Dodaj do ulubionych

A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY???

17.06.02, 14:01
Tyle tu dzis tych ... no... farb, malarzy i malarek :))) Inwencja tworcza mnie dopadla - zmalujmy cos razem! Moze przezyjesz :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:13
      Mam natchnienie, ale brak mi talentu.co Ty na to? :)))
      • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:15
        Pozwolisz w takim razie, ze pedzel ja bede trzymac :)))

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Mam natchnienie, ale brak mi talentu.co Ty na to? :)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:18
          W ten sposób tchniesz we mnie talent? :)))
          • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:21
            Nie kochanie, postaram sie skierowac twoje zainteresowanie sztuka na inne tory niz rekodzielo artystyczne :)))))))))))

> W ten sposób tchniesz we mnie talent? :)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:30
              Jesteś zdolna.Wiem że Ci się to uda:)))
              • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:31
                Jestem samoukiem - takim samym jak janko muzykant ;)))

> Jesteś zdolna.Wiem że Ci się to uda:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:33
                  Skrzypkowie mają bardzo delikatne paluszki:)))
                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:37
                    Myslalam o czyms bardziej prozaicznym i ludowym :)))

> Skrzypkowie mają bardzo delikatne paluszki:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:57
                      Ale Janko Muzykant to maestria, wysublimowana twórczość.Słowem czysta sztuka:)))
                      • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:58
                        no po czystej to ja taka muzykalna nie jestem ;)))

> Ale Janko Muzykant to maestria, wysublimowana twórczość.Słowem czysta sztuka:))
                        > )

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:00
                          Ale garniesz się do prawdziwej sztuki.To się liczy:)))
                          • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 15:07
                            tylko sama juz nie wiem czy bardziej liczy sie tworzywo czy tworca! odwieczny konflikt nekajacy wszystkich artystow:)

> Ale garniesz się do prawdziwej sztuki.To się liczy:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:12
                              Zaniepokoiłaś mnie.Co dla Ciebie jest tworzywem? :)))
                              • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 15:34
                                no jak to kto??? ten, ktoremu przekaze historycznie ugruntowana i poparta wieloma dowodami teze poslugiwania sie pedzlem w
                                okreslonych sytuacjach:)))

> Zaniepokoiłaś mnie.Co dla Ciebie jest tworzywem? :)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:37
                                  A czy mogę popatrzeć z boku jak mu to przekazujesz?:)))
                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 15:43
                                    Biedactwo! Oszalal z nadmiaru szczescia! To TOBIE mialam pokazywac hahahahahaha...

> A czy mogę popatrzeć z boku jak mu to przekazujesz?:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:45
                                      Tego się obawiałem.Ty masz jakieś mordercze zapędy w stosunku do tworzywa:)))
                                      • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 15:46
                                        Bo ja nie lubie jak tworzywo jest malo plastyczne i zbyt dlugo mi sie opiera!

> Tego się obawiałem.Ty masz jakieś mordercze zapędy w stosunku do tworzywa:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:54
                                          A może tworzywo woli być twórcą?:)))
                                          • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 15:59
                                            Nie! za mloda jestem a nowy zestaw kredek! :)

> A może tworzywo woli być twórcą?:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:03
                                              To właśnie młodość jest plastyczna i bardzo wdzięczna w obróbce:)))
                                              • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 16:09
                                                Masz racje - poszukam swiezego mieska :)

> To właśnie młodość jest plastyczna i bardzo wdzięczna w obróbce:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:13
                                                  Nie do konca to miałem na myśli:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 16:15
                                                    a co miales??? bez sciem prosze :)

> Nie do konca to miałem na myśli:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:26
                                                    To nie Ty miałaś pracować nad młodym mięskiem:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 16:40
                                                    A kto?????? o matko crimen!!!!:)

> To nie Ty miałaś pracować nad młodym mięskiem:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:42
                                                    Ja oczywiście.Wszystko Ci trzeba tłumaczyć wprost;)
                                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 16:56
                                                    yhy:)))) ja to wogole tak jakos malo kumata jestem:)))

> Ja oczywiście.Wszystko Ci trzeba tłumaczyć wprost;)

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:58
                                                    To powinnaś być tworzywem plastycznym, a nie jesteś;)
                                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 17:13
                                                    bo stara juz jestem :)))) od czasu kiedy mozna mi bylo przygiac karczycho minelo jakies 20 lat :)))) Teraz ewentualnie moge isc na
                                                    wspolprace aczkolwiek nie na pewno :)

> To powinnaś być tworzywem plastycznym, a nie jesteś;)

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 17:24
                                                    Rzeczywiście fatalnie.Ja też mam twarde karczycho.Możemy się pozabijać:)))
                                                    Ale za to pikno śmierć;)
                                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 17:30
                                                    ja tam nie ustapie :) Ty musisz!

> Rzeczywiście fatalnie.Ja też mam twarde karczycho.Możemy się pozabijać:)))
                                                    > Ale za to pikno śmierć;)

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 17:34
                                                    Dlaczego muszę?Przecież mnie sprzedałaś:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 18:20
                                                    ale chyba Cie odkupie....... co Ty na to???

> Dlaczego muszę?Przecież mnie sprzedałaś:)))

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.06.02, 02:02
                                                    Pewnie.Lubię Twoje rączki:)))
                    • Gość: ziedrzec Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: 195.116.220.* 21.06.02, 09:16
                      jasmina_tdi napisał(a):

> Myslalam o czyms bardziej prozaicznym i ludowym :)))
                      >
                      >
                      > Gość portalu: Crimen napisał(a):
                      >
                      > > Skrzypkowie mają bardzo delikatne paluszki:)))
                      >

hyhyhy... w dudy dęcie?
        • laelia Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:20
          Jasminka, podkradasz mi mojego ulubionego modela :)
          • jasmina_tdi laeila 17.06.02, 14:21
            Kochanie, przeciez ustalilysmy, ze jest TWOJ! Nie pamietasz?

laelia napisał(a):

> Jasminka, podkradasz mi mojego ulubionego modela :)

• laelia Re: laeila 17.06.02, 14:27
              hi, hi muszę dbać o własne interesy, życie to dżungla przecież :)
              • jasmina_tdi Re: laeila 17.06.02, 14:28
                zwlaszcza o TAKI interes :))) Nie zmarnuj go! :0

laelia napisał(a):

> hi, hi muszę dbać o własne interesy, życie to dżungla przecież :)

• Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:32
            Czy ja mam tu jeszcze coś do powiedzenia? :)))
            • laelia Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:37
              zawsze, wolność słowa masz zagwarantowaną konstytucyjnie :)
              • jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:38
                tylko co z tego :))))

laelia napisał(a):

> zawsze, wolność słowa masz zagwarantowaną konstytucyjnie :)

• laelia Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 14:57
                  nie uświadamiaj go aż tak bardzo, bo ucieknie :)))
                  • Gość: Crimen Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 14:59
                    Tylko gdzie mój udział w transakcji?:)))
                    • laelia Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 17.06.02, 15:03
                      jako obiektu tejże Twój udział jest niebagatelny :)
                      • jasmina_tdi badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 15:08
                        ... zrobie to co obiecalam :))))))))) Do imprezy niedaleko :)))) HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
                        • Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:14
                          Szantaż?A z kim będziesz szukać kwiatu paproci? :)))
                          • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 15:33
                            niech pomysle........ z lustrem? Nie! To moze ze sciana??? tez nie - nie lubie sie powielac ;))) na pewno cos wymysle do tego czasu
                            ;)))

> Szantaż?A z kim będziesz szukać kwiatu paproci? :)))

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:38
                              Po co kombinować gdy rozwiązanie samo się narzuca:)))
                              • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 15:42
                                widocznie dopiero nabiera rozpedu bo jakos nie zalapalam ;)))

> Po co kombinować gdy rozwiązanie samo się narzuca:)))

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:46
                                  A noc Świętojanska coraz bliżej:)))
                                  • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 15:47
                                    Najwyzej przespie! I tak nie wiem ktorego to!

> A noc Świętojanska coraz bliżej:)))

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 15:56
                                      Chiba za trzy dni.Kto może podprowadzić Twój kwiat paproci;)
                                      • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 16:08
                                        A co zrobic jak kwiat sam ucieka? :)

> Chiba za trzy dni.Kto może podprowadzić Twój kwiat paproci;)

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:14
                                          Świat jest iluzją.Może nie ucieka, ale sam nie przyjdzie:)))
                                          • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 16:16
                                            No to mamy lekki problem bo ja sama tez do lasu nie poleze. Iluzja nie iluzja ale kwiat powinien miec jaja.

> Świat jest iluzją.Może nie ucieka, ale sam nie przyjdzie:)))

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:28
                                              Proponowałem Ci wspólną wyprawę, ale skoro nie chcesz...;)
                                              • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 16:40
                                                a po co sie chcesz wyprawiac crimenku? :)

> Proponowałem Ci wspólną wyprawę, ale skoro nie chcesz...;)

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:43
                                                  Żeby Ci samej nie było smutno;)
                                                  • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 16:56
                                                    wcale mi nie jest smutno samej :))) istnieja rozne rodzaje samotnosci - niektore calkiem zabawne :)))

> Żeby Ci samej nie było smutno;)

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:59
                                                    Myślałem o wyprawie do lasu;)
                                                  • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 17:12
                                                    w lesie jest ciemno i zgubic sie mozna ;)))

> Myślałem o wyprawie do lasu;)

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 17:25
                                                    Zgubić się z Tobą w lesie...:)))znowu się rozmarzyłem;)
                                                  • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 17:31
                                                    tak tak - pewnie musialabym cie wyniesc na wlasnych plecach ;)))

> Zgubić się z Tobą w lesie...:)))znowu się rozmarzyłem;)

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 17:38
                                                    Kobiety z reguły gubią się w lesie.Jesteś wyjątkiem? ;)
                                                  • jasmina_tdi Re: badz grzeczny crimenku bo... 17.06.02, 18:20
                                                    jestem wyjatkowo zgubnym wyjatkiem :)

> Kobiety z reguły gubią się w lesie.Jesteś wyjątkiem? ;)

• Gość: Crimen Re: badz grzeczny crimenku bo... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.06.02, 02:04
                                                    Ja też się nie gubię, ale przy mnie mogłabyś choć udawać zagubioną:)))
    • mistrel Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 20.06.02, 22:06
      jasmina_tdi napisał(a):

> Tyle tu dzis tych ... no... farb, malarzy i malarek :))) Inwencja tworcza mnie
      > dopadla - zmalujmy cos razem! Moze przezyjesz :)))

Dzidziusia? :D

• jasmina_tdi Re: A MOZE COS RAZEM ZMALUJEMY??? 20.06.02, 22:08
        Nie kochanie, mialam na mysli przekopiowanie Mona Lisy kredkami swiecowymi:)

>
        > Dzidziusia? :D
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka