20.03.05, 10:23
widzieliscie? czy to tylko taka scena w egzorcyscie byla?
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: 1 gr 20.03.05, 11:16
      a już myślałam, że to post o cyckach za 1 grosz, które promuje aktualnie Simplus. kto wie.

-
      ?Królowa nie weźmie udziału w świeckiej ceremonii ślubu, ponieważ ma świadomość, że książę Karol i pani Bowles chcieliby, aby ceremonia była skromna. Gdyby królowa wzięła w niej udział, uroczystość, z definicji, nie byłaby skromna? ?...
      • nallega_m Re: 1 gr 20.03.05, 11:36
        chyba mi sie przysnelo w trakcie reklam i dlatego pytam, bo moze to jakis
        koszmarek byl? albo cos mi sie pod wplywem silnych wrazen po filmie nadbudowalo?
        • lilith76 Re: 1 gr 20.03.05, 12:34
          > chyba mi sie przysnelo w trakcie reklam i dlatego pytam, bo moze to jakis
          > koszmarek byl?

:))))))))))))))) dobre!
          Simplus postanowił pójść za ciosem i zdyskontować ogromny sukces oraz powodzenie swojej poprzedniej reklamy "falujące cycki w liceum". tym razem bohaterka - ubrana w podobnie kusą bluzeczkę - stoi na środku jakiejś sceny i kuszącym ruchem wolno bluzeczkę zdejmuje przez głowę. i już kiedy falujący biust ma wypłynąć na ekran, kolega za kulisami opuszcza wajchę (z jednej strony ukłon w stronę Hejah, z drugiej - symbol opuszczonej wajchy sympatyków biuściastej przed ekranem), światło gaśnie i w ciemnościach widać tylko ów jeden grosz fosforyzujący na biuście podmiotu lirycznego tej historii.
          mnie się podoba muzyczka w tle.
          skojarzenia z "Egzorcystą" są ciekawe :)))

PS: ja usnęłam pod koniec filmu :((( ale mam na płytce, to uzupełnię braki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka