Dodaj do ulubionych

milo bylo..

04.04.05, 23:04
... ale czasem trzeba powiedziec - STOP!
Obserwuj wątek
    • malgo44 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:12
      po co?
      • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:12
        nio
        • albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:14
          ale czy naprawde bylo?
          • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:16
            Jo niy wiem, ale skoro Ty wiysz.... pierona...!
            • albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:21
              ja sie pytam bo nie wiem ,a ty wiesz to powiedz jak wiesz a jak nie wiesz to
              sie pytaj dalej
              • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:28
                sentencja " a ty wiesz to powiedz jak wiesz a jak nie wiesz to
                sie pytaj dalej" rzucila mnie na kolana :)

• albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:31
                  tylko na kolana a to szkoda
                • northumberland Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:34
                  monte: wiesz co to deprywacja sensoryczna, prawda?
                  • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:37
                    Owszem, to pachnie glempizmem- pieronkizmem :)
                    • albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:41
                      ludzie co za desperaci .pozdrawiam
                      • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:43
                        mowisz o sobie? :)
                        • albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:46
                          ja desperat haha mi to nie grozi nie z moim charakterem i podejsciem do
                          zycia ,bo jak czytam to co piszecie ,no wlasnie a czemu ja to czytam ?
                          • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:49
                            No wlasnie, czemu czemu czytasz? czemu piszesz? czemu w ogole tu jestes? Ku..!
                            autka Cie juz nie interesuja?
                            • albercik7 Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:54
                              tak sie sklada ze dalej mnie interesuja ale dzisiaj troche moim Manikiem
                              polatalem i mam na dzisiej dosyc tym bardziej ze jutro ogien i w srode a w
                              piatek targi w lipsku motoryzacyjne oczywiscie.lubie FT i po co ta K.. mozna
                              przeciez inaczej
                              • monte.christoo Re: milo bylo.. 04.04.05, 23:58
                                Dann werden wir uns in Leipzig sehen :) no coz- swiat jest maly- szczegolnie na
                                Slasku :)
    • szarka_el profesor znowu kombinuje 04.04.05, 23:50
      hyperreal.info/drugs/go.to/art/2604
      • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 04.04.05, 23:53
        no!
        • albercik7 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:05
          moge Cie zabrac do Lipska mamy wolne miejsca w autku
          • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:10
            Danke, aber ich will nicht mehr in den verfluchten Land fahren!
        • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:08
          a propos Monte Christo - kiedyś chyba w III pr. PR przetransponowali Hrabiego
          Monte Christo na bułgarskiego montera Christowa - tak mi zapadło w pamięci :)
          • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:09
            Tak- a Lenina na Leontio z kamiennego kregu! :)
            • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:10
              tego nie pamiętam bo nie słyszałam
              :)
              • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:13
                Nie slyszalas o Leontio? To ile masz lat?
                • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:15
                  "W kamieniołomach" to pamiętam i ogólnopolskie zrzuty na wykupienie niewolnicy
                  Isaury, ale żeby Lenin okazał się Leontio? o tym nie wiedziałam - przez myśl mi
                  nawet nie przebiegło:)
                  • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:16
                    Skojarzenia, moja droga :)
                    Cat's foot iron claw
                    Neuro-surgeons scream for more
                    At paranoia's poison door.
                    Twenty first century schizoid man.

Blood rack barbed wire
                    Polititians' funeral pyre
                    Innocents raped with napalm fire

Death seed blind man's greed
                    Poets' starving children bleed
                    Nothing he's got he really needs
                    • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:19
                      Tak sie zawsze zastanawiam - dlaczego ludzie używają obcojęzycznych tekstów w
                      rozmowach monojęzycznych - jednojęzycznych, że tak się wyrażę
                      • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:21
                        to kwestia zastosowania jezyka! po co, w jakim celu, a nade wszystko- czy Ty
                        tego chcesz? :)
                        • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:24
                          aleś mi tekst zadał - boć to tekst z podtekstem, albo tylko tekstem bez
                          podtekstu - juz mi się kręci:)
                          • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:27
                            Dobrze ze nie TOBIE juz kreci :)
                            • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:30
                              zaraz skończy mi sie papier w drukarce!
                              • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:31
                                To zapodaj nowa pryzme :)
                                • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:33
                                  o to chodzi, że już nie mam! poszukam po kątach w domu, może się i co uchowąło
                                  gdzieś
                                  • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:34
                                    Propopnuje- poszukaj w piwnicy :) Moja babcia zawsze tam trzymala najwazniejsze
                                    rzeczy! :)
                                    • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:35
                                      boję się zejść do piwnicy - za późno
                                      • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:36
                                        wez latarke
                                        • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:37
                                          latarka na bojenie się nie pomaga
                                          • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:45
                                            To moze gromnica? Nie dosyc, ze swieci, to jeszcze.... :)
                                            • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:49
                                              daj spokój! myślałam, że ten temat jest juz zamknięty - skończył mi się papier i
                                              juz po robocie - idę spać - chyba, że coś ciekawego zapodasz
                                              • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:54
                                                Dobranoc!
                                                Coz ciekawego po robocie mozna za[podac?
                                                • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:57
                                                  a bo ja wiem?
                                                  to spostrzeżenie z serii - inteligentne :)
                                                  • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:58
                                                    Nie jestem inteligentny- jestem idiota!
                                                  • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:00
                                                    to masz fajnie -
                                                    wiesz, Szwejka nie każdy lubi :)
                                                  • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:02
                                                    Ale Jasia Fasole to juz kazdy :)

masz @
                                                  • szarka_el Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:06
                                                    Jaś to Jaś, ale są lepsi:)
                                                    mam
                                                  • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:23
                                                    szukasz , a podobno masz? to jak to jest, masz ta kobiete czy nie?
                                                  • mario2 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:32
                                                    mam ale swoja- cudze mnie nie obchodza!
                                                  • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:08
                                                    przy Twoich mocvach przerobowych to ja wogole jestem w szoku... ze jakas jest..
                                                    pierdzene itp.. no .. koze jakas fanatyczka ...
                                                  • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:10
                                                    Sorry, ale z nawalonymi jak stodola po zniwach nie gadam! Wytrzezwiejesz to
                                                    mozesz poprosic o audiencje. Masz problemy chloptasiu? Nie pij!
              • albercik7 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:13
                monte grabie wszystko u ciebie oki czy to moje zmeczenie po lataniu po naszych
                drogach wychodzi
                • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 00:17
                  hę?
                  • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:16
                    "juz cala Polske przelecialem, a ciagle leciec mi sie chce.."
                    • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:34
                      bos glupi, trza w Polsce byc palancie
                      • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:56
                        Twoj oziom, Ku.. tWOJA MAC - SZANOWNY PANIE- wskazuje na - przynajmniej
                        poczatek podstwowki - i to pocieszajace. coz biegnisz po co ale nie wiem czy
                        warto...
                      • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 01:59
                        wiecej urazy mi nie trzba nie dam Ci prztczka ani klapsa
                        nie powiem nawet "pie Cie jeb.." bo to mezaliaNS bylby dla psa..

Kosntanty IDEFONS GALCZYNSKI...
                        • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:02
                          Widze, ze piana na ustach nie jest dla Ciebie niczym obcym. OK, to juz nie moja
                          sprawa. Ponoc jestews dorosly. Tylko, czy doroslosc mozna mierzyc iloscia
                          wytoczonej piany? Jesli chodzi o to, czy mozesz poderwac na owa piane panienke
                          na FT, to odpowiem Ci, ze owszem- mozesz. Wszak i slepej kurze trafia sie
                          ziarko. Biedna kura!
                          • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:04
                            a to juz Twoj problem... a raczej Twojej wymyslonej kobiety...
                            • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:11
                              ba- najlepiej jest wchodzic na udeptane podworko, nie?
                              • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:21
                                partrz w/w
                                • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:25
                                  Ja????? Ja nikomu kobiet nie kradne. Moze jest to zwyczaj wyspiarski, ale nie
                                  nasz- polski! Wojtyla, gdyby zyl, na pewno by tego nie zaakceptowal. Poza tym-
                                  jak mawaial Napoleon- jedyne co mozna zrobic w Wyspiarzem, to dac mu w ryj!
                                  • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:33
                                    OBNAZ SWOJE DEFINICJE: KONSKOSC COSCIA WSZECHKONIA... ( pewnie joyce to dla
                                    Ciebie mahabharata..) coz..
                                  • northumberland widze ze jest jednak 05.04.05, 02:34
                                    roznica zdan pomiedzy Toba o a intelektem..
                                    • monte.christoo Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 02:35
                                      Nie potrafisz jej zrozumiec? Widac Zdanie jest silniejsze
                                      • northumberland Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 02:49
                                        szukasz zawady.. ja nie.. dobranoc.
                                        • monte.christoo Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 02:53
                                          no to ci..!
                                          • northumberland Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 03:18
                                            WOW ktora podstawoowa bije Ci bravo? moze jakies 16 maja kisiel w gaciach na
                                            Twoj widok... chlopie jesteds prostakiem!! janko muzykant mial prostRZA droge
                                            do Zkoly NIRZ TY ( spacial)
                                            • monte.christoo Re: widze ze jest jednak 05.04.05, 03:19
                                              No, a Judym walczyl o polskosc niemiec, a poza ty,? Zdrowy?
                          • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:31
                            ok... wytocz z siebie ten jad ... spoko... ja nie mam nic doCiebie ale skoro
                            musisz..
                            • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 02:55
                              pierdzenie mnie nie obchodzi. No chyba ze musisz
                              • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:06
                                no.. n cus takiego czekalem... ales inteligentny...!!!
                                • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:07
                                  jesli juz to- "cos"
                                  • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:08
                                    aaa... to jdnak masz jaks ksiazke w domu...
                                    • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:11
                                      W przeciwienstwie do Ciebie i ksiazek ktore czytasz z serii "poczytaj mi mamo"
                                      mam!
                                      • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:16
                                        powiedz mi ile smsow wyslales zeby odpisac mi na posta... i czy Ty wogole wiesz
                                        co co byly za ksiazki, bo w/g mnie to wcinales kaszke kiedy Mazowiecki odcinal
                                        wielak krecza ( co nigdy nie nastapilo - nie sluchaj, nie czytaj, nie
                                        zrozumiesz..) komoochoow od solidaroochoow..
                                        • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:17
                                          ni ch..a- nie moge pojac o co ci chodzi. Moze jednak pojdziesz spac?
                                          • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:33
                                            christoo - czyzby brak lecytyny?uuuuu tak m;ody czlowieczek.. pogubil sie ..
                                            ale szkda..
                                            • mario2 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:38
                                              Nie wiem o co Ci chodzi, konstatuje jedna, ze masz bardzo powazne problemy z
                                              samym soba. Moze zyletka pomoze? radze sprobowac, bos chlopie calkowicie sie
                                              popier...l. Widzisz- tak juz ten swiat urzadzony, ze podrywanie czyichs kobiet
                                              nie jest akceptowane. A wpie..i owszem!
                                              • northumberland Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 03:56
                                                ni wiem do kogo ta bajka.. ale jezeli do mnie to poiem jedno : zal mi Cebie..
                                                moze powinienies pomyslec nad rzwojem TEGO CZYGOS zeby zrozumiec ze kobieta
                                                potrzebuje czsem czegos wiecej niz seksu, bo jak Cie czytam to widze ze "jurny"
                                                chlop z ciebie ale nic ponad to... dlaczego usilnie szukasz we mnie przyczyny
                                                swoich problemow..? POWIEDZIALEM jasno nie ma mnie na forum od tej pory.. nie
                                                tu... zawladnij tym forum - napewno jestes w szczesliwym zwiazku skoro Ty i
                                                Twoja partnerka odczuwacie potrzebe zawierania znajomosciu tutaj.. Co teraz
                                                chcsz chlopcze udowodnic? ze jestes wielki? - jestes wielki - malo kto zdobylby
                                                sie na taka glupote!
                                                • monte.christoo Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 04:06
                                                  glupota nie boli chlopcze. Widac jednak, ze pomimo przyslowia cierpisz. I to
                                                  task bardzo, ze innym usilujesz odebrac kobiety. Trzep se dalej konika. Jestes
                                                  w tym mistrzem!
                                                • atrix1 Re: profesor znowu kombinuje 05.04.05, 22:44

Daj spokój i nie pakuj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka