albercik7 23.04.05, 22:44 kurde przestancie bo to zaczyna byc smieszne zenujace macie po ? tyle lat a wyglada to tak jak w piaskownicy oki moja wina bije sie w piers Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:48 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sheila30 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:50 a ja juz sie wczulam i zaczęlam je "prostować" moim dzisiejszym optymizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:53 jestem optymista i to duzym ale jak widze jak one sie drapia to mnie szlag trafia nic tylko ringu szukac i mozna by kase zarobic na ich drapaniu co za gorace kobialki haha to lubie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:53 Albercik.....narozrabiałeś? Nie jestem w temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:54 tak klopoty to moja specjalnosc haha Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:55 nie przesadzaj, jeszcze nic nie zrobiles (dobrze jak nie zrobisz ;))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:57 chyba jednak narozrabialem ale nie na forum haha ale to juz inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:59 nie wiem co ona powie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:59 Podwinął ogon i czmychnął. Eh faceci!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sheila30 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:02 to normalne ;) kobiety przyzwyczajmy się ;) wiecie co? mi niewinnej nowej optymistce wlaśnie sie oberwalo.. co mam o tym myśleć ;) chyba oleje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:03 co co jestem i jeszcze troche tu bede jak ja koncze tu pisac to wy juz dawno kimacie ,ja spie po trzy moze cztery godziny wiecej mi nie trzeba no to co dzisiaj moze jakas imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:02 nie dam sobie w kasze dmuchac, i nie pozwole by bezkarnie po raz kolejny mnie obrazala, jak ma problemy to niech ich nie roztrzasa na forum.The end. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:02 o jeeeee, piaskownica to jest to:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:03 raczej bagno..... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:05 spokojnie moje drogie panie dostaniecie po bananie kto nie lubi niech sie zgubi Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Ty zdrajco!!! dobrze wiesz , ze nie cierpie 23.04.05, 23:08 bananow..... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ty zdrajco!!! dobrze wiesz , ze nie cierpie 23.04.05, 23:10 spokojnie dostaniesz kiwi ze sie bajka zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:15 opsss.... przepraszam:( chce pisać, tak wyszło:( kusisz bananami?? Facet--> albo chiquita albo zwykły banan :P Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:17 widze ze czytalas watek o banankach tak wiec co dzisiaj ?co do kuszenia to sie zastanawiam ? Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:20 wątek o bananach mnie zaciekawił;-) można też je przygotować na różne sposoby;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:25 oczywiscie moja droga banany sa bardzo dobre i osobiscie jem ich dosyc sporo ,nadaja sie tez jako deser i mozna je podawac naprawde w rozny sposob.najbardziej jednak smakuja mi takie dzikie naturalne ,a Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:31 dzikie, naturalne.... mniam ale......... swój kochany,jedyny długo pielegnowany to jest to;-) pielegnowany na różne sposoby;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:34 no a inne owoce np.mandarynki kiwi cytryny pomarancze ananas lubie desery z tych owocow + bita smietana karmel ale tylko troche .no a juz truskawki to juz inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:37 każdy owoc smakuje ale najbardziej zakazany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:46 oczywiscie ze tak ale czy warto wszystko poswiecic by stracic to co najcenniejsze i ukochane .jako blizniak zawsze mam dylemat jeden mowi tak drugi nie no i zostaje telefon do przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 No ale mnie teraz Albercik zaskoczyles 23.04.05, 23:47 doprawdy nie poznaje kolegi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:47 no moj drogi,z "lekka" przesadziłes;( Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:49 nie warto, jak masz to najcenniejsze w życiu to nie warto chwila nie jest warta tego co najważniejsze i najukochańsze w życiu zadzwoń do przyjaciela a jak nim jest naprawde to dobrze doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 00:09 tylko gdzie szukac tego prawdziwego przyjaciela oto jest pytanie na dzisiaj ,no wlasnie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 00:13 ja jestem przyjaciłką na zabój jak ktoś na to zasłuży, poradziłabym dobrze gdybys chciał Odpowiedz Link Zgłoś
adek28 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 17:44 aaaa tu jestescie -)) ale psioczycie ((( Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 A ty znowu o bananach..:) 24.04.05, 17:55 O co chodziło z tym drapaniem:) Jeśli wolno wiedzieć:) Coś cię Albercie mało ostatnio widać. Odpowiedz Link Zgłoś