northumberland 18.03.05, 09:42 ... sucho w przelyku... a mowili zeby nie mieszac wszystkiego na raz... ehh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robakalenieksiadz Re: po swietym patryku... 18.03.05, 09:58 he he he a ja zaraz pogadam sobie z harnasiem >Szczyty głupoty zdobywa się bez wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: po swietym patryku... 18.03.05, 09:59 pozdrow go ode mnie i powiedz ze tesknie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: po swietym patryku... 18.03.05, 10:07 oki. jak by co to pewnie wiesz gdzie go znaleźć, podpowiadać nie będę {wrazie czego tuż za rogiem czeka ten z rogami} >Szczyty głupoty zdobywa się bez wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: po swietym patryku... 18.03.05, 10:08 nawet nie wiesz jak sie ciesze ze go moge spotkac.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: po swietym patryku... 18.03.05, 10:22 No.. ja też jestem miłośnikiem przyrody, lubię zwłaszcz te zoologie praktyczną ;}} >Szczyty głupoty zdobywa się bez wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś