character 27.06.02, 21:54 Może ty jesteś prawdziwą kobietą ? co to według Ciebie znaczy ? za najciekawsze odp. nagroda. pozdr. tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... 27.06.02, 21:56 niestety, tylko jakies wyemancypowane babo-chlopy zostaly:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 21:58 ja jezdem i posiadam zaswiadczenie lekarskie nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:00 u mnie w dokumentach tyz stoi jak wol ..plec: kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:01 nawet w peselu to mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dzis Prawdziwych kobiet, juz nie ma............... 27.06.02, 22:02 dupa, ale to ja jestem w warszawie, najblizej gwiazdzistej, i jezdze na rowerze treningowym...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... 27.06.02, 22:01 typowe przypadki:))) zero kobiecosci, tylko lejaca sie w kazdym wpisie zolc:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:03 jaka zolc? toz ja rzygam na czerwono po zupie a pomidorowej! a tak w ogole to co TY kitek wiesz o kobiecosci? byles kobitka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:15 nie byl i nie bedzie ale baba jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:16 iiiiiiiiiiiiiitam, naczytal sie chlop harlekinow i teraz ma jakies projekcje na temat kobiet z chuja zdjete:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:18 O kurrrwa bo walne!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:20 nie walnij, bo jest po 22 i cie sasiad z dolu zaskarzy do administracji za huk w godzinach ciszy nocnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:23 nie powiem ,ze pieprze sasiada bo jezd oblesny wiec...kij mu w oko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:26 ty, a widzialas tam nizej? kitus nam tu image psuje! mowi ze my nieinteligentne i niesubletne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:39 gdybym sie przejmowala opinia Kitusia to pewnie bylabym w tej chwili baaardzo przejeta;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: oooooo, zglosily sie od razu najbardziej.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:44 ty nie pierdol tu po proznicy, tylko jebaj mu! jebaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no i widzisz.................... 27.06.02, 22:17 jakie tu babole wystepuja:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:19 ty z brazyliskich telenowel wyjety, my jestesmy kobiety, nie zadne babole! zreszta powiedz nam kitus: jaka jest wg ciebie kobieta? ta prawdziwa oczywiscie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:22 polaczenie subtelnosci z inteligencja, czego niestety, ani ty, ani samantka nie macie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:23 co TY kitek mozesz kurwa wiedziec o subtelnosci? albo inteligencji? :))))) (nie gniewaj nie skarbie, ja sie tak tylko z toba drocze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: no i widzisz.................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:26 jak facet bedzie prawdziwym mezczyzna to ja bede wulkanem subtelnosci wtedy, a na razie trzeba zapelniac pustke;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:26 pisze szczerze co mysle, ale zadnych pozytywnych uczuc nie wzbudzacie:) (tez sie drocze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:28 ja nie chce zadnych pozytywnych uczuc w cieniarzach wzbudzac! ja jestem tylko dla koneserow, i na szczescie tylko tacy na mnie leca hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:32 no i niech ci sie dalej, tak wydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:34 kitus - ja juz jestem stara dupa, pare rzeczy o sobie wiem hiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:35 niektorzy starzy ludzie tak gadaja, faktycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:35 lepiej byc stara dupa niz wiecznym chlopcem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:37 ja tam wole, takie co mentalnie nie pierniczeja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:38 ale jak bylam mloda to tez wiecznych chlopczykow nie lubilam:))) moje kolezanki tez nie! piotrusie pany, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:39 no to ciesz sie soba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:40 kitus, a moje grono mezow i narzeczonych??? nimi tez sie daj pocieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:41 to tez o czyms swiadczy, ze az tylu ich bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:42 zawisc kitus przez ciebie przemawia... poza tym jakie bylo??? oni sa! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:48 wyimaginowac wszystko sobie mozna, spij milo ze swoimi iluzjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:50 kitus nie chowaj sie za terminologie! nadszedl czas brutalnej konfrontacji z rzeczywistoscia! wystawaj glowe, nie chowaj sie w piach! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:53 spij milo, minko mila:) pa, do nastepnej napierdalenki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:58 pa kitus! spij slodko! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:22 kitek1 napisał(a): > jakie tu babole wystepuja:((( nie bądź taki lakoniczny mógłbyś określić setką przymiotników! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:24 bo kitus sie wkopal i teraz bedzie sciemnial:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:27 albo oleje totalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: no i widzisz.................... 27.06.02, 22:29 Gość portalu: mina napisał(a): > bo kitus sie wkopal i teraz bedzie sciemnial:))) no normalnie mogiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: no i widzisz.................... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:33 kto pod kim dolki kopie, tego potem miesnie od lopaty napierdalaja! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ O rany! Co za wątek! 27.06.02, 23:05 Gość portalu: mina napisał(a): > kto pod kim dolki kopie, tego potem miesnie od lopaty napierdalaja! haHA "no i widzisz"? se żeś pokopała i tyle z tego masz przyjemnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 zastanawiam się nad 27.06.02, 22:27 zmianą płci i będe w końcu wielkim ch.jem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty lenka, akurat.............. 27.06.02, 22:28 fajna dziewczynka jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: i co mam z tego? 27.06.02, 22:41 a myslisz ze jak bedziesz taka, jak te popierniczone miny i samanty, uciekajace przed wlasnym cieniem, to bedziesz szczesliwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: i co mam z tego? 27.06.02, 22:52 Kituś już Ci mówiłam nie znasz mnie, moge tylko powiedziec, ze jestem równo stukniętą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś