humprey_bogart 16.03.05, 08:54 a mówiłam, że Rydż w mig rozmnoży kasę Chochoła - to dopiero talent, i jak szybko. Zauważyliście minę Chochoła? w życiu tyle kasy na raz nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgredek_ojejku Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 08:57 A ty byś jaką minę zrobiła gdyby z przypuśćmy 7 stów na mieszkanie ktoś Ci w niecały miesiąć (tak się trza domyślać skoro mieli na opłacenie czynszu to na pewno nie na parę miesięcy do przodu) ktoś Ci "zrobił" jak na moje oko ze 3-4 patole?? I jeszcze do tego nic za to nie chciał?? Mnie by też na pewno wmurowało mimo, że taką kasę już widziałem :))) Ciekawe kiedy przyjdzie krach na giełdzie :)) I samochodu już nie pokazują :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 08:59 chochoł i tak był opanowany,ja to bym chyba te bejmy ucałowala;)przedtem oczywiście rydza;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:01 za taką kasę to bym mu i więcej zrobił :))))) . . . . czyt. przytulił do serca i z radości podrzucił aż pod sam sufit :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:04 siedem stwo to nie bylo na pewno, skoro placa mieszkanie na 3 czesci to w sumie pewnie wychodzi ok. 1200 zl, z tego wynika ze Chochoł dał ok 4 stowek do rozmnozenia, jejku - też bym tak chciala - daje cztery stowki dostaje cztery tysie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:05 ale ale.... dlaczego na 3 części?? na pewno nie. Dzielą na 4 więc wypada po 6 stówek. A jeżeli w tym jeszcze była kasa na opłaty to wychodzi więcej. Czyli moje ok. 7 stów się zgadza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:07 już pytałam ale powtórzę, proszę o namiary do Rydża, tego geniusza giełdowego, rany ja też chcę, żeby poobracał moim kapitałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:07 zgredek_ojejku napisał: > Ciekawe kiedy przyjdzie krach na giełdzie :)) > I samochodu już nie pokazują :(( I po Swietłanie ni śladu ni popiołu... I wyciskarki do soku też jakoś nie widać...moze do lombardu trafiła? Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:09 Ja się nie dziwię minie Chochoła (przy takich Gazelach Biznesu jak rodzice wogóle trudno kasę ujrzeć) mnie zastanawia prędkość i jakość działanie Rekina parkietu. Mozę on pownien otworzyć spółdzielnię studnecką i zająć się rozmnażaniem kasy na szerszą skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:24 zgredek> dziela na trzy. placa od pokoju a nie od liczby osob, pamietam to bo kiedys byla o tym mowa w jakims odcinku i sie zastanwialam ze to niesprawiedliwe, bo chochoł z chochołową płaca tyle samo co magda i Rydż. za mieszkanie płaca jakies 1200, swiatlo i gaz to jakies 200zł raz na dwa miesiace, stacjonarnego tel nie ma wiec wychodzi: 1300 na miesiac i jak to podzielimy na 3 wyjdzie 4 stowki z malym hakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:28 stacjonarny jest! biały, niewielki aparat wiszący na scianie przedpokoju. pamietam, ze kiedys Owad dzwonił do swego ojca, Marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzem_z_biedronki Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 10:04 i ma strasznie dłuuuuuugi kabel Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:32 Rydz kaskę robi na giełdzie ,ale chyba na giełdzie narkotyków. Ciekawe co Chocholstwo zrobi teraz z pieniążkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:34 no jak to co kupią 1000 świeczek,100 puszek ananasów i 100 paczek chleba tostowego aha i 10 kg sera Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:35 i kolejne poudełka z IKEA, żeby mieć gdzie chować kasę, rozmnażaną w zabójczym tempie przez Rydża. Oj, na ślub Goszy Chochoły pojadą własnyą furą, coś tak czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:38 może starczy jeszcze na romantyczne wakacje pod namiotem na polach Grabiny Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:41 Fachowe periodyki podają news, że za kasiorę z giełdy Chochoł zaprosi swoją małżowinę na wycieczkę do Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:44 a paryż pewnie będzie pokazany jak moskwa-bb i chochoł w jakims hotelowym pokoju,a na ścianie plakat z wieżą Eiffla;)ewntualnie,żeby rzecz uwiarygodnić będa konsumować żabie udka;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:45 i mówić do telefonu : łi, mersi Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:44 szkoda, ze Rysku zainwestowal pieniadze u innego "spoldzielcy".... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:53 A mi sie wydaje że w przypadku MjM czy klanu TV uprawia jakąś dzika giełdowa propagandę w ramach "misji TV publicznej". To gloryfikowanie giełdy jako ekstra źródła zarobków wydaje mi sie ostro przesadzone. Jeszcze jacyś naiwni oglądacze MJM czy Klanu sie zdecydują i utopia gotówkę ... no i zbiegnie się to z odcinkami w których przedstawią: bankructwo Ryśka, Rydza i utratę kasy na czynsz Chochołostwa. W końcu kiedyś musi przyjsc ta bessa Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Chochoł przy kasie 16.03.05, 09:53 a co z niusami, że Rydż pojedzie do paryżewa z Owadem? to może oni tam razem pojadą? najepiej nową furą Chocholstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Paris, Paris, 16.03.05, 10:07 gianni_vonsacze napisał: > Fachowe periodyki podają news, że za kasiorę z giełdy Chochoł zaprosi swoją > małżowinę na wycieczkę do Paryża. > Chochoł od dawna miał ochotę na sexik po francusku jeno sądził że wewtem celu należy się do Paryża udać. Odpowiedz Link Zgłoś