Dodaj do ulubionych

oswiadczam, ze lubie bardzo z kitusiem sie

IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:44
ponapierdalac z wieczora:))) kitus jestes slodki jak budyn z soczkiem!
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: oswiadczam, ze lubie bardzo z kitusiem sie 27.06.02, 22:45
      i z biszkopcikiem.....:)))
      • kitek1 bo zaraz zawolam crimenka.......... 27.06.02, 22:46
        zeby ci tego biszkopcika, only
        wiesz co:)))
        • Gość: mina Re: bo zaraz zawolam crimenka.......... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:47
          ty mi tu kitus dziecka nie deprawuj!!! ona ma 6 lat!!!
    • kitek1 a minka.................. 27.06.02, 22:45
      jak chili polane musztarda kozacka:)))
      • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:46
        wiedzialam kitus, ze tak w glebi duszy libisz pikantne dania!
        • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 14:03
          Minusia, proszę mi tu Kitusia oszczędzać.On musi starczyć na długo i to nie
          tylko tobie.
          • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:26
            kiedy ja sie napalilam!!!
            • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 14:27
              Nie Ty jedna, a człowiek już bokami robi:)))
              • Gość: onlyania Re: a minka.................. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 14:37
                crimen tez zmienil orientacje i kitusia teraz rwie...skoro twierdzi ze mu musi
                na dluzej starczyc.....
                to juz wiadomo czemu wanna byla pusta.....
                • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 14:41
                  Teraz zmieniasz zeznania.Twierdziłaś że byłaś ze mną w wannie.To jednak było
                  niepokalane poczęcie;)
                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:44
                    te, zieciunio, dales juz na zapowiedzi? czy mam po widly isc?
                    • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 14:48
                      Uzgodniłem z teściem że żyjemy na kartę rowerową, w zamian za co zostawię mu
                      połowę butelek.
                      • Gość: onlyania Re: a minka.................. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 14:57
                        he, ale nie bylo jeszcze przydzialu na karton tak jakby.....
                        • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:58
                          no chwila moment, a dla kochanej mamusi co???
                          • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 15:00
                            Teściowa będzie dzieliła zięcia z córą, a teściu zgodził się oddać karton.
                            • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 21:34
                              wolam notariusza, te nasze rodzinne rozliczenia robia sie dla mnie zbyt
                              skomplikowane
                              • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 21:45
                                Nie wierzesz w moje słowo?Dlaczego znowu mam zmieniać wiarę?Jestem Twoim
                                najwierniejszym wiernym;)
                                • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 21:50
                                  ja tam w sprawach finansowych jestem nieugieta. na milosc zieciowska i
                                  wiernosc poddancza mnie nie wezmiesz!
                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 21:57
                                    Oddam Ci połowę butelek z wiana Only.Może być?
                                    • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 21:58
                                      a ile lezio obiecal na to wiano?
                                      • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:01
                                        Połowę butelek i karton.
                                        • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 22:03
                                          prosze podac pule butelek w liczbach calkowitych
                                          • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:07
                                            Tego nie wie nikt, ale jest ich tyle że Lezio nie umie policzyć.I ciągle
                                            przybywa.
                                            • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 22:11
                                              jak lezio nie ulie policzyc, znaczy jest ich wiecej niz 4. zawsze cos...
                                              • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:16
                                                No właśnie.I z tych czterech dwie są nasze, czyli jedna Twoja.No i jeszcze mam
                                                wielką ochotę bzyknąć teściwą.
                                                • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 22:24
                                                  bzyknac tesciowa??? a stac cie???
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:25
                                                    Za te butelko można podobno wybrać się nawet do Brazylii.
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 22:39
                                                    na ten numer z winem napoleona cie wzial? crimen, on ten kit kazdemu wciska,
                                                    nie badz dzieckiem!
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:49
                                                    Tego mi nie mówił.Gadał tylko o nieskonczoności pustych butelek.To co?Mam się
                                                    wycofać?
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 22:51
                                                    moment moment: wanna byla? byla. swiadki byli? byli. zdjecia sa dowodowe? sa.
                                                    ergo: jezd ciaza, bedzie wnuk. wymigac sie mozesz, chyba ze na widlach, jak
                                                    sie wkurwie. dziecko musi miec ojca.
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:59
                                                    Świadki mówią że wanna wykorzystana nie była.Only twierdzi że zdjęcia to
                                                    fotomontaż, a teściu zgodził się na niepokalane poczęcie wnuka.
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 23:00
                                                    no i co kurwa, myslicie ze w trojke za moimi plecami interes ukrecicie??? juz
                                                    kurwa na zapowiedzi, bo jak do stodoly podje po sprzet, to nie recze za
                                                    siebie!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 23:09
                                                    Minuśka, Kochanie, toż ja dla Ciebie wiarę zmieniłem.Ty wiesz ile od sekciarzy
                                                    teraz za zapowiedzi biorą?Wszyscy z torbami pójdziemy.
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 23:30
                                                    tradycja musi byc zachowana. ja moge odczytac z ambony, ale to kosztuje...
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 23:33
                                                    Z rodziny zdzierasz?Za nic masz szczęście córki?
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 23:57
                                                    toz ja durniu dla niej to robiem! na ksiazeczke mieszkaniowa jej wplacam!
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.06.02, 00:01
                                                    To już nie musisz.Lezio nam karton obiecał.
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.turboline.skynet.be 29.06.02, 00:10
                                                    jak sie leziu ze mna rznal, to tez mowil, ze uwazal. jakby prawde mowil, tobys
                                                    dzis narzeczonej nie mial
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.06.02, 00:22
                                                    Za późno na gdybanie.Coś nam te negocjacje idą jak Polsce w Brukseli, tylko my
                                                    nie mamy tyle czasu.
                                                  • Gość: mina Re: a minka.................. IP: *.turboline.skynet.be 29.06.02, 00:31
                                                    wiesz co - postaw flaszke, dzis rozpijemy, a jutrpo sie dogadamy:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: a minka.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.06.02, 00:42
                                                    Masz napij się teściowa.Na Mazurach z teściem dogram detale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka