humprey_bogart 22.04.05, 13:10 Nie żebym była niegościnna czy czepliwa ale czy zauważyliście ile nowych nicków dobiło do nas zwłaszcza dzisiaj. hm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yannis Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:15 Ja protestuję, jestem ośmielona od wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:18 ja się ośmieliłam od niedawna. ostatnio muszę siedzieć w domu :( wieć wkońcuż się u was uaktywniłam żeby se humor poprawić. myślę że sporo osób nas czyta ale nie ma tyle jajec oby się wpisywać:) bosz, muszę zapalić ale nie powinnam. Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:21 mnietka a czemu nie powinnaś palić a palisz? ciekawska baba jestem proszę mi odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:18 Ja też, jestem tu od początku......tylko się ukrywałam, tzn. głównie czytałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:18 to musi DZIEWIARZE !!! PRZYJEMNOŚCIOM WIELKOM JEST ZROBIĆ WAM ŁELKOM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:19 To prawda,że od wczoraj i w dodatku zaakceptowana. Troszkę mnie tylko ta ilość nowych dzisiaj zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:20 Byłam jedną z pierwszych przy barze i się tym szczycę. czasu tylko jakby nieco mniej cholerka... A ja-Błonki szumiały szuszuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:21 ale w sumie im więcej nas tym fajniej. Tylko żeby trolle nie przyszły. Zmówię w tej kwestii różaniec. Acha i poprawię sobie mohairowy beret. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:24 eeee ja na forum tv tamtym bywałam jak miałam czas, se nicki tylko wymyślawszy. czytam TbO od początku ale ostatnimi czasy musiałam się przemódz i wam się wpisać - bo tak od 2 - 3 tygodni ciachomałacho mi w głowie monci i nie miałam się komu wygadać. aż pękłam wczorej wierczerem. ufff. ale ulga:) Odpowiedz Link Zgłoś
yannis Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:28 humprey_bogart napisała: > To prawda,że od wczoraj i w dodatku zaakceptowana. Troszkę mnie tylko ta ilość > nowych dzisiaj zastanawia. dziękuję za zaakceptowalność i słowo skauta, że się nie klonuję. To jedynie przypływ odwagi i czasu (ja niestety tylko z pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:32 slowa skauta? he? jakos nie pamietam;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yannis Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:51 scoutek napisała: > slowa skauta? he? > jakos nie pamietam;)))))) masz prawo, bo dopiero je dałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yannis Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:30 scoutek napisała: > prosze mnie w to nie mieszac;))) Tak jest, kończę z mieszaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:19 zauważyłam , dzisaj i przez parę ostatnich dni też nowe nicki sie pojawiły Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:37 Ja przedwczoraj stanęłam na przystanku do Alaski. Póki co - marazm. I choć to jeszcze nie Alaska - zimno, aż paluszki marzną. Ale jak tylko coś się ruszy, to się ode mnie nie odgonicie:) Sama znajdę drogę do baru z powitalnymi procentami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 13:41 spoko, będziemy cierpliwi i wyrozumiali. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Dużo nowych nicków - ale co, źle? 22.04.05, 13:57 To świadczy o popularności i fajowości forum. A bywalcy propagują, bo mają linki w sygnaturkach. Jak ktoś nieciekawy, można go ignorować. To strasznie wygląda, jak wszystkie wątki są w miarę duże, a jakiś jeden ma tylkio wpis założyciela, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Dużo nowych nicków - ale co, źle? 22.04.05, 13:59 to fakt (wiem z doświadczenia) to będziemy obserwować towarzycho obserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 21:22 xemxija napisała: > groha:)) Xemxija! Góra z górą... :))) E tam, żartuję, już wcześniej Cię tu wyczaiłam :)) Wiadomo, ludzie z wysokim poczuciem humoru chodzą tymi samymi ścieżkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 21:48 to niech jeszcze te ludzie trzymaja sie owych sciezek i bywaja na stale, a nie tylko okazjonalnie:)) nawet zauwazylam, ze mamy tu palarnie, chociaz jeszcze tam nie kurzylam;)moze to Cie ostatecznie skusi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:33 jam nie nowa, tylko dzisiaj mam czas żeby poczytać dokładnie i wpisać gdzieś coś, bo z reguły jam czytacz... Odpowiedz Link Zgłoś
fanta9 Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:34 Oj, wyczuwam tutaj klimat jak w rodzinie, gdy Bozia przyniesie nowe dziecko, a stare jest zazdrosne o swój pokój. A moze ktos był od początku, ale razczej biernie uczestniczył w zyciu forum, bo wystarczło mu to, by się dobrze bawić? A może kwestia logowania sprawiła, ze pojawiło się "dużo nowych nicków"? hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:41 nieeee, nie sadze, zeby to tak bylo... przy odliczaniu bezottkowcow wiedzielismy, ze sa tacy co tylko czytuja... i cieszymy sie jak sie przemoga i odezwa... to tylko konstatacja byla: ale nas duzo i fajnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
folex Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:46 ja jestem od początku, tylko zawsze czytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:42 z tego co zauważyłam to logujemy się u zgredka od samego początku. To, że ktoś był i tylko czytał, cóż, jak już mamy over 18 tys wpisów to się aktywnych rozpoznaje. Nie ma jak ustalić czy ktoś był i czytał. Natomiast trudno nie zauważyć jak pojawiają się nowe nicki. Ja u Ottka też tylko czytałam ale tutaj jestem od początku i staram się bywać codziennie. Ot tyle w temacie mojej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:53 Ufff, w końcu się dorwałam do kompka, w pracy, bo w domu własne dziecko mnie do mojego sprzętu nie dpuszcza!! zgroza!!! Tak więc żeby dużo nie gadać podpisuję się pod słowami humprey_bogart. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 14:48 Myślę , że ci czytający tylko , ośmieleni sympatyczną atmosferą na forum powoli ujawniają się i też chcą z nami pogadać , no i bardzo fajnie Tylko się cieszyć z powiększającej się rodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Nowe Nicki - nowe osobistości 22.04.05, 14:56 chcę też dodać, że ja też się cieszę, że jast nas więcej i fajnie, przynajmniej trzymamy dobrą średnią. Pozdrawiam zatem całkiem Nowych i Starych oraz Starychnowych co to tylko czytywali a teraz skrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: Nowe Nicki - nowe osobistości 22.04.05, 16:56 Ja jestem od samego początku, ale generalnie jako bierna czytaczka :) chociaż powolutku czynię postępy, ostatnio nawet kilka razy coś napisałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrowane.guziczki Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 17:06 Ja jestem z Wami od dawna, czytałam Was jeszcze na młOttkowym forum, nawet zanim było młOttkowe;))). Tu jestem z Wami od początku, ale głównie jako bierna czytelniczka:)). I nie zamierzam się stąd wynosić, bo się już zadomowiłam:). Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłego łikendu;). Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 19:49 A ja jestem od niedawna, ale całkiem tu sympatycznie. A "weszłam" tu całkiem przypadkowo, bo ktoś umiescil link z tego forum na stronie Artura Brylińskiego ("Dług" K.Krauze i wszystko jasne;-)) Pozdrawiam "starych" i "nowych" forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
hana.dorota Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 19:44 Pracuję sobie ostatnio trochę w domu i nudnawo tak samemu przez trzy dni w tygodniu...Trafiłam tu po jakiejś sygnaturce, bo byłam na ottkowym czytająca, ale tam jakoś tak, sama nie wiem... A tutaj fajnie i tak sobie podglądam od dwóch dni. Myślę sobie, że czas już skończyć z tą patologią i coś pisać, ale ja niezbyt na bieżąco z ti vi i nerw mnie bierze ostatnio przy Mjm, choć wcześniej oglądałam, oj oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
arrrgh Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 19:54 ja też obserwuję... jeszcze od forum mł-ottka ale jakos nie mam odwagi coby sie przełamać i stworzyc jakies własne arcy-dzieło godne uwagi. mam jakas słabą siłe przebicia albo co, bo jakos nigy moje wątki nie osiągaja spektakularnej popularnosci. cóz life is ... póki co chłonę atmosfere, ucze sie od mistrzów i mam nadzieje na brak forumowego ostracyzmu tylko dlatego ze jestem osobą hmmm jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało BIERNA na tym forum... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 19:56 > to nie zabrzmiało BIERNA na tym forum... Ale nicka masz rewelacyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dużo nowych nicków 22.04.05, 19:55 > Trafiłam tu po jakiejś sygnaturce, bo byłam na ottkowym czytająca, Właśnie, własnie. W sygnaturkach mają i robią PR. Odpowiedz Link Zgłoś