northumberland 04.04.05, 23:04 ... ale czasem trzeba powiedziec - STOP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:16 Jo niy wiem, ale skoro Ty wiysz.... pierona...! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:21 ja sie pytam bo nie wiem ,a ty wiesz to powiedz jak wiesz a jak nie wiesz to sie pytaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:28 sentencja " a ty wiesz to powiedz jak wiesz a jak nie wiesz to sie pytaj dalej" rzucila mnie na kolana :) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:34 monte: wiesz co to deprywacja sensoryczna, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:37 Owszem, to pachnie glempizmem- pieronkizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:46 ja desperat haha mi to nie grozi nie z moim charakterem i podejsciem do zycia ,bo jak czytam to co piszecie ,no wlasnie a czemu ja to czytam ? Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:49 No wlasnie, czemu czemu czytasz? czemu piszesz? czemu w ogole tu jestes? Ku..! autka Cie juz nie interesuja? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:54 tak sie sklada ze dalej mnie interesuja ale dzisiaj troche moim Manikiem polatalem i mam na dzisiej dosyc tym bardziej ze jutro ogien i w srode a w piatek targi w lipsku motoryzacyjne oczywiscie.lubie FT i po co ta K.. mozna przeciez inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:58 Dann werden wir uns in Leipzig sehen :) no coz- swiat jest maly- szczegolnie na Slasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el profesor znowu kombinuje 04.04.05, 23:50 hyperreal.info/drugs/go.to/art/2604 Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:05 moge Cie zabrac do Lipska mamy wolne miejsca w autku Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:10 Danke, aber ich will nicht mehr in den verfluchten Land fahren! Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:08 a propos Monte Christo - kiedyś chyba w III pr. PR przetransponowali Hrabiego Monte Christo na bułgarskiego montera Christowa - tak mi zapadło w pamięci :) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:09 Tak- a Lenina na Leontio z kamiennego kregu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:10 tego nie pamiętam bo nie słyszałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:13 Nie slyszalas o Leontio? To ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:15 "W kamieniołomach" to pamiętam i ogólnopolskie zrzuty na wykupienie niewolnicy Isaury, ale żeby Lenin okazał się Leontio? o tym nie wiedziałam - przez myśl mi nawet nie przebiegło:) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:16 Skojarzenia, moja droga :) Cat's foot iron claw Neuro-surgeons scream for more At paranoia's poison door. Twenty first century schizoid man. Blood rack barbed wire Polititians' funeral pyre Innocents raped with napalm fire Twenty first century schizoid man. Death seed blind man's greed Poets' starving children bleed Nothing he's got he really needs Twenty first century schizoid man. Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:19 Tak sie zawsze zastanawiam - dlaczego ludzie używają obcojęzycznych tekstów w rozmowach monojęzycznych - jednojęzycznych, że tak się wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:21 to kwestia zastosowania jezyka! po co, w jakim celu, a nade wszystko- czy Ty tego chcesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:24 aleś mi tekst zadał - boć to tekst z podtekstem, albo tylko tekstem bez podtekstu - juz mi się kręci:) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:27 Dobrze ze nie TOBIE juz kreci :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:30 zaraz skończy mi sie papier w drukarce! Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:31 To zapodaj nowa pryzme :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:33 o to chodzi, że już nie mam! poszukam po kątach w domu, może się i co uchowąło gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:34 Propopnuje- poszukaj w piwnicy :) Moja babcia zawsze tam trzymala najwazniejsze rzeczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:35 boję się zejść do piwnicy - za późno Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:37 latarka na bojenie się nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:45 To moze gromnica? Nie dosyc, ze swieci, to jeszcze.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:49 daj spokój! myślałam, że ten temat jest juz zamknięty - skończył mi się papier i juz po robocie - idę spać - chyba, że coś ciekawego zapodasz Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:54 Dobranoc! Coz ciekawego po robocie mozna za[podac? Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:57 a bo ja wiem? to spostrzeżenie z serii - inteligentne :) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:58 Nie jestem inteligentny- jestem idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:00 to masz fajnie - wiesz, Szwejka nie każdy lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:02 Ale Jasia Fasole to juz kazdy :) masz @ Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:06 Jaś to Jaś, ale są lepsi:) mam Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:23 szukasz , a podobno masz? to jak to jest, masz ta kobiete czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:32 mam ale swoja- cudze mnie nie obchodza! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:08 przy Twoich mocvach przerobowych to ja wogole jestem w szoku... ze jakas jest.. pierdzene itp.. no .. koze jakas fanatyczka ... Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:10 Sorry, ale z nawalonymi jak stodola po zniwach nie gadam! Wytrzezwiejesz to mozesz poprosic o audiencje. Masz problemy chloptasiu? Nie pij! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:13 monte grabie wszystko u ciebie oki czy to moje zmeczenie po lataniu po naszych drogach wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:16 "juz cala Polske przelecialem, a ciagle leciec mi sie chce.." Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:34 bos glupi, trza w Polsce byc palancie Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:56 Twoj oziom, Ku.. tWOJA MAC - SZANOWNY PANIE- wskazuje na - przynajmniej poczatek podstwowki - i to pocieszajace. coz biegnisz po co ale nie wiem czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:59 wiecej urazy mi nie trzba nie dam Ci prztczka ani klapsa nie powiem nawet "pie Cie jeb.." bo to mezaliaNS bylby dla psa.. Kosntanty IDEFONS GALCZYNSKI... Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:02 Widze, ze piana na ustach nie jest dla Ciebie niczym obcym. OK, to juz nie moja sprawa. Ponoc jestews dorosly. Tylko, czy doroslosc mozna mierzyc iloscia wytoczonej piany? Jesli chodzi o to, czy mozesz poderwac na owa piane panienke na FT, to odpowiem Ci, ze owszem- mozesz. Wszak i slepej kurze trafia sie ziarko. Biedna kura! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:04 a to juz Twoj problem... a raczej Twojej wymyslonej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:11 ba- najlepiej jest wchodzic na udeptane podworko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:25 Ja????? Ja nikomu kobiet nie kradne. Moze jest to zwyczaj wyspiarski, ale nie nasz- polski! Wojtyla, gdyby zyl, na pewno by tego nie zaakceptowal. Poza tym- jak mawaial Napoleon- jedyne co mozna zrobic w Wyspiarzem, to dac mu w ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:33 OBNAZ SWOJE DEFINICJE: KONSKOSC COSCIA WSZECHKONIA... ( pewnie joyce to dla Ciebie mahabharata..) coz.. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland widze ze jest jednak 05.04.05, 02:34 roznica zdan pomiedzy Toba o a intelektem.. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 02:35 Nie potrafisz jej zrozumiec? Widac Zdanie jest silniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 02:49 szukasz zawady.. ja nie.. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 03:18 WOW ktora podstawoowa bije Ci bravo? moze jakies 16 maja kisiel w gaciach na Twoj widok... chlopie jesteds prostakiem!! janko muzykant mial prostRZA droge do Zkoly NIRZ TY ( spacial) Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 03:19 No, a Judym walczyl o polskosc niemiec, a poza ty,? Zdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:31 ok... wytocz z siebie ten jad ... spoko... ja nie mam nic doCiebie ale skoro musisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:55 pierdzenie mnie nie obchodzi. No chyba ze musisz Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:06 no.. n cus takiego czekalem... ales inteligentny...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:08 aaa... to jdnak masz jaks ksiazke w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:11 W przeciwienstwie do Ciebie i ksiazek ktore czytasz z serii "poczytaj mi mamo" mam! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:16 powiedz mi ile smsow wyslales zeby odpisac mi na posta... i czy Ty wogole wiesz co co byly za ksiazki, bo w/g mnie to wcinales kaszke kiedy Mazowiecki odcinal wielak krecza ( co nigdy nie nastapilo - nie sluchaj, nie czytaj, nie zrozumiesz..) komoochoow od solidaroochoow.. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:17 ni ch..a- nie moge pojac o co ci chodzi. Moze jednak pojdziesz spac? Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:33 christoo - czyzby brak lecytyny?uuuuu tak m;ody czlowieczek.. pogubil sie .. ale szkda.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:38 Nie wiem o co Ci chodzi, konstatuje jedna, ze masz bardzo powazne problemy z samym soba. Moze zyletka pomoze? radze sprobowac, bos chlopie calkowicie sie popier...l. Widzisz- tak juz ten swiat urzadzony, ze podrywanie czyichs kobiet nie jest akceptowane. A wpie..i owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:56 ni wiem do kogo ta bajka.. ale jezeli do mnie to poiem jedno : zal mi Cebie.. moze powinienies pomyslec nad rzwojem TEGO CZYGOS zeby zrozumiec ze kobieta potrzebuje czsem czegos wiecej niz seksu, bo jak Cie czytam to widze ze "jurny" chlop z ciebie ale nic ponad to... dlaczego usilnie szukasz we mnie przyczyny swoich problemow..? POWIEDZIALEM jasno nie ma mnie na forum od tej pory.. nie tu... zawladnij tym forum - napewno jestes w szczesliwym zwiazku skoro Ty i Twoja partnerka odczuwacie potrzebe zawierania znajomosciu tutaj.. Co teraz chcsz chlopcze udowodnic? ze jestes wielki? - jestes wielki - malo kto zdobylby sie na taka glupote! Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 04:06 glupota nie boli chlopcze. Widac jednak, ze pomimo przyslowia cierpisz. I to task bardzo, ze innym usilujesz odebrac kobiety. Trzep se dalej konika. Jestes w tym mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś