zakulisowych knowań jednego
        z jurorów, z którym łącza ją nieuświęcone sakramentem małżeństwa związki,
        wygrywa wyżej wymieniony program, i - o zgrozo - kontynuuje karierę artystki
        estradowej.
        • around_the_sun Re: Śmiertelnie poważny wątek o MjM 04.03.05, 16:53
          Justynka (kiedy juz Renia odwali kitę) udaje się pod opiekuńcze skrzydła Santa
          Maryji, z którą słucha punkowej muzyki. Marysia zachwycona nowymi nieznanymi
          dźwiękami przekłuwa sobie pępek, kupuje biodrówki, wsadza kolczyk do nosa i
          wyrzuca wszystkie arie Artura. Po czym zakładają zespół "medicos diablos" i
          dają koncerty w poczekalni. Kotowicz ma wreszcie pacjentów, a wszyscy są
          szczęśliwi. No może oprócz Gazeli, ale temu zawsze wiater w oczy.
          • stara_rela Re: Śmiertelnie poważny wątek o MjM 04.03.05, 18:59
            Kotowicz postanawia poderwać kolejną młódkę i startuje do Justynki. Bierze z
            nią ślub i wspólnie adoptują drugiego bachora Reni. Kotowicz nareszcie ma
            rodzinę, a Maryja, załamana utratą potomków Renaty, znajduje ukojenie w
            ramionach Artura. Kiedy zabawiają się w mieszkaniu Zduńskich, wchodzi Gazela i
            wszczyna raban. Arturek kładzie go ciosem karate na podłogę i wraca do łóżka.
            Napisy.
            • emzeta77 Kisiel 04.03.05, 19:27
              Bardzo poważnie postanawia swoją przyszłość złączyć z Simoną, dlatego też
              morduje - jednym precyzyjnym szachowym ruchem-starą, niepotrzebną i
              małoatrakcyjną żonę, następnie zrzuca ów czyn niecny na Brudera i żeni się z ...
              Alicją, bo - jak się okaże niebawem Simona nie udźwignie ciężaru swoich
              atrybutów i swoją naturalną i jedyną dziedziczką okrzyknie Alicję. Ze wszelkimi
              tego konsekwencjami...CDN
              • modotv Młody Papug 04.03.05, 20:00

Nie wróci ze Stanów- zostanie uprowadzony przez Micheala Jacksona i więziony w
                Neverland. Regularnie pojony alkoholem będzie oddawał się uciechom z Michealem,
                po czym- gdy podrośnie, będzie gejem tudzież draq queen w barze Blue Oyster
                (Niebieska Ostryga). Oczy_Jak_Cebule pójdzie w ślady Rafała- wyjedzie na wizie
                turystycznej do Stanów w poszukiwaniu swojego pierworodnego- te nie potrwają
                zbyt długo bo wkrótce złapie gumę tudzież, jeśli byłoby to San Francisco-
                zjeżdżając tradycyjna, stromą uliczką puszczą mu hamulce i zginie. Papuga
                wyląduje w ramionach Toledo...
                • kasikk2 Re: Młody Papug 04.03.05, 23:09
                  Ewunia
                  Po tym jak Toledo odszedł do Papugi, Ewunia zaczęła poważnie rozmyslac nad
                  powrotem do Gazeli. Chcąc wyjawic mu swój top sekret - to,ze Oleńka jest jego
                  dzieckiem- natyka sie na masakryczny widoczek w sypialni : nagi Gazela, a przed
                  nim klęczaca mamuśka Ewuni. Po otrząśnięciu sie z głębokiego szoku Ewunia
                  zabiera Oleńkę i wyrusza do nowopoznanego kolegi czatowego o nicku
                  Samotny_Tadek_Szczecin_34. Nie ma oporów przed wyjazdem do obcego mężczyzny
                  ponieważ ujęła ją jego historia. Tadek został sam z córeczką o imieniu
                  Agniesia, po tym jak jej mama poszła w tango z kierownikiem Biedronki.

Ewunia i Tadek 20 lat później
                  Agniesia ściagneła Oleńkę do Włoch. Obie pracują dla Czarka Mończyka tańczac na
                  rurce w klubie go-go. Ewunia z Tadziem wyjechali za chlebem do Londynu i
                  zapuścili korzenie na Victoria Coach Station. Brzemienna mama Agniesi dostała
                  etat w Biedronce i szczesliwa wozi palety pełne wody " Dar Grabiny".
                  • modotv Dziedziczka Alicja 04.03.05, 23:30

Pod wpływem Hanki zmienia swoje życia. Hanka ma jednak w tym swój cel. Zamówione
                    przez Petera badania źródeł Daru Grabiny wykazały wysychanie źródła. Wobec wizji
                    utraty 10% od butelki na fundacje nieustannie doprowadza Alicję do łez, które
                    wylewane w ilościach hurtowych odciążają wysychające źródło, a woda zmienia
                    nazwe na "Szloch Alicji" lub "Dar Aliny".
                  • romana_polka Re: Młody Papug 05.03.05, 19:52

kasikk2 - żółta kartka (papugi, toleda i inne gazele możesz znaleźc w setkach innych wątków tworzonych przez pseudofanów)
                • romana_polka Re: Młody Papug 05.03.05, 19:49
                  modotv napisał:

>
                  > Nie wróci ze Stanów- zostanie uprowadzony przez Micheala Jacksona i więziony w
                  > Neverland. Regularnie pojony alkoholem będzie oddawał się uciechom z Michealem,
                  > po czym- gdy podrośnie, będzie gejem tudzież draq queen w barze Blue Oyster
                  > (Niebieska Ostryga). Oczy_Jak_Cebule pójdzie w ślady Rafała- wyjedzie na wizie
                  > turystycznej do Stanów w poszukiwaniu swojego pierworodnego- te nie potrwają
                  > zbyt długo bo wkrótce złapie gumę tudzież, jeśli byłoby to San Francisco-
                  > zjeżdżając tradycyjna, stromą uliczką puszczą mu hamulce i zginie. Papuga
                  > wyląduje w ramionach Toledo...
                  >
                  Z uwagi na uporczywe obrażanie cudownych bohaterów zarówno w treści jak i w tytule - 2 zółte kartki. Następna będzie czerwona i nie ma zmiłuj składam wniosek do zgredka by wyciął niepożądany element z tego wątku.
        • romana_polka Re: Śmiertelnie poważny wątek o MjM 05.03.05, 19:44
          tw_muza napisała:

> OWAD
          > Szuka nowej drogi w życiu

Żółta kartka. O bohaterach wypowiadamy się z należnym szacunkiem i uwielbieniem, wredne ksywki zabronione.
          • modotv Protestuje przeciw CENZURZE!! 05.03.05, 20:12
            Okreslenia typu Młody Papug, Toledo i inne gazele są ogólnie przyjęte i nie wide
            powodu do protestów. A kartkami to strasz na ottkowym forum
            • around_the_sun Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 05.03.05, 20:17
              Gonerę to można pastą do butów na murzyna, a gazeli gazelą nazwać nie można?
              Dziwne.
              • kasikk2 Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 05.03.05, 22:49
                romana czemu nie jarzę o co ci chodzi? ( tylko nie odpowiadaj: bo jesteś głupia)
                • romana_polka Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 06.03.05, 14:44
                  kasikk2 napisała:

> romana czemu nie jarzę o co ci chodzi? ( tylko nie odpowiadaj: bo jesteś głupia
                  > )
                  Odkąd udzielam się na różnych forach nigdy nikomu nie napisałam, że jest głupi, bo uważam, że głupi są ci, którzy obrażają w necie innych, bo ich to podnieca albo co, nie wiem.
                  A chodziło mi o to, że chciałam sobie zażartowac zainspirowana felietonem Muchy, która pisze że na forum GW o aktorach MjM pisze się wyłącznie źle, wręcz z nienawiścią.nie wiem czemu co poniektórzy wzięli mój wątek serio i się poobrażali.Taka karma widocznie :)))
                  • around_the_sun Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 06.03.05, 17:36
                    Wątek przyjęliśmy z poczuciem humoru o czym świadczą chyba nasze wspisy, ale
                    żółte kartki wydały się być mało zrozumiałe, najpierw zakładasz fajny wątek, a
                    potem dajesz po łapkach. Ale myślę, że nikt się nie obraził, tylko trochęśmy
                    się nie dogadały. Pozdrawiam.
              • romana_polka Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 06.03.05, 14:37
                around_the_sun napisała:

> Gonerę to można pastą do butów na murzyna, a gazeli gazelą nazwać nie można?
                > Dziwne.

Masz rację, absolutnie nie można. Żeby odkupic mój grzech całą nic dzisiaj klęczałam na grochu.
                • emzeta77 Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 06.03.05, 17:15
                  Romciu droga, ależ proszę nie rezygnuj, pomysł jest przedni ( taki kulturalny,
                  aligancki, jak trzeba) i myślę, że jak "załoga bezottkowa" wróci po weekendzie
                  to się wątek rozpisze. Ja za dłuższą chwilkę też wracam .
                  Pozdr.
                  MZ
                  • kasikk2 Re: Protestuje przeciw CENZURZE!! 06.03.05, 17:36
                    Spox Romana , mój komentarz był taki a nie inny, ponieważ pewnego razu , gdy na
                    innym forum napisałam: nie jarze o co ci chodzi, pewien cham odpisał : bo
                    jesteś głupią zdzirą. Stąd taki przypisek . Li i jedynie.
          • tw_muza Re: Śmiertelnie poważny wątek o MjM 07.03.05, 08:21
            Przyszłam dziś rano do pracy, z narażeniem życia przedzierając się przez
            śniegowe zaspy, i co??!! -i mam żółta kartkę!!!
            Tak, użyłam zabronionego słowa OWAD.
            Ale żółta kartka??!!--
    • taskussani madzia (wersja alternatywna) 06.03.05, 21:16
      po rozstaniu z pawłem madzia jest pogrążona w rozpaczy. nie mogąc znaleźć pocieszenia u przyjaciół mających jej za złe, że nie podzieliła się z nimi kasą za ślub z saszą, madzia odkrywa internet. zwierza sie tam zupełnie nieznajomym osobom, wyładowując swoje żale, kompleksy i frustracje. na jednym z czatów poznaje mężczyznę o nicku kottek. po trzech tygodniach rozmów w internecie umawiaja sie na spotkanie. magda czuje, że odnalazła bratnia duszę... okazuje się, że kottek to doktor kotowicz, który po zerwaniu zaręczyn z ewą cierpi podobnie jak madzia. to własnie cierpienie zblizyło ich tak bardzo. kottek nie tylko doskonale rozumie madzię - okazuje się równiez bardzo wrażliwym i romantycznym przystojniakiem (madzia w rozmowie z kinga okresli go jako 'ciacho' w typie deniro). te dwie zranione, samotne dusze wyraźnie mają się ku sobie...
      • romana_polka Re: madzia (wersja alternatywna) 06.03.05, 22:00
        chcesz powiedziec, że kottek = kOttek = doktor Kotowicz?
    • santa_esmeralda Ela 07.03.05, 12:31
      Ela, nie mogąc patrzeć na szczęście Gosi i Steffana, postanawia zacząć nowe życie. Znajduje na internetowym forum poważną ofertę pracy w charakterze hostessy w tokijskim klubie nocnym.
      Wyznaje swój zamiar Steffenowi. Ten poruszony sytuacją dziewczyny, zaprasza ją na pożegnalną kolację w jednym z warszawskich lokali go-go.
      W jednej z tancerek Steffen przypadkowo rozpoznaje ukochaną Gosię.
      Zrozpaczony upija się. Rano budzi się przy boku...
      • tw_muza Re: Ela 07.03.05, 12:37
        ...wiernego Brudera. Dziewczyny bowiem znalazły wreszcie wspólny język, i
        trzymając się za ręce udały sie na Manifę, celem spalenia zdjtych podczas
        wykonywania czynności służbowych biusthalterów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka