kochanica-francuza 27.03.05, 19:00 Przynajmniej warszawiacy! To nie jest dyskryminacja i warszawocentryzm,ale tak po prostu najłatwiej - ludzie z jednego miasta...A że jestem z Wawy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_wok Ha ! Ha! 27.03.05, 19:40 Moim zdaniem zrejterujesz w ostatniej chwili. Tak obstawiam. Ale na spotkanie jestem gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ha ! Ha! 27.03.05, 19:41 e_wok napisała: > Moim zdaniem zrejterujesz w ostatniej chwili. Tak obstawiam. Ale na spotkanie > jestem gotowa. > > No i jaka z ciebie @??? Nie zrejteruję ze strachu,najwyżej z depresji,a to nie to samo.:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Spotkajmy się! 27.03.05, 20:43 abstrakt2003 napisał: > Poco? A ktoś ci każe? My się z e_wok spotkamy,jak nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Spotkajmy się! 27.03.05, 21:11 To nie jest odpowiedż na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Spotkajmy się! 27.03.05, 23:54 abstrakt2003 napisał: > To nie jest odpowiedż na moje pytanie. żeby się zobaczyć.:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Spotkajmy się! 27.03.05, 23:07 Gdzie, kiedy, co mielibyśmy robić? (tak konkretnie dla odmiany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Spotkajmy się! 27.03.05, 23:28 Cwiartowac sie oczywiscie. Najlepiej na dworcu, bo zawsze sie zostawia zwloki w walizce w poczekalni - to jest obowiazkowe. Zakladam, ze - biorac pod uwage, ze "plec slaba" zazwyczaj okazuje sie silniejsza - Kochanicy i mi nie bedzie sie chcialo daleko tej walizki wlec. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Spotkajmy się! 27.03.05, 23:44 Ale ja poważnie pytam :) Mamy iść do kawiarni, do kina, czy może parku..? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia ewok 28.03.05, 10:41 e_wok napisała: > Cwiartowac sie oczywiscie. Najlepiej na dworcu, bo zawsze sie zostawia zwloki w > walizce w poczekalni - to jest obowiazkowe. Już jakiś miesiąc temu Ci napisałam, że czas abyć przestała czytać kryminały:) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Spotkajmy się! 29.03.05, 09:34 Upraszam o wyznaczenie terminu w dzien wolny od pracy. Wprawdzie stolica wywoluje we mnie zazwyczaj mdlosci, ale i tak musze sie, niestety, w najblizszych tygodniach tam wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Spotkajmy się! 30.03.05, 12:22 Ja też się chętnie spotkam, ale jestem ograniczony czasowo; po pracy mam czas między 19 a 23, zaś najbliższe dwa weekendy spędzam na zajęciach (chyba żeby spotkać się wieczorem). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Pardon 30.03.05, 18:49 komp mi padl - blue screen of death. Pisze z kawiarenki.Znaki polskie nie sa wliczone w cene. admini chamy,wszystkich maja w d... Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Pardon 30.03.05, 18:58 a czemu w warszawie, co? :P może by tak na śląsku?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pardon 30.03.05, 19:17 oko_jeza napisała: > a czemu w warszawie, co? :P może by tak na śląsku?? :)) > nooo...jak bedzie w tym roku Dyktando,to moze...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś