panatha 10.03.05, 11:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=21449003&a=21449003 najlepszy fragment ze forum stało sie przejrzyste:) chyba az za bardzo bo postów coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 11:12 a SERIALE to już chyba jak Władzio pod plandekę niedługo wejdą... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 11:13 bo fora są po to,żeby było cicho i spokojnie;) najlepszy ruh jestna serialach-wpisy z całego tygodni mieszczą się na jednej stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 15:26 Mówicie,ze dycha jeszcze?Może Pavulon podać?Odrazu podwójna dawkę żeby sie nie męczyło za długo... Ja mogę załatwić.Zastrzyki tez potrafię robić... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 15:36 Eeee fritzek, nie na darmo nick? ;) Dajmy im zemrzeć śmiercią naturalną. Mnie cieszy, że mogę pisać i pisac i nikt mi nie wytknie, że to nijak się ma do "telewizji". ;) Ale statystki można prowadzić. ;) Ale w końcu okaże się, że nie ma z czym porównywać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 15:58 ach lahliq się znalazła! jako fanatyczny wielbiciel platoniczny ścielę się do pięknych nóżek ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 16:02 "Znalazła się"? "Piękne nóżki"? A gdybym się okazało LAHLIQ facetem? ;) Pozdrowienia. :) I buzi buzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 16:50 LAHLIQ ...a co twój mąż na to? ##### słuchajta..a jutro stuknie nam 5000000 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 16:59 drzejms-buond napisał: > LAHLIQ ...a co twój mąż na to? > ##### > słuchajta..a jutro stuknie nam 5000000 !!! A mój monż (!) na to: - Oto moja żona - ZofJJJaaa. ;) Męża nie mam. Zwyczajnie zUUUżył się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 17:27 lahliq napisała: > Męża nie mam. Zwyczajnie zUUUżył się. ;) Zamień na nowy model, lahliq! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 17:41 bm_ka napisała: > Zamień na nowy model, lahliq! :-)))))) > A czy mi źle? ;) Na forum lepsze modele som. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 10.03.05, 17:01 > słuchajta..a jutro stuknie nam 5000000 !!! Nie ma jak okrągłe stukanie. ;))))) Ale ja chcem tradycyjnie Beherovke lub Demanovke. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 11.03.05, 07:44 Stuknie dziś 5000 jak w banku, szkoda, że tego nie zobaczę, gdyż zasuwam do pracy, a tam dostępu nie posiadam, niestety. Nice day! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: forum ottka oddycha....... jeszcze 11.03.05, 10:02 DZIDZIA!????????? to ty w domu czas na forum marnujesz?????? BÓJ SIE BOGA, KOBIETO!!! posprzątaj! ugotuj coś...mężczyzną się zajmij... muchy(he,he) wyłap... albo co...? Odpowiedz Link Zgłoś