Dodaj do ulubionych

eeee.....obce nicki...

IP: 83.168.104.* 16.03.05, 20:39
juz nikogo tu nie ma ze znajomych....???? Halo!!! Gdzie jestescie robaczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: robaczek Re: eeee.....obce nicki... IP: 5.5R* / 193.188.105.* 16.03.05, 20:46
      jestem....ale incognito ,bo tu króluje cenzura,sobiepaństwo,a wręcz
      sku..syństwo zyty.transwestyty;
      • Gość: samanta Re: eeee.....obce nicki... IP: 83.168.104.* 16.03.05, 21:38
        tyle to i ja widze ze sie tu zeszmacilo strasznie .czy aby nie jestes
        ten...hmmmm...od rozowych tableteczek?:)))
        • Gość: diabel.tasmanski Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.03.05, 21:40

• Gość: samanta Re: Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: 83.168.104.* 16.03.05, 21:41
            dla ciebie bos pewnie od niedawna :)
            • Gość: diabel.tasmnski Re: Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.03.05, 21:48
              dawno , niedawno - pojęcie względne :)
              • Gość: samanta Re: Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: 83.168.104.* 16.03.05, 21:58
                zaraz tam wzgledne.Umowmy sie ze przed 2004 bylo dawno,ok?:))
              • Gość: aga Re: Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:04
                Osoby pewnie te same, a nicki nowe dla odswieżenia klimatu.
                Przed chwilą, ktoś skorzystał z mojego starego nicka.
                Na zdrowie!
                • Gość: samanta Re: Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: 83.168.104.* 16.03.05, 22:17
                  jakos zmiana nickow nie podoba mi sie :-/ Wolalabym jednak te stare;)))
                  • Gość: aga Re: Ty także nie jestes znajomym nickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:36
                    W moim przypadku, nie wiem który to miałby być.
                    Było ich tak wiele, ze juz nie pamietam jakie i będą inne.
                    Tak już moja natura.
        • Gość: robaczek Re: eeee.....obce nicki... IP: 5.5R* / 193.188.105.* 16.03.05, 22:50
          też Cię kocham:)
          • Gość: leziox Re: eeee.....obce nicki... IP: *.ipt.aol.com 16.03.05, 23:51
            O!Paprykarz szczeciński się pokazał.A ja już myślałem że się wycofał.
            • Gość: leziox Re: eeee.....obce nicki... IP: *.ipt.aol.com 16.03.05, 23:56
              No,znaczy dobrze że się pokazał,widać ma ten świat w sobie jeszcze coś
              trwałego.PS.siemanko turkuciu podjadku też.
              • Gość: samanta Re: eeee.....obce nicki... IP: 83.168.104.* 17.03.05, 09:06
                robaczek ...lol
                Leziox ,niestety nie ma nic trwalego tak do konca ,z przykroscia sie o tym
                przekonalam.........
                • Gość: tygrysek_ Re: eeee.....obce nicki... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.03.05, 09:13
                  jo jezd dzioucha;)))
                  co tam u ciebie ? dalej rozpijasz młodzież ? hehehehe
                  • Gość: samanta Re: eeee.....obce nicki... IP: 83.168.104.* 17.03.05, 09:31
                    czesc wlochaty ,sloneczko ty moje pregowane:))) No cos ty...zapomnialam juz
                    nawet jak pachnie zubrowka ,ograniczylam do minimum palenie....koniec swiata
                    normalnie:)))
                    • Gość: tygrysek- Re: eeee.....obce nicki... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.03.05, 10:13
                      ku.. , nrmalnie klne sie na ojca Rydzyka i wszystko co mi swiete, nie
                      wierze !!!!!!

uszczypnij mnie w penisa :))))
                • schizoo Re: eeee.....obce nicki... 17.03.05, 10:47
                  więc kiedy i gdzie ???
                  • Gość: samanta Re: eeee.....obce nicki... IP: 83.168.104.* 17.03.05, 12:49
                    tygrys fakt jest faktem i mozna pominac element szczypania cie w penisa.Swoja
                    droga nic sie nie zmieniles,swintuszysz jak zawsze he,he
                    Schizoo...a tak dokladnie to o co ci chodzi skarbie?;))))
                    • schizoo Re: eeee.....obce nicki... 17.03.05, 22:55
                      tak się naszukałem tego wątku.....że zapomniałem,co chciałem powiedzieć.......
                      najprawdopodobniej chodziło mi o jakąś orgię;)
                      • Gość: leziox Re: eeee.....obce nicki... IP: *.arcor-ip.net 17.03.05, 22:59
                        A co to orgia?ma to cos wspolnego ze smieciami?
                        • Gość: samanta Re: eeee.....obce nicki... IP: 83.168.104.* 18.03.05, 06:59
                          to taka japonska sztuka skladania papieru czyli pozniej smieci jakby nie
                          patrzec:-PPP
                          • saqqara Re: eeee.....obce nicki... 18.03.05, 09:32
                            boshe, w koncu ktos normalnie nienormalny:))))od razu sie czlowiekowi na duszy
                            lepiej robi:))))
                            buziaki Samci sle:D
                            • Gość: samanta Re: eeee.....obce nicki... IP: 83.168.104.* 18.03.05, 10:06
                              szaki...chyba ze 100 lat juz nie widzialam twojego nicka :) Tak zajeta
                              przegryzaniem krtani i spijaniem krwi ofiar?:)
                              • saqqara Re: eeee.....obce nicki... 18.03.05, 10:22
                                szukaniem dziewicuff tak zajeta jestem, coraz mniej tego po swiecie chodzi:))
                                ale i Ty tu nieczesto zagladasz...czyzby doki portowe tak oblegane byly?;)
                        • schizoo Re: eeee.....obce nicki... 18.03.05, 18:23
                          Gość portalu: leziox napisał(a):

> A co to orgia?ma to cos wspolnego ze smieciami?
                          kup dwa sześciopaki....skonsumuj je...to zrozumiesz co to jest orgia;)
                          • Gość: leziox Re: eeee.....obce nicki... IP: *.ipt.aol.com 18.03.05, 22:19
                            Widać od razu Schizol,że nie znasz się na sprawach technicznych.Po 2-ch
                            sześciopakach jedyne,co ci się może udać,to przyjemne i długie siusianie nad
                            kibelkiem zwiędłą częścią męskości,no i wyobrażanie sobie,jak by mogło być
                            fajnie z koleżanką,gdybym wypił tylko jednego sześciopaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka