Dodaj do ulubionych

Miłe Panie,

18.03.05, 00:00
Bardzo się cieszę, że tak licznie zgłaszacie chęć swojego uczestnictwa w moim
forum.
Niestety, Wasze uczestnictwo w nim jest warunkowe.

Cieszę się, że tutaj jesteś.
Ja szukam partnera, kogoś kto ..., z kim ... .
Napisz proszę, po co Ty tutaj zajrzałaś, jaka jesteś i skąd.
Może i Ty tutaj kogoś znajdziesz.

Powodzenia.

Ps.
Niestety, z braku czasu, nie odpowiadam na e-mail.
Przepraszam izapraszam na forum „Szukam ..."

facet…1 z Wawy.
Obserwuj wątek
    • omega999 Drogi panie 18.03.05, 09:17
      postaram sie spelnic Twoje warunki. Po co tu zagladam? bo chce z kims pogadac.
      Nie lubie czatow, a w serwisie randkowym dostane co najwyzej propozycje wyjazdu
      jednorazowego. Czy szukam? Szczerze mowiac tak, przyjaciol, znajomych,
      milosci.....jestem z Olsztyna
      • aroma1 Re: Drogi panie 18.03.05, 09:21
        Olsztyn jest piękny
    • literka1 Re: Miłe Panie, 18.03.05, 09:31
      Dziękuję za zaproszenie,
      ale nie skorzystam,
      nie widzę uzasadnienia, dlaczego Twoje Forum stało się "ukryte"...
      nie widzę powodu, abym opisywała "kogo szukam, po co zajrzałam, jaka jestem i
      skąd... tym bardziej, że jako założyciel nie dałeś dobrego przykładu takiej
      autoprezentacji.
      Brak odpowiedzi na maile z braku czasu dopełnia wszystkiego.
      Mnie takie podejście nie odpowiada,
      ale to tylko wyłącznie mój pogląd na sprawę.
      W związku z tym powodzenia życzę.
      :-)))
      • Gość: literkaA Re: Miłe Panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:41
        Literko1 - masz absolutną rację.
        Niestety takimi Macho nasz świat jest usiany.
        Facetom się w głowach przewraca, ale to my kobiety na to pozwoliłyśmy.
        Zgadzamy się na wszystko, znosimy upokorzenia, skaczemy koło nich jak koło
        śmierdzącego jajka.
        Dlatego miłe Panie, które tu zaglądacie - nie dajcie się podpuścić kolejnemu -
        niestety muszę to powiedzieć - dupkowi, który dobrze się bawi.
        • Gość: zwil Re: Miłe Panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:16
          i może dla tege kiścicie siś no tym f.
          To nic złego wiedzieć z kim i po co, zwłaszcza jak człowiek wie czego szuka.
          Nie dał przykładu? A która z Was Miłe Panie były na tym f.
          Ja tam idę, i na was nie czekam.
          Powodzenia w swojej zarozómiałości.
          • Gość: ktoś Re: Miłe Panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:32
            Brawo zwil. Im się wydaje, że są ksężniczkami. Facet...1! Mam nadzieje, że ich
            do siebie nie wpóścisz! Niech się kiszą tutaj, albo na np. "amorek.pl".
            • Gość: KTOSIA Re: Miłe Panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:02
              Poziom w/w panów daje się zauważyć po znajomości gramatyki języka polskiego.
              Rzeczywiście nie ma po co iść na to forum jeśli jest tam takie towarzycho.
              • t.flesz Re: Miłe Panie, 18.03.05, 11:44
                Jeśli znajomość gramatyki języka polskiego jest dla cibie tak ważne.
                • Gość: KTOSIA Re: Miłe Panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:14
                  Owszem, ważna, bo świadczy o poziomie.
                  • facetpoprzejsciach1 Re: Miłe Panie, 18.03.05, 15:14
                    To współczuje. Masz b. małe wymagania.
                    • Gość: KTOSIA Re: Miłe Panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:52
                      Ależ,naprawdę, nie martw się. W tym kraju znajdziesz napewno mnóstwo kobiet
                      półanalfabetek, które marzą o byciu w Warszawie, a nie wiedzą jak pisze się
                      organ znajdujący się między męskimi nogami.
                      Wnioskuję, że nie należysz do tych mężczyzn, którzy umieją "to" napisać, ale
                      tych, kltórzy szukają użytkowniczek tegoż organu, bo sam z własnej woli nie
                      wykazuje CI chęci "wstawania".
                      Na szczęście "KTOŚ" jest sprawiedliwy.
                      • northumberland Re: Miłe Panie, 18.03.05, 15:54
                        chyba ze utracil GO - i to sa wlasnie te "przejscia"...
                      • Gość: papa Ambitna jesteś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:03
                      • Gość: nowy Re: Miłe Panie, dlaczego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:56
                        ... jesteście agresywne?
                        • Gość: Illona Re: Miłe Panie, dlaczego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:14
                          A gdzie Ty "Nowy" tę agresję zauważyłeś?
                          Przykład proszę.
                          Wypowiedzi osób, które nie potrafią używać swojego ojczystego języka w sposób
                          przynajmniej poprawny nie zasługują - moim zdaniem - na merytoryczną odpowiedź.
                          Jaki jesteś w necie, taki jesteś w życiu...
                          Jakiego języka używasz w necie, takim samym operujesz na co dzień..
                          Tego jestem pewna w 99,99%
                          Bo przecież od każdej zasady są wyjątki.
                          :-)
                          • facetpoprzejsciach1 Re: Miłe Panie, dlaczego ... 18.03.05, 21:42
                            Nie tylko agresję, ale i wulgarność. Z resztą się zgadzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka