coco_channel 05.03.05, 22:04 co za nuda!..Mołek nijaka do granic, jedyne na czym sie skupia to dykcja i nie zlizywanie błyszczyku. No i wygląda tk przeciętnie i poprawnie jak budyn, jesz i jesz i jedyne co czujesz to przesyt i zero smaku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Mołek Moja krew 05.03.05, 22:41 Dżizus! nareszcie ktoś, kto się mołkiem nie zachwyca. budyń - znakomite porównanie. ja ją zawsze odbierałam jak ulepioną z żelu, albo wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mołek Moja krew 05.03.05, 22:43 Ale Żółkowska jak zawsze zarąbczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Mołek Moja krew 05.03.05, 22:45 Matko, Młtoek jest naprawdę aż do bółu nijaka i bezpłciowa. Gdyby nie fajni goście od czasu do czasu, to program ten byłby naprawdę do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Mołek Moja krew 05.03.05, 22:48 Kurcze, to co w niej jest takiego, że niektórzy sie zachwycają? Że śliczna, że pracowita, że ideał kobiecej urody? Hej, fani Mołka, zupełnie niezłośliwie chciałabym wiedzieć, co ona ma fajne [może oprócz piersi]? Odpowiedz Link Zgłoś
coco_channel Re: Mołek Moja krew 05.03.05, 23:31 trzeba ją poznać..by usłyszec pustkę w jej głosie niczym w perłowej muszli..przystawiasz ucho..słuchac i nic...muszla jedynie niepokoi się o wyglad czy bluzka pasuje do ponczoch rozmówczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Mołek Moja krew 06.03.05, 14:19 zero własnej inwencji,te jej ciuchy,wygląda jakby wszystko ściągała z sesji zdjęciowych w magazynach.Tak poprawna że aż nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_channel Re: Mołek Moja krew 06.03.05, 18:25 tak ale w Vogue niestety sie nie insiruje...Tina i Claudia to jej wyrocznie..jesooo zeby miała troche charyzmy a on wygląda jak nauczycielka polskiego z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Mołek Moja krew 06.03.05, 19:29 Lansują ją na drugą lalkę Torbi, widzi mi się Odpowiedz Link Zgłoś
coco_channel Re: Mołek Moja krew 06.03.05, 20:05 uuuuuuuuuuuuuuu do Torbickiej brakuje jej klasy przez duze K...Mołek w zyciu wywiadu w obcym jezyku nie zrobiła...no bo gdzie w moje krwi;-) alno tym mazidle o marzeniach;-) a jak była jeszcze pączkiem w Canal plusie to owszem o kino sie ocierała ale jej wywaidy dotyczyły wyłcznie plotrskiej strony zycia jej interlokutorów.. no i....Torbicka nie wypisuje co pół roku wywiadów do Gali..KOcham mego meza.. potem Jestem sama juz-bierzcie mnie..zenada..do Grazynki to jej tak daleko jak Lepperowi do Europy Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Mołek Moja krew 06.03.05, 20:46 Nie lubię Torbickiej, ale muszę przyznać że przez kontrast z Mołek wypada super. Szybsza, myśląca, jakieś ślady enegii wykazuje. I fakt - ma klasę. A Mołek się sama z siebie wylewa. Rozlewa, rozklapciowuje. Bez energii, bez kształtu, bez bigla. I to krowie spojrzenie. Hehe, cudny wątek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
coco_channel Re: Mołek Moja krew 07.03.05, 00:55 krowie spojrzenie;-)))...nie ona ma spojrzenie ryby maslanej;-) butter fish jeeee...ciekawe o czym sie wyspowiada z pól roku w Gali?;-) o tak..był za młody...jego willa w piasecznie była zbyt oddalona od mojej pracy przez co nie wypadałam profesjonalnie w mojej telewizji...oł je. Za pół roku krzyknie w gali Teraz znowu jestem wolna;-)halo? czy ktos mnie słyszy? ;-) zeby ona choc w połowie tyle charyzmy miała co piekna Romy.. Odpowiedz Link Zgłoś