Gość: Magnolia IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:20 Laelia z E. wygrzebali tam już dla nas odpowiednią butelczynę... jak miło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 14:33 żywisz jeszcze jakieś złudzenia, że od rana coś w tej butelczynie zostało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 14:34 moze da sie zessac z kamienia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:40 hmmm, jak było na kamieniu, to teraz oparami moznaby się upajać... saqqara napisał(a): > moze da sie zessac z kamienia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:39 to pogrzebiemy jeszcze troche... a na wszelki wypadek przytacham ze dwie pod pachą laelia napisał(a): > żywisz jeszcze jakieś złudzenia, że od rana coś w tej butelczynie zostało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 14:43 aaa, to zupełnie co innego. Enancjo się zdziwi, jak wróci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:45 ucieszy się, jak by nie było-piwnica mu się pogłębi, jak dobrze sie zagrzebiemy, to może jakiś niezły rocznik nam w ręce wpadnie... Enancjo byle czego w piwnicy nie trzyma... laelia napisał(a): > aaa, to zupełnie co innego. Enancjo się zdziwi, jak wróci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 14:45 myslalam ze mozze cos wylali to sie na kaminiu ostalo;))a ja mam ze soba 2 kraty.. piwa oczywiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: *.arcor-ip.net 18.06.02, 15:11 Jak ja wiem,że mam się włóczyć po jakichś piwnicach,mając Saqqarę za plecami,to nawet to,że szukam wódki,wcale mi nie pomaga.No kurwa,jest mi poprostu jakby nieswojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: 195.205.73.* 18.06.02, 15:15 to ustwimy Was w rządku dwuosobowym ale tak by to Saqquara miała Cię za plecami Co Ty na to Leziu? Powiedz, że przybędziesz...? Gość portalu: leziox napisał(a): > Jak ja wiem,że mam się włóczyć po jakichś piwnicach,mając Saqqarę za plecami,to > > nawet to,że szukam wódki,wcale mi nie pomaga.No kurwa,jest mi poprostu jakby > nieswojo. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nie chce was martwic ale 18.06.02, 15:21 kol.E gania po miejskim parku za tlenionymi laskami. Nie sadze aby w tej sytuacji chcial wrocic do ciemnej piwnicy :)))) Byc moze jednak istnieje haczyk, na ktory dalby sie zlapac i wrocic pod ziemie ale kto go tam zna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: nie chce was martwic ale IP: 195.205.73.* 18.06.02, 15:30 no cóż, wystarczy nam wobec tego jego piwnica... jasmina_tdi napisał(a): > kol.E gania po miejskim parku za tlenionymi laskami. Nie sadze aby w tej sytuac > ji chcial wrocic do ciemnej piwnicy :)))) Byc moze > jednak istnieje haczyk, na ktory dalby sie zlapac i wrocic pod ziemie ale kto g > o tam zna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: *.arcor-ip.net 18.06.02, 15:23 a NIBY co,termin jaki wyznaczony był,czy po prostu tak improwizujecie i zaraz schodzicie do piwnic?ja tam zawsze chętny na ciekawe imprezy... A jak jeszcze Saqqara będzie z przodu,to w ogole super.NIe dość że mnie nie ugryzie,to jeszcze będę mógł podziwiać jej kształtny bez wątpienia tyłeczek,jak to wszystkie wampirzyce mają...No zgłaszam swój akces,a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: 195.205.73.* 18.06.02, 15:31 super Leziu, a ja będę za Tobą i spr. czy z Twoim tyłeczkem wszystko OK, PA! Gość portalu: leziox napisał(a): > a NIBY co,termin jaki wyznaczony był,czy po prostu tak improwizujecie i zaraz > schodzicie do piwnic?ja tam zawsze chętny na ciekawe imprezy... > A jak jeszcze Saqqara będzie z przodu,to w ogole super.NIe dość że mnie nie > ugryzie,to jeszcze będę mógł podziwiać jej kształtny bez wątpienia tyłeczek,jak > > to wszystkie wampirzyce mają...No zgłaszam swój akces,a co! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 15:32 .. bez porcji wegla na nastepna zime .. nie wpuszcze .. musze za Was myslec .. co by nam zima przytulnie tez bylo ... .. ale chlodne trunki mam do wyboru .. margerita / Martini na lodzie itd // pifka lepszy gatunkow , pinogrigio .. swiezy wloski wypust .. ale wejsciowa z wiadrem wegla TYLKO Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo IP: 195.205.73.* 18.06.02, 15:35 dla mie duuuużoooo Martiniiii, a co do zimy - dokopiemy się do jakiegoś rurociagu gazowego i dokręcimy jakas rurke... buziaki, PA! enancjo napisał(a): > .. bez porcji wegla na nastepna zime .. nie wpuszcze > .. musze za Was myslec .. co by nam zima przytulnie tez bylo ... > .. ale chlodne trunki mam do wyboru .. margerita / Martini na lodzie > itd // pifka lepszy gatunkow , pinogrigio .. swiezy wloski wypust > .. ale wejsciowa z wiadrem wegla TYLKO > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 15:36 .. hmm nie mieszane czy wstrzasniente ... ? Enancjo Gość portalu: magnolia napisał(a): > dla mie duuuużoooo Martiniiii, a co do zimy - dokopiemy się do jakiegoś rurocia > gu > gazowego i dokręcimy jakas rurke... > buziaki, > PA! > enancjo napisał(a): > > > .. bez porcji wegla na nastepna zime .. nie wpuszcze > > .. musze za Was myslec .. co by nam zima przytulnie tez bylo ... > > .. ale chlodne trunki mam do wyboru .. margerita / Martini na lodzie > > itd // pifka lepszy gatunkow , pinogrigio .. swiezy wloski wypust > > .. ale wejsciowa z wiadrem wegla TYLKO > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 15:50 tak jej namieszales ze chyba ja wstrzasnelo!!! Magnolia gdzie jestes?????!!:)) enancjo napisał(a): > .. hmm nie mieszane czy wstrzasniente ... ? > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: robimy impreZę w piwnicy Enancjo 18.06.02, 16:00 .. co Ty .. drink byl w formie lagodnie powalajacej trwale penetrujacej trzewia trescia wprowadzajaca dusze w drganie .. .. moj drink takiem jest doznaniem ... Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > tak jej namieszales ze chyba ja wstrzasnelo!!! > Magnolia gdzie jestes?????!!:)) > > > enancjo napisał(a): > > > .. hmm nie mieszane czy wstrzasniente ... ? > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś