kochanica-francuza 21.04.05, 12:25 akacache.meetic.fr/photow/aka/getphoto2?ref=eXR3UldeVHxQXF1faAADUgNBR0A= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 12:42 stephen_s napisał: > Moim zdaniem przeciętny... > Zazdrość cię zżera,kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 12:43 > Zazdrość cię zżera,kolego? Nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 12:43 stephen_s napisał: > > Zazdrość cię zżera,kolego? > > Nie :) > to skąd ten uśmieszek? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 12:48 stephen_s napisał: > Bo dziwna jest ta rozmowa :) > bo poznałam go na wanadoo i chciałam się pochwalić,gdzie się da - na forum moda też;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 13:55 A dlaczego jest łysy? Kurna, jakie ma zęby białe! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 15:26 a000000 napisała: > A dlaczego jest łysy? Nie mam pojęcia.Zapytać? Kurna, jakie ma zęby białe! :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 15:32 Nie wiem czy wypada. Może chorobliwie łysy, i będzie konfuzja. A może skin? Ale zapytaj, co trzeba robić aby takie zębiska mieć. On jest Polak, czy cudzoziemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny chłopiec? 21.04.05, 15:35 a000000 napisała: > Nie wiem czy wypada. Może chorobliwie łysy, i będzie konfuzja. A może skin? Ale > > zapytaj, co trzeba robić aby takie zębiska mieć. Być Murzynem,obawiam się! On jest Polak, czy > cudzoziemiec? podążaj za żabą...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Ładna dziewczyna? ;) 21.04.05, 14:30 Nie moja, ale ładna, prawda? :) www.jolalipka.com/joanna_koroniewska/polish_actors_joanna_koroniewska.html Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 19:53 ładne te nie-twoje panie, ładne :-) ale ciekawa jestem, jak Ty wyglądasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:03 > ale ciekawa jestem, jak Ty wyglądasz :-) Służę :))) foto.onet.pl/albumy/album.html?id=25324&q=Stephen%20S.&k=3 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=32874&q=Stephen%20S.&k=3 Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:09 Sympatycznie wyglądasz bardzo :-))) Dzieki za linki - milo zobaczyć z kim się rozmawia. Tylko jednego nie rozumiem - narzekasz tu, ze znajomi to w większosci single i to specyficzni - a tu nic z tych rzeczy na fotkach, tylko wino, kobiety i spiew :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:21 > Sympatycznie wyglądasz bardzo :-))) Dzieki za linki - milo zobaczyć z kim się > rozmawia. Dziękuję za komplement :) Może jakiś rewanżyk..? :) Też chętnie zobaczę, z kim rozmawiam :) > Tylko jednego nie rozumiem - narzekasz tu, ze znajomi to w większosci > single i to specyficzni - a tu nic z tych rzeczy na fotkach, tylko wino, > kobiety i spiew :-) Te kobiety wszystkie zajęte albo niezainteresowane... :\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:26 nie mam żadnych fotek opublikowanych online - jakieś wakacyjne na CDs, ale chyba nie bardzo się na tą okazję nadają... Ale pstryknę coś webcamem i wyślę Ci mailem. Tylko się nie przestarasz - w soboty mam dzień dziecka i chodzę bez jakiegokolwiek makijażu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:28 > nie mam żadnych fotek opublikowanych online - jakieś wakacyjne na CDs, ale > chyba nie bardzo się na tą okazję nadają... Czemu nie? Ale jak uważasz :) > Ale pstryknę coś webcamem i wyślę > Ci mailem. Tylko się nie przestarasz - w soboty mam dzień dziecka i chodzę > bez jakiegokolwiek makijażu :-) OK, no to czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:32 Zdjęcia doszły :) Wielkie dzięki :) Powiem Ci, że właśnie jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:34 aha. czyli nie uczesana, w bluzie i bez makijażu :-) wielkie dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:36 > aha. czyli nie uczesana, w bluzie i bez makijażu :-) wielkie dzieki :-) Nie no, chodzi o typ urody :) Przenikliwe spojrzenie itd. :) Ale jak uważasz, że wyszłaś niereprezentawywnie, to zrób sobie zdjęcie w tygodniu, jak będziesz w pełnym eleganckim image'u :) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:44 no cóż - trochę zbyt zajęta jestem żeby nic tylko w lusterku się przeglądać i fotki sobie robić z osobna w kazdej garsonce. Poza tym do jakiegoś samozachwytu nie mam podstaw, niestety :-) ale cieszę się, że zdjęcia Cie nie rozczarowały. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:49 > no cóż - trochę zbyt zajęta jestem żeby nic tylko w lusterku się przeglądać i > fotki sobie robić z osobna w kazdej garsonce. Ja całkiem serio nie mówiłem :) > Poza tym do jakiegoś samozachwytu nie mam podstaw, niestety :-) Pozwolę sobie mieć przeciwne zdanie, nawet po tych "sobotnich" zdjęciach :) Ale OK, nic więcej nie mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:33 stephen_s napisał: > > Czemu nie? Ale jak uważasz :) Bo takie są...e.... prywatne :-) I duzo innych ludzi i w ogóle - jakoś mi dzienie ludziom nieznanym osobiście rozsyłać. > > > OK, no to czekam :) Poszło na gazetępeel. > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 20:33 > Bo takie są...e.... prywatne :-) OK, OK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 21:37 Muszę stwierdzić, że jesteśmy nieco podobni do siebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ładna dziewczyna? ;) 23.04.05, 21:55 > Muszę stwierdzić, że jesteśmy nieco podobni do siebie..... A masz jakieś swoje zdjęcie, które możesz udostępnić? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Inna ładna dziewczyna :) 21.04.05, 14:31 Też nie moja :) www.gudejko.pl/html_pl/Baar_Kamilla.html Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s I jeszcze jedna :) 21.04.05, 14:33 I też nie moja... www.m-jak-milosc.pl/?p=galeria&kat=25 Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 15:29 Ty się Stefanie cudzymi babami nie podniecaj, tylko pokaż nam własną! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 15:30 a000000 napisała: > Ty się Stefanie cudzymi babami nie podniecaj, tylko pokaż nam własną! Nie ma! A ze mną nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 15:35 kochanica-francuza napisała: ! > Nie ma! A ze mną nie chce... Może ma cykora???? Kiedyś mówił, że lubi dominujące. Więc Kochanico, zarządź co następuje, za włosy i do jaskini.....hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 17:47 > Może ma cykora???? Kiedyś mówił, że lubi dominujące. Więc Kochanico, zarządź > co następuje, za włosy i do jaskini.....hehehe. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! A napisałybyście chociaż, czy dziewczęta w linkach ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 17:58 Mnie się podoba Koroniewska. Baar jakaś dziwna, a ta miągwa blond farbowany mi się nie podoba. Ale nie możesz sie zapatrywać na ładne buzie. Tobie jest potrzebna żona, a nie obrazek do oglądania. I pilnowania przed zakusami innych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 18:00 > Ale nie możesz sie zapatrywać na ładne buzie. Tobie jest potrzebna żona, a > nie obrazek do oglądania. I pilnowania przed zakusami innych facetów. Och, przecież wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 18:17 stephen_s napisał: > Och, przecież wiem :) To po co patrzysz na aktorki? To jest niewłaściwy wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 18:24 > To po co patrzysz na aktorki? To jest niewłaściwy wzór. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 18:40 Bo wokół dziewczyny są inne i każda kandydatka wyda ci się nieinteresująca. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 18:42 > Bo wokół dziewczyny są inne i każda kandydatka wyda ci się nieinteresująca. Zapewniam, że znam dziewczyny piękniejsze od wielu aktorek :) A poza tym, spokojnie - w życiu do urody aż takiej wagi nie przywiązuję... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: I jeszcze jedna :) 21.04.05, 17:44 > Ty się Stefanie cudzymi babami nie podniecaj, tylko pokaż nam własną! No właśnie dlatego się cudzymi podniecam, bo własnej nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: śliczniutki 21.04.05, 22:48 Napisz, co sądzisz o nie-moich pannach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: śliczniutki 22.04.05, 10:56 NIezbyt dobrze się znam na urodzie kobiecej. Raczej mam taki odchył, ze większość kobiet mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: śliczniutki 22.04.05, 12:40 stephen_s napisał: > Napisz, co sądzisz o nie-moich pannach :) > Jeśli mam być szczera - wszystkie mdłe i nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: śliczniutki 22.04.05, 13:45 > Jeśli mam być szczera - wszystkie mdłe i nijakie. Ha! No to wskaż kobietę, co nie jest mdła i nijaka :) BTW. Pytałaś mnie kiedyś, z czym kojarzy mi się słowo "laska"... Otóż Magda Górska właśnie "laską" jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Najpiękniejsza kobieta na świecie! :)) 22.04.05, 13:46 I co Wy na tę panią??? :)) www.gudejko.pl/html_pl/Wolszczak_Grazyna.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Najpiękniejsza kobieta na świecie! :)) 22.04.05, 13:51 stephen_s napisał: > I co Wy na tę panią??? :)) > > www.gudejko.pl/html_pl/Wolszczak_Grazyna.html > zdjęcie kiepskie,ale ona jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Najpiękniejsza kobieta na świecie! :)) 22.04.05, 13:54 > zdjęcie kiepskie,ale ona jest ładna Kliknij na NEXT, a pojawią się lepsze zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Najpiękniejsza kobieta na świecie! :)) 22.04.05, 15:23 Stefanie, to jest bardzo dojrzała kobieta. Matką mogłaby Ci być. W takich gustujesz? Owszem, przystojna i dostojna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Najpiękniejsza kobieta na świecie! :)) 22.04.05, 20:08 > Stefanie, to jest bardzo dojrzała kobieta. Matką mogłaby Ci być. W takich > gustujesz? Po prostu lubię ładne brunetki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: śliczniutki 21.04.05, 23:26 No wreszcie ktoś docenił...! A na Moda ktoś napisał,że mimo szerokiego uśmiechu wydaje się być facetem serio - i ja też tak myślę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: śliczniutki 22.04.05, 10:57 Nie przeprowadziłam analizy jego psyche. Ogólnie Murzynkowie :) mi sie podobają (za to mam jakieś uprzedzenie niechrześcijańskie do Arabów) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: śliczniutki 22.04.05, 11:58 Ja tam lubię Azjatki :))) A najpiękniejsze są zwykle kobiety mieszane, europejsko-azjatyckie... Na studiach miałem koleżankę z rodziny polsko - wietnamskiej... piękna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: śliczniutki 22.04.05, 12:39 stephen_s napisał: > Ja tam lubię Azjatki :))) Steph,ty tu nie fantazjuj tylko dupa w troki i poznawać kobity. Ja miałam już kilku kochanków,to pofantazjować sobie mogę.A zresztą przdstawiłam się koledze czarnemu,a on mnie.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: śliczniutki 22.04.05, 13:47 > Steph,ty tu nie fantazjuj tylko dupa w troki i poznawać kobity. Zapewniam, że nie ograniczam się do fantazjowania, ale równolegle działam i poznaję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: śliczniutki 22.04.05, 13:52 stephen_s napisał: > > Steph,ty tu nie fantazjuj tylko dupa w troki i poznawać kobity. > > Zapewniam, że nie ograniczam się do fantazjowania, ale równolegle działam i > poznaję :) > No! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll sport w ustach 23.04.05, 20:49 przez taką szczerbę między jedynkami to się znakomicie strzyka śliną na odległość, niezastąpiona właściwość na chwile nudy lub tankowania bryczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś