enen 19.06.02, 22:02 Emperor - chciałam oficjalnie, na łamach tego forum podziękować Ci za pomoc. To była miła niespodzianka. Pozdrawiam i kłaniam się. enen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enen Re: Dziekuję 19.06.02, 22:14 "Ci" to po polsku znaczy Tobie, o zgrozo ależ błąd idę się spalić ze wstydu. enen_zażenowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Dziekuję IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 00:36 Dziolcha - niy godej zes sie zaczerwienila :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek Re: Dziekuję IP: *.hannover.is 20.06.02, 08:19 Pierrona - sie zastanowiom czy tam aby niy ma jakigosik kryzysu we Tfojym "zwionsku" - bo po jakymu bys o takij ciymnyj porze jeszce siedziol przed kompym... Wspolczuja, wspolczuja - ale kero by ze kym takim na duzszo meta mogla szczimac??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Enen... 20.06.02, 08:31 ..jedziesz do tej Wawy ???? ja w Lipcu jade!! ..cześć Mario!!!:)) Śląska mordo rzadna!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Dziekuję IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 22:33 Widac som takje to poradzom szczimac. Od czasu do czasu tza im tyz dac trocha dychnac, a samymu mlyka z gipsym sie napic. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor nie ma za co.... 20.06.02, 10:18 ... to czysta przyjemnosc i zawsze do uslug:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: nie ma za co.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:41 Dzięki Emperorze, żeś mojej Enen pomógł:)) Już Cię lubię za to:)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Dziekuję 21.06.02, 08:06 Mario Tygrys jak spiewał Sted: "tęsknota mi za Wami wykrzywiła gebe" Jak miło Was znowu czytać; ))) To zgroza, ale muszę ostatnio pracować w pracy!!! Pom ech Mała ))) całuję, trzymaj się cieplutko. Ide popracować ; ( Pozdrawiam enen Odpowiedz Link Zgłoś