Dodaj do ulubionych

kto chce szmal po mnie?

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:09
dosyc wysoko ubezpieczylam sie dzisiaj na zycie .Wdowiec po mnie niezle bedzie mogl zabalowac po
mojej smierci a ja chyba zbyt dlugo nie pozyje;)) Kto chetny? Po co ma sie szmal zmarnowac?:)))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: kto chce szmal po mnie? 20.06.02, 16:09
      wyjdziesz za mnie?
      • Gość: samanta Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:20
        u nas jeszcze nie ma slubow lesbijskich;)
        • saqqara Re: kto chce szmal po mnie? 20.06.02, 16:27
          hehehe, dla mamony zlamie prawo, nie ma problemu;)))
          • Gość: samanta Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:29
            Ty tak ,ale ja nie.Nie mam w tym zadnego interesu ,zeby przed smiercia wloczyc siem po sadach;))))
    • Gość: maryjo2 Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:41
      No tak, Samcia nie chce Saqqary za męża, ale wdowiec to i owszem jej się marzy.
      Saqqara, może jak zmienisz płeć, to Samcia zmięknie ;)
      • saqqara Re: kto chce szmal po mnie? 20.06.02, 17:44
        czesc MAryjko

moge sie dla kasy na wiele poswiecic, ale na zmiane pci sie nie pisze, za
        bardzo lubie staniki nosic;))
        • Gość: leziox Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.arcor-ip.net 20.06.02, 17:50
          Samcia,ja tam nie chcę szmalu po tobie,bo nie chcę,żebyś za szybko
          korkowała.Więc może wycofaj ubezpieczenie i pożyj sobie jeszcze ze 100
          lat.Ostatecznie takiego psychopaty nie spotyka się codziennie,niejeden jeszcze
          forumiak dostanie ataku szału po rozmowie z tobą.
          Ach,skrzynkie browara to mi możesz kupić za dobre życzenia.
          • Gość: maryjo2 Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:52
            Leziu, ale jak wolno wykorkuje, to też dostaniesz.
            • Gość: samanta Leziaczku ,jezdem wzruszona.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:00
              szczerze mowiac pewna bylam ,ze raczej zaczniesz juz obmyslac jak mnie najszybciej usunac z tego
              swiata co by szmal chapnac a tu....zaskoczenie . .... I tak juz chyba do konca dnia pozostane z
              rozdziawionym pyskiem :)
              • Gość: Pom Samcia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:05
                Samcia, przeca po Tobie Twój mąż dziedziczy!!! Czorta się wyrzekasz???

A tak a proposik - dostalam dzis podwyżkie:)
                • Gość: samanta Re: Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:47
                  nigdy siem czorta nie wyrzekne ale niestety czort nieprawnym mezem mym jezd i jakby co, to nawet
                  mu po mnie na ziubera nie dadza;)))
    • mistrel Moze ja? 20.06.02, 22:02
      Chetnie sie skusze ale nie na szmal tylko na Ciebie :) nobange@space.pl
      • Gość: samanta Re: Moze ja? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 22:18
        Mam nauczyc sie na pamiec twojego adresu?:)
        • jasmina_tdi smanta nie cieszysz sie??? 20.06.02, 22:26
          taki fajowy i caly Tfuj!!!!! Fuj? Nie - Tfuj! :))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Mam nauczyc sie na pamiec twojego adresu?:)

• Gość: samanta Re: smanta nie cieszysz sie??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 22:38
            jak to moj? Mam go sobie wziac czy jak? A gdzie on w ogole jezd?
            • jasmina_tdi Re: smanta nie cieszysz sie??? 20.06.02, 22:53
              wypisal sie biedaczyna! wklad mu sie wyczerpal chle chle chle...

> jak to moj? Mam go sobie wziac czy jak? A gdzie on w ogole jezd?

• Gość: samanta Re: smanta nie cieszysz sie??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 23:00
                No w morde jeza,taki adorator mi siem trafil i uciekl! hej ! malenki! juz siem nauczylam na pamiec
                twojego adresu,mozesz mnie odpytac!!!!!:)))))
                • jasmina_tdi Re: smanta nie cieszysz sie??? 20.06.02, 23:13
                  on myslal, ze nie dasz rady :))))) Teraz mu glupio i chlipie na progu - nie slyszysz? :)

> No w morde jeza,taki adorator mi siem trafil i uciekl! hej ! malenki! juz siem
                  > nauczylam na pamiec
                  > twojego adresu,mozesz mnie odpytac!!!!!:)))))

• Gość: samanta Re: smanta nie cieszysz sie??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 23:16
                    nie slysze bo jezd burza i grzmi. szkoooda ,moze byl normalny?:)
    • onlyania Re: kto chce szmal po mnie? 20.06.02, 23:42
      chetny byl w niedziele......
      jasnowidz jakis.....:)))
      • Gość: samanta Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 00:16
        chyba ciem Only nie rozumiem...?
        • Gość: onlyania Re: kto chce szmal po mnie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 09:01
          oj, dlugo by tlumaczyc, a to i tak nie wiadomo z jakim skutkiem......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka