oxycort Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 01:42 Yyyy, papieros (tytoń)? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 01:49 (Eeee... przepraszam, nie zrozumiałem pytania i nie mówiłem za siebie). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 02:10 Chociaż np. ssanie kciuka mnie wycisza i pozwala wrócić do równowagi ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rybkawanda Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 09:20 Przed i po i w trakcie..... wiśnióweczka własnej roboty. Jestem skneruska więc szampan też od czasu do czasu ale ten z Biedronki. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 11:54 sniadanie, obiad, kolacje. yhyh nene ine zrozumcie mnie opacznie przez bledne polozenie akcentu! chodzi o to z nie stosuje specjalnej diety i jem jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 13:34 Pić, dużo pić. Tak by zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 15:00 O czym chcesz zapomniec Karolak? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Co lubicie jesc lub pic po? 11.03.05, 16:01 o tym, że dużo pije... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot A przed? 11.03.05, 16:21 bo ja to w ogóle chciałbym coś zjeść... Minął dzień prawie śpię Gdy z boku słyszę - A sex Jak ja rano mam wstać Kiedy ja chcę coś zjeść A ty chcesz znowu mnie związać Dłużej tego nie mogę znieść I bez kolacji nie chcę spać Ja bez kolacji nie chcę spać Ja bez kolacji nie chcę spać Bez kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A przed? 11.03.05, 16:27 aha podszywasz sie pod lecha przykladajac chusteczke do sluchawki? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A przed? 11.03.05, 16:36 Szuka wiec okazji i je ma I pieknie jest. Nieskromnie bardzo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A przed? 11.03.05, 16:57 a z laboratoruim kradne holm gadolim pallat strong i bar, ameryk lantan kjur i tor kurczatow (.....) zamieszam mieszac cala noc by roztwor wetrzec w grzywke mą znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: A przed? 11.03.05, 17:09 się nie podszywam, bo że to Lech jest każdy widzi poz atym nawiązując nieco do obecnego forum umiejscowienia pamiętajmy, że sprytnie stanik zdjąć tak bez użycia rąk to błąd niewybaczalny Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A przed? 11.03.05, 17:15 o ale jestem gietki a bede jeszcze predki poważniejży. o nie chce byc malenki chce byc o to wielki wyraźniejży.(wszyscy inteligentni mezczyzni poszli do wywiadu? to tez lech, tyle ze pod tymonem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: A przed? 11.03.05, 17:22 a ja tymczasem idem, ale... adres ciągle ten sam od 15 już lat pod tym samym adresem aż mnie starość rozśmieszy będę czekał na Ciebie będę czekał na listy Pisz Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A przed? 11.03.05, 17:23 slusznie :) Ta zabawa nie jest dla dziewczynek. Idź do domu, bo tu mogą bić Idź do domu, bo tu mogą strzelać. Lec już leć Odpowiedz Link Zgłoś