hauabaua 07.03.05, 20:31 Kwaśniewski pokazał charakterrrek. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 20:35 i bardzo dobrze. olejnik zachowuje się ostatnio strrrasznie. stereotyp klimakterium [nie sądziłam że strzelę kiedyś takim tekstem szowinistycznym, brrr.] Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua W sumie racja. :) 07.03.05, 20:46 Też bym się wkurzył, gdybym prosto z konferencji prasowej trafił na wywiad i zadawano by mi te same pytania, w dodatku po kilka razy. A do tego Monia miała charakteryzację jak Ciastek ze Shreka. . Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: W sumie racja. :) 07.03.05, 20:52 HEHE:) Tchórzostwo wytykała... miałam wrażenie, że na początku była rozdrażniona, agresywna, a potem sflaczała, jakaś bezradna się zrobiła. Problemy z agresją, rozdrażnienie....urlop, pani Mamoniu! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 21:43 dawno mowilam, ze Mona nie jest dobra dziennikarka, tylko pyskata przekupą, ktora wykorzystuje fakt bycia kobieta i sie stawia, bo liczy na to, ze w pysk nie dostanie od napastowanych rozmówcow i gra im na nerwach do granic wytrzymalosci Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 22:27 A mi się zdawało, że Prezio coś kręci i w dodatku jest na bańce. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 22:58 że też nie widzialam tej akcji,bo oczywiściew tym czasie w Grabinie byłam;) bo info,że był na bani nie pierwszy raz słyszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 22:44 Syndrom wypalenia zawodowego ją dopadł. W kolejnych programach po ataku agresji, zacznie płakać i pytać czy ją ktoś jeszcze kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:05 oczywiście, że nie. jest brzydka, z domu dziecka, śmierdzi jej z dupy i jej nikt nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:12 sznajder pieprzysz teraz 3 po 3 bycie w domu dziecka nie świadczy o niczym, może tylko o jednym, ze kogos dotknela tragedia w zyciu, to miało być smieszne? ironiczne? nie było ani takie ani takie-nie chcemy tu takich prymitywnych odzywek-zartowac tez trzeba umiec Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:14 pokręciło cię? też masz zły dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:17 ciebie pokrecilo widze Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:22 przecież to było tak absurdalne zestawienie, że trudno to uznać za zarzut, przytyk, czy coś takiego. takie mam poczucie humoru. absurdalne. temat wątku narzuca konwencję? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:24 wiesz co to niewazne czy fakt domu dziecka w zyciu pani Olejnik to absurd czy nie to gryps w stylu: po co cie leczyc i tak umrzesz-absurdalne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:27 no teraz to Ty żartujesz. zupełnie ten klimat. mój żart nawiązywał do konwencji enumeracji logicznej, jak kiedys robił urban na bankietach: zapraszał zakonnice, dziwki, studentki dziennikarstwa i janusza atlasa. jezu, naprawdę chcesz się kłócić?? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:34 nie chcę się kłócić, ale wkurzaja mnie takie wrzuty no i ta ENUMERACJA LOGICZNA akurat rozumiem, ale nie mozna by bardziej normalnie? miałam siąść z wrazenia?:) bo siadłam Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:37 przecież olejnik NIE JEST z domu dziecka i nie będzie publicznie płakać, że jej nikt nie kocha..... ten sam poziom abnsurdu. i tyle. nie chciałam, żebyś siadała z wrażenia. sory. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:41 dobra nie rozumiemy się nadal szkoda "nerw":) idę spać pozdrawiam pokojowo-serio Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 07.03.05, 23:44 wzajemnie. dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 08.03.05, 00:15 niezmiernie lubie jak sie laski troche pazurkami poszarpią, a potem buzi buzi, no fajnie ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: invicita: czemu pani na mnie krzyczy? 08.03.05, 00:23 Bo tak to już, panie dzieju, w polityce jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 08.03.05, 07:33 najgorzej było jak zwracał się wprost do narodu (kamery) :) i świdrował oczkami jak Kaszpirowski :) zrozumiałam o co chodzi z tym mykiem, żeby na Komisji siedział tyłem do kamer hihi bo to było przerrrrażające :) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 11:38 tvp.pl/2216,20050307184809.strona skecz po prostu skecz Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 12:11 ale cudaaaa - technikiiii...myk...i jesteśmy w tiwi...no cuda jakieś dziękujemy bardzo, bo ja wczoraj do torebki papugi zaglądałem... z obu fikcji wolę grabinową... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 12:13 HA! CIASTECZKOWA PANIENKA...ona raczej zapatrzyła się na tę Meg Ryan...z jej silikonem... Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 12:17 > HA! CIASTECZKOWA PANIENKA...ona raczej zapatrzyła się na tę Meg Ryan...z jej > silikonem... :D jak ja jeszcze na "Tv z mOttkiem" podsumowałam nieudane plastyczne zabiegi Olejnik, to mnie niejaki veritas1 (vel Mucha A.?) zjechał od pasztetów :D dzięki Bogu że tu bez mOttka i veritasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 12:13 ja też byłam w Grabinie, ale mnie sie TV nie otwiera, buuuuuu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 12:42 A KOLEZANKA MUZA ma , za przeproszeniem, mekintosza czy blaszaka? bo trzeba sobie WINDOWS MEDIA PLEYERA sciągnąć, chyba za darmo jest?...a może się mylę... skoro nie widać, to moze ja opowiem.... no więc tak... najpierw się witają w pałacu brezydenckim ona mu pytania zadaje...rozumiesz... on jej odpowiada.... rozumiesz a potem on zaczyna ja egzaminowac.. rozumiesz no i trwa to tak 24 minuty trzdześci dwie sekundy... w końcu on na nią krzyknął.. rozumiesz... a potem ona................... A CZEMU PAN NA MNIE KRZYCZY????????????? a on na to że nie krzyczy... (normalnie cały w nerwach byłem..nie wiedziałem o kogo bardziej się bać, o prezęterkę,pręzydęta,czy...kamęrzystę...najbliżej był...) ale sie działoo oj sie działo...norrrrrrrrrrrmalnie napięcie jak w tym MjM pogadali sobie , wzięli pieniądze, poszli spać... KOOOOONEC. Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 13:17 egzaminowanie ciekawe było;) jak olejnik zapytała aleksa o szwagra, to ten na to: 'a kim jest szwgier?' 'no, mąż pana siostry...' 'ale kim jest mój szwagier?' - takim tonem, ze sobie pomyślałam, że on z tych nerw zapomniał i sie olejnik pyta na serio KIM jest ten biedny szwagier... ehh, no dziwne to wszystko i żałosne lekko. dla mnie to on sie boi i próbuje udawać że sam biedny stawia czoła bandzie wilków, co sie na jego i jolantę z funadacja uwzięły... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: LINK do KWACHA 08.03.05, 14:02 dzięki, dzięki, dzięki!!! Ja piszę z pracy, i u mnie są jakieś dzikie zabezpieczenia chyba (taka instytucja, tfu), bo ani gadu, ani wielu innych rzeczy, nie służących bezpośrednio obowiązkom służbowym, nie da się ściągnąć ani zainstalowac :((( A dzisiejsze "wiadomości" jutro mi opowiesz??!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 08.03.05, 12:38 Właśnie obejrzałam rozmowę Olejnik i Kwachu naprawdę miał znowu kontuzję golenia! Przecież on tam plótł trzy po trzy, bez sensu, nie odpowiadał na pytania, był agresywny wobec Mony. A Olejnik muszę wyjątkowo pochawalić - bez pokrzykiwania, była spokojna, opanowana, zadawała celne pytania i wypunktowała Kwacha bezlitośnie. I taka żałość mnie ogrania, bo głosowałam na faceta, a tu spod kołdry coraz gorsze brudy wyłażą. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 08.03.05, 12:41 dlaczego nie strzelił jej w papę dlaczego dlaczego dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 08.03.05, 12:42 :-))) Bo by mu pewnie impeachment zaczęli montować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 08.03.05, 12:44 jakby co panie prezydencie, to ja Monę strzelę w papę-juz dawno mnie wkurzała-ja i tak prezydentem nie mam szans zostać, co mi tam walnę jej i cześć-uroki zycia szaraczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 12:46 Dla mnie najlepszy skecz był jak kwachu rozsadnie stwierdził : Ja na plazy się nie fotografowałem" Co i po co i dlaczego to podobnie jak Olejnik nie skumałam, ale kontuzja golenia wiele tłumaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 12:47 jak człowieka nogi bolą, a w szczególności głowę państwa, to może mu się język plątać-to logiczne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 12:50 na mnie "plaża" nr 2. na miejscu 1 bezapelacyjnie "MUTANCI" hihihi Mutant tu mutant tam, normalnie "Atak mutantów" :D Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 12:55 tez mi sie mutanci podobali. Najpierw mutant malusienki, potem taki sredniaczek, a na koniec to juz Pan Mutant, cala geba! Czyjes imieniny byly wczoraj, czy co? No bo ten wywiad to na napedzie spirytusowym jechal wczoraj? Czy ja omamy mialam? Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Rycha Imienieny 08.03.05, 13:11 Rycha Kalisza Ryszarda wczoraj było wiec w palnik dali na stówę Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:21 ja odniosłam wrażenie, że on tę plażę monice imputował. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:23 imputował nie tylko Monice:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:29 Monica to ogólnie jest imie antyprezydenckie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:30 tylko patrzec jak Kwachu powie - nie miałem stosunkow........ Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:33 ...i nigdy z pania monika na jednej plazy nie byłem... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:34 a wogole to nie mam pewnosci czy to pani czy pan-pamietacie Miriam? no! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PLAZA ACH ZŁOTA PLAZA 08.03.05, 13:40 może oni o LUBIEWIE mówili...? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Olejnik: czemu pan na mnie krzyczy? 08.03.05, 20:31 Jutro "na specjane życzenie widzów" TVP1 o 22.00 powtórzy rozmowę z Pierwszym ;) Będą się teraz natrząsać z tej połajanki długie lata... Odpowiedz Link Zgłoś