Dodaj do ulubionych

Czy zepsuty telewizor może

14.04.05, 20:39
być powodem do zadowolenia?
Mój właśnie się popsuł, a już myślałam, że to nigdy nie nastąpi :))
Obserwuj wątek
    • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:42
      "Ja to się cieszę byle czym
      byle co mnie cieszy!"
      • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:43
        ha! to jesteś nietuzinkowy :) większość zazwyczaj zamartwia się z byle powodu,
        zamiast cieszyć się życiem,
        • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:45
          Przestań,
          to były słowa piosenki
          z moich czasów..
          • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:47
            Teraz nie ma już Twoich czasów, ani moich, tylko są nasze, bo żyjemy
            jednocześnie.
            Uwielbiam takie prawdy oczywiste ;)
            • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:49
              Jednak się czegoś nauczę...
              • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:54
                Jak mawia mój ojciec, człowiek uczy się całe życie i głupi umiera, z czego
                wniosek, że umrę głupia.
                • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:56
                  Sięgasz aż tak daleko w przyszłość??
                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:05
                    Kto to wie, co komu i kiedy pisane?
                    • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:07
                      JJJeeee....
                      Tylko nie idź do wróżki!
                      • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:10
                        Już byłam. Na szczęście wróżki nie przepowiadają śmierci osobie, której wróżą.
                        Nawet wtedy, kiedy ja widzą.
                        • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:12
                          Ja bym Ci lepiej powróżył...
                          z ręki..
                          • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:17
                            Potrafisz? Ho, ho! Ciekawe, czego bym się dowiedziała.
                            • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:22
                              Niestety...coś umię
                              niestety.za często....sprawdza się
                              • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:26
                                No, to może by sie przynajmniej raz sprawdziło :)
                                • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:32
                                  Złych rzeczy mówić nie wolno
                                  Klient powinien być zadowolony
                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:34
                                    A jeżeli nie widać dobrych rzeczy, to co wtedy?
                                    • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:35
                                      To trzeba puścić ....wodze fantazji!
                                      • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:49
                                        :)) I pleść, co ślina na jężyk przyniesie czyli w gruncie rzeczy to, co każdy
                                        chce usłyszeć :)
                                        • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:52
                                          Brawo,dlatego nie chodz do wrózki..!
                                          • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:53
                                            Wtedy kto mi powie to, co chcę usłyszeć? Myślisz, ża inni tacy chętni są?? ;)
                                            • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:55
                                              Przecież się deklarowałem:(
                                              • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:09
                                                Świetnie :) Tylko jak mam Ci przesłać moją dłoń do odczytu ??
                                                • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:15
                                                  Kombinuj...
                                                  W połowie drogi.......
                                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:33
                                                    Ufff, bo gdyby miała przebyć całą, mogłaby się w drodze pomarszczyć :)
                                                  • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:35
                                                    Przepraszam,nie wiedziałem.........że będziesz "na piechotę"..
                                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:41
                                                    Myślałam wysłać ją w paczce...
                                                  • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:42
                                                    To ja jestem od koszmarów....przed snem!
                                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:44
                                                    :)) ale ja jestem ta od konkurencji
                                                  • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:47
                                                    Więc....
                                                    Witaj Koleżanko
                                                    w tą Piękną,Ciemną Noc
                                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:50
                                                    na powitanie wyszczerzam zęby w makabrycznym uśmiechu dzwoniąc przy tym
                                                    uszami ...
                                                  • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:52
                                                    Hi,Hi
                                                    Nie śmiem prosić o fotkę
                                                    "ze zliżeniem" jak mówi Grześ32
                                                  • niedobry_duszek Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 23:12
                                                    Banda amatorów!
                                                    Bo jak ja was postraszę przed snem....!!!!!!!
                • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 20:57
                  Moj telewizor okolo miesiaca temu spalił się....
                  myślałem ze boki pozrywam.......od kaszlu...;(((
                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:06
                    To pewnie taki sam grat był, jak i mój. Czym go gasiłeś?
                    • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:11
                      jaki grat.....philips.....a nie musiałem go
                      wodą gasic,gdyż skopnił się jakis kondensator,
                      ognia jako takiego nie bylo. cały problem polegal na tym
                      ze ja lezalem w łozeczku i ogladałem TV a telewizor się
                      kopcił, i nie zdawale sobie z tego sprawy,bo straszne opary
                      unoisly sie okolo 1,5 m nad podłogą i ich nie czułem.
                      Sprawę wyłapała dopiero osoba,ktora do mieszkania weszła
                      z zewnatrz. Tragedia.....przez kilka godzin wietrzenia nie
                      moglem pozbyc się zapachu palonego plastiku....
                      • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:15
                        W sumie mogłeś się zaczadzić, gdybyś np. zasnął. Dziwne, zawsze mi się zdawało,
                        że jak coś zaczyna nawalać w telewizorze, to znika obraz lub dźwięk, jednym
                        słowem, że to nie może przejść niezauważenie.
                        • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:21
                          Sluchaj,u mnie wystapił jedynie taki objaw.....
                          obraz zwężył sie i wrocił do normy,Tv działał
                          dalej i się kopcił. A po jakims czasie opary
                          napewno obnizyłyby loty..i kto wie moze by mowiono
                          o mnie jako o byłym......
                          • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:23
                            Nie obraź się C
                            ale wtedy każdy
                            zabijał by się o Twoje wiersze...
                            • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:26
                              Na to zawsze jeszcze będzie czas, a na nowe już by go wtedy nie było. Dobrze,
                              że się skończyło, jak się skończyło, a i telewizor dał się pewnie naprawić.
                              • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:31
                                trzpiot_1 napisała:

> Na to zawsze jeszcze będzie czas, a na nowe już by go wtedy nie było. Dobrze,
                                > że się skończyło, jak się skończyło, a i telewizor dał się pewnie naprawić.
                                -------------
                                Niestety..to był juz stosownie uzywany egzemplarz....a tak naciagnął cały
                                specyficznym zapachem...ze nie mozna bylo go trzymac w domu.....został wyzłomowany.na nic innego nie nadawał się.....
                                • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:33
                                  Mój na siłę może by się jeszcze nadał, np. na akwarium dla rybek :)
                            • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:28
                              Czaro to widzę Łaskawco...;)))))
                              • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:32
                                Mialo być "Czarno to widzę..." sory za bład.....
                              • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:32
                                Panowie, proszę sie nie licytować! Sztuka zawsze wypływa na wierzch :))
                                • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:34
                                  dzieki pani za rozsądek i trzeźwe spojrzenie.....;DDDDD
                                • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:34
                                  Trzpiotek-dyplomata.
                                  Przecież nic złego.....nie powiedziałem!
                                  • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:35
                                    Problem moze zrozumiec tylko ten komu zepsuł się
                                    telewizor.;DDDDD
                                    • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:37
                                      Dobra,niech ci będzie
                                      idę zepsuć swój...
                                      • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:38
                                        Powodzenia......
                                        • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:41
                                          Chyba Cię polubię....
                                          • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:42
                                            Dzieki........ale na ćwiczenia wybierz
                                            jakis stary model.....i blisko balkonu..coby go
                                            w razie potrzeby myknąc przez okno.......
                                            • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:46
                                              Nie mogę...
                                              Pod balkonem stoi samochód....mój
                                              • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:49
                                                A to pech....... to wybieraj okno z drugiej strony.....
                                                lepiej sie przygotowac,bo moze byc niewiele czasu.;DDDDD
                                                • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:54
                                                  Czytam, czytam i z wrażenia o mało nie zwęgliłam zapiekanki.
                                                  • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:55
                                                    To juz cos....niezły wynik..DDDDD
                                                  • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 21:55
                                                    Przez okno z nią!!!!!!!!!!!!!
                                                  • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:00
                                                    razem z ramą.......:DDDDDD
                                                  • morsu56 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:03
                                                    No,głupot robić nie będziemy!
                                                    Chyba,że myślisz
                                                    O tej do smarowania..
                                                  • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:10
                                                    Pewnie ze do smarowania......"ino rama".....tylko
                                                    wchodzi w grę...;DDDDDDDD
                                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:13
                                                    Słusznie! Masmix bowiem zalatuje zjełczałym smalcem.
                                                  • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:22
                                                    ja wogole nie znoszę tych produktów........
                                                  • trzpiot_1 Re: Czy zepsuty telewizor może 14.04.05, 22:32
                                                    Czyli stosujesz wędlinkę bezpośrednio na chleb?
                                                  • caruzzo Re: Czy zepsuty telewizor może 15.04.05, 09:09
                                                    Tak......albo masełko....albo nic........
                                                    innych opcji do nastawienia nie mam.......;DDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka