northumberland 06.04.05, 22:42 zrobic wszystko dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beate1 Re: ________ALE________ 07.04.05, 16:54 nie będę dyskutować, bo pojęcia "wszystko" i "najbardziej" można różnie rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: ________DLATEGO________ 07.04.05, 17:00 ich uzylem ( nie chce mi sie rozpisywac) a tym samym wzbudzac - nie zawsze zdrowych - dyskusji. mysle ze kazda dorosla osoba ma podobne zdanie na temat dzicka, odpowiedzialnosci itp.. wylaczajac przypadki ofkors.. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: ________DLATEGO________ 07.04.05, 17:06 nie mam dziecka, ale nie jestem "przypadkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: ________ZLE, ZLE, ZLE!!!!!________ 07.04.05, 17:09 mnie zrozumialas, mialem na mysli to ze kobieta potrafi np zamordowac dziecko... ale normalna osoba ma szacunek do zycia, a kto jak nie wlasnie dziecko jest uosobieniem zycia? dlatego normalnie myslacy czlowiek jest w stanie pokochac dziecko bez wzgledu na to czy jest ono jego wl;asne czy nie. uffff. a do Ciebie nic nie mam ( nawet sprosnego, i nie uwodze Cie... to tak na wszelki,...) :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: ________ZLE, ZLE, ZLE!!!!!________ 07.04.05, 17:15 > mnie zrozumialas, mialem na mysli to ze kobieta potrafi np zamordowac > dziecko... ale normalna osoba ma szacunek do zycia, a kto jak nie wlasnie > dziecko jest uosobieniem zycia? dlatego normalnie myslacy czlowiek jest w > stanie pokochac dziecko bez wzgledu na to czy jest ono jego wl;asne czy nie. > uffff. jasne, dziecko nie jest niczemu winne > a do Ciebie nic nie mam ( nawet sprosnego, i nie uwodze Cie... to tak na > wszelki,...) :DDDDD nie odniosłam innego wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
magnolii Re: ________WARTO________ 07.04.05, 16:38 jednak należy pamiętać, że "kota można zagłaskać na śmierć" Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: ________KOTY________ 07.04.05, 16:39 maja wspaniale rozwiniety instynkt samozachowawchy wiec nie wierze aby to bylo mozliwe :D ( az se na usmiech pozwole!) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland _______WIEM________ 07.04.05, 16:45 magnilia ( czy jakos tak...) nie biore Cie za drugiego cfiatuszka.. nie przejmuj sie! tez zartuje... ( tu wybuch szatanskiego smiechu!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś