Dodaj do ulubionych

Prawdziwe kobiety

27.06.02, 21:54
Może ty jesteś prawdziwą kobietą ?
co to według Ciebie znaczy ?

za najciekawsze odp. nagroda.
pozdr.
tomek
Obserwuj wątek
    • kitek1 dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... 27.06.02, 21:56
      niestety,
      tylko jakies wyemancypowane babo-chlopy zostaly:(((
      • Gość: mina Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 21:58
        ja jezdem i posiadam zaswiadczenie lekarskie nawet!
        • Gość: samanta Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:00
          u mnie w dokumentach tyz stoi jak wol ..plec: kobieta
          • Gość: mina Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:01
            nawet w peselu to mamy!
            • onlyania Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... 27.06.02, 22:02
              dupa, ale to ja jestem w warszawie, najblizej gwiazdzistej, i jezdze na rowerze
              treningowym......
          • kitek1 oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... 27.06.02, 22:01
            typowe przypadki:)))
            zero kobiecosci,
            tylko lejaca sie w kazdym wpisie zolc:(((
            • Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:03
              jaka zolc? toz ja rzygam na czerwono po zupie a pomidorowej! a tak w ogole to
              co TY kitek wiesz o kobiecosci? byles kobitka?
              • Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:15
                nie byl i nie bedzie ale baba jest ;)))
                • Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:16
                  iiiiiiiiiiiiiitam, naczytal sie chlop harlekinow i teraz ma jakies projekcje
                  na temat kobiet z chuja zdjete:)))
                  • Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:18
                    O kurrrwa bo walne!:))))))))))))
                    • Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:20
                      nie walnij, bo jest po 22 i cie sasiad z dolu zaskarzy do administracji za huk
                      w godzinach ciszy nocnej!
                      • Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:23
                        nie powiem ,ze pieprze sasiada bo jezd oblesny wiec...kij mu w oko!:)
                        • Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:26
                          ty, a widzialas tam nizej? kitus nam tu image psuje! mowi ze my
                          nieinteligentne i niesubletne!
                          • Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:39
                            gdybym sie przejmowala opinia Kitusia to pewnie bylabym w tej chwili baaardzo przejeta;)
                            • Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:44
                              ty nie pierdol tu po proznicy, tylko jebaj mu! jebaj!
    • kitek1 no i widzisz.................... 27.06.02, 22:17
      jakie tu babole wystepuja:(((
      • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:19
        ty z brazyliskich telenowel wyjety, my jestesmy kobiety, nie zadne babole!
        zreszta powiedz nam kitus: jaka jest wg ciebie kobieta? ta prawdziwa
        oczywiscie:))))
        • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:22
          polaczenie subtelnosci z inteligencja,
          czego niestety, ani ty, ani samantka nie macie:(((
          • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:23
            co TY kitek mozesz kurwa wiedziec o subtelnosci? albo inteligencji? :)))))
            (nie gniewaj nie skarbie, ja sie tak tylko z toba drocze:)))
            • Gość: samanta Re: no i widzisz.................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:26
              jak facet bedzie prawdziwym mezczyzna to ja bede wulkanem subtelnosci wtedy, a na razie trzeba
              zapelniac pustke;)
            • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:26
              pisze szczerze co mysle,
              ale zadnych pozytywnych uczuc nie wzbudzacie:)
              (tez sie drocze:))
              • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:28
                ja nie chce zadnych pozytywnych uczuc w cieniarzach wzbudzac! ja jestem tylko
                dla koneserow, i na szczescie tylko tacy na mnie leca hihihi!
                • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:32
                  no i niech ci sie dalej, tak wydaje:)
                  • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:34
                    kitus - ja juz jestem stara dupa, pare rzeczy o sobie wiem hiehiehie
                    • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:35
                      niektorzy starzy ludzie tak gadaja, faktycznie:)
                      • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:35
                        lepiej byc stara dupa niz wiecznym chlopcem:)))
                        • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:37
                          ja tam wole,
                          takie co mentalnie nie pierniczeja:)
                          • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:38
                            ale jak bylam mloda to tez wiecznych chlopczykow nie lubilam:))) moje
                            kolezanki tez nie! piotrusie pany, tfu!
                            • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:39
                              no to ciesz sie soba:)))
                              • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:40
                                kitus, a moje grono mezow i narzeczonych??? nimi tez sie daj pocieszyc!
                                • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:41
                                  to tez o czyms swiadczy,
                                  ze az tylu ich bylo:)
                                  • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:42
                                    zawisc kitus przez ciebie przemawia... poza tym jakie bylo??? oni sa!
                                    • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:48
                                      wyimaginowac wszystko sobie mozna,
                                      spij milo ze swoimi iluzjami:)
                                      • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:50
                                        kitus nie chowaj sie za terminologie! nadszedl czas brutalnej konfrontacji z
                                        rzeczywistoscia! wystawaj glowe, nie chowaj sie w piach!
                                        • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:53
                                          spij milo, minko mila:)
                                          pa, do nastepnej napierdalenki:)))
                                          • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:58
                                            pa kitus! spij slodko!
      • phi_ Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:22
        kitek1 napisał(a):

> jakie tu babole wystepuja:(((

nie bądź taki lakoniczny
        mógłbyś określić setką przymiotników!
        :)
        • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:24
          bo kitus sie wkopal i teraz bedzie sciemnial:)))
          • kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:27
            albo oleje totalnie:)
          • phi_ Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:29
            Gość portalu: mina napisał(a):

> bo kitus sie wkopal i teraz bedzie sciemnial:)))

no normalnie mogiła :)
            • Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:33
              kto pod kim dolki kopie, tego potem miesnie od lopaty napierdalaja!
              • phi_ O rany! Co za wątek! 27.06.02, 23:05
                Gość portalu: mina napisał(a):

> kto pod kim dolki kopie, tego potem miesnie od lopaty napierdalaja!

haHA
                "no i widzisz"?

se żeś pokopała
                i tyle z tego masz
                przyjemnego

:)
    • lena8 zastanawiam się nad 27.06.02, 22:27
      zmianą płci i będe w końcu wielkim ch.jem.
      • kitek1 ty lenka, akurat.............. 27.06.02, 22:28
        fajna dziewczynka jestes:)))
        • lena8 i co mam z tego? 27.06.02, 22:37
          wielkie gówno!
          • kitek1 Re: i co mam z tego? 27.06.02, 22:41
            a myslisz ze jak bedziesz taka,
            jak te popierniczone miny i samanty,
            uciekajace przed wlasnym cieniem,
            to bedziesz szczesliwa:(
            • lena8 Re: i co mam z tego? 27.06.02, 22:52
              Kituś już Ci mówiłam nie znasz mnie,
              moge tylko powiedziec, ze jestem równo stukniętą osobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka