Dodaj do ulubionych

Papuga z grzywą

28.03.05, 21:47
bosheeeeeeeeeeee, co za straszny widok! Jej rzucanie łbem doprowadza mnie do
szału .. (a tak lubiłam tę aktorkę w starej fryzurze).
Dzisiejszy odcinek to kompletna klapa.Ten Rafal w pokoju podsłuchujący
przedpokojowe wyznania Oczu_jak_cebule - obrzydliwe!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • fiodorop Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 21:53
      o matko dobrze że ktoś jest.już myślałam,że wszyscy wymarli jak dinozaury
      • wieslawa-siemiankowska Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 21:55
        Ja nie wymarłam :)) Ale za to papuga dała pełen obraz swoich mozliwości
        aktorskich- takiej ilości chrumkania, haratania warg i rzucania łbem to jeszcze
        nie było.
        • jj_krewetka Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:01

ja też przeżyłem święta :)
          a jeśli chodzi o zestaw gestów Papugi to dorzuciła niespodziewanie nowy wic:
          mordka w trąbkę ( Marta, jakoś dziwnie się zachowujesz)
          -----------------------------------------------------
          Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
          ludzi
          Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez
          dolinę ciemności
      • wieslawa-siemiankowska Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 21:56
        Aha i na miejscu Piotrusia to stanowczo wolałabym śliczną blond Olę od tej
        psychicznej zazdrośnicy Kingusi.
        • fiodorop Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 21:58
          ale włoski papugi dziś chyba jedwabiem pociągnięte.takie ułożone jakiesik
          • bm_ka Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:04
            fiodorop napisała:

> ale włoski papugi dziś chyba jedwabiem pociągnięte.takie ułożone jakiesik

Koszmarne! Koszmarne włosy i koszmarna gra! Co tej babie się stało???
            Nawet jej tragiczna rola nie wymaga takich min, zagryzania warg, rzucania łbem,
            zmarch na czole, jęków, stęknięć, grymasów ust .. zapomniała jak się gra czy
            co????!!
            • fiodorop Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:12
              upssss a,ja dzisiaj zauważyłam u niej deczko jadziku żmijowego i w duchu
              powtarzałam " jadu żmij nigdy nie za dużo Marta lej jadem i po cebulowym i po
              tulipanie niech twoja ciąża spowoduje chorobę psychiczną wszystkich
              mężczyzn ,którzy z tobą obcowali"
    • bm_ka Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:00
      Forum wraca do normy!Ludzie kończą świętowanie i rzucają sie do piór tzn.
      klawiatury! :-))
      • fiodorop Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:04
        co prawda to prawda ale obroty zwolnione,można by rzec
        powolutkie,markotne,niemrawe...
      • martuha Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:05
        czasem sie zastanawiam, jak bliscy papugi moga z nia wytrzymac? bardziej
        niezdecydowanej i depresyjnej baby swiat nie widzial. szkoda, ze ostalowska ma
        taka role.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:12
          Pal sześć bliskich- Lucki mieszkają w Grabinie i nie mają pełnego spektrum
          zachowań córeczki- tylko co te chłopy w niej widzą i jeszcze znoszą jej
          histerie ??
        • dama_karo Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:12
          Mnie najbardziej interesuje, jak z nią te chłopy wytrzymują i dlaczego lecą do
          niej jak muchy do miodu.
          Ręce opadają po prostu. Fakt, takiego popisu gry aktorskiej to ja dawno nie
          widziałam :/// Nawet jak na Papugę było to straszne.
          • wieslawa-siemiankowska Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:18
            W ogóle te siostry Mostowiaczki to rwanie mają,że hoho. W Santamaryi się bez
            przerwy jacyś kochają, a romansów Goszy to nikt nie zliczy.
            BTW Coś mi się wydaje,że Gosza to jeszcze kantem puści tego swojego Steffena.
            • dama_karo Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:25
              I absolutnie jej się nie dziwię. Też bym takiego puściła kantem.
            • fiodorop Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:26
              oj i mnie się tak wydaje coś oni jakby nie na tych falach ,a poza tym jak mnie
              by tak głośno całował to teżbym powiedziała NIE
              • spojrzenie.kota.w.butach Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 22:33
                a co sie takiego zadziało, bom nadal odłaczony....opowiedzcie w szczególikach,
                jeslim łaska...
                • dama_karo Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:33
                  Papuga pojechała do Rybaka (cholera wie po co). rybak się jej oświadcza. Papuga
                  nie odpowiada i mówi, że potrzebuje czasu i zeby się nie kontaktowali (to po
                  cholerę do niego jechała?). Kiedy wraca do domu, zastaje Luckową siedzącą na
                  schodach, która jej wyznaje, że po oczach pioznała iż Papuga jest w ciąży i
                  Papuga powinna się cieszyć, bo dziecko dla kobiety to największe szczęście.
                  Kiedy Luckowa się zmywa objawia sie Tulipan - i następuje popis gry aktorskiej.
                  Tulipan się cieszy (i to jeszcze jakoś wygląda), natomiast Papuga się nie
                  cieszy i słowa nie może wyksztusić, za to z ekstazą potrząsa grzywką, przygryza
                  wargę i w ogóle robi wszystko, co się da. Tulipan łapie, że coś nie tak i
                  usiłuje sie dowiedzieć co. Dzwonek do drzwi. Wjeżdża Rybak i deklaruje Papudze
                  na progu że ją kocha i cieszy się z dziecka. Tulipan to słyszy i jest mu smutno.
                  Chochoł cieszy się z obecności Chudej w mieszkaniu, czego nie można powiedzieć
                  o BB. Rydż też się cieszy, a Owadowi ejst to obojętne. Rydż w ogóle jest
                  gwiazdą dzisiejszego odcinka i tylko dzięki niemu można toto obejrzeć bez
                  wyrzygania. BB szuka mieszkania dla Chudej, Rydż twierdzi, że Chochoł bzyka się
                  tylko z BB, a Chudej nie kocha, Chuda to słyszy. Przychodzi potem do BB i mówi,
                  że Chochoł jest dla niej tylko kumplem. BB daje wiarę i prawie akceptuje
                  obecność Chudej w domu. Niestety, Chuda postanowiła wziąć prysznic. I Chochoł
                  chciał dać Chudej ręcznik BB. BB się wkurzyła i Wyszła.
                  Tymczasem Pavulon natyka się na starszego gościa, który okazuje się być
                  cukrzykiem, a przy okazji emerytowanym nauczycielem. Jako, ze ejst wdzięczny
                  Pavulonowi za little help zaprasza go do mieszkania i pokazuje książki o
                  Powstaniu Warszawskim. Pavulon twierdzi, ze to nuda, po czym się orientuje, że
                  starszy gość brał udział w powstaniu. jest mu głupio i przeprasza.
                  Tante Wande chce wyjechać do Niemiec, coby pomóc Eryce. Pan Bóg z tobą,
                  kobieto, stwierdzają Luckowa z ŚwiętąHanną i dają błogosławieństwo. Sztefan z
                  Myszą deklarują, że odwiozą Tante, bo im po drodze - Sztefen chce przedstawić
                  Myszę krewnym i znajomym królika.

Uff, chyba nic nie pominęłam ;)
                  • spojrzenie.kota.w.butach Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:35
                    gienielnie...czuję się jakobym obaczył w kolorze
                  • domcia81 Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:39
                    ciekawe czy cukrzyk-powstaniec przygotuje povulona do matura, bo tak jakos mi
                    sie pomyslalo...
                    • dama_karo Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:42
                      tez o tym myślałam. pavulon koniec końców pójdzie na historię. Zobaczycie.
                      • domcia81 Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:44
                        moze na prawo... jak brat :-))))

ciocia martunia wszystkich wsadzi, jako kultywowanie genow prawniczych ;-)
                  • dama_karo Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:39
                    Tfu, Chochoł nie chce dać XChudej ręcznika, tylko szlafrok BB.
                    • spojrzenie.kota.w.butach Re: Papuga z grzywą 28.03.05, 23:44
                      ja bym jej dał obiadek......mizerotka taka
                    • ginny22 Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 09:40
                      No własnie, toż to kluczowa kwestia była! (Na marginesie - nie wyobrażam sobie
                      pozyczania komuś szlafroka - w końcu to dośc prywatna rzecz...).
                      A Powstaniec ma inną rolę do odegrania niż edukacja Pavulona (chyba że edukacja
                      wyjdzie mu przy okazji).
                      • bm_ka Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 13:27
                        Powstaniec - a propos świetny aktor gra tę postać! - zapewne zapisze mieszkanie
                        w testamencie Pavulonowi umierając w tzw. "międzyczasie" ,
                        mieszkanie razem z książkami a to może pomóc Chochołowi - nieukowi w uzyskaniu
                        matury i starcie na studia. Tak podejrzewam.
            • around_the_sun Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 09:48
              wieslawa-siemiankowska napisała:

> BTW Coś mi się wydaje,że Gosza to jeszcze kantem puści tego swojego Steffena.

Też mi się tak wydaje, ta jej "miłość" do niego to jakaś podejrzana.
              • aga_ata Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 12:02
                Mój Tata podejrzewa że weteran powstania poduczy Pavulona i ten zda w końcu
                maturę :) co do Papugi to osiąga juz apogeum swojej głupoty i bezndziejnego
                wyglądu, jak te filiżanki niosła zachowywała się jak nienormalna
    • humprey_bogart Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 12:20
      może ona w końcu razem z Renias w psychiatryku skończy? i razem będą w pingla
      grały...
      • aga_ata Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 15:41
        Razem z Czesiem z samego życia :))
        • humprey_bogart Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 15:44
          a Maryja zajmie się malutką cebulką...
          • aga_ata Re: Papuga z grzywą 29.03.05, 15:50
            i stworzy z niej szczypiorek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka