romy_sznajder 29.03.05, 21:25 buuuuu, suuuuper:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: a komu ? 29.03.05, 22:32 Ilonie Wrońskiej, tzn. żonie nalanego. Tak powie w "następnych odcinkach" majster do Grzecha... Prawie spadłam z krzesła, jak to usłyszałam, nie wiem czemu, tekst średni, może intonacja? Może zaczęłam się zastanawiać czego brakuje Ilonie - Kindze? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a komu ? 30.03.05, 00:16 a Nalany będzie się uczył dylac w najnoszym show TVN "zatańcz z gwiazdą"czy jakos tak.co nowy program tvn-u,to większa wtopa;)jakoś nie moga się wstrzelić w koniunkturę;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a komu ? 30.03.05, 00:18 a, to. z tego co widziałam [zwiastuny] ma być Włodarczyk. on chyba jest niezła? a nalany po szkole aktorskiej, śpiewa, to i tańczy. ściema, czy nowe jakieś tańce? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a komu ? 30.03.05, 00:21 Nalany spiewa,nawet po francusku;)ale program o nauce tanca wydaje mi się,że będzie nudnawy;)nie ma to jak ponarzekać,zanim się zobaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a komu ? 30.03.05, 00:23 ...jak się przewracają, koślawią i garbią:) Odpowiedz Link Zgłoś