cenobite 21.03.05, 10:27 obsmiałam sie jak norka, fajnie sparodiowali wszystkie najgorsze maniery prowadzących KcH, mam nadzieje ze redaktor Wyszynska to oglądała i wzięla sobie do serca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: MaMa obśmiala Kawe czy Herbate 21.03.05, 10:36 to była parodia "Pytanie na śniadanie".Ale co do tych manier to masz racje.Pokazali wszystko co najgorsze w tej szmirze.I ta Młynarska zarzucająca grzywą hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: MaMa obśmiala Kawe czy Herbate 21.03.05, 11:12 na bank KcH, był gostek brzdąkający na pianinie niczym Nahorny:))i upieram sie przy Wyszynskiej, a nie Młynarskiej, przez charakterystyczny głupawy chichot:)) ale w sumie i w KcH i PnS króluje zasada zeby przerwac rozmówcy jak za długo i mądrze gada;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: MaMa obśmiala Kawe czy Herbate 21.03.05, 11:27 ale grzywa na pól twarzy to na bank była od Agatki ;) nie oglądam KcH więc nie wiem czy tam są ekspreci przy telefonach i czy goście gotują - dlatego mi się to kojarzy z PnŚ.Ustalmy, że był to mix ;) heh. Nie pamiętam tytułu ale on chyba też był mixem - Zupa czy pytanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: MaMa obśmiala Kawe czy Herbate 21.03.05, 16:15 hehe, ja z kolei rzadko ogladam Pytanie. ale i tu i tu gotuja i ekspertuja sie przy telefonach Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: MaMa obśmiala Kawe czy Herbate 21.03.05, 13:42 o jezuuuuuuuu:( nie widziałam, buuuuu:( czy są tego jakieś powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
makary_74 Re: Kazzol, thx:) 21.03.05, 15:54 Zupa czy śniadanie Pan profesor Walczak... Walczyk! Walczyk! Bardzi mi na tym zależy, Walczak jest na liście. hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Re: Kazzol, thx:) 22.03.05, 20:35 Oglądałem powtórkę MaMa dziś 15:10 i był to jakiś starszy odcinek (na pewno go już oglądałem), z tą asystentką olewającą Maternę i Mannem mówiącym w kółko "wielkie joł", "w porzo" itp. Ostrzyłem sobie zęby na parodię Kawy czy Herbaty a tu coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Kazzol, thx:) 22.03.05, 20:54 Mają poślizg tygodnia albo dwóch w powtórkach.Ten motyw z asystentką już chyba 3 razy powtarzali. Odpowiedz Link Zgłoś