Dodaj do ulubionych

KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.04.05, 22:44
kurde przestancie bo to zaczyna byc smieszne zenujace macie po ? tyle lat a
wyglada to tak jak w piaskownicy oki moja wina bije sie w piers
Obserwuj wątek
    • zosia.samoosia Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:48
      :)))
    • sheila30 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:50
      a ja juz sie wczulam i zaczęlam je "prostować" moim dzisiejszym optymizmem :)
      • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:53
        jestem optymista i to duzym ale jak widze jak one sie drapia to mnie szlag
        trafia nic tylko ringu szukac i mozna by kase zarobic na ich drapaniu co za
        gorace kobialki haha to lubie
    • emilka222 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:53
      Albercik.....narozrabiałeś? Nie jestem w temacie:)
      • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:54
        tak klopoty to moja specjalnosc haha
        • zosia.samoosia Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:55
          nie przesadzaj, jeszcze nic nie zrobiles (dobrze jak nie zrobisz ;))) )
          • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:57
            chyba jednak narozrabialem ale nie na forum haha ale to juz inna bajka
            • zosia.samoosia Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:59
              nie wiem co ona powie hehe
          • emilka222 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 22:59
            Podwinął ogon i czmychnął. Eh faceci!!!!!!!!!!
            • sheila30 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:02
              to normalne ;) kobiety przyzwyczajmy się ;)
              wiecie co? mi niewinnej nowej optymistce wlaśnie sie oberwalo.. co mam o tym
              myśleć ;)
              chyba oleje ;)
            • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:03
              co co jestem i jeszcze troche tu bede jak ja koncze tu pisac to wy juz dawno
              kimacie ,ja spie po trzy moze cztery godziny wiecej mi nie trzeba no to co
              dzisiaj moze jakas imprezka
    • iberia29 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:02
      nie dam sobie w kasze dmuchac, i nie pozwole by bezkarnie po raz kolejny mnie
      obrazala, jak ma problemy to niech ich nie roztrzasa na forum.The end.
    • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:02
      o jeeeee, piaskownica to jest to:)
      • iberia29 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:03
        raczej bagno.....
        • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:05
          spokojnie moje drogie panie dostaniecie po bananie kto nie lubi niech sie zgubi
          • iberia29 Ty zdrajco!!! dobrze wiesz , ze nie cierpie 23.04.05, 23:08
            bananow.....
            • albercik7 Re: Ty zdrajco!!! dobrze wiesz , ze nie cierpie 23.04.05, 23:10
              spokojnie dostaniesz kiwi ze sie bajka zdziwi
          • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:15
            opsss.... przepraszam:(
            chce pisać, tak wyszło:(
            kusisz bananami??
            Facet--> albo chiquita albo zwykły banan :P
            • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:17
              widze ze czytalas watek o banankach tak wiec co dzisiaj ?co do kuszenia to sie
              zastanawiam ?
              • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:20
                wątek o bananach mnie zaciekawił;-)
                można też je przygotować na różne sposoby;-)
                • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:25
                  oczywiscie moja droga banany sa bardzo dobre i osobiscie jem ich dosyc
                  sporo ,nadaja sie tez jako deser i mozna je podawac naprawde w rozny
                  sposob.najbardziej jednak smakuja mi takie dzikie naturalne ,a Tobie?
                  • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:31
                    dzikie, naturalne.... mniam ale.........
                    swój kochany,jedyny długo pielegnowany to jest to;-)
                    pielegnowany na różne sposoby;-)
                    • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:34
                      no a inne owoce np.mandarynki kiwi cytryny pomarancze ananas lubie desery z
                      tych owocow + bita smietana karmel ale tylko troche .no a juz truskawki to juz
                      inna bajka
                      • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:37
                        każdy owoc smakuje ale najbardziej zakazany:-)
                        • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:46
                          oczywiscie ze tak ale czy warto wszystko poswiecic by stracic to co
                          najcenniejsze i ukochane .jako blizniak zawsze mam dylemat jeden mowi tak drugi
                          nie no i zostaje telefon do przyjaciela
                          • iberia29 No ale mnie teraz Albercik zaskoczyles 23.04.05, 23:47
                            doprawdy nie poznaje kolegi ;-)
                          • kotek_mru Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:47
                            no moj drogi,z "lekka" przesadziłes;(
                          • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.05, 23:49
                            nie warto, jak masz to najcenniejsze w życiu to nie warto
                            chwila nie jest warta tego co najważniejsze i najukochańsze w życiu
                            zadzwoń do przyjaciela a jak nim jest naprawde to dobrze doradzi
                            • albercik7 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 00:09
                              tylko gdzie szukac tego prawdziwego przyjaciela oto jest pytanie na dzisiaj ,no
                              wlasnie gdzie
                              • nefrata Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 00:13
                                ja jestem przyjaciłką na zabój jak ktoś na to zasłuży,
                                poradziłabym dobrze gdybys chciał
                              • adek28 Re: KOBIALKI KONIEC DRAPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 17:44
                                aaaa tu jestescie -))
                                ale psioczycie (((
                                • maja_21 A ty znowu o bananach..:) 24.04.05, 17:55
                                  O co chodziło z tym drapaniem:) Jeśli wolno wiedzieć:)
                                  Coś cię Albercie mało ostatnio widać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka