wow100 18.04.05, 09:57 Czesc! Proponuje watek zwierzen... wygadasz sie, ulzy ci, a moze przy okazji ktos ci pomoze lub twoja historia pomoze komus... to jak? chcecie?! ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: moja historia... 18.04.05, 10:02 mam wywlekać swoje zycie na lewą stronę zeby wszyscy wiedzieli? Łeeeeee nieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: moja historia... 18.04.05, 10:09 a Ty masz życie takie przeźroczyste ze chcesz sie tym chwalić? I tak wszyscy sie tu zwierzają nie mówiąc przy tym: "Uwaga teraz nastąpią zwierzenia z mojego życia" Odpowiedz Link Zgłoś
wow100 Re: moja historia... 18.04.05, 10:12 tylko nie kazdy traktuje to powaznie i dlatego niektorzy sie boja i potrzebuja takiego bodzca... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: moja historia... 18.04.05, 10:15 no moze wlaśnie traktują powaznie ale jednoczesnie obracając w żart, zeby nikt nie połapał sie ze ONI naprawde pisza szczera prawde o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
wow100 Re: moja historia... 18.04.05, 10:18 wolisz kiedy ktos udaje? wiem ze to tylko siec- ale moze warto wlasnie tu byc prawdziwym i wtedy w realu tez bedzie latwiej byc prawdziwym?! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: moja historia... 18.04.05, 10:20 mnie to raczej nie dotyczy! Zawsze jestem szczera! Na forum tez! A w zyciu obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
wow100 Re: moja historia... 18.04.05, 10:23 to z czego wynika tak kontrowersyjny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: moja historia... 18.04.05, 10:26 no wlasnie bywam wredna, ale to tez wynik szczerosci, nie chce byc zaklamaną laska ktora wszystkim slodzi, czasem 3eba powiedzic komus prosto z mostu jaki ktos jest albo co sie o nim sadzi, a pod moim normalnym nickiem nick by na to nie zwrocil uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper1 Re: moja historia... 18.04.05, 10:36 wredna.suka napisała: > a nie jestem?? > JESTEM! Jesteś? Czyżbys pochodziła z Wysp Kanaryjskich??? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: moja historia... 18.04.05, 10:42 ubawila sie:) poczucie to tym masz, ale nie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś