gianni_vonsacze 31.03.05, 08:13 - Wiesz co to jest NIC??? - pół litra na dwóch! Jacek Burak - zaraz po Grzechu - staje się moją ulubioną postacią serialu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikarr GRZEŚ to rewelacja 31.03.05, 08:20 Burak nic nie robi, tylko żre i gada, a Grześ to absolutna rewelacja i nareszcie to Beatka za nim lata! A jak wyszlachetniał przy Kindze. Dla mnie numer 1 wszystkich seriali, nawet po Rydżu. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: GRZECHU nie GRZEŚ 31.03.05, 08:24 To po pierwsze!!! Grześ to pasuje do jakiegoś cwela, a nie do naszego Grzecha ;)) Burak faktycznie tylko żre i gada, ale coraz większą sympatią go darzę ;) Beatka natomiast fatalna, niech już Grzechu da jej tiket powrotny i da sobie spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:25 Gianni, jak ja żałuję, że nie wciągnął mnie ten serial. Obejrzałam dwa piewrwsze odcinki, z tego drugi ziewając, no i dałam sobie spokój. A teraz żałuję, bo chyba ciekawy , co? Pamiętam,że grupa znajomych z domu dziecka zamieszkuje w jednym domu na Wspólnej, no i kłócą się potem. I finito , nic więcej nie wiem. A da się fabułę jakoś streścić? Może skumam? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:27 Streszczać 400 odcinków doprawdy byłoby trudno, więc lepiej rezerwuj sobie wieczory o 21 i jakoś się połapiesz... Co do wczoraj jeszcze - Kolosowe paróweczki były boskie, zresztą - powtarzam się znowu, ale trudno - Kolos od czasu gdy zamieszkał z Łapiduchem jakoś tak wyłagodniał i wyładniał :) I uczynny jaki się zrobił!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:29 dobra, będę oglądać, ufając wlasnej inteligencji i niebawem do dyskusji dołączę. howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:31 NO tak, Grzechu, a nie Grześ, parówki wyglądały jak glisty, Kolos wyładniał, ale KORCZ tragedia coraz większa, z odcinka na odcinek gorzej.Jakaś taka stara. I czy ona wzdycha znów do do tego drania, co ją wykołował? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:34 Korczową jak zobaczyłem to nawet moje ulubione piwo mi się cofło!!! Masakra totalna... A Wiktoria Sztal to się okaże córą Szczęki??? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:39 gianni_vonsacze napisał: > Korczową jak zobaczyłem to nawet moje ulubione piwo mi się cofło!!! Masakra > totalna... ale utrzymałeś browar??czy strata była;)? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:41 Utrzymałem, ale cięzko było. Bałem się w kimę udać, bo jakby pudel-Korczowa mi się przyśniła to masakra chyba gorsza niż Nalanego we śnie zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:45 gianni_vonsacze napisał: > Utrzymałem, ale cięzko było. Bałem się w kimę udać, bo jakby pudel-Korczowa mi > się przyśniła to masakra chyba gorsza niż Nalanego we śnie zobaczyć... jakby jeszcze na blondi się zrobiła,to juz całkiem ten pudel,co to w Koglu- moglu grał by był;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:46 hihi moja szefowa ma takiego pudla (takiego co w Koglu-moglu gral byl) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:51 feber napisała: > hihi > moja szefowa ma takiego pudla (takiego co w Koglu-moglu gral byl) ale na głowie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:52 nie na glowie w sensie psa :) chociaz ja osobiscie personalnie nie nazwalabym tego psem :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 21:38 > > moja szefowa ma takiego pudla (takiego co w Koglu-moglu gral byl) Pusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:52 Miała kompleks Wiktorii Sztal i tyle... A Ewcia jak ma takie zdolności, to ten jej salon sieć Bętrą powinna zamknąć - niech Hoffera Romana lepiej zabawia, a nie biznesłumenkom na głowie kaszanę robi... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:54 miejmy nadzieję,że stylistka z Bętrą zastosowała tylko papiloty,żeby taki oszałamiający efekt osiągnąc;)bo jak to trwała,to korczowa przez poół roku z chaty nie wyjdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:56 to trwałej nie da rady 'cofnąć'???? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 09:00 gianni_vonsacze napisał: > to trwałej nie da rady 'cofnąć'???? kiedyś się nie dawało:)takie wypasione środki były:)wiem,bo w 3 liceum mnie podkusiło i zrobilam trwała-wyglądałam jak Diana Ross i z tymi lokami sie bujałam,aż mi włosy nie odrosły;)od tej traumy nie byłam u fryzjera;)teraz, chyba na wszystko sa sposoby.czajki albo okiłła trzeba by zapytac;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 09:09 moze i pudel, ale za to Korcz miala wczoraj cudne, naprawde cudne okularki.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 10:17 gianni_vonsacze napisał: > Korczową jak zobaczyłem to nawet moje ulubione piwo mi się cofło!!! Masakra > totalna... > A Wiktoria Sztal to się okaże córą Szczęki??? Od początku obstawiałam ją jako córkę. Ciekawe co jeszcze zrobi sobie korczowa na głowie zanim ta (chyba prawda) wyjdzie na jaw. > Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:34 grzechu przy tym malowaniu nawet jakos na twarzy tak wysubtelniał.albo może się ogolił;)-w każdym razie dobrze,że na tę rusałkę z bagien ma olew;)przyłazi i dupe zawraca,do banku niech spada! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:38 Korczowa wygladala wczoraj jak pudel Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 19:51 Korcz absolutnie tragicznie. Są fryzy które kobietę postarzają ale ten to już chyba dał jej ze 20 lat w górę. Faktycznie, scenarzyści puszczają nam sygnały że Wiktoria Sztal (Stahl? Stall?) to chyba jednak córka. Mój ulubiony motyw to ten z podawaniem Oskarowi lekarstw wieczorem :) A Jacek Burak świetny. Typowy polski robol co zaczynał na PRL-owskich budowach. O takich się mówiło że serio pracowali tylko w środę, bo w poniedziałek-wtorek trza było po weekendzie odpocząć a w czwartek-piątek pracować się nie chciało bo tu przecież zaraz weekend... Grzechu ostatnio nam zaserwował "Heja!" (Heyah?) jak zawieszali szafkę z Kingą. Chyba po Avonie będziemy mieli kolejny product placement w NW :) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 19:56 gianni_vonsacze napisał: > - Wiesz co to jest NIC??? > - pół litra na dwóch! > > Jacek Burak - zaraz po Grzechu - staje się moją ulubioną postacią serialu!!! ej, wypraszam sobie, to akurat slyszalam/czytalam u Tischnera i jemu przypisuje te slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 20:24 Grzechu dziś cmoknie KIngusie! Już odliczam minuty do 21.. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 20:40 Pytanie w stylu papugowym... :( Zdarza mi się widywać NW, mniej więcej wiem o kim się tu pisze, ale nie wiem kim jest Jacek??? Jedyny znany mi Jacek to mąż Beaty (KLAN) - też burak. ;) Odpowiedz Link Zgłoś