ma_goy 18.03.05, 12:39 :) bo jakos ostatnio nawet nickow "ekipy" nie widac w rozmowach :) zatem WZYWAM do meldowania sie "hanysow" , bo moze czas zaczac topik o wiosennym spotkaniu ? ;) samo troche "grzeszni" rozpoczynaja liste : goya + ma_goy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_mru Re: "palec pod budke"....(w katowicach) 18.03.05, 13:17 Mazowsze wita...i zyczy całej ekipie miłego piatku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: "palec pod budke"....(w katowicach) 18.03.05, 14:36 Witam wszystkich. Wiosna za pasem, więc może przydałoby się jakieś spotkanko. Te,! ma-goy nie bądź ksenofobem!. Gorole, Zagłebiaki i innej maści ludziska też są mile widziani, to powiedziałem ja rysky (naturalizowany hanys) na swoją własną odpowiedzialność (chyba ma-goy nie będzie miał nic przeciwko :))) pozdrowienia rysky Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: "palec pod budke"....(w katowicach) 18.03.05, 15:02 Witam i ja, Mazowszanka jedna :) Niech no tylko zrobi sie troszke cieplej, wtedy z Kotkiem wpadniemy na tego TORTA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: "palec pod budke"....(w katowicach) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:26 juz sie ROBI cieplo :) i nie tylko na dworze , wiec .....grzejemy piekarnik ;) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: "palec pod budke"....(w katowicach) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:25 (chyba ma-goy nie będzie miał nic przeciwko :))) :D nie bedzie :) pisalem na forum ogolnopolskim , wiec traktuje okreslenie jak "haslo wywolawcze" ;) no to jakis grunt porozumienia (n/t spotkania) juz jest :) teraz czas na "ziarna" :) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: "palec pod budke"....(w katowicach) 18.03.05, 16:55 byle do świąt! sprzątanie,"zakupowanie" ,poszczenie ;) ale potem - hulaj dusza! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynia Re: "palec pod budke"....(w katowicach) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.05, 19:40 Jezdem jezdem!!! ale tym razem to mnie paskudne wirusisko "dopadło" - buuuuuuuuu.... Wyglądam jak królik z pijackim nosem a czuję się , ech - lepiej nie gadać. Tym bardziej cieszę się że wyszedłeś z ukrycia:)))Co do spotkania to jak najbardziej "za", postaram się wcześniej obstukać jakiesik przyjazne miejsce dla Szanownej Ekipy bo na samo wspomnienie Paskudy rośnie mi temperatura. Zatem pozdrawiam Was serdecznie i dużo zdrówka życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: "palec pod budke"....(w katowicach) 18.03.05, 19:50 Witaj Kryniu:) Lecz się i kuruj cobyś po świętach zdatna była do ekscesów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynia Re: "palec pod budke"....(w katowicach) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.05, 20:19 Witaj Wietko - bardzo się staram a sama myśl o ekscesach w Waszym towarszystwie pobudza mnie do życia. Cmokasy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: "palec pod budke"....(w katowicach) 18.03.05, 20:27 gdybyś mogła- wyszukaj jakieś sympatyczne, przytulne lokum i daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynia Re: "palec pod budke"....(w katowicach) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.05, 20:29 OK. Coś się znajdzie...dam znać na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś